O le a le mea e tautau i luga o le moega i le potumoe? 10 manatu manaia

Pin
Send
Share
Send

Atavali i le potumoe luga o le moega

O ata faʻafoliga e sili ona taatele i totonu teuteuga i totonu. E i ai uma budgetary auala o teuteuina (poster, ata, tele-faasalalauina lolomi luga o tapoleni) ma sili atu taugata fofo (galuega o faatufugaga). E mafai ona tasi le atavali tele, lua pe tolu i se seti (diptych ma triptych), poʻo se tuʻufaʻatasiga o ni ata e tuʻufaʻatasia e se autu masani.

Afai e laʻititi le potu, e le tatau ona e vaeluaina ma tamaʻi faʻamatalaga - e sili atu le filifilia o se tasi foliga tele, mo se faʻataʻitaʻiga, o se laufanua. O le ata i luga aʻe o le moega e tatau ona ofi lelei i totonu ma faʻatumuina le ea o le potu.

Mamanuina poʻo faʻavaea faʻavaʻa

E mafai ona e teuteuina le potumoe e aunoa ma le tele o le faʻaaoga o le mapusaga. E lua filifiliga mo le teuteuina o le puipui i luga aʻe o le uluulu:

  1. Faakelu laupapa i luga, mafaufau ma le faʻaeteete le faʻatulagaina o vaega ma meaafale faʻatulagaina.
  2. Tautau avanoa avanoa mai lalo o ata po o atavali, pe a uma ona valivali i latou i le leo e tasi ma le tuʻufaʻatasia o se gatasi maliega.

E ala i le teuteuina o le potumoe i soʻo se tasi o nei auala, oe mafai ona maua se sili matagofie, ae unobtrusive teuteu. E talafeagai i totonu o ona po nei ma masani totonu totonu.

Kapeta

Toatele na lafoa le tu masani o le tautau kapeta i luga o le puipui: o lenei elemeni ua leva ona manatu o se relic o le taimi ua tuanaʻi ma e masani ona faʻaalia i aneti-faiga aoina. Ae o tagata fiafia i le fiafia tele ma le fusion e fiafia pea i kapeta felanulanuaʻi e teuteuina le ulu ulu.

O galuega taulima e sili ona talisapaia a o latou faʻaopoopoina faʻapitoa le mafanafana i le potumoe totonu.

Nai lo o se kapeta, e mafai ona e faʻaogaina ie pupuni o se paolo talafeagai: o le ie i luga o le puipui e masani lava ona foliga mai o latou foliga ma faʻamatagofieina.

Faʻata

O se laupepa faʻata o se mea aoga e vaʻaia lautele le potu. Atagia malamalama ma avanoa, o le oloa faʻaopopo ea ma loloto i le potu. O se faʻata lautele o loʻo nofo ai le puipui atoa i luga aʻe o le ulu ulu foliga manaia ma aoga - o se sili lelei metotia mo se tamai potumoe. E le gata i lea, o se tasi pe sili atu faʻata o se foliga le masani ai pe i totonu o se aulelei foliga e talafeagai mo teuteuga.

Fata

O le isi auala e teuteuina ai lou potumoe ma penefiti o le tautau o se fata i luga aʻe o le ulu ulu. E faʻaaogaina nai lo le laulau i autafa o le moega mo le teuina o tamaʻi mea, e tautau faʻamalama i luga, faʻamalama ma faʻailo ma tusi e tuʻu iai. O le mea lelei e uiga i le fata o lona aano suia e aunoa ma le tele taumafaiga.

Afai e le lava le avanoa e teu ai lou potu moe, e mafai ona e faʻataʻatia 'afifi tapuni i luga o le laupapa. O lenei manatu e faʻatatau mo na o latou e mananaʻo e momoe i lalo o le mamafa o fausaga.

Moli moli

Sconces ma suspensions e le gata o elemeni taua mo le faʻamalamalamaina o se potumoe, ae o ni faʻaopoopoga sili foi e faʻatumauina le filifilia sitaili. O le malamalama mafanafana o lamepa e faʻatagaina oe e faitau se tusi ae le i moe, fetuunai e moe ma fausia ai se vavalalata atemosifia.

A filifilia moli, e tatau ona manatuaina o nisi masini foliga mai o se tutoʻatasi teuteuina elemeni ma e le manaʻomia ni faʻaopoopoga i le tulaga o atavali poʻo faʻata.

Macrame

O fale sili ona lelei o matou taimi e teuteuina i oloa e faʻaaogaina ai le togafiti lalaga faʻataʻitaʻi. Fausia e Macrame le lagona o se mea tutasi, faia e le lima pe faʻatonu, o lona uiga e taugata. O le lalagaina o ie e maua ai le potumoe i se siosiomaga mafanafana ma malu i le fale. Macrame foliga sili ona talafeagai ile Scandinavian, boho ma eco-style.

Garlands

O moli, e tautau faʻalelei i luga o le moega, e lelei e le gata i le Tausaga Fou. Garlands ma malamalama mafanafana aumaia se lagona o faʻamaneta ma faʻafesoʻotaʻi i se lagona alofa, ma avea foi o se po malamalama ma foliga sili ona lelei i totonu o potu a tamaiti.

Tipiina laupapa

Wood o se mea masani ma se uiga tulaga ese, maaleale manogi ma matagofie i le paʻi mapusaga. Lacquered slabs e masani ona maua i totonu taugata totonu. Faʻamau solo poʻo tipi faʻamau i le ulu ulu faʻaopopo lanu i le potu.

Atisi mea

O aitema e mafai ona faʻatautau i luga o le moega e tatau ona sefe ma sefe. Isi mea uma o se mataupu o tofo. Faʻavae, fatuga mai le tupuaga, poselane poʻo le uʻamea mafai ona avea ma teuteuga.

O le mea taua o le teuteuga e le tu ese mai le lautele sitaili o totonu ma faʻamalieina e ona.

Faletusi o ata

O nai sili atu aitia aitia mo le teuteuina o se potumoe mafai ona maua i la matou filifiliga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Military Tactical Watches - Top 10 Toughest Military G-Shock Watches for Tactical u0026 Outdoors (Mae 2024).