Potu Billiard totonu i totonu o le fale: mamanu tulafono, ata

Pin
Send
Share
Send

  • Muamua, o se faʻailoga o le tulaga o tagata e ona, o se tulaga faapitoa o le tamaoaiga, o nofoaga e sili ona lauiloa ma e le avanoa mo tagata uma.
  • Lona lua, o se potu taʻalo e mafai ai ona e faʻaaluina se taimi faʻafiafia na o oe ma uo.
  • Lona tolu, o piliati e lelei mo mata. Faʻatumauina o le faʻataʻitaʻia i le taʻaloga e faʻagaoioia ai maso maso, faʻamalosia ma faʻaleleia atili ai le vaʻaia o le vaʻaia.
  • Ma mulimuli ane, lona fa, o le mea moni lenei o se faletaalo moni, aua o piliati o se taʻaloga e te faʻaauau ai ona e alu, ma fesoasoani ai e faʻamalolo le popole ma foʻia ai le le toaga i le tino.
  • I se faʻaopopoga, o le piliati potu e mafai ona faʻaaogaina o se potu talimalo, aemaise lava ma talafeagai fuafuaga ma teuteuga.

Faʻavae i luga o le 'eseʻese o galuega o loʻo faia e lenei potu, e tatau ona e mafaufau i lona faʻatulagaina, ao e manaʻomia le amanaʻia le tele o mea eseese. I se faʻaopopoga, o le piliati potu o se masani anamua, o se faʻapitoa atemosifia, valaʻaulia ma filemu, ma fausiaina o se faʻapitoa ata. Afai e lelei mea uma, ma o le ata o le piliati potu i totonu o le fale e tuʻufaʻatasia lelei tu ma aga ma aso nei, o lenei potu o le a avea ma se tasi e sili ona fiafia iai i totonu o le fale mo tagata e ana ma a latou malo.

Tulafono resitaraina

Fale mautu

O fea e tuʻu ai le potu piliati? O le a le potu e tatau ona vaʻai iai? Lenei mataupu e sili ona talanoaina i le tulaga o le filifilia o se fale galuega. Fuafua i le tele o le fale ma le aofai o potu i ai, oe mafai ona filifilia se vavaeʻese potu mo le piliati potu, pe tuʻu faʻatasia ma se faletusi, se potu malolo, pe faʻatulagaina i le hall. E faʻamoemoe lava i mea e mafaia ma manaʻoga.

Laloʻeleʻele fale o loʻo filifilia o se filifiliga sili ona lelei e nonofo ai, ma e iai mafuaʻaga mo lenei.

  • Ao, lea e matua manaʻomia mo isi potu uma i totonu o le fale, o loʻo faʻataʻitaʻia i le piliati potu: o le a mautinoa le faʻalavelave i le taʻaloga. O le mea lea, o le potu i lalo faʻatulagaina aveʻesea le manaʻoga e faʻaavanoa faʻamalama ma mafiafia pupuni uliuli.
  • O le isi faʻaopopoga o le mamao sili atu mamao mai potu malolo, aua o le piliati o se taʻaletonu le taʻaloga, o le paʻu o polo ma taia latou e mafai ona faʻalavelave ai isi tagata o le aiga e le o pisi i le taʻaloga.

O le tele

O totonu o le piliati potu i totonu o se fale faʻamoemoe i lona tele. Ma o ia, i le isi itu, e fuafuaina i le tele o le piliati laulau ma le manaʻoga ia mautinoa saoloto gaioiga faʻataʻamilo ia, faʻapea foi ma le agavaʻa e sulu, uuina se faʻaaliga i ona lima.

O lea la, mai le laulau i fasi meaafale e ono faʻalavelave i le taʻaloga, poʻo puipui, e tatau ona i ai se mamao teisi atu nai lo le umi o le faʻailo, masani lava e uiga i le 180 cm pe laʻititi ifo. Ae ui i lea, e le mafai ona tuʻua le avanoa "point-blank", o le tele o i ai, o le sili atu. Faʻamoemoeina pe o le a le ituaiga pileni e te manaʻo ai, o le tele o le potu e mafai ona matua eseese.

