DIY galuega taulima paʻu: fatufatu aitia

Pin
Send
Share
Send

O paʻu tuai e mafai ona maua mai e le gata i le fale inisinia. O latou foliga e mafai ai ona e fausiaina laʻititi ma lapoʻa fausaga: poufs, sofa, laulau, taupega, ata o manu. Paʻu o le a maua mai ono pe a fai e manaʻomia se sefe tupe pe a faʻatulagaina laufanua. E mafai ona e faia ni mea teuteu teu tino, pe o se vao ma fugalaʻau mai paʻu, swans poʻo manufeʻai - e maua e tamaiti se nofoaga fou e taʻalo ai. O manu e valiina i lanu eseʻese - o parrot ma peacocks e foliga lelei mai lava. O le tupe sefeina o le a faʻatagaina ai oe ona faʻaauupegaina le avanoa matala ma isi masini taua. O meaafale Turo e faʻaaoga e faʻatotoga ai malae taʻalo o le taumafanafana. Ala ma fugalaʻau moega e mafai ona fausia mai le tutusa mea. E oʻo lava i paʻu ua faʻaleagaina e aoga tele i le galuega - o oloa aoga e fausia mai vaega eseese. O loʻo faʻaaogaina foʻi mea a Turo mo mea tau fale.

Moega fugalaau

Latou e faʻalaʻau, faʻatulaga, faʻamutaina, puipui-faʻapipiʻi, ma isi Ina ia faia se fugalaʻau i foliga o se pesini, o se faʻataʻitaʻiga e muamua faʻaaogaina i paʻu. E fautuaina e faia ia le itiiti ifo i le valu tulimanu, aʻo tuʻu suiga i le va o latou lamolemole. O le foliga e tipiina ma aveʻese e pei o se tapuni. O totoe ua liliu i totonu i fafo. O le matafaioi a le "ua" o le fausaga o le a faia e le uili tisiketi. Ua vali le oloa. O le isi suʻega ile moega fugalaʻau masani o se faʻamalologa tumau e faia i paʻu. E tipiina i ni taʻamilosaga taʻitasi. Faatasi ai ma le fesoasoani a twine ma faovilivili, o paʻu e faapipii i le faavaa. O le soka sikoa o le a feagai ma le matafaioi o le faʻavae. O le maualuga faʻatulagaina e fetuʻunaʻi e le umi o maea. Oe manaʻomia le le itiiti ifo i le 3 laina ma 3 koluma mo le tuufaatasiga ia foliga "lelei". Paʻu e valiina i lanu eseʻese. O le laasaga mulimuli o le sauniaina o le eleele ma totoina.

    

Tautau fugalaʻau-sega

O sea oloa faʻalauteleina le lanu lanu o le 'upega tafaʻilagi. Oe o le a manaʻomia mea faigaluega ma mea e pei o se naifi, penisina, vali, vali vali ma valivali. O se filifiliga lelei o le paʻu taʻavale. O le laasaga muamua o le fausiaina o le fomu lava ia. E naʻo le tasi le afa o paʻu o loʻo totoe, ae o loʻo manaʻomia le teuina o foliga i foliga o mama i tafatafa. O le ulu ma le siusiu o le "parrot" e vavae ese mai le pito o le paʻu. O le oloa e tatau ona liliuina ina ia mafai ona taofia lona foliga lelei; mama o le a manaʻomia e nonoa i uaea. E sosoʻo mai ma le pisia. Nofoaga lata i mata ma isu e tatau ona vali papaʻe. Mo le valivali o le tino, oe manaʻomia le faʻaaoga a itiiti mai 3 lanu susulu: o le tele o lanu, o le sili atu. E mafai ona e mauaina le lanu atoatoa i tusi faʻamaumauga ma ata o manu feʻai. E le gata i faʻatusa i le ituaiga o papaka, e faia foi le touchans ma isi manulele vevela.

