Potu o tamaiti i Khrushchev: o aitia sili ona lelei ma foliga o ata (55 ata)

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

O a tulafono e tatau ona amanaʻia pe a toe faʻafouina se potu o tamaiti i Khrushchev:

  • O le autu faʻavae o le saogalemu, aoga, faigofie.
  • Taʻitasi ituaiga o gaioiga (moe, suesue, taʻalo) i ai lona lava tulaga.
  • O vaega aoga o meaafale e filifilia e faʻatino ai ni aoga aoga i le taimi e tasi.

Faatulagaga

O le laʻititi o le vaega o le fale, o le tele o metotia faʻavae e te manaʻomia e faʻaaoga e ofi uma mea e te manaʻomia.

I totonu o le potu e tasi le potu, o se vaega a tamaiti ma se nofoaga mo matua e fesoʻotaʻi i totonu o le tasi potu o le 16-20 sq m. I le afa a matua, o loʻo i ai le avanoa mo se sofa moega ma se ofisa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻatulagaina o se potu e 18 sikuea mita i Khrushchev, o loʻo puipui ai le vaega a tamaiti mai le tagata matua ma o latou pupuni uli.

I totonu o le potu e lua potu Khrushchev, o le potu o le tamaititi nofo mai le 9 i le 14 sikuea mita. E masani lava, tuʻuina e matua i a latou fanau se tamaʻi potu, talu ai meaafale ma mea a tagata matutua manaʻomia tele avanoa. O se nofoaga mo moe, suʻesuʻega o loʻo faia i totonu o potu o tamaiti, o loʻo faʻatuina ai ni ofu tuʻufaʻatasia. O le vaega o totoe e faʻasaoina mo taʻaloga. Afai e i ai ni tamaiti e toʻalua, o le moega moega avea ma se faʻamalosia le faʻatau.

3-potu Khrushchev faʻatagaina oe e tuʻuina se vasega pepe mo tamaiti uma. Masani lava, o le eria o nofoaga ma fale e ese mai le 10 i le 14 sikuea mita.

Filifiliga faʻafanua

O se tamaʻi vasega pepe e le tatau ona vavaeʻeseina e ni ofu tetele poʻo ni tauaso vavae, ina ia aua neʻi aveʻesea le potu mai le malamalama masani. Ae o vaega taʻitasi e aoga e tatau ona eseʻese: o le a fesoasoani lea i le tamaititi ia lagona le sili atu le toʻafimalie ma le toʻafilemu. O le nofoaga e galue ai pe moe ai e mafai ona ave i fafo i luga o le faʻapitoa podium: e le tatau ona maualuga, talu ai o le Khrushchevs maua maualalo faʻalo.

O leisi auala e sone ai i le vasega pepe o le faʻaaogaina o lanu eseese poʻo le ituaiga ie. O se tamai potu i totonu o se fale Khrushchev e masani ona vaiti i ona foliga ma e pei o se taʻavale toso. O le valivaliina o ana afa i lanu eseese, e mafai ona e vaevaeina le potu i sikuea e lua e aunoa ma se tau faʻapitoa. Tasi le vaega e tatau ona faʻasaoina mo suʻesuʻega ma teuina, ma le isi mo malologa. O se kapeta tuʻuina i luga o le foloa i le tasi sone vaega copes ma le tutusa gaioiga.

I le ata o loʻo i ai le pulelaa i le vasega pepe, vaʻaia vavaeʻese le vaega suesue mai le toega o le avanoa.

Fata ma fata matala, lea e avea foi ma faletusi, e masani ona faʻaaogaina o se tufatufa i potu malolo a tamaiti. Afai e manaʻomia, o le mea e moe ai e vavaeʻese e se pupuni, pupuni poʻo se pupuni: faʻatasi ai ma le latou fesoasoani, e mafai ai e le tamaititi ona faia se avanoa mafanafana mo ia lava. Afai e toʻalua tamaiti, o le a faʻatagaina e le zoning le tagata lava ia e fai sana ia latou lava tulimanu.

Faafouina ma le faamaeʻaina

E fautuaina e le au mamanu le faia o tamaʻi Khrushchevs i lanu malamalama. Paʻepaʻe, kulimi, lanumoana, mutia samasama ma piniki piniki foliga vaaia faʻalauteleina le avanoa o le vasega pepe. E le fautuaina e le au psychologists le faʻapipiʻiina o pepa puipui i ni ata faʻalavelave; susulu faʻaaliga e sili atu le tuʻuina atu tasi puipui.

