Teuteuga faʻaonapo nei i le hall: puipui, foloa, faʻalo

Pin
Send
Share
Send

O le potu ulufale o le potu muamua lea e ulufale ai se tagata talimalo poʻo se malo pe a ulufale i totonu o le fale. O le tele o potu ia e tau toʻatele ae e leai se taua. O totonu o le tamaʻi potu tele na fausia ai le uluaʻi lagona o totonu lautele. A teuteuina ia, e tatau ona e tausisi i tulafono taua, mafaufau uma i le ata o le fale ma fafo atu o laufanua laufanua.

Vaega o le faʻaumaina o le auala savali

Ina ia foliga mai e le ova le mamafa o se potu, e tatau ona e filifilia ma le faʻaeteete mea maeʻa, meaafale ma lanu. E leai se malamalama faʻanatura i totonu o le fale mautotogi auala, o lea e sili ai le tuʻuina atu o le fiafia i se moli malamalama, susulu luga. O na faigofie fofo o le a fesoasoani e faʻaali lelei le potu ma vaʻaia faʻateleina lona eria.

Pa, foloa, faʻalo ma faitotoʻa tatau ona i ai i le fealofani. O le faitotoʻa ulufale e latalata i le faitotoʻa pito i luma o potu uma ma e masani ona aʻafia i ituaiga eseese o filogia, malulu, ma faʻaleagaina. A iai ni meaola i totonu o le fale e manaʻomia ona savali faʻasolosolo, tamaiti laiti, e tatau ona mataala faʻapitoa ile foloa.

O le faʻamaeʻaina o le auala savali e masani ona faia mulimuli, pe a maeʻa le toe faʻaleleia o potu malolo uma o se fale mautotogi poʻo se fale ua maeʻa. O lenei mafuaʻaga ona o le faʻateleina agavaʻa-atunuʻu agavaʻa, o le gaioiga o tele meafale ma faʻaleagaina i le taimi o le liua. Faʻaleleia auala e tatau ona faʻataunuʻuina ma laei-teteʻe maeʻa mea, i le amanaʻia o latou faʻamamaina masani.

    

Lanu fusi o alaleo

O le sili ona taua elemeni o le ata ata o le filifiliga o lanu. Coziness ma le mafanafana o le a faʻalagolago i le fealofani o paolo. O le alasavali o le muamua potu e setiina le lagona pe a ulufale i le potu, o lea e taua ai le mulimuli i tulafono mo le tuʻufaʻatasia o lanu pe a teuteuina ia.

I totonu o se auala o soʻo se tele, e tatau ona maitauina le faʻatusatusaga o le susulu. O le sone pito i lalo e tusia i se lanu pogisa. Ogatotonu ma luga - i le malamalama. E sili atu le aua le faia susulu eseesega. E mafai ona foliga faʻasoesa. Tautala e uiga i le natura o paolo, e tatau ona malamalama o le mea na setiina e le lanu-maua mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le moli faʻaalia o le a foliga fiafia pe a faʻaofi i totonu o totonu ma mea e pei o ie, alkyd vali. Faʻailo malamalama e maua faʻaaogaina mumu piliki.

Mo tamaʻi ala savali, e sili ona lelei le faʻaaogaina o le win-win shade of beige ma le efuefu. I potu vateatea, e mafai ona e faʻaaogaina le mafanafana paolo (samasama, kofe, piniki ma isi), pe a fai o le lanu o puipui e tusa ma le tasi le leo e sili atu le mama nai lo meaafale.

Malamalama o se taua vaega aafia ai le lanu o le puipui. E mafai ona e tauia le leai o se malamalama ma le lanumoana, puipui o salati ma le taualuga paʻepaʻe. E le fautuaina e le au mamanu le teuteuina o mea papaʻe i se auala pogisa. O puipui o le a foliga lemu ma palapala vave. I totonu o le auala savali ma se faʻamalama, o le sili lanu e mafai ona lanumoana, lanumeamata, indigo.

