Umukuka e leai ni kapoti i luga: ata o loʻo i ai nei, 51 ata

Pin
Send
Share
Send

Tulaga e lelei ai ma mea e leaga ai

O le teuteuina o le umukuka e aunoa ma ni kapoti i luga e feteʻenaʻi. O nisi latou te mauaina lenei fofo i ona po nei, ae o isi e manaʻomia tele faʻamaumauga masani. Nofofua-umukuka umukuka i ai a latou lava lelei ma le lelei e tatau ona mafaufauina.

leleiMinus
  • E maua fua le potu
  • Leai se mea e te aʻapa atu ai pe faʻaaoga se apefai
  • E vave tele le faʻamama
  • O le tau o le headset e 30-50% maualalo
  • Laititi le teuina
  • Wall teuteuina manaʻomia
  • E tatau ona punou i taimi uma

Faʻataʻitaʻiga mo faʻataʻatiaga eseʻese

E leai se tulaga auro mo le fuafuaina o umukuka e aunoa ma ni pusatu pito i luga; e mafai ona faʻatino uma i uumi ma vaiti potu ma i potu vateatea. O le ituaiga o meaafale faʻatulagaina e tatau ona filifilia faʻavae i luga o faʻavae o le umukuka.

I le ata o loʻo iai le umukuka ma se motu e leai ni kapoti i luga.

  • O le tulimanu seti o le a ofi i totonu toeititi lava o soʻo se umukuka, faatasi ai ma lona fesoasoani e faigofie ona faʻatulaga se galulue tafatolu "ogaumu-magoto-pusaaisa".
  • O le faʻatulagaina o laina e lelei tele mo umukuka vaiti, o vaega e tasi le tulaga e mafai ona tuʻu i le tasi itu poʻo le lua itu faʻafeagai. O le leai o ni pito i luga kapoti o le a fesoasoani e faʻalauteleina ai le umukuka.
  • Faʻafetai i le faʻatulagaina o lau u, o le mataupu o le teuina o mea e tele ua foia, ae e faʻatoa mafai ona mauaina i se taimi muamua lava avanoa.

I le ata o loʻo iai le umukuka ma elemene o Provence.

Ae faʻapefea le talieleele?

O le le lava o pito i luga kapoti tatalaina luga se faʻafuaseʻi faʻafitauli e foia: le talieleele. I umukuka ma pito i luga drawers, e nofoia le avanoa i le va o le modules ma puipui i le nofoaga galue tumau puipuia. O tulaga fou e manaʻomia ni vaifofo fou, aua o le aʻafiaga o le faʻaleagaina o le pa puipui e fai si maualuga. A filifilia se talieleele, e le gata o mea aoga e taua, ae faʻapea foʻi ma le ata - e mafai ona suia ai totonu o le umukuka.

O se tasi o tali talafeagai o se talieleele mo se umukuka e aunoa ma ni kapoti i luga i le puipui atoa. E faia i maa keramika, mosaics, pe o le eria e valivali ma anagata fufulugofie vali. O lenei ufiufi e le manaʻomia se tausiga faʻapitoa ma e faigofie ona faʻamama. O le tausiga o maʻa fatu, masonry poʻo sima e manaʻomia ai le poto ma le agavaʻa, ae o le puipuia o galuega e iai tioata e faʻafaigofie ai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le umukuka seti ma se motu ma mea faigaluega ua fausia.

Ata i le itu taumatau o se umukuka ma se maamora po nei backsplash i le nofoaga o galuega.

O le talieleele e mafai ona fuafuaina e le o le lautele atoa poʻo le umi. Afai e tatau ai, o lona maualuga e faʻaititia i le mita - ua lava lea e puipuia puipui mai sasa. O leisi filifiliga o le tuʻuina atu lea i le faʻalo, ae faʻatapulaʻa le lautele i nofoaga faigaluega - ogaumu ma magoto.

O le pito i luga o le talieleele e lua ituaiga: saʻo ma manino, pe faʻanenefu. O lenei aʻafiaga e maua i tile i le tulaga o piliki, meli poʻo isi foliga le masani ai.

I le ata o loʻo iai le umukuka paʻepaʻe i se sitaili Scandinavian ma se uluaʻi talieleele.

O le a le mea e fai i le pulou?

I totonu o umukuka masani, o le pulou e nana i se tasi o vaega pito i luga. Ae o le faʻateʻaina o i latou e le o lona uiga tuʻua le faʻaopopoina o le ea.

