Sofa efuefu: ona foliga ma lanu tuufaatasiga +75 ata

Pin
Send
Share
Send

Talafaʻasolopito i luga o le autu o le efuefu o se masani mamanu metotia pe a teuteuina potu. E lelei o se leo mo le faʻamaeʻaina o mea ma pepa puipui, atoatoa mo le valiina mea laupapa, foliga lelei i mea teuteu. O foliga pupula o le umukuka e faʻatulagaina i tone siliva o le a faʻamaonia ai le tuʻuina atu e tagata e anaina i ona po nei, ma le sofa efuefu malulu i totonu o le potu malolo, suʻesuʻega, tamaʻitaʻi tamaʻi fale poʻo le vasega pepe e mafai ona faʻamamafaina soʻo se ituaiga sitaili mai lea atunuʻu.

Lanumoana: foliga o le mafaufau aafiaga o le lanu

Faʻamoemoeina i le faʻatumuina, o le lanu efuefu suia ona uiga, ei ai le eseʻesega aʻafiaga mafaufauga i se tagata. E aumaia le toʻafilemu, masani i le olaga, paleni le lagona, peitaʻi, o le tele o le efuefu, o le monotony o ie, o le faʻaaogaina o le tasi paolo e teuteuina ai le avanoa atoa e mafai ona taitai atu ai i le faʻavaivai, o se faʻaititia o le maualuga o le malosi taua.

Monochrome gamma mafai ona foʻia lelei faʻafitauli faigata:

  • fausia loloto, faʻamamafa le tele o avanoa;
  • fausia se tulaga faʻaletonu i totonu o le potu;
  • faamamafa le ogaoga, masani faiga o le potu;
  • faʻaopopo lemu, fai le fale o se "ofaga mafanafana".

Eseese pupuni o le efuefu, tuʻufaʻatasia ma isi lanu o le fusi o alaleo, e mafai ona faʻaeeina le teuteuina avanoa ma le faaleoga amio:

  1. Faʻafiafiaga, ola: o le faʻatasiga o efuefu ma mumu, uliuli ma malamalama lanumoana ma efuefu;
  2. Faʻaosoina: o se tuʻufaʻatasiga o efuefu ma lanu viole, magenta;
  3. Malolo: efuefu ma le faʻaopopoina o muted piniki, malu faʻaletino pupula o lanumeamata, lanumoana.

    

Lanu lanu: filifilia o le paolo saʻo

O le naunautaʻi tele mo le "toe faʻafouina o le turnkey" na faia ai le leo le fetaui lelei o le mafanafana (beige, sandy, brown) foi hackneyed, tuʻufaʻatasia i latou ma le tasi ma le isi avea ma faʻailoga o le leaga tofo. O aso nei, o le efuefu e sili ona fiafia iai - o lona tulaga e faʻatagaina ai oe e vali le potu atoa i penina paolo, mai puipui ma faʻalo i meaafale: efuefu, o lenei totonu o le a le foliga masani.

O le lautele o le efuefu e matua lautele: mai le paolo o se tapunia ie i le lanu uliuli o susu asphalt, toeititi uli. Ana vailauga vavalalata - o le faʻaopopoina o isi lanu i le fusi o alaleo i le faʻavae lanu - ofaina faʻavasega tele e filifili mai ai. Lenei e taua le taulaʻi i luga o le saʻo tuʻufaʻatasiga: palu palu ma leo mafanafana e masani ona maua ai le aʻafiaga o se "palapala" lanu. I lenei tulaga, e sili le faʻaaoga eseese o lanu: fai efuefu le pito i tua o le sofa, ma faʻaaoga le samasama, mumu, sinapi mo teuteuina elemeni (aluga, itu ottomans, overhead armrests).

