Potumoe i le Provence style: foliga, ata moni, tisaini aitia

Pin
Send
Share
Send

Features o Provence

A numera o foliga vaaia lava i le faiga masani:

  • Uma Provencal potumoe meaafale ei ai se vaʻaiga foliga. O totonu e faʻatumuina i le lalelei matagofie, o mea tuai mai anamua poʻo ni mea tuai i paolo malamalama e pei o papaʻe, beige, lanumoana lanumoana poʻo mutes greens.
  • I le teuteuga o le potumoe i le Provence style, o se magumagu ma susunuina gamut o loʻo faʻaaogaina i le lanumoana sesega, susu, lavender poʻo lilac paolo.
  • O pupuni e teuteuina i pupuni faigofie e faia i ie ea mama, e mafai ona teuteuina i fugalaʻau foliga, teuteuina, ruffles poʻo leise.
  • O le ata o loʻo aofia ai le tele o numera eseese o teuteuga ma mea faʻaopoopo i le tulaga o le poselane, keramika ma tioata oloa.

Lanu fusi o alaleo

O le potumoe e faia i totonu o le natura palette, aofia ai pastel kulimi, sesega enaena tone poʻo le sili atu saturated turquoise ma oneone oneone, o foliga na o le natura.

I le ata o loʻo iai le potu moe faʻa-Provence i lanu paʻepaʻe ma lanumoana.

O se fofo lautele o se paepae paʻepaʻe Provence. Lenei foliga foliga sili sili ona lelei i totonu o se potu ma lapoa faamalama matala. O le potu malolo e faʻatumuina i mea papaʻe laʻau ma mea masani e susulu mai i le vali.

O totonu e foliga mai e matua tele lava, lagolagoina i totonu o le beige, nutty, pauta poʻo le caramel palette. O lenei Provence style design o loʻo iai sona siosiomaga agamalu ma toʻafilemu.

Mo se potu moe tamaʻitaʻi Provence, o lanumoana malu e lelei, ma o le malulu poʻo le mafanafana lanu piniki o le a ofi i totonu o tamaʻi potu poʻo tamaʻitaʻi.

O se potu i le lanumeamata lanumeamata o le a avea ma sili sili ona lelei talaʻaga i luma o lea ola laʻau poʻo fugalaʻau, o se vaega taua o le faiga masani, o le a foliga sili ona lelei.

I le ata, faʻamatalaga o lavender lanu i totonu o le potu moe pupula i le Provence style.

O le filifiliga o mea e fai i potumoe

O le Provence-style relaxation potu e faʻatumuina i meaafale laupapa ma se maʻaa, mautu le ata. O aitema e mafai ona faʻatumuina i ata vaneina poʻo volumetric teuteuina o auiliiliga. O le potu e teuteuina ma maualalo fatafata o drawers ma curly stable vae ma kapeneta ma valivali, lattice facades poʻo ni faitotoʻa ma ni faʻaofi eseese.

O se laulau laititi laʻititi teuteuina ma se faʻata faʻapipiʻiina o le a teuteuina moni ai le ea.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i le Provencal style, faʻatumuina ma le kiona-paʻepaʻe meaafale.

O le moega e mafai ona i ai se uʻamea maualuga ulu ma se maualalo ufiufi laupapa laupapa poʻo se faʻavae e faia i laʻau masani. O sea ituaiga faʻataʻitaʻiga o le a foliga faigofie i se auala faigofie, ae i le taimi lava e tasi o le a maua ai le siʻosiʻomaga se mautinoa zest.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potu moe faʻa-Provence ma lona moega ma se uʻamea faʻamilo.

O le moega moe o loʻo faʻatumuina ile laʻau tuai vaneina pe faʻapipiʻi laulau i tafatafa o moega. O nei mamanu avea o se tulaga mo fola lamepa ma eseese knickknacks.

Maea ma mea

E tusa ai ma tu ma aga o laufanua mamanu, o le faʻaaogaina o mea masani ma mea masani e talafeagai mo le teuteuina o se potumoe.

