7 manatu pe faʻafefea ona faʻaauupegaina se fale povi i le atunuʻu (ata i totonu)

Pin
Send
Share
Send

Fale vevela

O le a faʻafetaia e le au fai togalaʻau le fale teuoloa tuʻufaʻatasi ma se tamaʻi fale vevela. O sea fale foliga foliga manaia ma matagofie aulelei, ma le gata i lea, e faigofie ona faia oe lava.

Oe o le a manaʻomia pupula i luga o se laupapa faʻavae ma fata mo laʻau. O le greenhouse e tatau ona malamalama lelei i le la. I le afa lona lua o le fale, oe mafai ona teuina mea uma e te manaʻomia e toto ai togalaau faʻatoaga.

Hozblok

O le auala pito sili ona faigofie e faʻaoga ai le fale povi i le atunuʻu, o le tofiaina lea e avea ma leoleo o mea toto. Le lelei o lenei tali:

  • Leai se mea e te suʻe ai mo se mea i totonu o le fale.
  • O le lalolagi uma e paʻu mai i le faleoloa o loʻo tumau pea i totonu o le fale.
  • O le mauaina o mea faigaluega saʻo aʻo e faigaluega i le togalaau e le faigata - o le a latou i ai i taimi uma i o latou lima.

Mo le teuina talafeagai o suo ma hoes, matou te fautuaina ia faʻatautau i luga o puipui, poʻo le fausiaina o se faʻapitoa faʻapitoa e tuʻu le lisi i se tasi tulimanu. O aitema laiti o le a manaʻomia fata, drawers, ma matau.

Fale Iti

E mafai ona faʻamalieina le fale toʻotoʻo e te manaʻo ai e faʻaalu se tele i le taimi e mafai ai. E sili atu ona faigofie le toe faʻafouina o se fale tuai nai lo le faʻaopopoina o se faʻaopoopoga i le fale autu.

O le fale teu meaʻai o le a avea ma manaia moe aoauli poʻo le taimi ma se tusi. Afai e te tuʻuina se moega ma se laulau i totonu, o le fale o le a avea o se fale mo malo asiasi oe fiafia i le le faalauaʻiteleina.

Mo sili atu le mafanafana, o puipui e tatau ona insulated.

Aʻoaʻoga

E matua faʻafaigofie ona faʻaoga se fale povi e fai ma aʻoaʻoga: o mea faigaluega uma ma mea faigaluega e i ai i le nofoaga e tasi, ma le pefu ma le palapala mai galuega fausia e le lele i totonu o le fale.

I se faʻaopopoga, afai o le fale o loʻo tu i le loloto o le 'upega tafaʻilagi, o le leo mai mea faigaluega eletise o le a le faʻalavelave tele. Ina ia faʻaauupegaina se fale aʻoaʻoga, oe manaʻomia le faʻaavanoaina o le potu i le eletise, teuina o mea ma se mea faigaluega.

Taele taele

Mo le faʻaliliuina o se taʻele masani mai se fale o manu, e tatau ona e faʻapipiʻi se tane vai poʻo se paʻu palasitika i luga o le taualuga, e faʻainu ai le vai e le la. O se filifiliga e sili ona faigata e manaʻomia ai le faʻaeletise o le faʻatauina lea o se vai e faamafanafana ai ma pamu. E manaʻomia foʻi ona teuteu puipui o loʻo i totonu i mea e le susu ma faʻaavanoa mo se alavai.

Kapeneta

O le fale teuoloa e mafai ona faigofie ona liua i le ofisa o le fale - o se tali lelei mo i latou oe faʻaauau pea ona galulue e oʻo foi i le atunuʻu. Mo le faʻafaigofieina, matou te fautuaina le tuʻuina o se laulau ma se nofoa i totonu o le fale, faʻapea foi ma pupuni pupuni o le a puipuia le komepiuta feaveaʻi mai le susulu o le la. O se ofisa i le togalaau o le a faʻatagaina oe e galue na o oe, e aunoa ma le faʻalavelave i le pisi o le fale.

Potu taalo

O se tamaʻi fale o loʻo tu i totonu o se fale mafanafana e mafai ona avea ma nofoaga e sili ona fiafia iai le tamaititi: e siʻomia e meataalo ma uo, o le a ia lagona ai o ia o se aliʻi mo sona lava fale. Ina ia faʻalelei le potu, e tatau ona lava moli i totonu. O le foloa laupapa e tatau ona ufiufi i se kapeta mafanafana, nofoa ma le teuina o meataʻalo mo meataʻalo tatau ona saunia i totonu o le fale.

I le faʻalauiloaina o se taupulepulega, o lona anaina na te fofoina e le gata i le matagofie, ae faʻapea foi ma le aoga mea faigaluega. Faʻafetai i le faleʻoloa, e mafai ona e faʻasaʻolotoina avanoa aoga i totonu o le fale, aveʻesea o mea le manaʻomia, pe faʻaauupegaina faʻaopoopo avanoa mo malologa, galue pe taʻalo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Brian McGinty Karatbars Gold Review December 2016 Global Gold Bullion Brian McGinty (Iuli 2024).