Stylistic mamanu

E oʻo foʻi ile faʻatapulaʻaina ole avanoa ile auala tele e mafai ona faʻaaoga pe a fai e te saʻo ona faʻataʻitaʻia lana ata. E tatau ona e amata ile faʻailoga. E tatau ona fuafua se nofoaga mo ofu i fafo, seevae, mea faʻaaoga. E mafai ona faʻaaoga se vaega o auala malolo e teu ai aitema e le feoaʻi tele. O se alatele tele e manaʻomia ai le faʻatumuina atoatoa, a leai o le a foliga mai e leai se mea. E mafai ona faʻaaogaina e fai ai potu savali se lua - i le tasi nofoaga e teu ai mea i fafo, aʻo leisi e fausia ai se siosiomaga mafanafana mo malologa, ia gatasi ma le potu malolo. E mafai ona e faʻaogaina se tasi o sitaili nei:

  • Baroque. O totonu ua faʻaleleia e fausia ai se lagona o le tamaoaiga, faʻamamafaina ai le maualuga o tulaga o tagata e ana. Fetaui lelei mo potu vateatea. O mea e tatau ona masani ma taugata;
  • Faʻailoga masani. Maʻaleʻale ma matagofie, aunoa ma ni faamatalaga auiliili. O se sconce, o se moli uila, o se nofoa tele poʻo se sofa e faʻapipiʻiina i le veloveta, o le silika o le a ofi atoatoa iinei;
  • Emepaea faiga. Teuteuga o le puipui - naʻo mea taugata. E mafai ona e faʻaaogaina le Venetian plaster, silika pepa puipui puipui e aunoa ma ni mamanu ma ni ata. E oʻo lava i se tamaʻi auala savali e faʻatumuina i meaafale i le tele e mafai ai. Uiga manaʻomia - pusa o faʻataʻata, faʻata, tala faʻafagogo;
  • Pop Art. O se alasavali i lenei sitaili o le a fausia ai se foliga fiafia muamua. O se tamaoaiga mauoa talaaga, tagata mamanu meaafale ma se sandblasted mamanu, felanulanuaʻi atavali o le a faia le potu soona fai ma faafiafia;
  • Minimalism. A teuteuina se potu mafanafana, aoga, e le sili atu i le tolu faʻatusatusaina lanu e faʻaaogaina. E naʻo laina manino ma foliga masani. Meafale maualalo;
  • Tekonolosi maualuga. Mo teuteuga, faʻanatura, mea fai (tioata, palasitika, uʻamea) o loʻo faʻaaogaina. O laualuga uma e tatau ona iila. O fola o loʻo faʻataʻotoina ma lapopoʻa keramika, fau tioata pepa puipui e faʻaaogaina mo puipui, o le faʻalo e iila ilaila pe faʻamalolo.

    

Manaʻoga mo le faʻaumaina o mea

Soʻo se auala savali e mafai ona feagai ma faʻalavelave tetele mai fafo mea. Efuefu, susu, palapala, alu i totonu o nofoaga mai le auala, e i ai le leaga aʻafiaga. O le mea lea, o le faʻamaeʻaina o mea e tatau ona le gata i fafo aulelei, ae aoga foi. Mo lautele auala, oe mafai ona apalai soʻo se ituaiga o mamanu. O pepa puipui e mafai ona fufuluina, vali vali, vali puipui, laupapa ma isi e talafeagai. Mo le faʻamaeʻaina o tamaʻi auala savali, e sili atu le faʻaoga o mea e le o saunia mo le faʻapipiʻiina o se faʻavaʻa ina ia mafai ai ona aloese mai le leiloa o centimita taua o le eria.

O uiga taua e tatau ona i ai i le faʻataunuʻuina o mea mo le alatele o le faʻamamaina o le palapala, teteʻe atu i masini faʻaleagaina, anagata, ma faigofie o le tausiga. O fola e tatau ona ufiufiina i le umi fale fefiloi, maʻa faʻapitoa. I fale o le atunuʻu, e faʻaogaina le fola laupapa.

Eseese o maa

O le foloa ufiufi mo se eria i lalo o faʻatosina malosiʻaga tatau ona teteʻe pe a mafai. Filifilia o se tile, oe mafai ona galo e uiga i le lipeaina o fola mo se taimi umi. E vaʻaia e le siʻitia luga le tau o totonu ma e le leiloa lona muaʻiga matagofie mo se taimi umi. O le ofu e mafai ona atoa, luga o le vaega atoa o le foloa, poʻo se vaega, aofia ai i tamaʻi fasi. O le filifiliga o le ituaiga o fola e faʻalagolago i le tagata lava ia e fiafia i ai le tagata e ana le fale. O nei ituaiga o maa o loʻo faʻaaogaina:

  • Keramika O le tile o loʻo tumau lona foliga vaaia foliga, tino mai ma paolo mo se taimi umi. O vaega e faia i le tao tao o loʻo gaosia i se vaega tele, ma faʻataʻitaʻiga o fafie, maa teuteu. Faʻatasi ai ma le lelei faʻapipiʻiina, o le aʻafiaga o le faʻaleagaina ua faʻaitiitia;
  • Pupuni poselain. Maualuga malosi oloa. O mea maualalo-porosity e faia mai le 'eleʻele, papa nutimomoia faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o vali faʻanatura. E mafai ona i ai le pupulu-teteʻe ituaiga tile iila, talatala luga;
  • Quartz vinyl O se faʻalelei faʻalelei e le tali atu i suiga faafuaseʻi o le vevela, faʻatamaia o le masini, vailaau faʻamama. O vaega tetele e aofia ai quartz, plasticizers, vinyl, stabilizers. O le oloa e matua saogalemu, e le faʻalauiloa leo fafo pe a savali;
  • Tioata Uluaʻi mea aoga. O le mea masani mo le gaosiga o le olo olo ma tioata o le binders. Eseesega i le maualuga malamalama malamalama;
  • Uamea O elemene faʻaaogaina e faʻaaogaina e teuteuina ai vaega taʻitasi o le auala savali. Latou faia i luga o le faavae o le poselane stoneware ma ufiufi ma se vaega o apamemea, titanium ma isi metala. E fetaui lelei i le faiga masani poʻo le hi-tech.

    

Linoleum

O se tasi o sili lauiloa fola ufiufi. Taugofie, faigofie ona faʻapipiʻi, manaia mamanu mea o loʻo avanoa i se tele tuʻufaʻatasiga. Mo le alatele, o palota gaosi ma natura e talafeagai. A filifilia se mea, e tatau ona mafaufau i le tikeri o permeability i totonu o le potu. Mo se alatele, e sili atu le filifilia o coatings o le faʻateleina o le malosi ma le maualuga faamoemoe avega.

O se foloa atoatoa mafolafola mafai ona ufiufi i le linoleum aunoa ma se faʻavae, ae sili atu pe a fai o lo o iai se ie pupuni. Multilayer meafaitino PVC i luga o se lalagaina lagolago o le a tumau mo se taimi umi. Alkyd linoleum ma resin ma ie faʻaputuga e maualuga le vevela ma leo faʻamamaina uiga. O le faʻamalumaluga ma le susu-e mafai ona puipuia le ufiufi o le colloxine o le a faʻamalamalamaina le alatele i se susulu matagofie. E le fautuaina e tuʻu le linoleum masani ile auala ona o lona vaivai ma le taugata tele.

    

Laminate

O le muamua parakalafa e te manaʻomia le faʻalogo i ai pe a filifilia se laminate mo se alatele o laei teteʻe. O le fola faʻamoeina mo le auala savali e tatau ona tatalia se tele uta, faʻasasaʻo ma ma se faʻapitoa taimi. O vaega sili ona mautu pisinisi-vasega vaega ua makaina i numera ma ata.

O le mafiafia o le laminate luga o le maketi eseese mai le 6 i le 12 mm. Lenei parameter e tali atu mo le malosi o le maota, o le mea lea, mo le teteʻeina i le popole. Oe mafai ona faʻapipiʻi le laminate oe lava, i le na o le tipiina o mataafi, pe mafai foi ona e tuʻuina elemeni i luga o le kelu susu. E sili le faʻamuamua i oloa a tagata gaosi taʻutaʻua, e mautinoa le ola tautua o lea fola mo le sili atu ile 20 tausaga. E mafai ona fesuisuiaʻi le lanu lanu. I lalo o moli faʻafoliga, o le efuefu, beige laminate ma faʻataʻitaʻi o tuai laupapa o le a foliga lelei.

    

O le maʻa masani

O le lautele faʻamutaina mea e i ai se umi auaunaga olaga, o se tulaga ese uiga ma faʻataʻitaʻiga. Fola papa e suia soʻo se avanoa i se auala aoga. Lenei fofo e faʻaoga i aso anamua, Scandinavian style, retro, minimalism. Maʻa masani i luga o le foloa i le auala savali e mafai ona i ai o soʻo se ituaiga, ae o le a le talafeagai pe a faʻaaoga sili taugata filifiliga, pe a fai o le faʻapitoa o le savali-i totonu o le potu. Maamora, maʻa, oneone o le a talafeagai. Fanau masani mo fola o loʻo i ai mea lelei nei:

  • Faigofie o le tausiga, le avanoa o le toe faʻaleleia;
  • Laʻei maualuga, umi le tautua tautua;
  • Tetee atu i le susu, leaga, vailaʻau;
  • Mafai ona faʻataʻatia luga o foloa mafanafana;
  • Se tele lautele o lanu ma lanu;
  • Puipuiga i le aafiaga o microorganisms.