  • Ma, mo le Amerika faʻamatalaga o lenei lauiloa taʻaloga, laulau e faʻaaogaina ma lapoʻa mai 1.8 x 0.9 i le 2.54 x 1.27 m, ae o polofesa taʻalo na o luga o le tele laulau mafai.
  • O le piliati a Lusia e manaʻomia ai nisi potu, o le fua o le laulau o le pyramid e amata mai le 1.8 x 0.9 m, ma le laulau polofesa e 3.6 x 1.8 m.

E i ai isi ituaiga o lenei taʻaloga, ma, tusa ai, eseese laulau lapoa. I se faʻaopopoga, o le umi o le faʻaaliga e amanaʻia, e ese foi mo eseese taʻaloga. O le mea lea, faʻamoemoe i le filifiliga ituaiga o piliati ma le aofaʻi faʻapitoa o le laulau mo ia, o le tele o le potu ua fuafuaina.

  • Mo se laulau fua 2.54 x 1.27 m, o le umi o le potu tatau ona le itiiti ifo ma le 5.8 m, ma le lautele - 4.5 m.
  • O le laulau laʻititi e manaʻomia se potu 5 x 4.1 m.

I lenei tulaga, o le i ai o meaafale e le amanaʻia, lea e tatau ona maitauina! O le mea lea, o totonu o le piliati potu i totonu o le fale e tatau ona fuafuaina ma le faʻaeteete, tuʻu na o le tele o avanoa mo le taʻaloga e pei ona manaʻomia, ma le faʻatulagaina o meaafale ina neʻi faʻalavelave i tagata taʻalo.

E masani lava, pe a fuafuaina se potu piliati i le tulaga o le fausiaina o se poloketi fuafuaga mo se fale, latou muamua tusia se fuafuaga mo lenei potu, tufatufa meafale i totonu, ma na o le taimi lava na latou fuafuaina ai le mulimuli fua o le vaega o le fale atofaina mo ia.

Tau

O le piliati laulau o se moni fasi fasi mea kamuta. E tatau ona faʻamalieina nisi manaʻoga. O le laupapa e maaleale i le susū, o le mea lea e tatau ai ona tu le laulau ma faʻailo i potu e le siʻitia ai le maualuga i luga atu o le 60%. E taua foi le aloese mai le osooso o le vevela, o le filifiliga sili ona lelei o le tumau i le vevela i le va o le 18-20 tikeri.

Faʻailoga

O le vaega aoga a le potu piliati o le malae taʻalo. Lenei o se laulau o le filifilia lapoʻa, faʻataʻamiloina ia o loʻo i ai se nofoaga mo tagata taaalo e feʻaveaʻi, ma mafaufau i le umi o le faʻaaliga ma le manaʻoga e fesuiaʻi. O le avanoa avanoa piliati i se fale tumaoti mafai ona tufatufaina i auala eseese.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i se tasi vaega, faʻatulaga se nofoaga malulu ma se sofa, nofoa faʻanofilima, se tamai laulau mo kofe poʻo ti. Talu ai o le taʻaloga e tosina mai ai manatu ia te ia lava, oi latou o nonofo i luga o le nofoa ma nofoa faʻaletino tatau ona mafai ona vaʻai i le taʻaloga malae, ma o lea e fai si umi. O leisi filifiliga o le faʻatulagaina lea o le tulimanu o le sofa i luga o se pulelaa faʻapitoa fausia, lea e avatua ai se vaʻai lelei i le laulau.

Tuʻueseʻese, e mafai ona e faʻatulagaina se tulimanu pa - o se fata, nofoa maualuga poʻo nofoa, o se tamaʻi nofoaga e aofia ai le tapu, teuina o mea mo ipu, faʻapea foi ma tamaʻi mea faigaluega a le aiga (kofe masini poʻo sua o sua).

I se faʻaopopoga, e manaʻomia le tuʻuina atu o se nofoaga mo le faʻapipiʻiina o meaafale piliati faʻapitoa, e pei o, tu mo faʻailoga ma tu mo polo, faʻapea foʻi ma isi mea manaʻomia taʻaloga e manaʻomia. O lenei meaafale e tatau ona tu i le nofoaga lata ane o le taʻaloga e mafai ai ona tuʻu ia polo i le taimi o le taʻaloga.