    

Sofa efuefu: e tele pluses, minus e le taua

Autu lelei:

  • O le sofa efuefu e mafai ona avea ma amataga o se faigamalaga i totonu - o le filifiliga e te manaʻomia o le a fuafua ai le sitaili atoa o totonu, faʻapea foʻi ma le faʻaaliga mulimuli;
  • O le eseʻesega o paolo o le efuefu fua e matua tele lava e faigofie tele e filifili se fasi o meaafale meafale e fetaui ma le lanu;
  • O ie teu i luga ole sofa Greycale e tau le palapala, ma o loʻo iai ni ie e le toe faʻaleagaina.

O mea le faʻamanuiaina e aofia ai le ono aliaʻe mai o taimi o le a faʻamamaina ai le faʻamamaina, o le a lelea le lanu uliuli. Ae ui i lea, efuefu o se sili lelei talaaga: oe mafai ona suia le lagona e ala i le suia o teuteuina aluga ma pupuni.

    

Le sofa lelei atoatoa: filifilia le tele ma foliga

O le lapoʻa o mea faʻaona po nei a sofa e toetoe lava a le faʻatapulaʻaina, faʻamoemoe lava i le tele o le potu e tuʻuina atu. E taua le mataituina o le fealofani o vaega faʻatatau iinei:

  • telē tele se mea faitino o le a nofoia le avanoa atoa, toʻesea se tagata o le saolotoga e fealuaʻi, o se tele-fua lanu nofoaga o le a faʻatoʻilaloina le toega o lanu o lo oi totonu o totonu;
  • laʻititi laititi o le sofa o le a leiloa i le potu, faʻalauteleina le fesili o lona aoga faʻaoga.

O le tele o tagata gaosi ofoina atu lua ma tolu-nofoa nofoaʻi, ae ui i lea, i totonu o fale o le atunuʻu fale o ona po nei mamanu, filifiliga mo 5-8 tagata e manaʻomia. O ia aitema e aofia ai le tele o modules, pe faʻapitoa faia.

O sofa e lua itu o loʻo i ai se foliga manaia - o ata e iai le backrest e pei o le S, faʻataga ai ona faʻalatalata mai tagata e talanoa, ae vaʻai i itu faʻafeagai. Filifiliga eseese o lenei ituaiga e masani ona faʻaaogaina i volumetric hall, faletaele, aua latou te faʻatumuina le avanoa i fafo atu o le atigipusa, faʻatulagaina gaioiga i se liʻo. Laʻititi fomu (canapes, ottomans) e talafeagai i potu tumaʻoti: potumoe, boudoirs, tamaitai 'ofisa. Lautele tulimanu sofa e masani ona tuʻuina i potu malolo, ma faʻafetai i vaapiapi latou latou sefe avanoa i tafatafa o le laulau i tamaʻi umukuka Khrushchev.

    

Filifiliga filifiliga: paʻu, ie, isi mea

O ie faʻaonapo nei, faʻafouina i le palapala ma suavai faʻafouina vai, faʻafaigofie le tausiga o meaafale faʻafoliga. O ata lafoia e lanu efuefu e manatu e sili ona faigofie ona palapala, ae e le naʻo le pau lea o le latou aoga, ae maise lava ona o sitaili eseese e aofia ai le faiga o sofa e le gata i filifiliga vaivai.

Filifiliga filifiligaFaʻaaogainaFomuSitaili talafeagai
Natura, paʻu gaosiaPotu o sofa i potuaʻoga, ofisa o fale, potu malolo, fale faʻafiafia i faleTulaga masani (laupapa faʻamatalaga, loloto backstitching), po nei (uʻamea auiliiliga ma teuteu)Soʻo se filifiliga mo masani, aso nei tisaini
Natura, ie faʻapitoaSoʻo se nofoaga e manaʻomia ai meaafale teuteuinaTotonu sofas, laititi sofas, pupuni, ottomans, chaise longues, recamier sofasUma sitaili
PalasitikaPo nei totonu, meaafale mo potu o tamaitiO mea faʻasolosolo e mulimuli i faʻasologa o le tino o le tagata, o sofa e mafai ona liua, o seti masaniPo nei ona po

