Pusa aisa i totonu o le umukuka +75 ata

Pin
Send
Share
Send

A faʻapea muamua, ina ia faʻatau se pusaaisa, e tatau ona e faʻavasega e faʻatau, o aso nei faleoloa mea faigaluega i fale e ofaina masini faʻamalama mo tofo ma ato uma. O se pusaaisa faʻaonapo nei i totonu o le umukuka e taua tele. A aunoa ma lea, e le mafai ona teuina le tele o oloa, faʻapea foi ma le saunia o ipu e pei o aisa kulimi poʻo sieli. Faʻafefea ona filifili ma tuʻu se mea e manaʻomia tele i le umukuka avanoa?

Le mea e mafaufau i ai pe a filifilia

O le mea muamua lava e amata i le filifilia o se pusaaisa o le fuafua lea o lona lautele. O le maualuga ma le lautele e toeititi lava ki i umukuka uma. Laʻititi avanoa e manaʻomia ai tamaʻi masini; i totonu o umukuka lautele, o le pusaaisa e mafai foi ona avea ma lua-faitotoʻa.

O le isi mea e filifili ai o le tele ma numera o mea puʻeata. O pusaʻaisa nofofua-potu, o se tulafono, o loʻo faʻaalia mai i faʻataʻitaʻiga tuai, ma o la latou pusa 'aisaisa e faigata tele, talu ai e laʻititi lava le vaega.

Lua potu potu faʻataʻitaʻi e sili ona taatele ma talafeagai. O le pusa 'aisa ma le potu teu oloa e masani lava ona i ai faitotoʻa eseese.

Tolu-potu filifiliga ua fuafuaina mo i latou e kuka tele ma ma se agaga. E te fiafia i oloa faʻaopoopo ma faigata teuina manaʻoga? Ma le lona tolu zero vevela potu e atoatoa lelei mo oe.

O le tele o le pusaaisa e faʻamoemoe i le aofai o tagata o le a faʻaaogaina. Tele aiga faʻaaoga tele tele oisa, o lea i lenei tulaga e sili atu le filifilia o se pusa 'aisa ma le tele o sili atu 90 lita. O le potu mo se aiga toatele e tatau ona le itiiti ifo ma le 200 lita.

O pusaaisa uma e oʻo atu i le 180 cm le maualuga o loʻo iai le aofaʻi o teu e oʻo atu i le 350 lita. Afai o le maualuga o le masini aapa 210 cm le maualuga, ona lona aofaʻi mafai foi ona tutusa ma 800 lita.

Peiseai ua faʻalogo tatalo a tina uma o aiga i le lalolagi, ua omai tagata gaosi oloa ma pusaaisa e le toe manaʻomia ona faʻafoloka. Lenei mea fou na mafai ona avea o se moni faʻapitoa alualu i luma. A aunoa ma lenei gaioiga, o le faʻataʻitaʻiga o le cooler foliga mativa i aso nei. Lenei foliga ua faʻaigoaina "Leai Frost". O nei pusaaisa ei ai le faʻamalosi ea faʻasologa. Ae o loʻo i ai foi sina laʻitiiti toʻese, o nei faʻataʻitaʻi e faʻamago meaai laitiiti atili, ma faʻapena foi ona fai sina leo. Ae ui i lea, le sili atu pei o Soviet pusaaisa.

O pusaaisa masani e iai le latou faʻapusa, ma mafua ai ona malulu le aisa i luga o puipui. O le leo leo i latou e oʻo atu i le 42 dB, ma e sili atu le taugofie nai lo le tele o mea aoga. Ae o le pusaʻaisa i totonu o ia mea e tatau ona faʻasolosolo taimi uma.

Antibacterial ufiufi o se tatau mo pusaaisa uma. E ui o le tele o siama faʻamalolo le latou toe gaosia i le maualalo o le vevela, e i ai nisi e le faʻalavelave i le malulu. O le mea lea, o lenei masini fou o loʻo i totonu foʻi o le pusaʻaisa tulaga.

