Fuafuaina o le fale e fa potu: faʻataʻatiaga, 3 poloketi, ata

Pin
Send
Share
Send

E tele potu mautotogi na fausia i le vaitaimi o se tasi o taʻitaʻi o le pati, na faʻaigoa i le igoa e tasi - Brezhnevka ma e aofia ai i fale fau fale. E le pei o fale Khrushchev vaiti, o tagata e ana ia fale mautotogi na avea foʻi ma e ana le potu e iai faʻalo maualuga.

I fale piliki nei, o nofoaga tetele e le o toe avea ma mea fou ma faʻatagaina e faʻatinoina atoatoa soʻo se tisaini ma totonu totonu.

Mamanu foliga o fale tele

Pe a fausiaina le manatu o se fale mautotogi, e tatau ona mafaufau i mea nei nuances:

  • O potu taʻitasi o se fale mautotogi e tele le uta e faʻatinoina. Afai i totonu o se potu lua potu, o le potu malolo o se nofoaga uma mo le taliaina o malo ma se potumoe, lona uiga i totonu o le fa potu potu e na o se tulimanu mo le taliaina o malo.
  • O ia meatotino faʻatagaina oe e faia se faʻavasega e le mafai ma le faʻatapulaʻaina numera o potumoe - e faʻaauupegaina se ofisa, faletaalo, faletusi, ma isi.
  • Afai e 4 potu o loʻo tuʻuina i ai se aiga laititi - e mafai ona faia se atinaʻe manuia - e faʻatulaga ai se potu malolo tuʻufaʻatasia ma le umukuka mo pati pisapisao ma nai tamaʻi potumoe.
  • I le avea ai o se tulafono, o le fa-potu potu o se tulimanu tasi ma o lea e manaʻomia ai le faʻamamaina o fafo puipui.

Lisi o fale e 4 potu

O le faʻatulagaina faʻalagolago tonu i le numera o tagata nonofo. E masani lava, o se lautele eria e faʻatauina mo 3-5 tagata. Mo i latou taʻitasi, o loʻo tuʻuina mai se potu tuʻu eseʻese. O se tasi o nofoaga ma fale ua faʻasoa mo le potu malolo, latou te o mai ai ma se ata e faʻamalieina ai le tofo o tagata uma o loʻo nonofo. Ole vaevaega o potu moe taʻitasi e faʻatagaina ai oe ona fausia se faʻasologa faʻalelei mai se masani masani, faigofie mo tagata taʻitasi o le aiga.

Filifiliga o poloketi

Tele poloketi poloketi mo le potu e fa potu.

Fuafuaina o le fa-potu mautotogi 72 sq. m

O lenei poloketi na faia mo manaʻoga o se aiga e toʻatolu tamaiti e eseese tausaga. E iai le manatu o loʻo pepe lava le toʻalua oi latou, aʻo le lona tolu e matutua. Mo ia, na filifili e vaʻai se potu moe eseʻese, mo tagata matutua - o le lona lua ma mo tamaiti laiti - o le lona tolu. O le vaega na totoe o le potu na faʻapipiʻiina ma le potu malolo, lea e mafai ai ona potopoto uma tagata e faʻaalu taimi paganoa ma talia ai malo.

Mo se aiga toatele, e manaʻomia le i ai o lua faletaele, ae o sea fofo sa matua le mafai, o lea na saunia ai e le au mamanu se tasi faleese taʻele.

A o fuafuaina le potu malolo, o le tofo o tagata uma o le aiga na amanaia. O loʻo iai se laulau 'ai, se sofa malūlū, ma se laupepa plasma lapoʻa mo le matamata i ata tifaga. O le potu e faʻatumuina i le malamalama, faia i lanu papaʻe ma susulu ma faʻata faʻaata aofia ai. O le suite a matua o se avanoa filemu i leo kofe-beige.