O totonu o le piliati potu i totonu o se fale e mafai ona matua mauoa, o le numera o gaioiga sone i ai e gata na o le avanoa avanoa. I se faʻaopopoga, o le piliati potu e mafai ona faʻaauupegaina i se faʻafiafiaga faigata faʻaaogaina ai taʻaloga taʻaloga, o se fale fale faʻafiafiaina e mafai ona fausia ai i totonu, ma o se lelei acoustic system o le a fesoasoani e fausia ai se siosiomaga matagofie i na taimi pe a le taʻalo le taʻaloga.

Fono. Ona o le lavea saʻo, o le piliati polo e mafai ona tuua le laulau ma lele mamao, e ui lava e le maualuga tele. E i ai lona malosi tele faʻaleagaina, talu ai o lona taua tele ma tele saosaoa, o lea e leai se maaleale e tatau ona i ai le mea e mafai ona paʻu ai le polo. Masini, aemaise lava pupuni, e masani ona tuʻu i se maualuga maualuga. E faʻapena foʻi ata i lalo ole tioata.

Teuteuga o Mea

I le fesoʻotaʻiga ma mea faʻapitoa o le potu piliati, e faʻatauaina faapitoa le filifilia o mea mo lona teuteuga.

Fola

O laulau Billiard e faia i laupapa masani, ma o le pito i luga o le laulau e faʻavae i luga o le maʻa maamora, o lona uiga, o le mamafa o sea oloa e matua tele lava. Ae maise lava, o le mea lea, potu pito i lalo mo potu piliati e sili atu i le fogafale pito i luga - e le o soʻo se mea e mafai ai e le foloa ona tatalia sea mamafa, o le a manaʻomia lo latou faʻamalosia faʻaopopo, ma, o se faʻaiuga, isi tau.

E le fautuaina e faʻaaoga keramika tile e fai ma foloa o le foloa, aua o se mea e sili ona vaivai ma o le polo e pa'ū mai le maualuga o le laulau e mafai ona vaeluaina. I leisi itu, o le ufiufi e le tatau ona faigata tele, mo se faʻataʻitaʻiga, e le tatau ona tuʻua le fola sima e le ufiufi - o se polo pa'ū i luga e mafai ona taʻei, ma o lenei o se sili taugata fesoasoani mo le taʻalo.

O mea nei e manaʻomia e sili ona talafeagai mo foloa i potu piliati:

  • fafie,
  • bung,
  • kapeta (kapeta).

Faʻamoemoeina i le ata o le piliati potu i totonu o le fale, oe mafai ona filifilia se tuʻufaʻatasia filifiliga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faia o foloa mai laupapa laupapa ma tuʻu le laulau i le ogatotonu o se kapeta tele faʻalauteleina a itiiti mai o le afa mita i itu taʻitasi.

Afai e le mafai ona e mauaina se kapeta o lenei lapoʻa, e mafai ona e tuʻu kapeta tagata tamoʻe faataamilo i le laulau. O le mea taua o le fola ufiufi e le maseesee ma e le faʻafefeina le au taʻaalo i le paʻu. I le malo, pa ma isi vaega o le piliati potu, oe mafai ona faʻaaogaina isi ituaiga o fola, faʻamoemoe i le aotelega sitaili.

Pa

Talu ai o le tuʻituʻi o polo i le tasi ma le isi e fai si leotele, e tatau ona faʻaaoga leo-mitiia mea pe a teuteuina puipui. O le filifiliga lelei o le pupuni pepa puipui. Afai e lavea i latou e le polo piliati, latou te le pa ma le polo e le afaina. Ae ui i lea, e mafai foi ona avea ma laupapa laupapa, i lalo o le mea e tuʻu ai le leo-faʻamoe vaega, faʻapea foi ma mea e pei o vali teuteuina, ie pepa puipui, ie puipui.

I nisi tulaga, o puipui gypsum plasterboard e fausiaina, lea e faʻatumuina i totonu i minerale fulufulu mamoe poʻo isi mea faʻamama.

Moli

O totonu o le piliati potu i totonu o le fale e tatau ona i ai moli saʻo. Ma o iinei e talafeagai le uai atu i nisi foliga o le malamalama polokalame. E tatau ona manatuaina o masani maualuga faʻalo maualuga e faʻatulagaina i totonu o potu piliati, talu ai faʻapitoa moli mo le taʻaloga o loʻo i ai se faʻapitoa faʻamutaina fausaga.

