Potu mamanu i lanu moli: foliga foliga, tuʻufaʻatasia, ata

Pin
Send
Share
Send

Soʻo se lanu o ni gatete o galu o se uumi mautinoa ma se taimi masani, ma o nei gatete e afaina ai o tatou tino tusa lava pe moeiini o tatou mata ma tatou le vaʻaia le lanu o mea faitino o siomiaina i tatou.

Orange fesoasoani i le normalization o le toto faataamilosaga, faʻamautuina le faʻagaioiga o le popolevale ma reproductive sisitema. I se faʻaopopoga, e i ai se lelei aafiaga i luga o le respiratory system ma i ai se lautele warming aafiaga. Lanumoli e le gata o le a maua ai se lagona lelei, ae faʻapea foi ona faia le potumoe susulu, susulu, mafanafana, e ui lava o le a vaʻaia teisi faʻaitiitia lona tele.

Vaega o le faʻaogaina o lanu

Lanumoli o se lanu ola e fesoʻotaʻi ma mafanafana leo. O nei meatotino faʻaeeina ni tapulaʻa luga o le talosaga. Faʻaaoga lanu ma le faʻaeteete tele pe a faʻasaga i saute o faʻamalama o lou potu moe. E faʻatatau lenei mea i le ata o le potumoe, e faʻaaoga ai le mauoa o lanu i luga o se vaega tele. I lenei tulaga, o loʻo i ai le ono aʻafia o le faʻaosofia o le neula, lea e le manaʻomia mo se potu e pei o se potumoe.

Ae ui i lea, susulu moli i laʻititi aofaʻi, pei o mea faʻaaoga, o le a faʻaopopoina le fualaʻau saʻo o le tulaga lelei i le ata, e aunoa ma le soona faʻaoso. O le lanu e tele ona paolo malulu, pei o peach, terracotta, apricot ma isi. Latou mafai ona fesuisuiaʻi i saturation.

Motugaafa: Afai na e filifilia le moli moli e avea ma autu taua mo le teuteuina o le potumoe, filifili moli, ae susulu leo ​​e pei o le faaleoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o peach ma tangerine e atoatoa tuʻufaʻatasia: sua meaʻai tangerine o le a tu matagofie mai fafo i le pito i tua o moli malamalama pa.

Eseese ole faʻaaogaina i totonu

E lua auala tutusa i le potumoe mamanu: mafai ona faia faʻaaogaina moli lanumoli o le autu, pe o lenei lanu o le ai ai o se faʻaleoga. O filifiliga uma e lua e foliga sili ona manaia, o le mea e te manaʻo ai e faʻamoemoe lava i le oe lava tofo. Mafaufau i filifiliga eseese mo le faʻaaogaina o le moli moli o se leo pe a teuteuina se potumoe.

  • Pa. O se tasi o puipui e filifilia o se faʻaleoga - e masani lava o le puipui i le ulu o le moega. E valiina i le vali, pe faʻapipiʻi ma pepa puipui o loʻo iai le moli e avea ma autu. I luga o le puipui tutusa, e mafai ona e tuʻu lamepa, atavali poʻo isi elemene teuteuina, ia mautinoa e ogatasi ma le autu autu i le leo.

  • Meafale O meaafale i moli moli e foliga sili ona manaia ile paʻepaʻe, sinasina, efuefu. E mafai ona avea ma meaafale teuteuina mo le potumoe, mo se faʻataʻitaʻiga, nofoa faʻaletino ma mea teuteuina moli, ma meaafale kapeneta - kapoti ma fata valiina i moli susulu e mafai ona avea o ni teuteuga faʻaaliga.

  • Ituaiga ie. O le auala sili ona faigofie e faʻaola ai se potu moe potumoe manaia i totonu o le faʻaopopo lea i ai o elemeni lanu moli. E mafai ona avea ma pupuni e fausia ai le aafiaga o se la susulu, ie o le moega, togi, aluga, kapeta i luga o le foloa ma luga o puipui, faʻapea foi ma meaafale ufiufi - o le sili ona faʻaaogaina o le auala auala e matua suia ai le tulaga.

  • Mea Faʻaaoga Laulau lamepa, vase, ata faʻafanua ma isi mea i lanu moli o le a faʻatagaina ai oe e suia le lagona o le potumoe i ni nai minute, faʻaopopo le malamalama ma le agaga lelei i le ata.

Tuʻufaʻatasia ma isi lanu

E toetoe lava a le mafai ona maua se potumoe totonu faia i le tasi lanu o le tasi paolo. E masani ona latou faʻaaogaina se tuʻufaʻatasiga o lanu eseʻese o le lanu e tasi, poʻo le tuʻufaʻatasia o lanu eseʻese. Sei o tatou mafaufau i ni tuufaatasiga eseese.

  • Malumalu E mafai e toetoe lava o mea uma e faia i le potumoe i moli - mai le teuteuina o le puipui i le afifi o le moega i luga o le moega. Faʻamoemoeina i le paolo, e mafai ona foliga sili atu susulu ma malosi pe, i se isi itu, agamalu ma malu.

