Potu moe i se sitaili Scandinavian: foliga, ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

Vaega o le scandi totonu

O numera o faʻapitoa vaʻaiga ma manatu mananaia e faigofie ai ona iloa le sitaili Scandinavian:

  • Nordic décor e faʻaalia i meaafale mai mea masani, ie ma teuteuga i malamalama ma paolo faʻanatura, faʻatasi ai ma mea faigaluega e faʻaaoga e faigofie ona foliga ma laina saʻo.
  • O le ata e faʻamalosia le avanoa ma le iai o faʻamalama tetele e faʻatagaina ai le maualuga o le malamalama i totonu o le potu.
  • Ona o le mama ma mama o le scandi totonu laina, e fetaui lelei mo se fafine potumoe. O le potu, faia i lanu piniki vaivai peach, o le a fausiaina ai se toʻafilemu ma malolo siosiomaga.
  • Faʻatapulaʻaina, faigofie ma aoga faiga, faʻailoaina e se maʻoti malulu, e masani ona filifilia mo se potumoe tama. O siʻosiʻomaga e teuteuina i lanu paʻepaʻe ma lanumoana poʻo lanumoana ma faʻaaoga foliga faʻaeteete faʻaeteete.
  • Faʻafetai i le palakalafa papaʻe, o lenei taʻiala e fetaui lelei ma le totonugalemu manatu o le vasega pepe. O le potu moe a le tamaititi e maua ai se avanoa sili ona lelei e faʻaopopo ai ni tusitusiga i le potu.

Lanu fusi o alaleo

O le palatini filifilia filifilia e faʻatagaina ai oe e faʻamamafa le lelei o totonu, nana auiliiliga le talafeagai, vaʻaia faʻalautele pe faʻaititia le potu.

O le filifiliga sili ona taatele o se potu sinasina Scandinavian potu moe. Lenei lanu mafai ona faʻaaogaina o le autu mamanu poʻo avea o se talaaga mo lanu felanulanuaʻi i lanu meamata, lanumoana poʻo lanumumu tone. O le a sili ona aoga le faʻatusatusaina o le kiona-paʻepaʻe maeʻa tuʻufaʻatasia ma uliuli elemeni.

O le potu e foliga matagofie mai i le lanumoana ma le malie, pei o le mumu, poʻo le lanu enaena poʻo le beige. Ina ia aua neʻi leiloa foliga vaʻai a le potu, e le fautuaina e tuʻu i totonu ni meaafale mamafa ma faʻaaoga pupuni pogisa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le Scandinavian-style potu moe mamanu ma paʻepaʻe paepae.

E mafai ona faia se mamanu manaia tele ile potu efuefu ole Scandinavian potu. Eseese meaafale elemeni faʻasaga i se talaʻaga o le a foliga sili atu ona faʻaalia ma malamalama atili.

Ina ia faʻamalosia le vaʻai ma faʻamamafa foliga faʻataʻitaʻiga o le potu, uliuli, antrasite, koale, cobalt poʻo le lanumoana lanu moana e talafeagai.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi potu efuefu i se sitaili Scandinavian.

Faafouina ma le faamaeʻaina

I le Nordic style, o mea masani ma le maualuga aulelei uiga e sili ona manaʻomia.

Teuteuga puipui i le potumoe i le sitaili Scandinavian

O le teuteuga pa nei i le Scandinavian style o se faigofie tasi lanu. O luga e teuteuina i luga taimi ma tusitusiga stencil.

Wallpaper mo le potumoe mafai ona teuteuina ma geometric mamanu i le tulaga o rhombuses po o zigzags. Canvases ma toe fai mamanu o le a fausia ai se logoleleia faʻaaliga i totonu o le potu.

Ata o se Scandinavian-style potu moe ma paʻe piniki pepa puipui ma manulele ata.

I totonu o se potumoe i Nordic, o le tele o taimi o le puipui i tua atu o le moega e teuteuina i piliki, laupapa laupapa poʻo ata pepa puipui. O le mea lea, ua iʻu ina faʻamamafaina le autu faʻatauaina o lenei vaalele.

Le faʻalo i le potu moe

Lona uiga masani, o le faʻalo luga e na o le valiina i se pupuna paʻepaʻe lanu. Nisi totonu e faʻatagaina mo se malamalama efuefu. O se sili atu faʻaonapo nei fofo o se faʻaloaloa pe faʻamauina plasterboard fausaga ma le velvety matte aafiaga.

