Lanu i totonu - tali mai tisaini

Pin
Send
Share
Send

E i ai aitia atoa e uiga i tulafono o lanu, tuʻufaʻatasia lelei, ae le manaʻomia le iloa o latou uma e fausia ai se sologa lelei ma talafeagai se ata. O le taimi o le tasi-lanu fofo ma tulaga masani fautuaga ua maeʻa. O le tuʻufaʻatasia o ni leo o le ki i se manaia, manatua pea totonu. O le tulafono autu mo le filifilia o lanu i totonu o potu taʻitasi taʻitasi o le taulaʻi naʻo au oe lava tofo. Saili le mea lilo i le faʻaaogaina o lau lanu e te fiafia iai ma tuʻufaʻatasia win-win. Ata faʻataʻitaʻi o le a aumaia faʻapitoa, faʻamaonia o le tele o fofo o loʻo i ai se sili lelei mo se potu mautotogi poʻo se fale.

Sese leai ...

I le iloiloina o avanoa ma mafuaʻaga o le potu, e taua le mafaufau pe faia lau pele e te fiafia i ai o le autu. O se ata e foliga mataʻina i se ata e mafai ona avea ma mea faʻasoesa pe a fai e te maitauina i aso uma. O le maitauina o le soifua manuia, manaʻoga i le aʻafiaga o le siosiomaga ua leva ona faʻamaonia. O le mea lea, o maʻona lanu e le fautuaina mo le potumoe, vasega pepe. Ae aua le feteʻenaʻi ma ou manaʻoga. Ioe, e i ai ni mafaufauga, ae a le lanu viole e le foliga faʻanoanoa, lagona le saoloto e faʻaaoga.

Ae e te leʻi mauaina le fua atoatoa, e taua le malamalama i le mea o iai le lamatiaga. Sili atu le aʻoaʻo mai i lanu sese o isi tagata totonu, aloese mai:

  • Atoa monochrome interiors, aemaise lava papaʻe, e fiu ma corny.
  • Moli afaina le paolo - oe tatau ona filifili, mafaufau i le taimi e tasi.
  • O vaega uma e taua ile taua lanu: foloa, faʻalo - lua vaalele e masani ona vaʻaia.
  • Ou te fiafia i lanu susulu - latou te faʻalanuina ma le le mautonu (paʻepaʻe, efuefu, a latou fesuiaʻiga), ae aunoa ma se le faʻatatauga tatau, tuʻimomomoina, foliga faigata.
  • O laualuga uma o le lanu e tasi, ae eseʻese eseʻesega, foliga eseʻese, o nisi taimi e suia ai le paolo, o se iʻuga, le tuʻufaʻatasia o le tasi ma le isi.

Fono. Aua le tuulafoaia faʻataʻitaʻiga o mea, ie e iloilo ai luga o le 'upega tafaʻilagi pe a faʻatusatusa eria, moli i taimi eseʻese o le aso.

Faʻaaoga papaʻe: faigofie pe leai?

O isi taimi o se talafeagai lanu lanu taoto luga o le laualuga, o le a foliga matagofie i tagata fiafia o le Scandinavian faiga ae le gata. Paʻe papaʻe lamolemole, faʻalo - o le atoaga pito i tua, fai lava tala o le tupe, faʻatagaina le le sese i le tuʻufaʻatasia.

Iloa mamao atu:

  • fasi meaafale lanu;
  • mea taua faʻaaoga, teuteuga.

O se duet papaʻe ma soʻo se lanu o se talosaga mo le manuia. Ae o le apili e mafai ona faʻaleagaina: susulu ata mea o le a avea faʻapouliuli, o le potu leai se ola. Mo maualuga faʻaalia manino e talafeagai:

  • tele malamalama, sili natura;
  • potu i saute;
  • o le malamalama i le afiafi e mafanafana mo se matagofie siosiomaga.

Taimi-tofotofoina pe fou?

