30 faʻataʻitaʻiga o le umukuka-potu malolo o le 20 sq. mita

Pin
Send
Share
Send

O le faʻatulagaina fua e i ai nei i tulaga, ma e filifilia e le gata mai le tatau ai. I tua atu i na mea uma, e fetaui lelei le i ai o se tasi potu sili ona mafanafana, teuteu ma aulelei nai lo le lua laiti, lea e faʻaalia uma ai foliga faʻaalia ma le lalelei e puipui mai itu uma.

Le potu e tasi ole umukuka-potu malolo ma le lautele o le 20 sq. e maua ai e le gata i le aoga, ae faʻapea foi i le ata matagofie. I le iloiloina i le ata auala talafeagai uma zoning e sili mo se faʻapitoa faʻatulagaga, ma le amanaʻia uma o le lelei sauniunia o filifiliga, o le a mafai ai ona tuʻufaʻatasia sili sili ona aoga ma matagofie aulelei itu.

Uma lelei i le tasi avanoa

Tele taimi, o sea faʻaiuga e taʻuamiotonuina i fale fou e leai ni puipui i totonu, o lenei e faʻafaigofie ai le galuega o le faʻavasegaina. O lenei tali e maua i le Khrushchevs. Ae e tatau ona faʻaalu taumafaiga e le gata i le talepeina o le puipui, ae o le mauaina foi o faʻamaoniga.

O le iʻuga e aoga:

  • o le umukuka ma le potu malolo sili atu le mafanafana, aoga ona o le mauaina o avanoa avanoa i tafatafa;
  • o le 'aiga' aʻai mafai ona avea ma se atoa vaega, ma se tele laulau, nofoa faʻalelei, afa-nofoa i le lava aofaʻi;
  • o le aotelega totonu avea atili fiafia, faʻaali, tumu i susulu, manatua pea auiliiliga.

O le paleni mita o le lua sone ono eseese. Afai e seasea ona kuka, ae faʻaalu tele taimi ma malo, e leai la se aoga o le faia o se umukuka faʻataʻatia luga o le lalolagi fua. A faʻapea, i se isi itu, o le umukuka o loʻo galue malosi, faʻaaoga faʻamalosi, ona talafeagai lea ona faʻaauupegaina maeʻaeʻa, faʻaaluina e oʻo i le afa o le atoa avanoa o le 19-20 sq m mo lona eria - o lona uiga o le galuega i totonu e tatau ona aofia ai se nofoaga atoatoa mo 'ai.

O le faʻatulagaina laina o le laulau i luga ma nofoa mafanafana ae maopoopo i autafa o le puipui ma se faʻamalama o le a le gata e faʻaaogaina ai le masani ona le faʻaaogaina eria, ae faʻapea foi ona fetaui ma aga masani a Western design. O ia fofo ua faʻateleina faʻaaogaina i le agaga o ona po nei minimalism, faiga a Iapani.

Tuufaatasi ma tuueseese

E iai foʻi faʻaletonu e fesoʻotaʻi ma le le mafai ona tuʻuʻesea pe a manaʻomia, ae mafai ona vave faʻaumatia e ala i le iai o vaelua. E tusa ai ma la latou avega, ua vaevaeina i latou i mea moni e suitulaga mo faitotoʻa ma puipui, pe latou te mafai ona sili atu tuutuuga, faʻatusa. Ae o la latou filifiliga tuusaʻo faʻalagolago i le amanaʻia o manaʻoga o tagata o le aiga.

Tagata ofo ofo atu:

  • O faitotoa tioata e seʻe e manino, ae e sefe mai le manogi ma le pisapisao. O le a latou fesoasoani e sasa le toe afa pa pe a fai e le mafai ona faʻaleaogaina atoa le paʻaga vaeluaina.
  • Faʻaseʻe ma le tioata-tioata mamanu - faʻatapulaʻaina mo se nofoaga sili ona vavalalata. E mafai ona e kiina se moli malamalama i le umukuka pe a manaʻomia se lamepa i le potu malolo.
  • Gagau filifiliga, pupuni - vavaeʻese pe a manaʻomia.

Faʻailoga

Vaeluaina vavaeina o avanoa o le a mafai ai ona faʻaopopo le talafeagai isi sone i luga o le 20 sikuea i le tuʻufaʻatasia o le umukuka ma le potu malolo, e ui lava i se teuteuga teuteuga vaʻaia. Faʻafeiloaʻi e le gata i se vaega malulu ma le TV, ae faʻapea foi le suʻesuʻega, faletusi, potu taʻalo mo se tamaititi, ae maise pe a mafai ona faʻaopopo se poletito i le aofaʻi o le eria.