  • Lanu paʻepaʻe. Paʻepaʻe e sologa lelei ma lanu uma, e aofia ai soʻo se paolo o moli. E faʻagalogaloina le pupula o lenei leo fiafia ma sina "malulu" ia. O totonu o le potu moe maua lightness ma airness. Taʻitasi moli elemeni - meaafale, pupuni, ie moega - foliga sili ona ofoofogia i luga o paepae talaʻaga o puipui.

  • Lanu efuefu. O Gray ua taʻua o le malulu, faʻatasi ma le moli, o le a "faʻamamaina" ia, ma faʻaopoopoina le toʻafilemu ma le fuaina i le vevesi o le lanu lanu. E masani ona faʻaaoga le efuefu i le mamanu o le autu, tuʻuina o moli moli i tua o lona talaʻaga.

  • Beige E manatu le faʻapito ma e lelei mo le faʻamaluluina moli. E le pei o le paʻepaʻe, e le fausiaina se maʻa eseʻese, o lea o lenei tuʻufaʻatasiga foliga sili ona lelei i le potumoe. O totonu e fai lava si toʻafilemu, ae i le taimi lava e tasi e leai se susulu. I le ata, o leo beige e faʻafilemuina le pupula o moli, e fausia ai se siʻosiʻomaga filemu mo malologa.

  • Lanu enaena. Potu mamanu i moli moli foliga foliga sili ona manaia ma faʻaaloaloina i le tuʻufaʻatasia ma enaena paolo o laʻau. I le ata, o meafale enaena e tu matilatila mai i se moli moli.

  • O le uliuli. Paʻepaʻe e masani lava ona faʻaopopoina i le tuʻufaʻatasia o moli ma le uliuli - e fesoasoani ia maua le fealofani ma aloese mai le pogisa i totonu o le potumoe. Lenei tuʻufaʻatasiga e sili ona lauiloa i ona po nei sitaili ma foliga matua mataʻina. O le mea autu e le o le soona faia ma le aofaʻi o le uliuli ma filifili le paolo saʻo o le moli.

  • Lanu moaga. O le mamanu o se moli potu moe ma le faʻaopopoina o lanumoana e faia i luga o faʻapitoa faʻaalia ma loloto. I le taimi lava e tasi, e taua o le lanumoana e lava lona loloto ma toʻafilemu, o pupuni pupuni foi o le a fausia ai le le talafeagai le faʻafitauli ma le lelei aʻafia ai le mafaufau faʻamafanafanaga. Lenei, o le loloto lanumoana i le ie feʻeseʻeseaʻi lemu ma le mafanafana moli, faʻamaluluina i lalo.

  • Turquoise. Azure, lagi lanumoana - o ituaiga eseesega eseese o lenei paolo e fetaui lelei ma le moli, aemaise pe a faʻaaogaina i paga e pei o le faʻaleoga. A aunoa ma le faʻalavelaveina o le malu o le ea o le potumoe, latou aumaia le fiafia ma paʻi totonu totonu. O le tuʻufaʻatasia o lanu moli ma turquoise i totonu e mafai ona faʻaaoga lelei i le tele o sitaili o loʻo i totonu, ae maise lava, o le faʻaItalia o le Metitirani, faʻapea foʻi ma le sami.

  • Lanu meamata. O totonu o potumoe moli e tuʻufaʻatasia lelei e leo mafanafana o le mutia talavou ma lanumeamata laulaʻau. Faʻatasi latou fausiaina se siosiomaga fiafia ma e sili ona talafeagai mo teuteuina potumoe i ecological totonu sitaili.

Motugaafa: Aua le tuʻufaʻatasia moli moli ma mumu ma samasama, aua e mafanafana uma ma fefaʻamalosiaʻi.

Faletusi o ata

Eseese filifiliga filifiliga mo potu moe moli o loʻo faʻaalia i lalo:

Ata 1. O le ogaoga o minimalism e faʻamaluluina i totonu o lenei potumoe e se paolo malu o moli.

Ata 2. O le tuʻufaʻatasia o lanumoana, paʻepaʻe ma susulu lanu moli e lelei tele mo le faia o potumoe faʻaonapo nei.

Ata 3. Lanumoli o le lanu sili ona talafeagai mo le faʻamalieina o loft-style interior. E faʻaopopo ai le mafanafana ma le malu i ie talatala o le falealuga.

Ata 4. O meaafale, puipui ma pupuni e faia i le moli lanumoli lanu - o le iʻuga, o le potumoe e foliga fiafia tele ma e le fesoasoani i le malologa ma malologa.

Ata 5. O le ata o puipui, teuteuina o le faʻalo, ie e faia i paolo paolo, e maua ai se siʻosiʻomaga filemu mo malologa ma moe.

Ata 6. Paʻepaʻe e avea ma autu lanu e avea o se sili sili ona lelei talaʻaga mo ola moli moli totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Cable Stitch Crew Neck Sweater. Tutorial DIY (Iuli 2024).