            

O fua o Turo mo le togalaau

Nisi filifiliga manaia:

  • alofilima;
  • swans;
  • serafi;
  • flamingo;
  • zebra

                 

Afai o loʻo i ai se laau mate i luga o le 'upega tafaʻilagi, oe mafai ona faia se vaʻa i foliga o se pama. Ae peitaʻi, e sili atu pe laʻititi foʻi ni ogalaau o le a faia, e tatau lava ona e tuliina i lalo. Muamua, o paʻu e tipiina i ni vaega uumi. O fasi vaega e lanu meamata. Ina ia faia le pale malo lapoʻa, o laula e faʻapipiʻiina i luga ma vaiti vaʻa, faʻapea foi lanumeamata. Ina ia faia swans, oe e tatau ona tusia se auiliili ata. E te manaʻomia ni mama vaiti e faʻafesoʻotaʻi i paʻu ma ni aofaʻi lautele semicircles mai paʻu. O le ua e faia mai i se umi, tusitusi fasi. O le oloa tuʻu i luga o se tulaga disk. O metotia mo le faia o se giraffe ma se zebra e tai foliga tutusa. I le muamua mataupu, o se maualuga pou e manaʻomia e faʻataʻitaʻi le ua, ma i le lona lua, o paʻu lava latou ua lava. O le tino o manu e faia mai le tasi pe sili atu paʻu ua tanu. E oʻo i flamingo e mafai ona faia mai paʻu. O se vaega tele tutotonu ma se uumi lauitiiti ua e tatau ona vavae ese mai paʻu. Ua tuu le tino i vae manifinifi.

    

Meaafale a le atunuʻu

E le gata o auala e faia i paʻu, ae faʻapena foi meaafale elemeni. E mafai ona e faia se laulau kofe mo le nofoaga o le taumafanafana. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia ni solo poʻo se varnish, o se vili, o ni tipiina o le sikulini, o se kelu fana, o se teuteuina o se maea, o se maea, o se taʻaloga, o laupapa laupapa ma se paʻu taʻavale. Lua liʻo e 'oti ese mai laupapa lapisi. Latou te pipii i le pasi mai itu uma. Mo lenei, o sikuea tipi lava ia e faʻaaogaina. O pu e ufiufiina i liʻo. Ona ufiufi lea o le laualuga atoa i se maea. E faʻapipiʻi ile kelu vevela. I le faaiuga, o vae e pipii - o le oloa ua sauni. O le vaʻaia o le a foliga vaʻaia i fafo ma avanoa i totonu. Puffs ma nofoa e faia foi mai paʻu. Ina ia faia se ottoman, lua paʻu faʻapipiʻi ua lava. E tatau ona afifiina i latou i se upega ma fai lavalava ie. E te manaʻomia paʻu e 3 mo le nofoa. O le nofoa e faia i le lua, ma lua liʻo e 'oti ese mai le lona tolu. O le tua e faia mai se mama atoa, ma mo le fusi lima oe o le a manaʻomia se tipiina, ma maua fua pito.

    

Nofoa ma ottomans

E mafai foʻi ona fai se nofoa faʻalelei e faʻaaoga ai paʻu. Mai mea faʻaaoga e te manaʻomia ai ni faʻamau ma niu, faʻovilivili, faʻamoe e tipiina ai oe lava, o se sikulipi, o se vili ma se paʻu. Muamua, o se mama vaapiapi e tipi ese mai paʻu. Ona oti lea o ni fasi manifinifi se lua ma ni fua saoloto. I le isi itu o paʻu, ia fai le mea lea e tasi. E te manaʻomia le faʻagaioia o uili e 2. O mama uma e fa e lua pu i itu faʻasaga. Latou fesoʻotaʻi e fausia ai se sikuea-pei fausaga. O faʻavae mo vae e faʻapipiʻi i ai. O le nofoa e fausia mai laina faʻamaiti. I le faaiuga, o le lautele tua faia. O le filifiliga sili ona talafeagai e mafai ona mafaufauina o se oloa i ni vaega se lua - o le pito i luga semicircle, ma le maualalo tasi i le tulaga o le atoa paʻu. I lenei tulaga, o le gaogao ua maeʻa ma mafiafia mea. Oe mafai ona faia se ottoman faʻaaogaina lua masani pe tasi le mafiafia pasi. E tatau ona teuteuina paʻu i laupapa i itu uma e lua. O le vaʻa e gaosia mai i ie poʻo se maea manifinifi.

