10 manatu ile faʻafefea ona sefe avanoa ile tamaʻi fale taele

Pin
Send
Share
Send

Tuufaatasi o se faletaele

E ui lava i le faigata o le toefausiaina, tele ma sili atu tagata filifili e faia sea laʻa. E ala i le aveʻese o le puipui i le va o le faletaele ma le faletaele, faʻapea foi ma se tasi o faitotoʻa, o le ana le fale mautotogi maua se potu mafanafana tele, o le autu aoga o le faʻasaʻolotoina avanoa mo se masini fufuluina ma faʻaopoopo potu teuina. O le toefausiaina e i ai foi mea le lelei: muamua, e manaʻomia le faʻatulafonoina, ma le lona lua, o le tuʻuina atu o le faletaele e le talafeagai mo se tele aiga.

Suia o se tapu taele

I le filifiliga e faʻatu se fale taele, matou te manumalo i se nofoaga, ae aveʻese le avanoa e taoto ai i lalo i le faletaele ma malolo. Ae afai e le popole le pule o le fale i ia faʻatonuga, ma e leai ni tamaʻi ma ni maile lapopoʻa i totonu o le fale, mo i latou o le a faʻataʻitaʻiga o le a lelei muamua, ona avea ai lea o le taʻele o se tali sili ona lelei.

E mafai ona faʻatau se potu taele saunia-pe faia se fola alavai. O lenei filifiliga e manaʻomia le lototele ma le 'au au toe faaleleia, ae o le iʻuga e aoga.

Faʻaititia o le taele

A leai se avanoa mo se masini tamea i le fale taele, ma e te le manaʻo e tuʻu le faletaele, e tatau ona e vaʻavaʻai totoʻa i le ipu fou o se sili atu ergonomic foliga ma lapoʻa. E mafai ona avea ma se angular faʻataʻitaʻiga, asymmetrical pe faʻatafafā, ae laʻititi atu lona umi. O le manatu ia faʻamatuʻu le tasi tulimanu e alu i ai le masini tamea.

Matou te nanaina le masini tamea i lalo o le tapu

Lenei fofo ua avea lauiloa lauiloa talu ai nei, ae o loʻo faʻaogaina ma le manuia i le tele o fale. O se faʻapitoa vai lilieli tapu e okaina mo le tele o le masini fufuluina ma faʻapipiʻi i luga atu. O lenei oloa ua faʻaauupegaina i se alavai o loʻo tu i tua o le pesini e puipuia ai le suavai mai le ulufale atu i le masini pe a tupu se faʻagasologa. Afai e lava le avanoa i totonu o le faletaele, ona faʻatagaina lea o seisi filifiliga pe a tuʻu le taʻavale i lalo o le countertop.

Matou te teuina mea i lalo o le tapu

O le fautuaga lea e mo i latou e le lava le avanoa mo vailaʻau tine poʻo se ato tagamea. O le tapu i luga o le tasi vae (tulip) faʻaaogaina le vaega o le faletaele faʻaletonu, ae o se pa pupuni-paʻu poʻo se pesini fausia i totonu o le kapeneta o ergonomic. I le faʻapipiʻiina o se tapu e faʻapipiʻi i le puipui, matou te tuʻuina ai avanoa i lalo: e mafai ona e tuʻuina se ato, se nofoa mo se tamaititi poʻo se pusa e teu ai ni vailaʻau a le fale iina. O le kapeneta e faʻatinoina foi le gaioiga tutusa - o le tele o mea aoga e mafai ona natia i tua o faitotoʻa faʻamoeina poʻo ni drawers. O isi taimi e faʻaoga ai se pupuni ae le o ni faitotoʻa, e foliga aulelei tele.

Matou te fausiaina niva

Pe a suʻiina faʻafesoʻotaʻiga ma laupapa laupapa, e le tatau ona e tuʻulafoaʻiina avanoa gaogao. Pusa e 'aina le tele o avanoa aoga, o lea aisea e le faʻaaogaina ai avanoa o le laupapa faʻapipiʻi ma fausia ni vateatea fausaga i le tulaga o fata ma pule? O le isi fofo manaia mo i latou e mananaʻo e aveʻese le faʻamalama i le va o le faletaele ma le umukuka: nai lo le pilikiina, e fautuaina e faʻaauupegaina se faʻailoga.

Matou tautau loka

E aoga le faʻata i luga aʻe o le tapu. O se kapeneta ma se faʻata i luga aʻe o le tapu - e aoga uma ma e leai se aoga! O tamaʻi mea uma e aveʻese i totonu o le kapeneta, e masani ona faʻatupuina le pisapisao, faʻapipiʻi le potu taele. Ona o le tele o mea, o se tamai faletaele foliga mai e pei lava vaiti. E tatau ona mafaufau muamua e uiga i le tele o le oloa - atonu e aoga le faʻatauina o se lapoʻa tele lapisi ma aveʻesea o teuina faʻavavau faʻavavau?

Sailia avanoa mo fata

O tubes, fagu ma solo taele e sili ona manaʻomia e mafai ona teuina i luga o fata tatala o loʻo tu ai i nofoaga e leʻo vaʻaia vave: luga o le faitotoʻa, luga o le faletaele i tua ole pupuni poʻo le tulimanu Aua neʻi galo e uiga i tamaʻi penitala penitala ma fata - o ni mea aoga e avea ma mea teuteu tino o totonu.

Afai ua faʻamalolo le faleuila, ua suʻi le fesoʻotaʻiga, fausiaina o se avanoa matagofie ma faʻaopoopoina se fata e masani ona tu ai le tane vai. E aoga foi le tilotilo totoʻa i le nofoaafi o le solo vevela ma se fusi gaugau.

Matou te faia atigipusa multi-tiered

O kapoti tapuni ma ni drawers e le gata e matagofie, ae e aoga foi. Ae a okaina pe faʻatau meaafale, oe tatau ona mafaufau i luga totonu mataupu muamua. Afai o le drawer e le vaevaeina i ni vaega, tele faʻaaoga avanoa e maumau. E mafai ona faʻaopopo se isi fata i totonu o le kapeneta o loʻo iai nei e faʻaaoga atoa ai.

Mafaufau loloto

A o toe faʻaleleia i se vaiti avanoa, e sili atu le faʻalagolago i minimalism, faʻaaoga moli malamalama ma faʻata e vaʻaia faʻalauteleina le avanoa. Ae aua neʻi galo e uiga i auiliiliga e le gata o le faʻaaogaina o le avanoa avanoa, ae avea foi ma mea taua o totonu. O le apefai ae le o matau mo solo, ato ma atigipusa mo mea laiti, o nofoaafi ma ato ato mo tubes - afai e te faʻaalia ou mafaufauga, o le faletaele o le a avea ma sili ona matagofie ma ergonomic nofoaga i totonu o le fale.

Ae e te leʻi toe faʻaleleia se faletaele laʻititi, e aoga lava le fuafuaina muamua o au manaʻoga ma mafaufau i auala e faʻamalieina ai i latou. Ina ia faʻateleina le avanoa faʻaaoga i totonu o le potu, e fautuaina e tuʻufaʻatasia nisi o metotia o loʻo taua i luga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: I Roto Ite Atua (Iuli 2024).