Tekonolosi maualuga

Minimalism

Faiga Scandinavian

WoodFaʻafeiloaʻiga eria, afeafe, ofisaSofa maualalo ma le mafai ona aveʻese aluga, curved fafie sofa, papaʻu totonu, sofa maloloIapani minimalism

Scandinavian mamanu

    

Taitasi sitaili ei ai a latou lava sofa sinasina

E mafai ona e filifilia se sofa talafeagai mo soʻo se faʻatonuga i totonu; e taua le i ai o le tuʻufaʻatasiga saʻo o foliga, le tele o le oloa ma mea faʻaseʻe.

Paʻu sofas o soʻo se paolo o le efuefu foliga sili atu i avanoa avanoa o piliki lofts, ma matua maeʻa sima pa puipui faʻalelei tuʻu ese antracite, siliva, tina-o-penina ie ie ufiufi. E 'eseʻese mai le paʻu mai le sima o sima, e tatau ona i ai se ie velovete i luga o le ie, poʻo sina susulu "mica".

O se sofa ma se ofu gaugau e ufiufi ai vae e talafeagai mo se atunuʻu-ituaiga potu malolo, ma teuteu aluga i se fugalaʻau, o se pa, o se fasi, teuteuina i ruffles o le a faʻamamafaina ai le ie puipui.

O auiliiliga laupapa vaneina, ie efuefu sinasina poʻo ie mafiafia tapoleni, ie lalaga lima na faia e tagata e lalaga solo i tua - o se sofa faʻapenei e mafai ona teuteuina ai se potumoe fiafia poʻo se potu i le ofu manaia.

    

Talofa-tech sofa: matte ie, iila uʻamea, iila ilaila

Faʻaaogaina o le laʻititi o lanu pe a teuteuina totonu, o le hi-tech e taulaʻi i le eseʻesega o ie. O totonu o lenei vanimonimo tekonolosi avanoa e faʻaonapo nei faatufugaga-fausiaina o se paʻu-foliga, foliga faʻapipiʻi avea ma mea e tosina mai ai le mata. O le atagia foliga luga o iila ilaila poʻo lacquered fafie faia le utilitarian sofa se fasi o manatu faatufugaga. O atinae fou o meaafale meaafale o loʻo iai sofa e faia i lamela (vavaeʻeseʻese, e fesoʻotaʻi faʻatasi) ma moli neon i totonu - malamalama pupula faʻalauteleina le lagona o se le masani ai foliga, efuefu lanu amata amata susulu. O faʻataʻitaʻiga masani o laʻititi sofas ma uamea auiliiliga o loʻo avanoa i le pogisa ie poʻo le paʻu.

    

Sofa sinasina: o se masani taimi masani i totonu

O totonu o soʻo se ituaiga sitaili (baroque, modern, empire, romana) faʻatulagaina fesoʻotaʻiga va fealoaʻi i le va o tagata: ua faʻatumuina i fasi faʻalaʻau o meaafu vaivai e ofi ai le tele o tagata. I ituaiga uma o loʻo i ai sofas o 'eseʻese lapopoʻa ma piʻovaʻo vae, laʻititi chaise moʻomoʻoga, matagofie rekamye. O le faʻamatalaina faʻaonapo nei o lenei ituaiga o sofa tuʻua le masani faʻatulagaina, ae ofaina fou ituaiga o tapulima.

Denim, faux fulufulu lauulu lauulu, lipine satin lalaga, lima-vali tapoleni e mafai ona faʻafetauina tino tuai-meaafale i totonu o le lata mai totonu vasega.