A filifilia maʻa mo le foloa, o le mamafa o ona elemeni e tatau ona amanaʻia. E le fautuaina e faʻaaoga lapopoa tetele ma mamafa i fale mautotogi o le taulaga ina ia aua neʻi soona soona fola. Lenei maeʻa e sili ona faʻaaogaina i auala o fale tumaoti ma se malosi faʻavae.

Lava faʻalaugatasi fola

Faʻafetai i tekonolosi 3D faʻaonapo nei, lolomiina o ata, o se foloa i le fausiaina o hallway o loʻo i ai se foliga manaia. E mafai ona liua i se laufanua, sami, oneone oneone pe faʻataʻitaʻi i soʻo se mea masani. O le teuteuga e tuʻu i lalo o le mafiafia puipui e puipuia ai le oloina ma le mou ese atu o le ata. O lenei laualuga ausia uma aoga manaʻoga.

O se taua taua o lava-faalaugatasi fola o le leai o se avanoa o susu susu. O le anagata luga e le suia mai mamafa meafale, manifinifi mulivae uʻamea, tamaʻi maa mai le auala. A maeʻa le faʻamaʻaʻaina, o se foloa e matuaʻi saogalemu, e le faʻapipiʻiina se manogi.

Kapeti ma laupapa laupapa

O se fale umi e tumau e manaʻomia ai le tausiga ma le faʻaeteete i taimi o taotoga, aemaise pe a teuteuina le foloa o le foloa. E le faʻatagaina e le laʻau masani le faʻafesoʻotaʻiga ma le vai, e tineia pe a faʻaaogaina le abrasives. O le pito i luga puipuia vaega i le tulaga o varnish, mastic tatau ona toe faʻafouina masani. Mo le foloa i le auala savali, e sili atu le filifilia o kapeti laupapa faia i laupapa ma se mafiafia faʻusaga. E mafai ona avea ma aluna, lefulefu, birch. O le lelei o sea ufiufi i le auala, tasi mafai ona maitauina le tulaga ese sitaili, natura, faigofie o le suia o mea ua faʻaleagaina.

O laupapa laupapa e faia foi mai laʻau masani, ae mai laʻititi maualalo ituaiga. Faʻapipiʻi pei o se laminate i luga o faʻamau faʻapitoa lagolago. O nisi gaosiina o mea fale e ufiufi laupapa fale ma se vaega o le mamalu anagata laupapa. Faʻaaoga foi varnish, suauʻu-wax coatings.

    

O a mea e sili atu le aua le faʻaogaina mo le foloa i le auala savali

O totonu o le potu e iai le maualuga o galuega e tatau ona le gata ina iai se foliga lalelei, ae ia faʻamalieina foi i le siosiomaga ma tulaga tau tumama. O le ufiufi o le foloa e tatau ona faʻafetaui le palapala, faʻafaigofie le faʻamamaina, ae le o leisi auala. Kapeta masani e matua le talafeagai mea mo le foloa foloa. E mitiia le susū, mago mo se taimi umi, faʻaputuputu efuefu. E mafai ona pala le filo susu i le pala ma le faʻaputuga o meaola ninii. Dents mai mulivae ma meaafale vae e toetoe lava a le mafai ona faʻasaʻo. Afai o le manaʻo e tuʻu kapeta i le alasavali e sili atu le malosi nai lo ona le lelei foliga, e sili atu le filifili faʻapipiʻi faapena ufiufi.

E le fautuaina foi le faʻaaogaina o se foloa i le ala savali. Faʻalavelave le lelei aofia ai maualalo teteʻe susu, flammability ma vave ofu. O le koroka deforms i lalo o le mamafa o meaafale, mai soʻo se masini aafiaga. O sea maeʻa e faigata ona fai i ou lava lima.

