Provence style nursery totonu: faʻatonuga ma mamanu tulafono

Pin
Send
Share
Send

Totonu mamanu foliga

Ina ia saʻo le toe fausiaina o le faiga i totonu o potumoe a tamaiti, e tatau ona e mafaufau i nisi o tulafono masani:

  • Ua teuteuina le potu i lanu vaivai ma le le faapito.
  • Keramika, pepelo vaega ma ie o loʻo faʻaaogaina i le tele o aofaʻi i le ata o fale.
  • Mo teuteuga, o mea masani e faʻaaoga i le maʻa poʻo le laʻau. O puipui e ufiufi i pepa pepa pepa, ma le foloa e ufiufi i le natura laʻau pe suia i le malamalama-lanu laminate.
  • O mea taulima ua leva ona iai ma scuffs ma taʻetaʻe ua filifilia e fai ma meaafale.
  • E fautuaina le felanulanuaʻi o mea teuteu ma fugalaʻau matagofie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanuina o le potu o tamaiti Provence style mo se tamaititi.

O a lanu e sili ona lelei e faʻaoga?

O se lanu lanu pastel e faʻaaoga i le teuteuina o potu a tamaiti, e maua ai le atemosifili i se malu faapitoa ma se lalelei. O le Provence style e faʻailoaina e le paʻepaʻe lanu ma ona paolo, mo se faʻataʻitaʻiga, vanila, susu poʻo nifo o nifo elefane. Efuefu, lanumoana poʻo le lefulefu-piniki lanu polokalame o le a faʻamalieina atoatoa totonu.

Malamalama laʻau leo ​​e sili ona lauiloa, faʻapea foi ma beige, lavender, kulimi, caramel, mint, olive ma pale samasama lanu.

E ui lava i le mea moni e alofa Provence i se muted laina, le vasega pepe mafai ona faʻavaivaia ma susulu lanu. O le a latou fesoasoani e aumai tala mafanafana i le vasega pepe ma faʻaopopo le manaia ia tofo i ai. Mo lanu felanulanuaʻi, lemoni, sunflower, sinapi, terracotta ma lanumumu paolo e talafeagai.

I le ata o loʻo i ai le Provence style tamaiti potu mo se teine, fuafuaina i papaʻe ma mint mint lanu.

Maʻaleʻale, paʻepaʻe lanu totonu i le Provence style faʻaosofia faʻatasi ma le lagi, sami ma le la. O lenei paolo fofo e fetaui lelei mo tamaʻi potu, fausia ai se siʻosiʻomaga filemu i potumoe a tamaiti ma ei ai sona aafiaga lelei i le mafaufau o le tamaititi.

Le filifiliga o meaafale mo le vasega pepe

I totonu o le vasega Provence vasega pepe, kapeneta meaafale ma facades teuteuina ma eseese faʻaofi, ata, panels, valivali poʻo lima vaneina o le a foliga lelei. Meafale elemeni i le tulaga o moega, moega i tafatafa o le moega ma kapoti e mafai ona faigofie ma matagofie i le taimi e tasi.

O le nofoa o se fausiaina faia i le natura laʻau poʻo se uʻamea faʻataʻitaʻi ma se openwork forged headboard ma piʻo vae. O se filifiliga lelei mo le vasega pepe o le a avea ma ofu laupapa, o se pusa o drawers, se kesi ma nofoa ma se matua aafiaga. O meataʻalo ma isi tamaʻi mea e mafai ona teuina i totonu ato ato, pusa, poʻo ni pusa vine.

I le ata o loʻo i ai se malamalama meaafale seti faia i laʻau masani i totonu o le vasega pepe i le Provencal style.

O se meaafale seti e faia i moli mama e pei o chestnut, cherry, walnut, ash or oak o le a faʻaopoopoina faʻapitoa lanu i le mamanu o se vasega pepe i le Provence style. Ina ia faʻasaoina le natura masani, o le fafie e faʻafefeteina ma se pisia ma e faʻaaoga ai se varnish poʻo se faʻasolo.

I le ata, Provence style potu moe meaafale mo tamaiti e toalua.

Matou te filifilia ie ma teuteu

Naʻo ie masani, vavae poʻo ie chintz i lanu le faʻaaogaina e faʻaaogaina i totonu ole potu a tamaiti. Pupuni, ie moega, aluga, alofilima ma ufiufi meaafale e mafai ona faʻatasi ma fugalaʻau poʻo siaki siaki. O se teuteuga fealofani o se potumoe i le Provence style o le a avea ma ie faia i se patchwork patchwork technique. O elemene i foliga o aluga ma palanikeke ma mea teuteuina, pupuni e faʻamamaina ma ie, ma ie lalaga macrame o le a fesoasoani e faʻamatagofie atili ai le ea.

Ata o se Provence-style tamaiti potumoe ma se tapunia moega o piniki ma fugalaʻau ie.