    

Malu o mamalu o aso nei totonu

O le sofa efuefu i ona po nei tisaini o se taua taua o totonu. Faʻamafanafanaina, faʻamaoni, fuafuaina mo malologa malolo, pe faigata, faʻamalosia oe e faʻasaʻo lou tua, e faʻalauteleina ai le uiga o le potu, faʻalagolago i le ata foliga, e fetaui ma soʻo se potu i totonu o le fale. I totonu o se tamaʻi potu malolo, o se sofa e mafai ona suia lelei ai lavalava ma se nofoa - o malo e taunuʻu mai mo le tele o aso o le a mafai ona faʻatulaga a latou mea. O le embossed luga o le ie o le a faamamafaina le mafanafana o le malulu Art Nouveau sofa, ao le cubic foliga ma lapotopoto tulimanu ma loloto efuefu lanu o le a fesoasoani e faʻapaleni le vevesi o pop art lanu.

    

Matou te tuʻufaʻatasia mea, lanu, lanu

Ina ia maua le manaʻoga vaʻaia manaʻomia i totonu, lanu mananaia e manaʻomia. E mafai e le efuefu ona puleaina, paolo, tuʻufaʻatasia lanu eseʻese. Uliuli ma paepae pepa puipui mafai ona avea ma manaia talaaga mo se po nei sofa i ashy paolo; o se soʻona taofiofia mamanu o Scandinavian-faiga meaafale o le a faʻamaluluina sofa aluga i pupuni malamalama o fulufulu mamoe masani. Lenei e mafai ona e taʻalo ma laupepa: faʻaaoga faux fur, homespun mea. Talu ai nei, o ofu lalaga o lapoʻa lalaga ma faʻatagata mamanu ua avea ma foliga masani.

Faʻaeeina i le tasi lanu lanu, le tele efuefu sofa e puʻeina ou mata i le taimi lava e te tatalaina le faitotoʻa e pogisa ma le fiafia. Valivali i aluga, teuteu le potu i pupuni poʻo se kapeta ma se lolomiga talafeagai - o le a feʻilafi totonu e ma lanu susulu.

    

Matou te filifilia se kamupani mo le sofa: susulu malamalama e talafeagai

O loʻo iai i totonu ole ata e ofi atu iai lanu teteʻe mo meaafale teuteuina: o nofoa faʻataʻitaʻi e fetaui lelei ma le leo o le sofa e pei ua leva na tusia. O le monotaga uiga o sitaili masani ua suia i le eseesega. Nofoaga samasama, moli malu e foliga lalata fiafia i tafatafa o le pogisa efuefu sofa, ma le lanu "mumu moli" e lauiloa. Faʻataʻitaʻiga o faigofie foliga e filifilia ma lima faʻasolosolo tafe i tua.

O le isi filifiliga mo le fausiaina o se susulu, gaioiga-tumu avanoa aofia ai le suia o le efuefu upholstery o nofoa i pupula mumu, ruby ​​ie. O lenei metotia e talafeagai mo teuteuina se potu malolo, suʻesuʻega, avanoa avanoa.

Mo tagata lolotu o papalagi a Europa, o le a manaia le tuʻufaʻatasia i le tasi vaega o le sofa asheni o le malu foliga ma le paʻepaʻe poʻo le emerald nofoa faʻataʻamilomilo e maualuga o latou ie soosoo, faʻapipiʻi lima, ma le "faʻafofoga" ulu ulu. O nei lanu e sili ona aoga mo ie ma le velvety aafiaga.

    

Sofa efuefu: faiga masani ma faʻamautuina lelei vasega

O potu faʻafiafia a Europa i tausaga taʻitasi o loʻo vaʻaia pea ma suiga fou i le lalolagi o meaafale masani. Greas sofas o loʻo tuʻuina atu iina ma le mautinoa le masani ai. O le lauiloa o lanu o loʻo faʻamatalaina ile agavaʻa e filifili ai se vaega tele o meaafale mo soʻo se sitaili, ma o le 'eseʻese o palette e mafai ona lagolagoina uma lanu lanu o totonu.

    

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: NATURAL NA PANLUNAS SA V!RUS NI RUDY BALDWIN, RUDY BALDWIN VISION u0026 PREDICTIONS 3242020 (Mae 2024).