Teuteuga o mea mo puipui

E tele ituaiga mea e faʻaaoga e teuteu ai puipui i le alatele. O le uia o filifiliga, e tatau ona manatuaina o le fatufatuga aulelei foliga e tatau ona foliga mai e le gata matagofie, ae aoga foi. Afai e faigata ona filifili se mea e tasi e fetaui ma uiga lelei uma ma manaʻoga o tagata e anaina, e mafai ona e faʻaaogaina ia manatu o le tuʻufaʻatasia o luga, eseʻesega o ie.

Vali

O le valiina o puipui o se tasi lea o auala faigofie ma taugofie e toe faʻafou ai se auala savali. Lenei mafai ona faia monogamous faʻaaogaina tele pupuni ma ie. Muamua oe manaʻomia le filifili i le ituaiga o lanu mea ma lanu. E tatau ona filifilia se paolo e amanaʻia le tele o le potu, le maualuga o le pogisa.

O tuaoi o tamaʻi auala savali e tatau ona tuleia i le mamao e mafai ai. E fautuaina e le au mamanu le faʻaaogaina o metotia galue pe a vali. O laina faalava o le a fesoasoani e faʻalautele le potu. E tatau ona lafoai le pogisa, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i le beige, olive lanu. E talafeagai le vali o puipui naʻo mea e le mafai ona susu. O nei ituaiga o enamel mafai ona faʻaaogaina:

  • Acrylic;
  • Fausiaina butadiene;
  • Acetate Polyvinyl;
  • Alkyd.

    

Vali teuteu

E mafai ona e faʻatumu le alasavali i le mafanafana ma fausia se siosiomaga faʻalalelei e faʻaaoga ai vali teuteu. Ona o le tulaga ese fausaga o le mea, mea le masani ai fatuga ma fesoasoani ata e mafai ona faʻaalia i luga o puipui. E faigofie ona nana le taʻetaʻei, faʻaletonu ma isi faʻaletonu i luga o lalo o le vaega o lea palu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a vali teuteu, oe mafai ona fausia se manaia auala fauga. O se lautele lautele o pupuni faʻatagaina oe e faʻaaoga i soʻo se sitaili. I le faʻaopopoina i paluga faʻafefiloi monochromatic, o loʻo iai mea ma le faʻaopoopoga o auro, tina-o-penina, ma alava 'apamemea. Latou te faʻaaogaina uma i le tulaga masani, faʻalelei i luga o le puipui, ma luga o le embossed. E iloga le faʻamamaina o le kesi i lalo:

  • E le faʻatumu autu (Venetian, fausaga, textured);
  • E ala i tuufaatasiga (silicate, minerale, acrylic);
  • E le ituaiga autu (tamaʻi mamoe, peleue fulufulu, paʻu fatu);
  • E ala i vaega (faʻasolo, silika, palasitika-latex, timu).

    

Microcement

Maualuga adhesion mea mo le auala savali o se tasi o le sili filifiliga. Polymeric plaster faia mai le paluga o le quartz oneone ma le sima tu mai fafo mo lona maoaʻe malosiaga. E faʻaaogaina i se manifinifi vaega, e le sili atu i le 3 mm, e taua tele mo tamai auala savali. Soʻo se laualuga e mafai ona ufiufiina i le microcement. O le lanu masani o le sima e efuefu.E talafeagai mo auala maualuga-tech. Afai e te manaʻomia le toe fafaguina o le alatele i le pop art style, na o le faʻaopopo o le mago pigment o le manaʻomia paolo.

O le le faʻamanuiaina o microcement aofia ai le faigata o lona faʻaaogaina. E taua le mataʻituina o vaega saʻo pe a palu le mea i se vai suavai polymer solution. Nisi tagata e tatau ona galulue ma le paluga maeʻa i le taimi e tasi. E vave mago, lea e faigata tele pe a manaʻomia le faʻasusu susu. O le sima luga e tatau ona ufiufi i ni vaega o varnish.