   

   

Ina ia faia se ottoman, oe manaʻomia le mauaina o mea nei masini:

  1. Varnish;
  2. Kelu;
  3. Laupapa laupapa laupapa laupapa;
  4. Vili eletise;
  5. Faʻalua.

   

   

Laulau filifiliga

E i ai 2 autu filifiliga mo le faia o lenei fasi meaafale. I le tulaga muamua, o le disk na aveʻesea, o ni paʻu e tuʻuina i luga o le tasi, ma o se laupapa lapisi e faʻapipiʻiina luga. O le laulau o le a puupuu ma lelei. Teuteuina elemeni mafai ona tuʻuina i le avanoa avanoa i totonu o paʻu: o le gaogao ua faʻatumuina i tupe siliva, ma o se manino laulau e faʻapipiʻi luga. O sea oloa o le a "iloga". Laulau kofe laulau e ufiufi i oloa wicker. Afai o le pito i luga e laʻititi, ona i ai lea o taimi uma o se avanoa e faʻapipiʻi ai se tele countertop. O le avanoa avanoa i totonu o paʻu e mafai ona faʻatumuina i tupe siliva, ma o le manino laulau luga e mafai ona faʻapipiʻi luga. O le filifiliga lona lua o le faʻaaogaina o le uili atoa, e aofia ai le disc. O le a faʻapipiʻi luga o le lagolago. O luga o le laulau e faʻamaonia luga. Mo teuteuga faʻamoemoe, le paʻu tatau ona valiina e faʻafetaui le leo o le lagolago vae. O laulau e faia lava mai uili uila. Lenei le aveʻeseina le uʻamea fausaga.

            

Turo sasau

E mafai ona e faia se taupega mo se malaetaʻalo i fafo o paʻu. O le a sili atu le latou saogalemu nai lo laupapa. Ina ia faia ia mea, oe o le a manaʻomia se malosi maea poʻo filifili, se jigsaw, se maʻai naifi ma le paʻu lava ia. I se faʻaopopoga, oe tatau ona maua U-faʻamau ma nati. Ono pu o loʻo viliina i paʻu - e lua i tafatafa o le tasi. O le paʻu ua valiina i le sasa ma tuʻu e mago atoa. Ona faʻaofi lea o U-i totonu o pu. Latou te faʻamauina i nati. E tatau ona i ai ni nai senitimita o le avanoa na totoe i le va o paʻu ma le faʻataʻamilo pito o le faʻamau. Saili se mafiafia lala lala i luga o le teritori e faʻamau le maea. O le faʻatolu fesoʻotaʻiga o le a lava e lagolago ai le avega. Faʻapea foi, le taupega mafai ona faʻamau i le lua pe fa pito o le maea, ma paʻu mafai ona tuʻu faʻasasaʻo pe tutusa ma le eleele.

O paʻu e tatau ona i ai i se tulaga atoatoa, a leai o le swing e le tumau umi!

Moega mo au fagafao e te fiafia iai

O galuega taulima a Turo e mafai ona avea ma se malologa fou mo fagafao. E tatau ona i ai se aluga i le ogatotonu o le maeʻa oloa. O lona mafiafia e faʻatusatusa i le lautele o paʻu. Mo lenei, o se sikuea sikuea e tusia. O lona umi e tatau ona tutusa ma le liʻo o paʻu. Ma o auiliiliga uma o le aluga e tusia i luga o le ie. Tasi le elemeni o se umi faatafafa, o le lua lua o semicircles. E tatau ona e manatua e uiga i alauni. O vaega uma e tipi ma suʻi. E ala atu i le pu, o le vaega i totonu ua liliu i totonu i fafo, ma a maeʻa ona faʻaofi le mea faʻatumu i totonu o le aluga - ua sauni le vaega vaivai. O le isi sitepu o le teuteuina o paʻu. E valiina i vali hypoallergenic e aunoa ma le manogi malosi. O lona iʻuga, e totoe na o le faʻaofi o le mea vaivai i le nofoa. O paʻu ua sauni e faʻaaoga pei o le taimi nei, ae mafai foi ona e faʻapipiʻiina vae i ai. Afai o le moega ua fuafuaina mo se pusi, o lona uiga o le swing paʻu o se lelei filifiliga i le masani ai le tasi.