  • Fogafale Papa papaʻe, kapeti poʻo faʻalamina ma le faʻafoliga o fafie e filifilia o le ufiufi. E manaia le vaʻai ile foloa ufiufi kapeta i lalo ole ie afu. O le vaalele mafai ona i ai se monochromatic mamanu pe eseʻese i le i ai o teuteuga ma lolomi. O le tali muamua o le a o maa poʻo maʻa faʻamau.
  • Pa. O le tele o taimi, pepa puipui i lanu malu poʻo tapoleni ma teu fugalaʻau e faʻaaogaina. O le laualuga teuteuina i laupapa laupapa e i ai se foliga masani. Oe mafai ona sili teuteuina le potumoe pe a fai e te faia se tasi o puipui ma talatala sima ma pepa puipui pepa puipui.
  • Taualuga. Lona uiga masani, o le faʻalo i luga o le vaʻalele e faia papaʻe ma o nisi taimi teuteuina i le togafitia pouliuli poʻo pupula pou. O se tau taugofie o se taualuga faʻamaeʻaina i le vali vali laupapa. O le laualuga e tatau ona matte ma aua le faʻamamafaina tele tele.
  • Faamalama O le filifiliga lelei o le a avea vaʻai Farani faʻamalama ma lua faʻamalama faitotoʻa. Afai e le maua se avanoa faʻapenei, o faʻamalama faʻamalama e faia i laʻau, valiina i papaʻe, poʻo faʻamalama faʻalua e faʻataʻitaʻi ai le malamalama o laʻau e atoatoa.

I le ata, o le Provence style potu moe mamanu ma se faʻalo vaʻalele ma se puipui, vaega ufiufi ma fugalaʻau pepa puipui.

I totonu o se potu moe Provence-style, e sili ai le faʻapipiʻi o faitotoʻa laupapa e ogatusa ma fola filifilia ma meaafale i le lanu. Kanesa e masani ona teuteuina i faʻasologa tioata malulu.

I luga o le ata o se puipui teuteuina ma ata pepa puipui ma fugalaʻau i totonu o le potumoe i le sitaili o Provence faʻaonapo nei.

Teuteuga, ie ma mea faʻaaoga

O le ituaiga Farani e faʻaalia e le gata i teuteuga teu fugalaʻau, ae faʻapea foi i fugalaʻau poʻo fugalaʻau faʻafoliga i ato, tapu poʻo vali teu vai. Ina ia teuteuina puipui, latou te fiafia i atavali ma susulu laufanua poʻo lavender fanua, e faʻaopoopoina itumalo alofa, agamalu ma matagofie i le ea.

I le avea ai o se teuteuga i totonu o se potu moe i Provence, e talafeagai le faʻaaoga o faʻata i uʻamea poʻo laupapa laupapa, ata uli ma papaʻe, ata vane poʻo ni tusi tuai ma ni fusi matagofie, tuʻu luga o fata tatala.

O ie e tatau ona matauina faapitoa. Ina ia fausia se siosiomaga malologa, o le moega e teuteuina i aluga, o se kapeta poʻo se mea e teu ai moega. E mafai foʻi ona e teuteuina se potu moe i le Provence-style ma se kapeta i autafa o le moega i se lanu faʻaeteete.

O pupuni faʻamalama i totonu o le potumoe i le Provence style e teuteuina uma i pupuni masani faʻamalama ma pupuni malamalama e faia i le malamalama tulle, lea e le faʻalavelave i le ofi i totonu o le malamalama masani fesuiaʻi.

O pupuni e faia mai ie e pei o le ie lino, vavae poʻo le chintz e talafeagai mo teuteuina faʻamalama. O pupuni e mafai ona avea ma monochrome pe i ai se fugalaʻau lolomi e faʻalogoina meaafale ufiufi ma pulou. Provencal-style pupuni aofia ai matagofie lipine, lace, flirty ruffles ma isi teuteuga elemeni.

Ata o se Provence-style potumoe ma se moega teuteuina ma le matua pupula tulle canopy.

Potu moli

Sili atu tu ma aga ma masani metotia e sili ona fiafia i ai faʻafoliga moli. O se moli uʻamea gaosi poʻo se moli ma se faʻafoliga uʻamea faʻamau e tuu i luga o le faʻalo i totonu o se potu faʻaaoga Provence. Chandeliers, faʻapea foʻi lamepa, foloa moli ma puipui pupuni ma pupuni ie o le a avea ma se faʻaopopoga lelei i le ata.