Pepa puipui

Lenei ituaiga o maeʻa mea tatau tatau ona teteʻe atu i laei, anagata ma faigofie e mama. Faʻavae i luga o le faʻavae manaʻomia, faigofie pepa puipui pepa puipui o le a le galue. E tele filifiliga mo canvases ma faaleleia uiga:

  • Vinyl pepa puipui. O le pito i lalo o le teuteuina pepa o loʻo ufiufi i se ata palasitika. Faʻafetai i lona tele-layer fausaga, e malosi ma anagata. Tumau i luga o le puipui e oʻo i le 10 tausaga. Faʻatasi ma le faʻavaivaia faʻamamāina susu, e le leiloa lanu ma freshness;
  • Le-lalaga pepa puipui. O le tuʻufaʻatasiga e aofia ai filo cellulose ma ie e soʻosoʻo faʻatasi. Latou te taofia faʻatasi e vailaʻau tuʻufaʻatasi. O tapoleni e sili ona lelei lona faʻatinoina, nana mea sese o puipui;
  • Ata pepa puipui Faatasi ai ma le fesoasoani a le meafaitino, oe mafai ona fausia se muamua totonu. O vaaiga vaʻaia o le a faʻateleina ai le potu. Afai e lapoʻa le auala savali, e mafai ona faʻaaogaina e sone manuia ai le avanoa;
  • Pepa puipui fau tioata O canvases e faʻamatalaina e se ituaiga, tuʻufaʻatasia mamanu. O le tele o oloa maeʻa ua fuafuaina mo atavali. O le puipui puipui mafiafia o loʻo faʻamalosia ai meatotino. Olaga tautua - e oʻo atu i le 30 tausaga.
  • Pepa puipui masani Latou faia mai masani mea (ofe, jute, lau, ma isi). Laʻau faʻatumu vaʻa aumaia latalata i le siʻosiʻomaga siosiomaga, mitiia ese leo i fafo. E naʻo le kelu faʻapitoa latou te mafai ai ona faʻapipiʻiina.

    

Pa puipui

E tele lanu, ituaiga, mea e mafai ai ona faʻaaoga puipui puipui e le gata ile ofisa, ae faʻapea foʻi i auala mafanafana o le fale. Filifili saʻo oloa e le taugata o le a fausia ai se siosiomaga mafanafana i le alatele. E gaosia mai i ituaiga eseese o mea masani. E eseese o latou uiga. MDF panels taofi le vevela lelei, faʻamaʻa le ala savali mai leo mai fafo. O mea le faʻamalieina e aofia ai le maualuga o le faʻatagaina o le vevela. Latou faʻalauteleina ma deform i le mafanafana.

PVC panels mo puipui ei ai le maualuga vevela puipuiga fua. E mafai ona faʻamau i le faʻalo i soʻo se itu. O le ie ufiufi e saoloto fesoʻotaʻi ma vali, fausia kelu, lava mea faʻapipiʻi. Soʻo se totoga foliga lelei i luga o pa puipui i le auala savali, mo se faʻataʻitaʻiga, palasitika ki. Teuteuina i uamea tautau e talafeagai.

Pa puipui faia i laupapa masani faʻaopopo faʻaaloalo i le auala savali. Multilayer oloa e faia mai anagata ituaiga (walnut, oak ma isi). Latou te taofia lelei le vevela, aua le mitiia susu. 3D gypsum panels faʻatosina mai ma a latou uluaʻi mamanu. E mafai ona faʻatupuina le faʻamama avega i foliga o galu, paʻu oneone.

    

Faʻafaila poʻo le maʻa masani

Ina ia teuteuina le auala savali, e mafai ona e faʻaaogaina se maʻa faʻanatura e teuteuina. O se maʻa moni e i ai sona uiga tulaga ese, e mafai ona e filifilia ni lanu eseʻese. O le a tumau tonu lava pe a fai o le pule o le fale manaʻoga.

O maʻa faʻapitoa e faia i luga ole faʻavae ole gypsum, sima, mai maʻa o maʻa moni. E tali tutusa lelei ma a latou paʻaga masani, ae mamafa laʻititi. O le teuteuina o le alatele e faʻafaigofieina e le foliga vaaia o le gaosiaina o elemeni teuteu. E naʻo le tasi le itu e faʻasologa, o le isi tolu e pei o se tile tipiina. O maʻa-faʻavae maa e maaleale ma malamalama. Tele o taimi e faʻaogaina ai pe a faʻapipiʻi luga o le puipui malo. Faʻavae sima-faʻavae vaega e mamafa ma sili atu anagata. Quartz, acrylic agglomerates matua le taliaina le susu, ma e matua anagata.