E tele filifiliga mo le faʻapipiʻiina o se pulou i totonu o le umukuka e aunoa ma ni kapoti i luga:

  • Pa. O le lautele o ituaiga o ata ma lanu o le a faʻafaigofie ai ona maua le saʻo faʻatusa. O le pulou mafai ona avea o se faʻaopoopo fata poʻo mo teuteuga faʻamoemoega.
  • Taualuga. O le tali mo i latou e mananaʻo e nana mea faigaluega. Lenei ituaiga o pulou e faʻaaogaina foi o se malamalama malamalama.
  • Natia. I luga o le maketi o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga o tamaʻi tamaʻi tamaʻi ma tamaʻi laumei ma pulou e fausia i totonu, faʻapea foi ma pulou taʻitasi e fausia i totonu o le fale faigaluega.

I le ata, o le ufiufi e faʻafuaseʻi ma papaʻe papaʻe.

A faʻapipiʻi se tasi o lisi lisi, tausi lelei le auala. O le paipa e ufiufiina i se atigipusa, natia i se puipui poʻo le faʻalo.

E le pei o le tafe-ala, toefaʻavae pulou e le manaʻomia aveʻesea ea. Latou i ai faʻapitoa faʻamama e faʻamamaina le 'ea ma toe faʻafoʻi atu i totonu o le umukuka. O le lelei o lenei ituaiga e le gata i le leai o ni paipa, ae faʻapea foi i le feaveaʻi - pe a talafeagai ai, e mafai ona tuʻuina i totonu o se potu e aunoa ma le ea.

I le ata o loʻo i ai se umukuka pogisa ma se pulou laconic.

O fea e tuʻu ai le ipu faʻaelefele?

Masani ai, o se ipu faʻasusu tuʻu i totonu o se kapoti i luga, ae o isi filifiliga filifiliga e tutusa lava le aoga.

E mafai ona e faʻasaoina le teuina masani o peleti i le kapoti e ala i le tuʻuina o le ipu faʻamago i le drawer pito i lalo. O le mea lea, o ipu o le a natia mai le efuefu ma prying mata, ae o le ae tatau ona e piʻo pea i tua o ia.

O le laulau poʻo le tautau masini faamago o le a fesoasoani e faafaigofie ai le faaaogaina o tipi. E le tele se avanoa i pa puipui, ae o ipu o le a vaaia ma mafai ona pefua. O le laulau laʻasaga, e ui lava e iai se vaega o le avanoa e faʻaaogaina, e faʻatagaina ai ona feʻaveaʻi mai lea nofoaga i lea nofoaga.

Ata i le taumatau o se ipu fufulu i le drawer pito i lalo.

Faʻafefea ona tufatufa saʻo masini?

O se pusaaisa tutoʻatasi malepeina le minimalism o se umukuka ma leai luga luga kapoti. E lua auala e alu ese ai mai lenei tulaga: faʻatau se totonu-totonu ma okaina se penitala peni mo ia, pe faia se faʻavaʻa ma fata faataamilo i se pusaaisa masani. Afai e leai se manaʻoga mo se tele tele, suia le pusaaisa i se puupuu ma tuʻu i lalo o le countertop.

Ata o se pusaaisa ma isi pusa teu oloa.

O le ogaumu i totonu e tuʻuina i le vaega pito i lalo poʻo le tulaga o le lima - e faʻafaigofie ai ona faʻaaogaina. I le tulaga lona lua, o loʻo i ai se nofoaga mo le ogaumu microwave i luga aʻe o le ogaumu. Lenei o le a sefe avanoa faʻaaoga i luga o le galuega luga.

I le ata i le itu taumatau o se filifiliga mo le tuʻuina i totonu o masini.

Vaega o le faʻalapotopotoga o moli

O le mataupu o le faʻamumuina o le umukuka e aunoa ma ni kapoti i luga ua foia i le taimi e fuafuaina ai, aua o galuega eletise e tatau ona faʻatinoina ae leʻi toefausiaina. Malamalama moli i le nofoaga o galuega o le a faʻafaigofie ai au galuega i aso uma. E mafai ona faʻamautinoaina le faʻaaogaina o moli uila (pe a fai e suia kapoti i fata), puipui poʻo le faʻalo e mafai ona fetuʻunaʻi moli.

I le ata i le agavale, o se umukuka mamanu e leai ni kapoti i luga ma se laupapa-pei countertop.

Le faʻapipiʻi faʻapipiʻi moli moli poʻo moli e le faʻasino e mafai ona tupu ai ni faʻafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia tauaso pe faʻalavelave i le taimi o galuega - o mea maualalo e mafai ona lavea i o latou ulu. I se faʻaopopoga, latou te le gafataulimaina ma le autu galuega o le malamalama malamalama o se laulau.