O le saʻo filifiliga o mea faʻaaoga i le Provence style e taua tele i le ata o le vasega pepe. Toetoe lava uma teuteuga i ai mafuaaga masani. O le potumoe mo le tamaititi ua teuteuina i atavali, faʻatagata, ipu, tele faʻamago pe ola fugalaʻau fugalaʻau o loʻo tagitagi ma fugalaʻau lolomiina pepa puipui ma elemeni elemene.

Moli uila

O se vaega iloga o moli faʻamalama o le Provence o loʻo i ai se foliga faʻapipiʻi faʻapitoa, e iloga i lanu masani, o loʻo fausiaina i ie ie ma fugalaʻau pe teuteuina i faʻamatalaga pepelo. Luminaires e faia i laupapa, uʻamea, apamemea po o poselane.

E tatau ona lava moli i le vasega pepe. O lamepa e tuu i luga o laulau i autafa o le moega ma le kesi, o le vaega e taaalo ai e faaopoopo i ai le moli moli, ma le moli e tautau i le taualuga i le ogatotonu o le potu i filifili manifinifi.

Ata o se taualuga moli moli ma puipui puipui faia i poselane i se Provence sitaili potu potu mamanu.

O se uluaʻi ma e le masani ai totonu faʻamatalaga o se vasega pepe mafai ona avea o se taualuga moli moli ma se piʻo faʻapipiʻiina poʻo se manaia moli, o se birdcage, lea teuteuina i fugalaʻau lala.

I le ata o loʻo i ai le vasega pepe sitaili Provence, faʻatasi ma se lamepa lamepa pepelo ma se moli lamepa ma lamepa ie.

Faʻataʻitaʻiga o se ata o se potu mo se teine

O se potu faʻa-Provence-style mo se teineititi e iai lona lanu ma foliga vaʻaia. O le ata o le potumoe o loʻo teuina i le piniki, pistachio, kulimi ma isi laʻitiiti ma malamalama lanu. O pupuni e teuteuina i pupuni malamalama malamalama, o le moega e ufiufiina i se ie matagofie matagofie moega ma faʻafesoʻotaʻi e aluga susulu ma faʻailoga fugalaʻau. O le mea e moe ai e mafai ona teuteuina i se pupuni, ata faʻavaʻa faʻafanua mafai ona tautau i luga o puipui, ma tatala fata e mafai ona faʻatumuina i meataʻalo vaivai poʻo ulo o fugalaʻau.

O loʻo faʻaalia i le ata le ata o potu a tamaiti mo se teineititi i le Provencal style i totonu o le fale.

O se laei laʻei poʻo se laei laʻei ma se faʻata lapoʻa o le a ofi lelei i totonu o se potu moe faʻa-Provence mo se teine ​​talavou. O lenei fasi meaafale e manifinifi, piʻo ona vae ma tele toso, vaneina pe valivali.

Nai lo o se taʻaloga taʻaloga, oe mafai ona faʻapipiʻi se wicker faalue nofoa, faʻaauupegaina le falefaigaluega ma se tamai laulau mo se komepiuta feaveaʻi, ma suia ata a tamaiti i tapoleni ma laufanua o Farani. O se tanoa vailaʻau anamua poʻo se sioki faigofie ma se teu lavender o le a faʻaopoopoina maaleale tusi ma manogi manaia i le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potumoe talavou i le Provencal style mo se teine.

Potu totonu ole tama

O lanu sili ona taatele mo se potu tama tama o le Provence o kulimi, lanumoana, paʻepaʻe ma lanumeamata lanumeamata. I teuteuga ma mea faʻaaoga, siakiina, pi lolomi, laʻau poʻo ni meaola e masani ona maua.

O meaafale e filifilia i lanu malu ma malulu, o pupuni monochromatic e tautau i luga o faʻamalama, e faʻamoeina le fola malamalama ma faʻafefiloi le potumoe i mea teuteu i lanu susulu ma mafanafana. O puipui teuteuina i atavali, ata faʻapipiʻi ma peleti o le a foliga lelei.

I le ata o loʻo i ai se potumoe mo se tama talavou, faia i le Provence sitaili.

Mo se talavou totonu i Provence faiga, modular meaafale e sili atu e faʻamalieina ai soʻo se avanoa avanoa. E mafai ona e faʻaopopoina se tofo malamalama i tua i le ata ma le ulu ulu, fata poʻo lamepa, faʻatumuina e tamaʻi auiliiliga faʻamaʻa. E talafeagai foi le faʻatumuina o le potumoe o se tamaititi talavou i kulimi poʻo mea papaʻe mea e fai, ma suia le moega i se sofa gaugau puʻe.

Faletusi o ata

O le ata o le Provence style potu a le fanau e iloga i le maaleale lanu tuʻufaʻatasia ma mea masani e iai le matagofie foliga. Faʻalelei foliga ma Farani matagofie ma matagofie e mafai ona faigofie faʻaaofia i le tagata lava ia avanoa o se tamaititi o soʻo se tausaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 8 ways to create your French garden (Mae 2024).