    

Cork teuteuina puipui

O se tasi o auala sili ona saogalemu i le faʻaumaina o le alatele ma ni mea mataʻutia. E gaosia mai le paʻu aluna nutimomoia. O le fusi otaota e faʻapipiʻi luga o laupepa ma oomi. O le iʻuga o se taʻavale o mea masani. Mo teuteuga puipui, cork bobbins o le faʻateleina o le faʻautauta ma le matagofie e faia. Teuteuina i latou i se faʻaopoopoga veneer layer, faʻapitoa varnish. Faʻafetai i tekonolosi gaosiga faʻaonapo nei, faʻaopoopoga faʻaopopoga, cork pepa faʻapipiʻi ua faʻaeeina atu i le lelei uiga lelei:

  • Tetee susu maualuga;
  • Mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma soli totoʻa;
  • Saogalemu afi;
  • Soundproofing;
  • Atoatoa le mafai-conductivity o le eletise nei;
  • Leai se faʻalelei i le va o le puipui ma le foloa.

Tuufaatasia mea

O le mea lilo o totonu taugata totonu o le faʻatapulaʻaina i le filifiliga o mea mo teuteuga. Sili atu le aua le faʻaogaina sili atu ile tolu. O hallway ma se tamaʻi vaega e mafai ona faʻapipiʻi ma pepa puipui faigofie i le ogatotonu o le puipui. Faailoga le pito i lalo ma puipui puipui faʻavasega faʻasolosolo. Faʻapea foi, pepa puipui i le eria o jambs mafai ona teuteuina ma elemene o maʻa faʻapitoa, tamai piliki, teuteuina.

O mea fola e tatau ona faʻatusatusa i le puipui puipui. Laminate, linoleum, kapeti o le a ogatasi ma teuteu teuteu palasitika-latex. O le foloa maa faʻafetaui ma micro-sima pa. Oe lava-faʻaputuga pupula pupuni o le a ofi i totonu o le lautele sitaili o pop art.

    

Moli ma taualuga teuteuina

I le tele o fale ma fale mautotogi, o le auala savali e avea ai se vaega o le potu malolo. E faʻaaogaina e le gata mo le teuina o mea, ae faʻapena foi mo le malologa. Uma tagata e ona le fale taumafai e liliu lenei potu i se matagofie tulimanu. O se lelei toe faʻaleleia aofia ai le gata i le puipui ma le foloa teuteuga. A e ulufale i le auala, o le faʻalo e vave ona puʻeina ou mata. O lona tulaga o le a taʻuina tele, o lea e tatau ona matagofie teuteuina ma ia lava moli. O le faʻamaeʻaina o le taualuga o le vaega mulimuli lea o le toe faʻafouga. O le fealofani o totonu e faʻalagolago i mea saʻo ua filifilia.

    

Faalo faalo

O se auala aoga ma faigofie e maua ai se lamolemole luga e aunoa ma le tele taumafaiga. O le faʻalo taualuga o le a teu ai lona foliga foliga lelei mo le tele o tausaga. O le ola tautua o le ata polymer o 30 tausaga. Ae le i maeʻa, e leai se manaʻoga e faʻaopoopoina tulaga ma faʻagasolo luga. O le ata e faʻamautu i ni nai itula.

Faʻafetai i le tele o vaega o paolo ma ie, leai se gataʻaga avanoa tatala mo tagata mamanu. O le taualuga mafai ona matte, satin, glossy, ma se apamemea, penina pupula. E le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa i ni tulaga feteʻenaʻi. Ua lava e solo ai i latou i le omomi omomi ao latou palapala. E le fefefe coatings ata i le susū, latou te onosaʻi faʻafesoʻotaʻi ma vailaau faʻamalosi tino. Le mafai ona tatalia le faʻalavelave ole masini, aemaise i mea maʻai.

A faʻapipiʻi moli, e ono aliaʻe faigata, talu ai o le ata ufiufi o le a le tatalia le mamafa o lamepa, e le lelei le faʻafesoʻotaʻi ma moli uila. O se auala i fafo atu o le tulaga o le faapipiiina o point LEDs i nofoa sauni.

    

Ina ia aloese mai le zebra aafiaga, e tatau ona tufatufaina le LEDs i le saʻo avanoa mai le tasi ma le isi ma mai le tapoleni.

Taualuga taofia

Faʻapipiʻiina o faʻamalologa tumau e sili ona taugata ma galue. O vaega uma e pipii i le uʻamea faʻavae. O se taualuga tasi-tulaga faʻaloʻalo faʻalo mafai ona faʻapipiʻi, valiga, puipui, faʻapipiʻi. O moli malamalama e faʻaaoga mo moli.