Potu i totonu mamanu

Manaia Provence faiga potu potumoe manatu.

Ata o se potumoe a tamaiti i le Provence style

O le lagona o Provence e fetaui lelei mo le potumoe a se tamaititi. Mo se potu, teine ​​filifilia se mamanu i piniki, lavender, kulimi poʻo anise tone, ma mo le tamaititi potumoe latou te mananaʻo i se malulu lagi lanumoana, penina, efuefu fua faʻatasi ma mafanafana beige lanu.

O ofu ma ie e faia i le vasega pepe e iloga i le tele o laʻau, teuteuina o fugalaʻau, o ituaiga o sela, tele pe laitiiti.

O se moega ma laulau i tafatafa o le moega, tamaʻi tusi, ofu tuʻu, se kesi ma o isi taimi e faʻapipiʻi ai nofoa e faʻapipiʻi ai se meafale masani. O ato eseese ma fatafata mo meataalo, meataulima ma isi mea e faia e lima o le a lagolagoina ai le ituaiga totonu.

Mo le fausiaina o se fale pei o le mafanafana ma le mafanafana siosiomaga i totonu o le potu, meaafale mea e mafai ona teuteuina i ie solosolo, faigofie poʻo ni lanu aluga mafai ona folasia i luga o le moega, ma se malulu kapeta malulu mafai ona tuu i luga o le foloa.

I le ata, o se potu a tamaiti mo se teineititi i le Provence style ma se puipui teuteuina i pepa tapoleni ma fugalaʻau fugalaʻau ma laupapa panels.

Manatu mo le teuteuina o se tamai potumoe i le Provence style

Mo se tamaʻi potumoe i totonu o se fale Khrushchev, faʻaaoga se moli malamalama ma le faʻaaogaina o foliga ma susulu. O mea maopoopo ma lautele mea e tatau ona i ai iinei, pe naʻo meaafale manaʻomia, pei o se moega moe, se lavalava ma nai tamaʻi aitema.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi potu moe faʻa-Provence, na fuafuaina i moli lanu.

O se tamaʻi potu ma puʻupuʻu Provence-style potumoe e tatau ona faʻaopoopoina e mea faʻaaoga e sili ona faʻautauta. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia le vaʻaia le anoanoaʻi o le avanoa, e sili atu le faʻaaoga o isi mea teuteu teuteuina i totonu nai lo mea eseese teuteu ma lolomi.

Faʻafefea ona teuteuina se potumoe i se fale laupapa?

Faʻafetai i le teuteuina o pa i le tulaga o ogalaau poʻo laupapa, Provence palu faʻapitoa fealofani i totonu o le ata o se fale laufanua fale. Ina ia mafai ona faʻasaoina le tulaga masani o ofu i totonu, o puipui e mafai ona valivali faʻapipiʻi, varnished pe valivali.

I le dacha, faʻamalama avanoa e faʻatumuina i pupuni laupapa. Latou te le gata faʻatagaina oe e faia le afiafi i le potu i le taeao, ae faʻapena foi fausia se siosiomaga e fesoʻotaʻi ma se faigofie ma mafanafana fale i Farani.

O loʻo faʻaalia i le ata totonu o le potu moe faʻa Provencal o loʻo tu i le pito i luga o le fale tumaoti e fai i laupapa.

O le Delicate Provencal style e fetaui lelei mo le potu i luga o le potu i le faʻalo o le taualuga ma se faʻasologa e le masani ai o faʻamalama. Latou te filifilia pastel maeʻa, maualalo maualalo meaafale mananaia ma elemeni lavalava i foliga o pupuni, tamaʻi aluga, kapeta ma kapeta.

Faletusi o ata

O le Provence-style interiors e tuʻufaʻatasia ai le lalelei Farani ma le mamalu o le atunuʻu e fausia ai se potu moe potu moe lelei ma se lagona filemu ma le filemu

Pin
Send
Share
Send