O le tamaoaiga o le pusaaisa vaega o se taua vaega pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga. O faʻataʻitaʻiga sili ona taugata e faʻailogaina ile vasega "A". O nisi taimi e faʻaopopoina e le kamupanī ni nai "+" i lenei faʻailoga, o lona uiga ole faʻateleina ole faʻamalosi tino. O le Vasega "C" e taʻua o le sili ona "olaola" i le tulaga o le malosi. Lenei o le filifiliga faʻamoemoeina i le mauaina o faʻataʻitaʻiga ma mea gafatia gafatia.

Ole filifiliga mulimuli ole filifiliga ole mamanu ole pusaaisa. Paʻepaʻe, uʻamea, uliuli, beige, enaena ma mumu foi - o masini ia e mafai ona e vaʻaia i le faʻatau atu. O le lanu o le fesoasoani i le lumanaʻi e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le aotelega o mamanu o le umukuka, e sili ona lelei o le leo o le pusaaisa e le matilatila ese mai le aofaʻi atoa o vaega o le umukuka seti.

    

Filifiliga avanoa

O le mea moni, o mea taua uma o le umukuka ei ai a latou lava nofoaga faʻapitoa mo se mafuaʻaga. O le ogaumu ma le tapu e tu ai le mea e faʻaavanoa ai se alavai ma se mataʻitusi mo latou. O le pusaaisa, e tusa ai ma tulafono o le faʻatulagaina, tatau ona fausia se tafatolu galue ma le ogaumu ma magoto.

E tusa ai ma tulafono o ergonomics, o se nofoaga mo le pusaaisa ua faʻasoaina i le faitotoʻa poʻo le faʻamalama. Talu ai e le mafai ona tuʻu iai se tapu poʻo se ogaumu iina, ma o le pusaaisa foliga sili ona feololo iina.

O se sifi mamanu, lea e tuʻu ai le ogaumu ma le pusaaisa i luga o le laina tutusa, e faʻatagaina i totonu o se tamai umukuka. O iina, avanoa sefe faia ana lava fetuʻunaʻiga. A faʻavasega meaafale i le umukuka i se laina tuusaʻo, e le tatau ona tuʻuina le pusa 'aisa i tafatafa o le masini faʻavevela, talu ai o le vevela tele e faʻaititia ai lona aoga.

A iai i le umukuka se tamaʻi tulagavae, e mafai ona e tuʻuina le pusaaisa ma le pusaaisa i lalo o galuega, ae e tatau ona e faʻataua eseese mo lea.

    

I le tulimanu

E tuu le pusaaisa i le tulimanu pe a fai o le umukuka e lapoʻa nai lo le averesi o ata. Ma o le pusaaisa e ofi atoa i totonu o le vaega o le tulimanu o le umukuka.

O le angular tulaga fesoasoani fesoasoani e fausia se moni galue tafatolu. O lenei faʻatulagaga e faʻafaigofie ai ona fufulu ma sauni meaai nai lo isi filifiliga tuʻuina i ai.

    

I le faitotoʻa

O le nofoaga latalata i le faitotoʻa umukuka ei ai se avanoa eseʻese. O le taimi lava e te aumaia ai au faʻatau i le fale, e mafai ona latou vave ma faigofie tuu i totonu o le pusaaisa ae leʻi tuʻua mo galuega. I se faʻaopopoga, o se faitotoʻa i totonu matala o le a ufitia le pusaaisa iunite, lea sefe avanoa.

I na fale e matua leai lava se umukuka, e mafai ona e faʻaaogaina le uluaʻi fautuaga ma tuʻu le pusaaisa i le faitotoʻa o le fale. E mafai ona natia i le va o ofu teu ofu i le alasavali. Pe faʻafoliga foʻi o se tasi o latou.