Mo le foloa, e naʻo le maualuga le tulaga lelei linoisa, laminate poʻo kapeti e faʻaaogaina, e faigofie ona tausi. E fautuaina e paepae pe valivali le faʻalo maualalo o le Khrushchev, e pei o se ie faʻalautele poʻo se faʻavae tele-tulaga o le a "'aina" taua centimita. O mea uma e faʻaaoga mo le vasega pepe e tatau ona i ai le tusi pasi saogalemu.

Faʻafefea ona fuafua se potu?

E oʻo lava i se vaiti, i le tepa muamua, vasega pepe, o le Khrushchev mafai ona ofi uma mea talafeagai mo le olaga ma le atinaʻeina o se tamaititi.

Muamua lava, o le nofoaga o le nofoa e mafaufauina. E lagona e tamaiti le sili atu le toʻafilemu pe a faʻataʻoto le moega ile puipui. O le falefaigaluega mo le tamaititi aʻoga ua seti latalata i le faʻamalama, o lona uiga, i le mea e sili atu malamalama masani. O le laulau ma le nofoa e tatau ona sili atu le mafanafana pe a mafai. E fetaui lelei pe a mafai ona fetuʻunaʻi oloa i le maualuga o le tamaititi: faʻaopoopo i le faigofie, e sefe ai foʻi le paketi.

Le isi mea, o le teuina o mea e mafaufau i ai. E aoga le faʻaaogaina o le avanoa i lalo o le faʻalo mo mea e seasea faʻaaogaina: faʻatau se ofu tuʻufaʻatasi ma mezzanines, fausia se fau tisaini mai fata tautau poʻo kapoti mo tusi ma meataalo. E fautuaina foi e filifili se moega ma ni drawers maualalo mo ie lino. Afai o potu a tamaiti i totonu o le Khrushchev o loʻo faʻaauupegaina i se potu teu oloa, e mafai ona liua e avea ma potu e fai ai ofu.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti i Khrushchev ma se teu lelei fuafuaina-fafo.

Moli

O le moli uila e masani ona faʻaaogaina o se moli lautele, ae mafai ona suia i ila avanoa. O le malamalamaina o le komepiuta e faʻamalosia: mo lenei, o se lamepa ua faʻatauina, o loʻo i ai se faʻaliliuga faʻaliliuga ma le aofaʻi o moli. Garlands, moli moli puipui, ma moli po e masani ona faʻaaoga e fai ma faʻamalamalamaga moli i totonu o se vasega pepe.

Faʻataʻitaʻiga a tamaiti mo tama

A faʻafouina se potu, e taua le mafaufau i mea e fiafia i ai ma mea e fiafia i ai le tamaititi, faʻapea foʻi ma ana lanu e fiafia iai. Mo puipui ma meaafale, malamalama lanu efuefu, lanumoana, paʻepaʻe ma lanumeamata paolo e masani ona faʻaaogaina, faʻapea foi ma pupula elemeni i le tulaga o ie (aluga, kapeta, pupuni). E fautuaina e le au mamanu ia pipii i se tasi sitaili ina ia foliga mai totonu o totonu o totonu. O ona po nei, Scandinavian ma vaʻa sami, faʻapea foʻi ma se fale maualuga e talafeagai.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti i totonu o le Khrushchev mo se tamaititi faʻatoa fanau mai i le paʻepaʻe ma le lanumeamata lanumeamata lanu.

E oʻo lava i se tamaʻi potu o potu i Khrushchev, e tatau ona vaetofia se tulimanu mo taʻaloga poʻo ni taʻaloga malosi ma uo. O se puipui Suetena faʻatasi ma le tautau pea e talafeagai, faʻapea foi ma se faʻataʻataʻofi pa poʻo ni u fanafana, lea o le a le faʻaaluina tele avanoa.

I le ata o loʻo iai se potumoe ma se fale faigaluega mo se tama. O totonu e fuafuaina i loft faiga, fetuunai mo le matua o le tamaititi.

Teuteu pepe mo teine

Pe a faʻatulagaina se potu i Khrushchev mo le la tama teine, e masani ona filifilia e matua ni laʻei vaivai: kulimi, kulimi, beige ma le piniki. Ae o le matua o le teine ​​avea, o le tele o lona lava faʻaalia ia lava, o le mea lea, o le afafine e fiafia e tatau ona amanaʻia ma totonu e tatau ona teuteuina i lana fiafia i lanu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se vasega pepe maʻaleʻale mo se pepe fou, na fuafuaina i lanu paʻepaʻe ma le lanu meamata.