I le ata o loʻo i ai se faʻalo faʻalo e teuteuina i laupapa faʻalava i totonu o le potu moe i totonu o Scandinavian.

O le fea foloa e sili ona lelei e faia?

O le fola laei i totonu o le potumoe e tatau ona i ai se malamalama mamanu e le tosina ese le tatau ai. I le avea ai o meafaitino, e talafeagai le faʻaaogaina o laminate, laupapa laupapa poʻo laupapa masani ma se natura uiga. Ina ia mafai ona ausia lelei le faʻamafanafana vevela i totonu o le potu ma faigofie ona faʻamafanafanaina, o le foloa mafai ona teuteuina i se lamolemole puupuu-kapala kapeti, fulufulu poʻo paʻu paʻu.

Faitotoa ma faʻamalama

I le Scandinavian style, tele faʻamalama matala ma panoramic susulu e talia. Mo le gaosiga o faʻavaʻa, o mea masani e faʻaaogaina i le tulaga o se laʻau ma le faʻailoa mai o ona uiga.

O faitotoʻa i totonu o le potumoe e faia foi i laupapa mautu ma e iai le lanu masani. Lavalava foliga matagofie ma laconic, faʻatulagaina i paʻepaʻe poʻo uʻamea totoga, lea e ono i ai le aʻafiaga o le faʻafoligaina o le matua.

Filifiliga moli

Ina ia fausia susulu malamalama susulu i le potumoe, oe mafai ona filifilia futuristic tisaini lamepa ma matauila TAITAIINA.

Wall sconces po o moli foloa o le a faʻafetaui lelei le Scandinavian seti. O le puipui i tua atu o le ulu ulu o le a teuteuina i pale ma faʻamalama laiti.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi Potu e faʻataʻitaʻi i Scandinavian ma se moli o le faʻalo e iai lona paolo.

O moli uila e masani ona faia i tioata malulu poʻo tioata malamalama, ma moli uila ma lamepa e faʻatumuina i paolo ma ie lalaga, lea e faʻasolosolo lelei ai le tafe o le malamalama.

Meaafale

O le Scandinavian-style potumoe faʻaaogaina le laʻititi aofaʻi o meaafale mea e le soʻona mamafa ma e le faʻaaluina avanoa avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lavalava e mafai ona suia i se faʻatautau tautau, ma laulau i tafatafa o moega ma tamaʻi laulau, fata, poʻo nofoa.

O se moega mafanafana ma laconic, o se ofu teu ofu ma se pusa pusa toso ma ni foliga faigata o le a avea ma masani masani mo se potumoe. I le gaosiga o meaafale, o laʻau laʻau masani e faʻaaogaina i le ituaiga o le birch poʻo le paina. Ina ia faʻasaoina le uluaʻi mea, o le laualuga o oloa e ufiufi i vali leai se lanu ma varnish fatupese. O le ufiufi o nofoa, nofoa poʻo sofa e faia i le cotton, paʻu poʻo le siʻosiʻomaga paʻu.

I le ata o loʻo i ai mea papaʻe meafale i totonu o le potu moe i se Scandinavian style.

O se vaega iloga o totonu o le scandi totonu o meafale masani, lea, ona o lona fealuaʻi, e mafai ai ona e suia gofie foliga o le siʻosiʻomaga.

Ata o se potumoe ma se ofu efuefu sinasina ofu o loʻo ofi i le ulu o le moega.

Mea teuteu a le Scandinavian

E ui lava i le mea moni o le minimalism e malo i le Nordic style, e matua susulu ma faʻamatalaina auiliiliga e faʻaaogaina mo teuteuga. O elemene tioata poʻo tisaini eseese e faia e lima e talafeagai e pei o se uluaʻi teuteuina, ma mo se sili atu ona faʻasao ma laconic totonu - o mea e faʻaaoga i foliga o poselane, mea faʻamanatu e fai ai moligao, moligaʻo, atavali tuai ma ata puʻe ma avanoa o tagata faigaluega.

I totonu o le Potumoe Scandinavian ma se atemosifia siʻosiʻomaga, totō laau, fugalaʻau i totonu o ulo, teuteuina laʻau i fola fola ma ipu ma faʻamamago vailaʻau o le a foliga fealofani.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se teuteuga teuteu ma lavalava o se Potumoe Scandinavian mo se teine.