O le vaevaega autu o sone autu e lua e masani ona faʻatinoina:

  • pa fata;
  • o se motu o se sili ona talafeagai filifiliga;
  • mataʻutia pa puipui puipui;
  • maualuga tua o le sofa ma se pusa umi o drawers o loʻo tu i tua, o se faʻamafanafana;
  • tele koneteina, atonu fausia-i totonu;
  • faitotoʻa

O le pa fata o le a faʻatagaina ai o ia e avea ma se nofoaga talafeagai mo meaai mama mo ni nai tagata pe a o tele pe a maeʻa le mamanu.

Vaʻai faʻafeagai faʻailoaina le laina laina:

  • Itupa - suiga o le catwalk. Tulai mautinoa e aliali mai pe a fesoʻotaʻi inisinia fesoʻotaʻiga i le motu.
  • Taualuga ma moli, tele moli e le masani ai, toe fai le faʻailoga mai luga.

Faiga ma lanu

O mita 20 uma e faia i le lanu lanu lava e tasi - o le umukuka o le a faigofie ona ofi o se vaega o totonu. O le sitaili filifilia o le autu manatu pe a fausiaina se tuʻufaʻatasia mamanu.

E masani lava latou te filifili e le soona mamafa i mea teuteu, e aoga ma aoga.

  • Maualuga Ou te faʻaaogaina piliki teuteu e faʻamamafa ai vaega faapitoa - sofa, 'aiga.
  • Tekonolosi maualuga. Faʻafiafiaga faʻatagaina mo metotia, toa tetele meafale meafale.
  • Minimalism. O meatotino laconic o meaafale, faigofie o le a paʻu saʻo i le tulaga, ma monochrome mafai ona faʻaopopo avanoa. Moli e muamua, faʻalauteleina le aila iloga.
  • Scandinavian. Malamalama pupuni o le beige, efuefu, cardinally paʻepaʻe e faʻaopoopoina e natura leo o lanumoana-lanumoana, lanumeamata lanumeamata, enaena-enaena. O le faʻaopopoina o laʻau masani ma ie e aumai ai le faʻamafanafanaga. O meaafale e laconic, malamalama, i luga o le foloa, e masani ona paʻepaʻe laupapa, efuefu-oketi.
  • Neoclassicism o se fou faʻamatalaina o masani totonu e faʻatagaina oe e faʻaauau taimi, fiafia lanumeamata, oneone, samasama paolo.

Faʻamaeʻaina foliga

A maeʻa ona filifilia se sitaili, filifilia ni mea taua, e masani ona tulaʻi mai le fesili pe faʻafefea ona mamanuina vaega eseese ma le faʻaeteete. Mo se faʻataʻitaʻiga, e talafeagai le faia o le foloa laupapa, ae i le vaega o meaʻai sauniuni e mautinoa o le a tigaina i se taimi lata mai poʻo se taimi mulimuli ane. O le foloa ufiufi tatau ona i ai se lautele lautele o uiga: susū teteʻe, ofu teteʻe.

O le mea lea, o tile e sili ona faʻatuatuaina, faʻamaonia filifiliga. Lenei o le faʻataʻitaʻi o ie ua oʻo i se tulaga maualuga e faigata ai ona vaʻaia le mea e gata ai le kapeta poʻo le laminate ma amata ai le vaega o le keramika, ae maise pe a fai o le soʻoga na faia saʻo. I se isi itu, e mafai ona e faʻamamafaina le eseʻesega e ala i le taʻalo ma le lanu tuʻufaʻatasia, ma le faʻavasegaina o le foloa o le a faʻalauteleina soʻo se aʻafiaga i le tapulaʻa.

O pepa e mafai ona fufuluina e filifilia mo puipui o le sone e manaʻomia tele le faʻaeteete. O atavali ma se vali talafeagai o se sili atu filifiliga filifiliga mai le manatu o le naturalness ma siosiomaga faauo nai lo palasitika panels.

O le taualuga e masani - paʻepaʻe sinasina, mafai ona siitia le maualuga. Ae e le talafeagai i soʻo se mea: i totonu o se loft taugofie - matte e sili atu. O le taualuga ua leva ona faamutaina e avea o se nofoaga mo moli moli: o le fausia-i le faiga o le a faʻatagaina ai oe e faia moli o soʻo se malosi, ma o le taimi nei lamepa foliga lelei i luga o se manifinifi maualuga vae i lalo o le taualuga lava latalata i le laulau poʻo le sofa o le a maua ai lava le malamalama.

Masini tekinolosi

O le a le tele o taumafaiga ma tupe o le a faʻaaluina i le faʻamautuina o totonu i lona uluaʻi "fou" setete o le a faʻamoemoe i le a le vaega o le paketi o loʻo aofia ai i le tekonolosi masini o le umukuka.