E talafeagai le suia o le autu lanu ma paolo o paʻepaʻe, lea e tele, pe matua malamalama, le mautonu, leo o le beige, efuefu, oneone. O le faʻaopopoina o pigment i le taimi o tinting suia ai le amataga leo mo se iʻuga sili ona lelei. O le faʻaaogaina o le tele o pastel, paʻu paolo i le potu e tasi e aunoa ma ni faʻatusatusaga, o le aʻafiaga lea o le maua o se potu e leai se faʻaaliga.

O potu beige e moni lava mafanafana, e ui lava latou te manatu lelei i le amio. E masani ona filifilia i latou mo potu malolo, e maua ai se siʻosiʻomaga filemu. Ae afai e te manaʻo i se faigofie lanu lanu, ae le faʻatauvaʻa, o le faʻateleina lauiloa efuefu o le a faia.

Tuufaatasi tutusa lelei:

  • lanu monochrome;
  • fafie;
  • faatumuina faatekinolosi o le potu;
  • soʻo se uʻamea e faʻaalu tele i totonu.

Fetaui lelei mo sitaili e amata mai i ona po nei e oo lava i masani. Leo foliga matagofie ma piniki, lilac - o le matagofie siʻosiʻomaga o le potumoe. O umukuka efuefu ma se pele paaga, o greens moni e le o ni fofo faʻavasega.


E seasea faʻafetauiina totonu i se mataupu faapitoa. Tele taimi latou te filifilia ai le autu lanu, lea o le a puleaina, nofoia le maualuga o le eria.

Lotogatasi auro

O loʻo iai se metotia lauiloa a le au mamanu ua masani ona faʻaaoga i le faʻaogaina i le aofaʻi o tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu. E talafeagai mo soʻo se potu i totonu o le fale. E tusa ai ma le tulafono Pareto fetuʻunaʻi, o le avanoa na nofoia e tolu lanu maʻoti e vaevaeina e le fuafaatatau: 60:30:10. O se uili lanu masani e faʻaaogaina.

O le vaega tele e tuʻuina atu i tala atu o laualuga - o se paolo toʻafilemu, pe a faʻavaivaia pe a mafai, a i se isi itu, e tumu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lanumoana e sili ona fiafia iai - pei o le mea autu, e pei o:

  • pastel pale lanumoana - ave maualuga avanoa;
  • pogisa lanumoana o se puipui faʻaʻeseʻese, meafale tisaina, ma le isi vaega o le pito i tua e papaʻe.

Ole ata e sosoʻo mai o vaega susulu (atonu o meaafale, ie pupuni). Laʻititi laʻitiiti - faʻaleoga leo ma le lanu mama. O mea uma lava o loʻo faʻamaluluina, faʻatumuina e le achromatic trio (efuefu, paʻepaʻe, uliuli), faia le avanoa sili atu ona manaia ma tuʻufaʻatasia.

A filifilia le autu lanu, o le vaega lona lua o le fua faʻatatau e tatau ona latalata atu, ma le faʻamau lanu e tatau ona faʻafeagai i luga o le liʻo. Se isi filifiliga, polokalame lona lua: o lanu filifilia e faia se tafatolu i totonu o se liʻo, e eseʻese i le loloto ma le loloto.

O se laulau o sauniuniga manaia faia-manaia o le a fesoasoani ia te oe tutoʻatasi filifili se lanu lanu ma vaega faʻapitoa, tutusa ma le faigata galuega a mea lelei. O se faigofie tuʻufaʻatasia o lanu e lua faʻaalia i le aofaʻi tutusa (50/50) o le a le maua ai se faʻaiuga, aua o lea e tatau ai i vali ona tauva mo le vaʻai.

603010
1 matagaluegasamasama sesegalanu meamatamumu (mumu, terracotta)
1 matagaluegapogisa ninureemeraldlanu samasama
2 polokalamelanu moagapinikilanumeamata susulu
2 polokalamemalu moli (sesega piliki, terracotta)Vaioletilanu meamata

Le iʻuga ua maeʻa

E i ai le manaia gaioiga e solia ai le leoa taʻua tulafono: le sili atu nai lo 3 lanu i le tasi potu. O vaega taua na oomiina e faʻatagaina ai le lona fa o lanu e faʻataʻitaʻi lona lima, e fai ai totonu e le faʻaleagaina, ae fealofani. Filifiliga: o se tamaʻi mea malamalama o se lanu e leʻo faitauina, faʻaopopo beige i le paʻepaʻe peʻa maeʻa luga. O le metotia o le lona 4 lanu i le quartet iʻuga: 1-2 mea laiti.