Fausiaina o se vaituloto faʻaaogaina paʻu

I se faʻaopopoga i paʻu latou lava, oe o le a manaʻomia:

  • laau toto mo teuteuga;
  • maʻa mo "talafatai";
  • maa nutimomoia;
  • oneone;
  • Ata tifaga PVC

Oe o le a manaʻomia mea faigaluega e pei o se jigsaw (eletise), fale tulaga, suo ma bayonet. O le laasaga muamua o le saunia o paʻu. O le pito i luga e tipiina i se eletise. Ona pa ai lea o le faʻanoanoaga i le eleele. O le lautele e sefulu senitimita lautele atu nai lo paʻu. O le pito i lalo o le lua e faʻalaugatasia ma ufiufi i le oneone. O le isi sitepu o le susu. Oe o le a manaʻomia se mafiafia mea fuafuaina e puipuia le vaituloto. Aua le faʻaaogaina masani polyethylene. O mea e tufatufaina i le pito i lalo, ma o pito e aumai le afa mita i tala atu o le ogaoga togi o paʻu. O le vaituloto e muamua faʻatumuina i vai ina ia mafai ona faʻatulagaina i lalo. O tafatafa o mea e faʻafilemuina ma sausau i maamaa ma le oneone. Lenei taofia le membrane mai see. Ona teuteuina lea o le vaituloto. E faia i maʻa ma vali.

    

Fasi, pa ma isi

O paʻu e pei o Turo e masani ona tupu i tamaʻi taulaga. O lenei e tuʻu eseʻese ia fugalaʻau moega mai le toega o le avanoa. O pa maualalo e faia i paʻu e faʻatapulaʻa ai sone i le togalaʻau, ma o le tele o paʻu o le a faia ai se pa atoa. I le tulaga lona lua, latou te tuu i luga o le tasi ma le isi, ma gaogao ua tumu i vao. E tatau ona maitauina o sea fausiaina o le a tau ai i se taua tele. O le faʻaputuga o paʻu i foliga o se pyramid o le a avea ma se nofoaga fiafia mo tamaiti e oʻo atu i le 10-11 tausaga le matutua e taʻalo ai. I le pito i luga o le fausaga, e tatau ona tuʻuina se paʻu lapoʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, mai KamAZ. Paʻu faʻapipiʻi e mafai ona faʻaaogaina mo le tatalaina o auala. Afai e i ai eseesega tele o le maualuga i luga o le 'upega tafaʻilagi, paʻu o le a oʻo mai mo le fausiaina o faasitepu. E tatau ona faʻamau i le eleele i le tasi itu ma faʻatumu i totonu i le eleele ma le oneone.

Lelei teuteuina

Oe o le a manaʻomia vaega nei:

  • lala mafiafia;
  • filifili;
  • fugalaʻau;
  • laminate;
  • tamaʻi pakete.

Oe o le a manaʻomia 3-4 paʻu. E tatau ona tuʻu i luga o le tasi, ma vali i lanu eseʻese. Oe mafai ona faia se "piliki" ata. O le vaega ogatotonu o le fausaga e ufiufi i le eleele poʻo le lapisi. O se fugalaʻau lapoʻa lapoʻa o le a teuteuina lelei le tumutumu o se faʻataʻitaʻiga lelei - ua saunia le ogalaau. E mulimuli mai le mamanu o le ulu. O pou o autafa mo le faitotoʻa e fausia mai laupapa umi e lua. O le winch lava ia e mafai ona faia mai se fasi lala mafiafia. E mafai ona usuina pe valiina ina ia ese ai le koluse i le lanu. O le faitotoʻa lever e faia mai le tele o paipa. Latou e fesoʻotaʻi i tulimanu fausaga. O se uʻamea filifili e faʻamau i le winch. Talu ai e le mafai ona tuʻuina i lalo, e tatau ona e faʻataʻamiloina faataamilo i le faitotoʻa ma le taumoa. O loʻo faapipii atu i le pito o le filifili se pakete palasitika lapoʻa. O le faʻapaologa e faia i le tulaga o se dome poʻo se taualuga gable. Laminate e faʻaaogaina o ni mea. A manaʻomia, o le fausaga e teuteuina i elemeni eseese.

Fafaga manu

E fai meaʻai i paʻu: mo meaola uma ma manu felelei. I le tulaga lona lua, oe o le a manaʻomia e faatautau i luga o le eleele. 3 vaega tutusa e vavae ese mai paʻu. E nonoa faʻatasi, faʻapipiʻi le tasi i le isi ma uumi pito. Lenei elemeni o le a avea o se taualuga. O le palate o le a faʻapipiʻi faʻaaogaina tubes PVC. E tatau ona faʻaseʻe ma le faʻaeteete ni mea faʻaletonu. Ona tipi ese lea o mea faʻaofi mai paipa mai se fasi laʻau. Faʻaaoga se naifi ma se samala e maua ai foliga ma le tele e te manaʻo ai. O le silinder atoatoa mafai ona faia i se tamai sander. O le tipiina e le tagata ia o faovilivili o le a faʻamau ai le faʻaofiina i autafa o paipa. E 4 paelo e te manaʻomia. E faʻamau i latou i paʻu uʻamea manifinifi poʻo ni kelu vevela. O le palota lava ia e faia mai le tasi paʻu tele o paʻu. E tatau ona tusa ma le 2-3 taimi laʻititi nai lo le pito i luga.