I le ata i le itu taumatau o loʻo iai moli moli uli.

Faʻafefea ona sui pusa puipui?

Lalo kapoti lava ia e masani ona le lava e teu uma ai au umukuka mea faigaluega, aemaise i totonu o se tamaʻi fale mautotogi. Lenei mafai ona foʻia e tatala fata, faʻaopoopoina fola poʻo se faʻamalama faiga.

Open fata e talafeagai mo Scandi-faiga umukuka, Provence, loft, maualuga-tech, atunuʻu. Faʻatasi ai ma mea lelei o foliga teuteu, faigofie ona faʻaaoga, faʻapea foi ma le saogalemu - e leai ni faitotoʻa e ono afaina ai le ulu. O le faʻaletonu aofia ai le teuina o le efuefu ma gaʻoa luga o le eleele ma le manaʻoga mo lo latou faamamaina masani.

O le kapoti i luga o le a fesoasoani e tausia ia mama, lea o le a le afaina ai le aotelega foliga o le umukuka ma o le a avea o se puipuiga mai faʻaleagaina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o teuteuga o umukuka i totonu o se atunuʻu.

Faʻaopoopoina fata e manaʻomia avanoa ma e talafeagai mo se lautele fale. O lenei manatu e faʻatinoina i le fesoasoani a autafa o autafa poʻo autafa, e mafai ona tuʻu i le umukuka, pe ave i fafo i le potu 'ai poʻo le auala savali.

O le faʻamalama auala e le talafeagai mo tele-fua teuina, ae mafai ona maua ai teuina o utensils mo kuka ma le tuʻuina atu, tele oloa ma isi taua.

I le ata i le itu taumatau o loʻo i ai fata i luga o paipa i se tulaga maualuga.

Fautuaga mo tamaʻi umukuka

I le leai o ni kapoti i luga, o se tamai umukuka o le a foliga sili lautele. Peitai, o le tele o le pito i lalo kapeneti ono le lava e teu ai le tatau teuina.

O le L-foliga faʻatulagaina sili atu gafatia faʻatusatusa i le laina faʻavasegaina ma fesoasoani e faʻaaoga le avanoa sili atu lelei. O le leai o se manaʻoga mo tautau kapoti mafai ai foi ona e faʻaaogaina faʻamalama i le tuʻuina o le countertop i lalo latou. E mafai ona fausia se avanoa faʻaopopo e faʻaaoga ai fata tatala poʻo mezzanines.

I le ata o loʻo iai le umukuka e leai ni kapoti i luga ma fata ma se faʻaputuga tusi.

I le ata i le itu taumatau o se tamai umukuka e aunoa ma ni pusa puipui i le sitaili Scandinavian.

Oe mafai ona sefe avanoa e ala i le mauaina o 2-3 faʻaopoopo kapoti e ala i le suia o le laulau 'ai i le pa counter - oe mafai uma' ai ma kuka luga o le countertop. Ma teu mea uma e te manaʻomia i lalo.

Manatu Fuafua Pa e Aunoa ma Kapeneta I Luga

O se pa gaogao i totonu o le umukuka e aunoa ma ni kapoti i luga o le a tosina mai ai le mata i se tasi auala po o le isi, o lea e tatau ai ona e filifili pe e te taulaʻi i lenei eria pe "faʻafilemu" ia?

Lanu mafai ona ausia i lanu poʻo mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le piliki poʻo le penisina puipui o le a teuteuina totonu totonu. O se pupuni susulu e faia i maa e le masani ai, amataga pepa puipui poʻo le valivali i lanu eseese o le a avea foi ma sili ona taua.

I le ata o loʻo i ai se umukuka e aunoa ma tautau drawers ma se piliki puipui.

O seisi mea e malamalama ai o leo malu ma se ata masani; o mea i luga o fata o le a tosina mai i ai manatu.

Faletusi o ata

O umukuka faʻalelei e aunoa ma ni pusa i luga e fiafia i ai le toʻatele, ae ia faia le potu e le gata i le matagofie, ae faʻalelei foi, fuafua lelei mea uma i le taimi muamua. Ae e leʻi amataina le toe faʻafouga, filifili i moli, meaafale tuʻuina atu, teuina avanoa ma teuteuga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Long Sleeve Cable Stitch Fold Crop Top. Pattern u0026 Tutorial DIY (Mae 2024).