O se filifiliga lautele o le valiina o puipui i le paʻepaʻe papaʻe ma filifili lanu faʻaaoga: pupuni, aluga, moega. A teuteuina totonu o se teine ​​aʻoga, Scandinavian, masani ma ona po nei sitaili, faʻapea foi ma Provence ma fusion e talafeagai.

Vaʻaiga matua

O le tulaga i le vasega pepe i Khrushchev faalagolago e le gata i le itupa o le tamaititi, ae faʻapea foi i lona matua. O le mea e talafeagai mo se tamaititi e le talafeagai mo se tamaititi aʻoga, ma le isi itu: o le "tagata matua" totonu e fiu ma mataʻutia mo se tamaititi o lea faʻatoa aʻoaʻo savali.

Fuafuaina o se potu i Khrushchev mo se talavou

O le talavou e amata i le tausaga o le 10 ma faʻaiʻu i le tusa o le 19. O le tele o meaafale ua latalata i tagata matutua, o le taʻaloga o loʻo oomiina i fafo ma sili atu ona uaʻi atu i le vaega o suʻesuʻega ma le laulau komipiuta.

I le ata o loʻo i ai le potu i totonu o le Khrushchev fale mo se talavou. O pupuni a Roma e foliga laconic ma aua le faʻalavelave i le laulau e tu latalata i le faʻamalama.

Toatele o matua e popole neʻi le fiafia le latou tama matua i le tausi lelei. Ina ia foia lenei faʻafitauli, e tatau ona e faʻatau tapunia fale teu oloa, aveʻese o sili atu lavalava ma teuteu, ma teuteuina le potu i le le faʻaituʻau lanu, aloese mai ufiufi ie o loʻo faaputuputu ai le tele o efuefu.

Vasega Pepe i Khrushchev mo tamaiti aʻoga faataʻitaʻi

O lenei vaitau e iloga i le mataalia malamalama o le lalolagi. Meafale e le tatau ona maʻai tulimanu tulimanu, ma mea mo teuteuga e filifilia o se natura pe a mafai. I totonu o le taʻaloga, e mafai ona e faʻatulagaina se fale poʻo se faleoo, ufiufi le puipui i le vali laupapa, faataatia se kapeta malulu i luga o le foloa, ma fai fata ia lava le umi e faʻavasega tusi ma ufiufi.

I le ata o loʻo i ai le potu i Khrushchev mo se aʻoga faataʻitaʻi ma se sofa ma potu teu i lalo o le windowsill.

Potu o tamaiti mo ni tamaiti se toʻalua

O le mea taua i le faʻavasegaina o se potu mo le lua o le zoning. Soʻo se tamaititi, tusa lava poʻo le a le matua, tatau ona i ai a latou lava lava avanoa.

Vasega Pepe i Khrushchev mo tamaiti o itupa eseese

O le filifiliga pito sili ona lelei mo le faʻamafanafanaina lelei o uso ma tuafafine o le faʻatau lea o se moega moe. O lenei mamanu faʻasaʻolotoina avanoa mo kapeneta ma kesi ma e le manaʻomia faʻaopoopo sone. E mafai ona e vaevaeina se potu ma le lanu, fata poʻo pupuni.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti i Khrushchev mo se tama ma se teine.

Vasega pepe mo tama e toalua

E sili atu ona faigofie le faʻatulagaina o se vasega pepe mo uso: o aliʻi e masani ona masani fiafia ma taʻalo faʻatasi. Ae ina ia mafai ona aloese mai feʻeseʻeseaʻiga e uiga i le ata i totonu, e tatau ona e malilie muamua - o nisi tamaiti e manaʻo e tutusa a latou meaafale ma mea, ae o isi e sili atu le manino o latou lava tagata.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti i Khrushchev ma se moega mo tama e toalua.

Faʻataʻitaʻiga o se potu i totonu o le Khrushchev mo 2 teine

O le faʻaaoga tatau o avanoa e faʻatagaina ai le tuʻufaʻatasia o sone mo le moe, taʻalo poʻo le faigaluega, ae e tatau foi i tuafafine ona i ai ni nofoaga taʻitasi mo le teuina o a latou mea totino ma sapalai faʻaleaʻoaʻoga.

Faletusi o ata

Faʻafetai i se lelei fuafuaina fuafuaga, e oʻo lava i se tamaʻi fale mautotogi, e mafai ona e fausiaina se mafanafana ma galueaina tulimanu mo se tamaititi, ma aitia mo le faʻatulagaina o se vasega pepe i se Khrushchev mafai ona maua mai ata o totonu totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Nikita Khrushchevs Great Promise: Communism in the USSR by 1981 #communism (Iuli 2024).