O le teuteuina o ie i totonu o le scandi i totonu e i ai se malu, ma le faautauta lanu. O le faʻamalama e faʻatumuina i pupuni le mamafa, o kapeta fulufulu mamoe e faʻataʻatia luga o le foloa, ma o le moega e teuteuina i cotton aluga ma se ie lalaga. Moega lino ma manaia teuteuina ituaiga, o le felanulanuaʻi o ie moega poʻo le fulufulu paʻu o le a suia vave le ea.

I se faʻaopopoga i pupuni translucent faia i mama ie, Roma, faʻaseʻe faʻataʻitaʻi poʻo pupuni o le a ofi faʻalelei i totonu o le Scandinavian style, maua ai le potu a mama foliga.

Manatu fuafuaina

Filifiliga mo se ata matagofie i totonu o se fale mautotogi ma se fale.

Nofoaga laitiiti potu moe mamanu

Ona o le tele o pa moli malamalama, o le Scandinavian sitaili fetaui lelei i totonu o se tamai potumoe.

O le tamai avanoa e teuteuina i mea faigaluega ma mea teuteu laiti. Mo le faʻalauteleina o le potu, faʻata lapoʻa i faʻavaʻa laʻititi poʻo se ofu tuusaʻo mama ma se pupula foliga e talafeagai, lea e maua ai le potu moe faʻaopopo malamalama ma avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potumoe vaapiapi i se sitaili Scandinavian.

Ina neʻi le manaia le potu moe ole monochrome laʻititi-lapoʻa potu, e mafai ona e faʻapipiʻiina meaafale laupapa pe faʻapipiʻi foʻi fala i totonu.

Faʻafefea ona teuteuina se potumoe potu malolo?

O le Nordic style e masani ona filifilia mo le fausiaina o se potu potu, o loʻo i ai le potumoe ma le potu malolo i le potu e tasi.

O le ata o le potu e faia i moli malamalama ma le faʻaaogaina o le aofaʻi laʻititi o mea faʻaaoga. I totonu o le potu malolo potu moe mo zoning, ie pupuni, malamalama vaeluaina poʻo ala i fata e faʻapipiʻiina.

I le ata o loʻo i ai se potumoe-potu malolo i se sitaili Scandinavian ma se uʻamea vaeluaina ma tioata faʻaofi.

O le Scandinavian-style potu malolo-potumoe mafai ona faʻaauupegaina i se faʻaonaponei eletise ogaumu. Lenei module e le gata faʻatumuina le siosiomaga ma se tulaga ese mafanafana, ae e avea foi o se vaega o le elemene.

I le ata o loʻo i ai se faʻailoga-ata o se potu malolo ma se nofoaga moe i se faʻailoga.

Ata o se potumoe i se fale laupapa

Faʻamaeina laupapa masani maua ai le potumoe sili atu faʻamafanafanaga. I totonu o se atunuʻu fale, fola ma faʻaputuga faʻaputuga utupoto mafai ona avea o se teuteuga. O se mea e faʻatumu ai le afi, maeʻa i le piliki poʻo le ogaumu uʻamea, o le a aumaia ni tusi mafanafana i le potu.

Potu i totonu o le potu malolo i Scandinavian

I totonu o le potu pito i luga, lea e toeititi lava o avanoa uma e nana ai i se taualuga faʻaletonu, o le Scandinavian style o le a sili ona talafeagai.

O sea mamanu o le a mauaina se foliga moni ma le vaʻaia lelei, ona o laupapa laupapa i luga o le faʻalo ma le fola faʻaputuga, o loʻo i ai se paolo masani. Faatasi ai ma le agavaʻa e tele skylights, o le potu i luga o le fale ua faʻatumuina i le tele o malamalama.

I le ata, le sitaili Scandinavian i totonu o le potumoe i luga o le fogafalealuga.

Faletusi o ata

Malamalama, unpretentious ma malamalama i le faʻataunuʻuina scandi-totonu e mafai ona fealofani faʻatasi se potumoe ma soʻo se eria. Tele o ona po nei tagata mamanuina manatu lenei sitaili talafeagai ma iloga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Scandinavian bedroom I How to make a Swedish bed I FAQ (Iuli 2024).