O teuteuga ma le fausiaina o potu o le potu e fa potu e fetaui ma tausaga, atinaʻe ma mea e fiafia iai tamaiti. O le potumoe a le tama matua o loʻo i ai se sitaili faʻaonapo nei, o se nofoaga lelei e suʻesuʻe ai, malamalama, ae le o le popole i paolo. O potu a tamaiti e ofi uma i ai moega e lua, o se laulau masani, tele fata mo taʻaloga taʻaloga. O le ata e susulu, fiafia, pepa puipui o loʻo tuʻuina mai i luga e mafai ona e tusiaina, ona faigofie lea ona titina ese ata.

Poloketi mamanu o se 4-potu mautotogi

O le poloketi o le ata na fausia mo se aiga e toʻalima tagata - matua, o se teine ​​aulelei ma tama e toʻalua. O le latou manaʻoga autu o le maualuga faʻaaogaina o mea masani i totonu. Mo tagata malosi ma faʻaonapo nei, o le loft style ma eco elemeni na filifilia.

I totonu o le potu malolo o se potu e fa potu, o se tasi o puipui sa feagai ma le maaa piliki; o meaafale mama ma fofoga laupapa na filifilia e faʻafetaui i ona lanu. I totonu o le potu malolo o loʻo i ai se sofa lelei, tele nofoa, lima tele. O le ata i totonu na faʻaopopoina i moli mananaia ma teuteuga elemeni.

Na tuʻufaʻatasia lelei le umukuka ma le auala mo le faʻaaogaina tatau o avanoa. O meaafale leaga na filifilia e faʻamamafaina ai le tumutumu, o faʻamalama Farani e tau atu i se poletito mafanafana ma pa piliki.

O le autu autu elemeni o le auala savali o se paʻepaʻe e teu ai paʻepaʻe ma chaotically tu pupuni ma matala faʻamalama, lea faʻalautele mai le umukuka.

O le potu moe a matua i totonu o le potu e fa potu e tuʻufaʻatasia ma se ofisa ma faʻafiafiaina i lona tulaga faʻavae. O puipui e valiina i lanu eseese, o le pauli sukalati pa e faʻavaivaia ma se susulu o ata. E ofi i le potu le tele o kapoti teu.

O se eclectic sitaili e tuʻufaʻatasia i le potumoe a le afafine. Malamalama malu malu, o se tuʻufaʻatasia o se lapoʻa tele kapeneta ma malamalama-faʻatulaga fata ma laulau fausia ai se le masani ai tuufaatasiga.

O le puipui i totonu o potumoe a tamaiti e ufiufiina i le fufuluina o pepa puipui ma ni vali faapitoa, i luga e mafai ona e valiina ona fufuluina ai lea o galuega a tamaiti. I lalo o le faʻamalama, e lua nofoaga faigaluega. E i ai moega tutusa lua faasaga i puipui. O le lanu lanu e taofiofia, ma malamalama susulu.

E lagolagoina e le fale taele le faasao-itu masani mo le fale atoa. Tile ma se paolo pogisa ma fafie laupapa ufiufi uma luga. Masini i paʻepaʻe, faʻatasi ma chrome plated totoga.

Fuafua totonu o se potu e fa potu

I se vaega o le 145 sq. mita ua iloa le sitaili maualuga. E ui lava i lona minimalism ma austerity, na mamanuina mafai ona faatumauina se mafanafana siosiomaga agavaʻa e malolo ai. O le malulu o le uʻamea uliuli e faʻasolosolo ona liu malie, foliga matagofie. O le tele o le potu, o le māmā foi o le leo o le maeʻa. E fesoasoani lea e faʻalautele le avanoa, ia ea ma lautele.

O lenei ata o le potu e fa potu e faʻaavanoaina mo le faʻatulagaina o nofoaga, e faʻamamafaina lelei e moli, e aofia ai mea masani ma teuteuga.

O meaafale e tuʻufaʻatasia manaʻoga o tagata uma - o loʻo iai foʻi mea tuai, aso nei seti, vaega na faia e le aganuʻu. E faʻafetaui elemeni teuteu ma ie i le lanu e tasi, e faʻatupuina le susulu ae e le faʻalavelaveina.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Membership Method Review - Course on How to Start an Online Business Using Membership Sites + BONUS (Mae 2024).