Fono. Afai e te masalosalo i nisi o lanu filifilia - faʻaaoga mo teuteuina o mea e faigofie ona suia.

O isi taimi o asosi e avea o se faʻavae: sauniuni saunia paleti fesoasoani. E aoga le faʻatuatuaina o lau gaioiga, taulaʻi i luga o se lagona manaia, filifilia o le tuʻufaʻatasiga e te manaʻo ai. Latou masani aofia ai o se lanu ituaiga o lima tone ma eseese saturation.

O paler e filifilia mo mea tetele i totonu; pogisa, tumu - micro-accents. Mo se faʻataʻitaʻiga, beige ma moli ma enaena ma lanu viole. O loʻo i ai paleta toʻafilemu, ma paolo masani o lanumeamata ma lanumoana i luga o le beige ma enaena pito i tua.

Taʻitoʻatasi auala

O se le-faʻatulagaina gaioiga ua fuafuaina: e filifili le lanu fuafuaga o totonu, faʻavae i luga o ou foliga vaaia. Tasi se auala soona fai e fiafia ai oe:

  • pule saoloto aliʻi ma ana e ana;
  • ulugaliʻi amataina se olaga faʻatasi, ulugaliʻi faʻaipoipo;
  • tagata uma e le fuafuaina e suia se mea;
  • o ai e manatu o latou foliga mai faʻavae i luga o le talitonuga o lanu lanu.

O sea auala cardinal e le faʻaleaogaina le malamalamaaga o lanu fetaui lelei, pe a fai tutoʻatasi, e matua faigata lava ona filifili mo tagata e toʻa 2 i le taimi e tasi. O le mea lea, o le filifilia o se le mautonu talaʻaga ma se pea o lanu, lanu fiafia i ai o le a lava.

Afai o le tofo a tagata e ana e le oʻo mai i se masani denominator, lona uiga o se auala o le faʻatagaina e fautuaina. I le filifilia o se fetuunaiga lanu mo le potumoe nai lo lau pele, oe ono lamatia le mauaina o se potu e leai se tasi e fiafia i ai. Afai ae le o le tuʻufaʻatasia o le lanumoana ma lanumeamata, e te ave le turquoise, e te maua se averesi faʻaiuga ae le o le sili, e aunoa ma se avanoa e fiafia ai i le manaʻoga lanu.

Faiga lanu

O tagata totino totino faia le totonu totonu ma teuteuina lanu fautuaina e lanu polofesa.

E aoga le tilotilo totoʻa i ai - latou te leʻi faʻafetaia le aoga mo lo latou lautele, agavaʻa.

  • Lanumoana - Scandinavian, Metitirani ma laʻei foliga pupuni o toetoe lava mafanafana lanu. O se paolo faʻapitoa o le tausaga o Niagara.
  • Marsala - umukuka faʻaonapo nei, potumoe tafaoga matagofie.
  • Greens laʻitiiti - o faʻalautelega fautuaina mo micro-accents e malosi foi: samasama, lanu viole.

Uliuli ma paʻepaʻe totonu e foliga mai e le toe lauiloa, e ui o tagata taufaafefe taufaamataʻu o le aga ua alu ese. Ae o le faʻaaoga lelei, faʻafaigofie ona faʻaogaina o le a mafai ai e soʻo se potu ona foliga matagofie ona o le eseesega masani E oʻo lava i se tapu taele, e masani ona aunoa ma le susulu o le la, o le a suia pe a faʻatusatusa i le masani ai beige mamanu, lea e faʻanenefu ai.

Faʻaaogaina o nei faigofie tulafono, o le a leai se avanoa e misia ai le lanu tutusa. Faʻapipiʻi totonu o le fale ma sui malamalama o le lanu lanu, ma o le lanu o totonu o le a atili ai ona lelei le olaga.

          

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Lehis Sons Offer Riches for the Sacred Records. 1 Nephi 3:1427. Book of Mormon (Mae 2024).