Valivali tuʻufaʻatasia o sikola laupapa, foloa ma faitotoʻa

Pin
Send
Share
Send

O le win-win filifiliga o papaʻe sisina laupapa ma le faitotoʻa lava ma faʻamalama faʻavaa. E mafai ona latou "faʻauo" ma le tasi i le isi e oʻo lava i lanu e le talafeagai i le taimi muamua na vaʻai ai, faʻaola ai le atemosifia, ave i ai se mamalu ma matagofie foliga.

  • E mafai ona faʻaaoga papaʻe faʻaseʻe papaʻe i soʻo se mea - potu malolo ma umukuka, fale taele poʻo le auala savali.
  • O le laupapa faʻaseʻe e mafai ona lautele pe vaapiapi foi, alu i le tasi laina pe lua.
  • White skirting board faʻamamafaina le geometry o le potu, faʻamamafaina vaʻalele o puipui ma suia le vaʻaiga o le leo - o le potu e foliga mama ma sili atu ea.

Sei o tatou mafaufau i ni filifiliga mo le tuʻufaʻatasia o laupapa sikola, foloa ma faitotoʻa pe a teuteuina se fale mautotogi, ma a latou matafaioi i le fauina o totonu.

O le faitotoʻa ma le foloa e pogisa, o le faʻataamilosaga e mama

I le mea e te manaʻo e tuʻufaʻatasia leo pogisa o le fola ma faʻapogisa faitotoʻa faitotoʻa, fautua fautuaina e filifili moli malamalama mo baseboards ma ipu. Lenei o le a vaʻaia malamalama le potu, faia ia sili atu "manino".

O le tuʻufaʻatasia o le foloa ma faitotoʻa o le lanu e tasi o le a foliga fealofani, ma o le eseʻese palasi o le a aloese mai le monotaga. Faʻamolemole ia matau o le lautele o le laina elemeni faia taua vaega i le vaʻaia vaʻaia o sea fofo - uma plinths ma platband, ma cornices. I lenei tulaga, tatau ona tusa ma le valu senitimita. O lenei lanu lanu foliga sili ona lalelei ma fetaui i soʻo se potu i totonu o le fale mautotogi.

Faitotoʻa ma baseboard - malamalama, foloa - pogisa

Le moli lanu o foloa, faʻataʻavale laupapa ma faitotoʻa manaʻomia le le taofia tausiga ma le tausiga. O le mea lea, o le foloa e masani ona faʻapouliuligia, ae o faitotoʻa ma laupapa i lalo e mafai ona mama. O lenei filifiliga e matua foliga mai e matuaʻi lava, ma e talafeagai mo ituaiga sitaili o teuteuga i totonu.

Ae tasi lava le lapataiga: o faitotoʻa ma laupapa tusitusi e tatau ona fufuluina soo ina neʻi leiloa lo latou aulelei. Paʻepaʻe e matua le talafeagai i lenei itu, o le mea lea, mafaufau e uiga i le lanu tuʻufaʻatasia o le baseboard, fola ma faitotoʻa, e tau le aofia ai papaʻe iina. E sili le filifilia o le malamalama, ae le faʻalaʻitiiti lemu le eleelea: beige, kulimi, nifo elefane, moli malamalama.

  • O se filifiliga sili ona lelei o le tuʻufaʻatasia o se foloa pogisa ma moli uila i totonu o potu tele e le o faʻafofoaina i meaafale. O se tamai potu tumu i mea eseese e le talafeagai mo sea teuteuga.
  • O le isi filifiliga mo le tuʻufaʻatasia o foloa ma faitotoʻa e tusa ai ma le pogisa-malamalama mataupu faʻavae aofia ai valivali o puipui i moli malamalama. E sili ona aoga lenei mea pe a fai e le maualuga tele le potu. O lenei lanu tuʻufaʻatasia o le a vaʻaia "siʻi" le faʻalo.

Moli uila, foloa pogisa, pupuni malamalama

O lanu o le foloa, skirting laupapa ma faitotoʻa mafai ona filifilia i se auala e fausia ai se ofoofogia ma uluaʻi tuʻufaʻatasiga e avea o se tutoʻatasi teuteuga totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma le masani pogisa fola ma malamalama malamalama pa, o le faʻaaogaina papaʻe faʻaseʻe laupapa ma se pupula lanu mo le faitotoʻa lau o le a fausia ai se manaia foliga ata.

O se lanu mauʻoa o le a faʻatagaina oe e taulaʻi atu i le ulufale atu, o le mea lea, o se tali, o se tulafono, e filifilia mo le teuteuina o totonu o umukuka, ala savali, afeafe. Lenei eseesega tuʻufaʻatasia o le palasi, foloa ma faitotoʻa o le a foliga lelei i pop art faʻapea foi ma ona po nei minimalist sitaili.

Palasi ma le foloa - malamalama, faitotoʻa - pogisa

Afai, ma moli malamalama, o faitotoʻa i ai se lanu pogisa, ona tatau lea ona filifilia le palasi i paolo malamalama. Ae mo platband e leai ni faʻatapulaʻa faʻatapulaʻaina, e ono pogisa pei o le faitotoʻa.

O sea tuʻufaʻatasiga o le a sili ona vaʻaia lelei i potu tele - potu malolo, afeafe. O se potu o se tamai eria o le a "nutimomoia" e se tele pogisa nofoaga o le faitotoʻa, o lea mo ia potu e sili atu le filifilia o isi lanu tuʻufaʻatasia o le foloa ma faitotoʻa. Sili o mea uma, o lenei mamanu e talafeagai mo le neoclassical sitaili, pe a fai e faʻatautaia i totonu o le atunuʻu fale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Maa Nonu Tribute Unstoppable (Mae 2024).