    

Lalo o le eria galue

O le iunite atoa e le mafai ona natia i lalo o le nofoaga galue. O le mea lea, o le pusaʻaisa ma le potu autu e tuʻu faʻatasia, ae eseese.

Iunite aisa taʻitasi e faʻaalu tele le malosi nai lo le faʻamalama e tasi.

E oʻo lava i le pusaaisa i lalo o le vaega o loʻo faigaluega e le mafai ona tele se suiga. O pusaʻaisa nei e fuafua mo le tagata e toatasi.

    

Fausia i totonu ma faʻafoliga o se headset

Mo i latou o loʻo popole e uiga i aulelei o foliga mai o le umukuka, o se pusaaisa faʻafoliga o se umukuka set e talafeagai. I le taimi muamua, o lenei metotia na faʻaaogaina e nana ai le masini fufulua, i le taimi nei o le lapoʻa tele mo le pusaaisa e mafai ona okaina o se seti ma isi pusa teu umukuka.

    

Lanu: o le a le mea e tuʻufaʻatasia

O se pusaaisa lanu e masani ona faʻaaogaina e fausia ai se Provence style i totonu. O le lauiloa lavender ma turquoise pusaaisa e masani ona vaaia i Provencal umukuka.
O le a le mea e o faʻatasi ma se lanu faapitoa? Sei o tatou mafaufau i filifiliga tuʻufaʻatasia i sili auiliiliina:

Lanu maluluFilifiliga tuʻufaʻatasia
O le uliuliMa se umukuka i beige, efuefu, lemoni tone.
UameaMa lavender, lanumoana, paʻepaʻe ma auro faʻavae.
lanu paʻepaʻeMa toeititi uma filifiliga umukuka.
lanu mumuFaatasi ai ma talieleele efuefu ma puipui.
Lanu moagaMa lanu enaena, pistachio, olive ma lanumeamata.
lanu moliFaatasi ai ma umukuka i lime shade e pei o pogisa totonu.
BeigeTelevave mo soʻo se mea totonu.

Mo tagata fiafia i mea susulu ma le le masani ai, o se pusaaisa e ufiufiina i faʻapitoa faʻapipiʻi totonu e talafeagai. O le ala lea e liua ai le fesoasoani tele i se potu telefoni Igilisi, pe avea ma atavali e vaʻaia ai le Eiffel Tower.

O lanu lanu e le faʻamalolosi pei o le efuefu sinasina poʻo le paʻepaʻe. A faʻamamaina i latou, aua le faʻaogaina vailaau faʻamama.

Faʻafefea ona ofi lanu e le masani ai ma faʻataʻitaʻiga o pusaaisa i totonu o se ata tisaini? Ina ia foʻia le faʻafitauli, oe mafai ona faʻaaoga aitia fesoasoani ia:

  • Siliva ma susulu malamalama o le pusaaisa - e sili atu le aua le tuʻuina i luma o le faʻamalama, o le faʻaata mai ia te ia o le a masani ai ona fausiaina le talafeagai pupula;
  • I totonu o se tamai umukuka, soʻo se lanu masini o le a faʻaititia ai le avanoa e sili mamao atu. Lanu-efuefu pe efuefu-beige filifiliga e le talafeagai foi iinei. Ina ia faʻalauteleina le vaʻai, e tatau ona e ave le pusaaisa i totonu o le potu malolo, pe filifili lona lanu ina ia soʻosoʻo faʻatasi ma totonu;
  • O se pusa 'aisa i totonu o se paolo masani e le tatau ona tuʻufaʻatasia ma alualu i luma mamanu faʻatonuga.

I isi tulaga uma, o le filifiliga o se faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻalatalata atu faʻavae i luga o ona uiga. I tua atu i na mea uma, o le lanu e mafai ona suia i taimi uma e ala i le valiga poʻo le faʻaumaina i ni pepa faʻapipiʻi eseese.