Luga faamaeʻaina i le auala savali o faia foi ma modular tautau elemeni. Nei mafai ona slats, cassettes, faapitoa papatusi. O le galuega o loʻo faʻatinoina e tusa ma le tutusa mataupu faʻavae ma le drywall. O ituaiga nei o faʻaloʻolo faʻaloʻo i alavai o loʻo faʻapipiʻiina e faʻaaogaina ai le faʻavae auala.

  • Faʻapipiʻi Elemene mafai ona faia mai eseese mea (palasitika, gypsum, polystyrene, minerale alava). O le tulaga masani o le 60x60, ae o loʻo iai foʻi foliga faʻapipiʻi;
  • Fata. O ufiufi alumini e ufiufiina i le varnish poʻo le enamel, faʻamau i le faʻafanua ua saunia. O le faʻalo e teuteuina i le asoa o moli tuʻuina i totonu o le tutusa malosiaga;
  • Grilyato O le modules foliga mai uamea valivali. Fetaui lelei mo nisi mamanu auala savali, mo se faʻataʻitaʻiga, alamanuia sitaili poʻo maualuga-tekonolosi.

Taualuga plasterboard valivali

O le tele-tulaga eseese tulaga faʻalo faʻatagaina oe e foia le tele o tisaini ma faʻapitoa faʻafitauli. Ole tele-faʻavae laupapa laupapa e sili ona talafeagai mo potu malolo lautele. E sili atu le faia o le faʻalo i luga o se tamai auala savali lua-tulaga. O le geometric mamanu e filifilia e amanaʻia uiga o le potu. E mafai ona e faʻalauteleina se auala umi ma vaapiapi ma sikuea pusa fesoʻotaʻi i se laina tipi.

E mafai ona e filifilia se ofu tuʻufaʻatasiga poʻo se tautau matagofie e ala i le tuʻuina o se faʻamau i luga atu o latou. E mafai ona avea ma se afa taʻamilosaga, tafatolu visor, o se butterfly-foliga elemeni, afa o le la, ma isi. O pito o le vaega lona lua o loʻo faʻataʻatia i se iʻila susulu. O le faʻata faʻata o meaafale ma mea teuteuina i ia laina foliga sili ona manaia. O le backlight mafai ona faʻapipiʻiina luga o le tulaga pe nanaina i ni pule. Moli o loʻo nana i totonu o sela e fausia ai se siosiomaga faʻafeiloaʻi ma le mafanafana.

    

Filifiliga ma le faʻatuina o meaafale

O le alasavali i fale taʻitasi poʻo fale e i ai se faʻapitoa foliga ma fua. O le mea lea, e tatau ona faʻalatalata atu i le faʻatulagaga o nofoaga i luga o le tagata lava ia. E taua le aua neʻi soʻona soona vaapiapi auala i mea. Teuteu mea i le sitaili o minimalism e talafeagai. E le fautuaina e le au mamanu le tuʻuina o meaafale i luga o puipui. Naʻo mea papaʻu i totonu e mafai ona faʻaaogaina. E sili atu le sui o tulaga masani totonu faitotoʻa ma sliding faitotoʻa, ma teuteu le kapeneta luga ma se atoa-umi faʻata.

I sikuea sikuea, e mafai ona e faʻaaogaina le tulimanu faʻatulagaina o meaafale poʻo se U-foligaina. I totonu o sea potu o loʻo i ai se nofoaga e le gata mo kapoti ma se pusa fata, ae faʻapena foi mo se seevae seevae faʻasolo, se sofa lelei poʻo se nofoa malulu. E mafai ona e tautau atavali tetele ma faʻata faʻata a pa.

    

Faaiuga

O le autu autu o le toe faʻaleleia o galuega i le auala savali o le fausiaina mafanafana mai le faitotoʻa. O le faʻamaeʻaina maeʻa o le alatele o le a fesoasoani e nana faʻaletonu, faʻailoa lona malosiaga. E le tatau ona galo ia tatou lona faʻapitoa ma lona faʻamoemoe. E talafeagai le faia o se motu latalata i le faitotoʻa mai le susū-repeleti mea. O le pito i lalo o puipui e tatau ona puipuia mai le palapala, ufiufi i puipui puipui.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Minecraft Feed The Beast FTB Tutorial - Not Enough Items NEI (Iuli 2024).