  • O le nofoaga sili ona malamalama o le taʻaloga taʻaloga. E tele moli o loʻo tu i luga ole laulau piliati, aʻo le mamao mai le malamalama ole mea i le laulau e tatau ona le itiiti ifo ma le 80 cm, ae le sili atu ile 1 m.
  • Faʻavae i luga atu o le laulau ua tuʻuina ia latou i ai i le tulaga mata, tutusa faʻamalamalamaina le laulau, ma aua le tauaso tagata auai i le taʻaloga.
  • O le moli e tatau ona faʻasalalauina, ae le o le faia o paolo i luga o le malae taʻalo, aua latou te mafai ona faʻaititia le sao o le teteʻe.
  • O le toega o le potu e le tatau ona i ai ni malamalama susulu, o le moli i totonu e tatau ona muted. Lenei o le a fesoasoani i le au taʻaʻalo taulaʻi i le taʻaloga ae le faʻalavelave.
  • I le fuafuaina o le piliati potu i totonu o le fale, latou masani ona faʻaaogaina le tu masani masani o lamepa - moli faʻamalama o loʻo tautau i luga o laulau, e mafai ona faia i mea eseese. E mafai ona faia i tu ma aga masani masani.
  • A faʻapea e le maualuga tele le faʻalo o le potu, ona mafai foi lea ona faʻaaogaina moli taualuga e faʻamalamalamaina le laulau, ae i le itu i totonu o le a latou leiloa i le faʻavae masani.
  • I le vaega o le sofa, e latalata i le pa poʻo le vaega o taʻaloga faʻamafanafanaina, e tatau ona i ai lava ona moli, ae i le taimi o le taʻaloga e tatau ona tapeina pe kiina mo se vaega o le malosiʻaga, lea e mafai ona maua i le faʻaaogaina o rheostat ki.
  • I se faʻaopopoga, e tatau ona faʻaavanoaina mo le agavaʻa e kiina ma tape faʻamaumauga uma e tutoʻatasi a isi. O le mea moni, o le faʻavae e faʻamalamalamaina le laulau taʻaloga e tatau foi ona liliu i luga ma tape tutoʻatasi o le toega o moli moli.
  • O le filifiliga masani mo le faia o faʻamama moli i le fale taʻalo e aofia ai le faʻaaogaina o le sconce maualalo-malosi, ae i aofaʻi tele. Latou te fausiaina se toniga i le tauafiafi, lea, i le tuʻufaʻatasia ma le ola laulau moli, maua ai se lelei taʻalo siʻosiʻomaga. Talu ai nei, e ui i lea, mo lenei faʻamoemoe, na amata ona latou faʻaaogaina moli i tua e faʻaaoga ai le LED strip.

Faiga

O le faiga o totonu o le piliati potu i totonu o le fale e setiina e le autu ma autu fasi meaafale - le taʻaloga laulau. O laulau uma e foliga tutusa, e i ai o latou vae laupapa, e masani ona matua faʻaalia ma teuteuina i ata vane, ma le laulau pito i luga e ufiufi i ie.

O le laʻau e mafai ona pogisa pe malamalama, ma i ai ni paolo - mai toeititi paʻepaʻe i le pogisa cherry pe toeititi uli. O le ie mo le ufiufi o le laulau e faʻaaogaina i se faʻapitoa ma e masani ai lanumeamata lanu. Ae ui i lea, o le sili ona lata mai faiga masani faʻatagaina le faʻaaogaina o ie i isi lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, lanumoana, burgundy, enaena i lanu eseese.

O le mea lea, i totonu o le a mautinoa lava o le ai ai se laʻau, ma o se tasi o lanu i luga e pei, sili atu, faʻaopopo, ma afai o le piliati potu e laʻititi, ona o le paga i le autu. O lenei tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina i sitaili eseese, e naʻo le tatau lava ona faʻaopoopoina meaafale ma mea talafeagai.