    

Lanu paʻepaʻe

O le pusaaisa paʻepaʻe o le tupu o vaega malulu uma. O fafine tausi fale mai le lalolagi atoa latou te mataituina ma le faaeteete le mama aʻiaʻi ma le paʻepaʻe o lona lanu.

O le mea lea, tausiga o ia e le mafai ona taʻua o le faigofie. I le isi itu, o lenei faʻataʻitaʻiga e masani ma sili ona manaia. Fetaui lelei mo tele umukuka mamanu. Faʻaopoopo vaʻaia le avanoa o le potu.

O le laʻititi vaega lanu i luga o le pusaaisa paʻepaʻe, o le sili atu. Ae a, o maneta puʻeina e le tilotilo iai, ae o ata a le aiga e aunoa ma ni faʻavaʻa foliga mai i luga o se paepae paʻepaʻe iina.

    

O le uliuli

O le lanu uliuli o se mea faʻaaoga faʻaopoopo. O lona mamalu e mafai ona sili atu nai lo isi mea faigaluega umukuka, ona ua mamanuina e fausia ai se mamana faʻaaoga i le umukuka mamanu.

E le faigofie ona tuʻufaʻatasia ma isi lanu, ae o le mea taua tele e foliga matagofie ma taugata. Ma tausi mo ia e matua laitiiti lava.

    

Uamea

E mafai ona faia i totonu o le pusaaisa paʻu uamea i le sila poʻo le sila poʻo le palasitika. O lenei filifiliga e sili ona lautele, fetuʻutuʻunaʻi i ituaiga eseese o teuteuga ma lanu e tuʻufaʻatasia. Ma i se numera numera eletise e foliga mai o se mea cosmic.

O pusaaisa uamea, e tusa ai ma fuainumera, o loʻo avea ma faʻatau sili ona faʻatau. Leitioa a, latou te ofi i soʻo se mea.

    

Lanu

O le masini lanu e masani lava ona siitiaina le lagona. E ofi atoatoa i totonu o se umukuka olaola. Ae o ia e filifili e uiga i ata lafoia ma tamaʻi faʻamatalaga.

Lona matagofie taʻoto i le mama aʻiaʻi o lanu. Lenei e faʻatatau le tulafono: o le sili atu ona susulu le sili atu.

    

Faaiuga

Filifili se pusaaisa e le faigofie. I le taimi muamua, na filifilia o ia mo le fiasefulu tausaga i luma atu, ma o nisi taimi foi tupuaga. O masini faʻaonapo nei e tautua foʻi mo se taimi umi. Ma tagata gaosi i aso nei e mafai ona maua i toetoe o soʻo se atunuʻu.

A filifilia se faʻataʻitaʻiga, ia taʻitaʻia e ona tapulaʻa. E leai se mea e sili atu le leaga i le umukuka nai lo le pusaaisa e le gafataulimaina ma le manaʻoga talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻataʻitaʻiga ma pakete malulu e fausia i totonu mo le caviar ma le champagne e talafeagai mo gourmets. O tagata nonofo i le tau mafanafana o le a talisapaia pusaaisa ma le tele o pusaaisa, ma tagata aʻoaʻo o le a faʻamalieina ma le maopoopo filifiliga fausia i totonu o le headset.

    

O faʻataʻitaʻiga sili ona fauina o pusaaisa i le lalolagi e lauiloa mo le malamalama lelei o fale, e iloa uma ai meaʻai na tuʻu iai. O le lona lua i lenei faʻavasegaina o pusaaisa, o le maualuga e mafai ona faʻaputuputu e oe. Ma i le lona tolu tulaga o pusaaisa, lea e mafai ona e tusia ai ma se faʻailoga mai itu uma. O loʻo tau mafaufau pea poʻo le fea masini e filifili? Poʻo le a lava, o lau filifiliga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Polokalame ina ia taofia ai le tuuina o ata matagā ma sauaga i luga o upega tafailagi u0026 isi TALA (Mae 2024).