Fale o loʻo fai ai le fale

Pin
Send
Share
Send

Fale o loʻo fai ai le fale 36 sq. m. e tai pei lava o le atemosifia i se uaina tuai mai le amataga o le seneturi i se mea i Niu Ioka, po o se tuai potu i se nuʻu Amerika. Se tasi o le a vaʻai i lenei fale mautotogi o se faʻaaliga o le sitaili Scandinavian, masani lava i le mamanuina o fale mautotogi ma fale tumaʻoti.

O le faʻatulagaga o nofoaga ma fale na liliu ane e le o tulaga faʻapitoa, o le mea lea, pe a atiaʻe falealuga fale e tatau ona tuʻuina le meaʻai i lalo o faasitepu. E masani lava o le laulau e tu latalata i le faʻamalama, e leai se auala e faia ai lena. Ae o le iʻuga e matua moni lava.

E i ai se tamaʻi tulimanu faʻafesagai ma le umukuka e mafai ona e malolo ai ma faitau se tusi. E latalata ane iai le avanoa e teu ai ni mea lāiti lāiti, e lava i taimi uma ile potu malolo.

Fale o loʻo fai ai le fale fuafuaina i le uliuli ma papaʻe: o le sinasina umukuka ma le uliuli pusa o drawers tu tu fafo susulu i le pito i tua o le pepa puipui le lanu o le lagi puaoa.

O le fogafale lona lua, o le mea e tu ai le mea e moe ai, o le lapoʻa tele ma faʻaopoopoina le faʻaopopo 12 sq. m., o le mea lea, e teuteuina ai, na faʻaaogaina e le au mamanu se taga e le masani ai: ulo fugalaʻau na tuʻu i luga o kapoti umukuka teuteuina uma potu pito i lalo ma luga i le taimi e tasi. lotoa fale mautotogi.

O le vaega galue laiti e le faʻaititia avanoa ona o le paʻepaʻe lacquered luga.

Mamanu lotoa fale mautotogi, mafaufau ifo i le sili ona laʻititi auiliiliga, faʻaalia e tusa lava pe le faigofie le faʻatulagaina o potu, e mafai ona e fausiaina se le masani ai ma sili atu le mafanafana avanoa mo le nofo ai.

Faletaele

Fuafuaga fale

Vaʻai mai le faʻamalama i Liseberg

Atunuʻu: Suetena, Gothenburg

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: O oe le tupu moni REMIX FUAFIVA VAA VS DJ FAITH25 (Mae 2024).