  • Atunuʻu Afai o oe o se tagata fiafia o lenei sitaili, teuteu le faʻalo i pou laupapa, i totonu o se fale laupapa, tuʻu se vaega o puipui e aunoa ma le maeʻa, i totonu o le fale piliki, ufiufi i vali teuteu.
  • Tekonolosi maualuga. Lenei ituaiga sitaili mafai ona faʻaaogaina i totonu o le piliati potu. I lenei tulaga, filifili se ie lanumoana le masani ai e ufiufi le laulau, ma taofi le teuteuina o le puipui i lanu efuefu. Ufiufi lamepa i luga aʻe o le laulau i uamea pupuni.
  • Sasaʻe. O le itu i sasaʻe faʻalelei foliga e fiafia i lanu lanu meamata ma le tele o auro. O moli auro-foliga i luga aʻe o le laulau e ufiufi i ofu talaloa o le a faʻatulaga lelei ai le leo. O le a lagolagoina latou e elemene teuteuina i le mamanu o vaega totoe o le potu, faʻapea foi ma pepa puipui i luga o puipui ma se ata o le monogram faʻatulagaina.
  • Masani O le sitaili Igilisi e manatu faʻapitoa mo se potu piliati i se fale tumaoti. I lenei tulaga, o le pito i luga o puipui e ufiufi i ie ie, ma le pito i lalo ma laupapa, faʻafetaui laupapa i le lanu o le laulau faʻavae. I le avea ai o se tulafono, o le laʻau e tatau ona mumu, ae o le ie i luga o le laulau e tatau ona na ona lanumeamata, leai ni filifiliga! Luga o le laulau o tu masani lamepa i paolo. I isi vaega o le potu, meaafale e faia i laʻau masani o loʻo faʻaaogaina foi, sili atu tele, ma ona foliga uma e maua ai le lagona o le faʻatuatuaina ma le mautu. O sofa ma nofoa faʻapitoa e mafai ona faʻafouina i paʻu.
  • Ituaiga Mo i latou e fiafia i le amataga i mea uma, ituaiga ituaiga e talafeagai. Lenei mafai, faʻataʻitaʻiga, o se Aferika poʻo Iapani mamanu. I le vaega mulimuli, o le lanu o le ie i luga o le laulau e mafai ona beige pe i ai se lanu mumu. O le faʻavae o le laulau e tatau ona matua faigofie, aunoa ma se vaneina elemeni. O le teuteuina o le puipui e tumau i le paʻepaʻe, efuefu, uliuli ma le faʻaopopoina o mumu e pei o se faʻatauaina. E talafeagai le tuʻuina o vaitusi vali, Iapani ili poʻo isi mea e manatua ai Iapani luga o le tasi puipui. Nai lo nofoa masani ma nofoa faʻanofonofoʻai i le mea e nonofo ai, e mafai ona e tuʻuina fala mafiafia pe faʻapipiʻi ia maualalo le maualuga - ae i le tulaga lea, ia e mautinoa e fausia se pulou mo latou, aua a leai o le a faigata ona matamata i tagata taʻalo.

Mea Faʻaaoga

O totonu o le piliati potu i totonu o le fale e mafai ona toetoe lava o soʻo se mea, o le mea taua o le e mafanafana mo ona e ona. Peitaʻi, a ua e filifilia se itu, e tatau ona e tausisi i ai i mea laiti uma.

Pe a filifilia ni ie poʻo ni mea faʻaaoga, e tatau ona e manatua o mea uma e alu ese mai le sitaili lautele o le a solia ai le ea o le potu, naʻo le pau lava o le eclectic style, ma o loʻo i lima o poto masani tisaini. O nai fesoasoani o le a fesoasoani ia te oe folau saʻo pe a faʻatau ni mea laiti mo le faʻatulagaina o le piliati potu.

  • Luminaires e le gata i faʻamalamalamaina, ae faʻatupuina foi se atemosifia, o lea e tatau ai ona tutusa lelei ma le sitaili.
  • Ashtrays, uati, ata faʻafanua - o nei mea uma e tatau ona i ai i se tasi filifilia sitaili. Afai e teuteuina le potu i tu ma aga a le lelei tuai Egelani, oe le mafai ona tuʻuina fasipepa ashtrays pe faʻapipiʻi sconces ma fetuutuunai vae i puipui, o nei mea faʻaaoga e talafeagai mo le maualuga-tekonolosi faiga.
  • E manaʻomia le fesoʻotaʻi o mea faʻaaoga i piliati, e manatua ai.
  • Tuʻuina o ata, atavali, pepa faʻasalalau i luga o puipui, ia mautinoa e le gata o a latou faʻafanua e fetaui lelei ma le sitaili. O le ata i luga o tapoleni tatau foi ona aoga mo le aitia lautele, ma lagolagoina le filifilia sitaili.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: POLOKALAME 2AP MA LE PALEMIA - Aso 08 Oketopa 2020. (Mae 2024).