Nofoaga taʻavale mo uila

O lenei o se lelei filifiliga i uamea fausaga. Oe e manaʻomia le faia e tusa ma le taseni paka taʻavale avanoa. O le mamao i le va o paʻu tatau ona tutusa ma le lautele o uili pe laʻititi laititi. Muamua, e tatau ona e filifili le mea tonu o le a tu ai le avanoa taʻavale. Mo faʻamau faʻamaonia, o le lua faʻatafafata lua e eliina i le eleele. O paʻu ua faʻamau ma ufiufi i le eleele faʻatatau tonu i le ogatotonu. O le avanoa fua o mama e mafai ona lipea i se mea, mo se faʻataʻitaʻiga, laupapa laupapa laupapa. E tatau ona valiina i latou ina ia fetaui ma le lanu o paʻu. O paʻu lava latou e mafai foi ona valiina. A e aveʻese uila mai le nofoaga e paka ai taavale, o le ae maua se malae taʻalo manaia mo tamaiti. Mo se faʻamautuina faʻamautuina o taʻavale, e mafai ona e faia ni laina se lua o paʻu - mo uili i luma ma tua. E mafai ona faʻaaogaina paʻu mo le faʻamalositino.

Isi auala e faʻaaoga ai paʻu i totonu

O paʻu pupula lanu o le a avea ma se atoa totonu totonu elemeni. O le ufiufi e mafai ona "liua" i totonu o le pesini. I lenei tulaga, e le talafeagai le valiina - o le oloa o le a foliga manaia e oʻo lava i lona tulaga faʻavae. I fale mamanu ma fale mautotogi, oe mafai ona vaʻaia moli uila e faia i ia mea e le masani ai mea pei o paʻu. O le "faʻamaoniga" o totonu o le a avea ma se faʻalelei faʻamalu tulaga. Ina ia faia, oe o le a manaʻomia drill lautele pu i le mamao o le sili atu i le kuata o se liʻo mai le tasi i le isi. O se fugalaʻau matagofie o le a sau mai 2-3 paʻu laiti. Laulau teuteu teuteu ma ie ie o le a "faʻamalieina" tamaiti laiti. O le isi filifiliga o le suia lea o lau masani lapisi kalone ma se oloa e faia i tele-lanu paʻu. E mafai ona e faʻatinoina ni manatu le faʻavae. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu le subwoofer speaker i le pasi.

I paʻu, e mafai ona e faia ni tamaʻi pu o foliga eseese, ma totonu e mafai ona e tuʻu moli, ona e maua ai lea o se mea sili teuteu matagofie i se tau maualalo.

Faaiuga

Masini faia faia paʻu, aofia ai mai paʻu latou lava, o se masani ona tupu i tumaʻoti teritori, dachas. Paʻu ua maua apalai i totonu, e ui e le masani ai i totonu o fale. O le teuteuina mafuaʻaga o loʻo faʻaalia i le fausiaina o foliga matagofie i foliga o manu ma laʻau. Faʻatusa o taifau, parrot, touchans, peacocks foliga muamua. O le a leai se faʻalavelave faigata ala mai paʻu - o lenei masini e toeititi lava i fanua. I luga o lau oe fanua, e mafai ona e alu atili ma faʻapipiʻi se aʻe pa faia i paʻu. E tatau ona mulimulitaʻi tulafono mo le saogalemu: fale ma meaafale paʻu e tatau ona taumamao mai le faʻapapa o le afi. Ina ia faia se mea aoga ma matagofie, e te manaʻomia sina onosaʻi ma laʻititi mea faigaluega - muamua lava, faʻamau, faʻovili, sikulini, se naifi ma se sikulipi. O le gaioiga atoa o le a aofia ai ni nai laʻasaga faigofie.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to make a gathered skirt DIY Tutorial (Mae 2024).