O le umukuka hood o le autu ma obligatory uiga, aemaise lava talu ai gaosi e ofoina atu tele fatufatu filifiliga mo fetuʻunaʻi lenei aitema i soʻo se sitaili:

  • fou i le pito o futurism;
  • malosi taualuga i siliva uamea mo taulaga taulaga;
  • natia i le puipui mo fofo laconic;
  • kapoti togitasi faʻafitafita kapeneta mo "leai-alamanuia" sitaili e pei o toe teuteu, vine poʻo le moni.

E aoga le mafaufau ma le totoʻa e uiga i le faʻatulagaina o le pulou - o lona tulaga e fautuaina i le nofoaga o loʻo tu ai le ipu, e ui lava e mafai e tagata gaosi meafale umukuka ona faʻapea o le isi.

Pisa fesoʻotaʻiga o le lua autu sone, e oʻo lava i le vaeluaina, tatau ona aveʻesea. Afai o le agavaʻa e vaʻai ma faʻalogo i le TV mai le umukuka e naʻo le faʻaopoopoina o totonu fesoʻotaʻi, ona le galue lea i le isi itu. Tala feagai: filemu tekonolosi, masini e mafai ai ona e tapunia lemu faitotoʻa.

O se umukuka e le mafaufauina e aunoa ma ni uiga faʻapitoa pei o se mea palu poʻo se ogaumu, e le mafai ona ufitia mea uma i le tele e mafai ai pe a e manaʻo i le potu e avatua le faʻaaliga sili atu o se potu malolo nai lo le umukuka. O se teuteuga mataʻina, mataʻina o meaafale o se ituaiga faʻapitoa e mafai ona faʻatosina mai ai mafaufau ia latou lava: nofoa faʻataʻitaʻi, o se nofoa masani, ata vali, molī, ma e sili atu le susulu o lanu lanu.

Headset: nofoaga ma le aotelega o lagona

Faʻatasi ai ma le leai se faʻatulagaina o le umukuka-potu malolo o le 20 sq m, o le filifiliga o le tisaini mo se umukuka seti o taimi uma e sili atu ma sili atu ona manaia nai lo le umukuka o le 6 m.

Nisi faʻatagaina oe e faʻamamafaina le vaega kuka i le lautele vaʻaiga, o isi ufimata ia:

  • L-foliga faʻatulagaga o le sili ona tulaga masani, talafeagai mo soʻo se faʻatulagaga.
  • O le U-foliga faʻatulagaina ma se magoto i tafatafa o le faʻamalama faʻatagaina oe e faʻamamafaina le umukuka mafanafana, aumaia faʻateleina gaioiga. O mea kuka kuka e gaosi ai meaʻai o le a avea ma mea lelei, ofi i totonu atoa o masini a le aiga, mai le tuʻufaʻatasia, fausia-i totonu o le kofe masini i se masini tuʻufua.
  • Tapunia modules e nana le lapoʻa-lapisi uiga o le umukuka eria a foliga manaia faʻafetai i le malamalama.

  • Le leai o le pito i luga vasega - i laconic sitaili mo se mama, le faʻafaigata lagona.
  • Tatala tama fata - ipu matagofie mataina e mafai ona avea o se teuteuga i le taimi e tasi. Ma o drawers pito i lalo e avanoa, ma faʻapolofesa teuina poloka ia e mautinoa e taofia umukuka ipu ma sapalai.
  • Le maualuga, tutuli faʻamau i luga o le faʻalo - aupito maualuga gaioiga. O mea faigaluega uma, mea faigaluega, "aiga" uiga e natia, ma vaʻaia o loʻo iai se tuʻufaʻatasia atoa o le avanoa, e faʻamatalaina ai e ana e matua saoloto mai mea masani i aso uma.

Teuteuga o taimi

O se atoatoa, atoa ata e le mafai e aunoa ma teuteu. E masani lava, pe a tuʻufaʻatasia, e maua e 2 faʻamalama. Ma o lea, e tatau ona e faia 2 taimi sili atu taumafaiga e fuafuaina latou.

O le tele o ie i luga o faʻamalama e sili atu le mamafa o le potu - e oʻo lava i vasega masani, o filifiliga faigofie e tafe mai le faʻalo e aunoa ma le tele o lambrequins e filifilia.

O le tuʻufaʻatasia o le poloketi o le a faʻatagaina oe e tuʻu se afi i totonu o le potu malolo. Faʻamatalaga eletise o lenei uiga mafanafana o le a faʻatagaina ai ona avea ma se faʻaopoopo lelei i le potu. Faʻamoemoeina i le faʻavasegaina o le potu, o le sofa e tuʻu faʻatasi ma lona tua i le umukuka poʻo autafa. O se tuʻufaʻatasiga o se taliamoli ma sofa e avea o se fesoʻotaʻiga o lanu lanu.

Ole tele o eseʻesega o metotia faʻavae e mafai ona vaʻaia ile ata o tuʻufaʻatasia o faʻataʻitaʻiga, matua eseʻese ma mafai ona amanaʻia manaʻoga faʻapitoa o latou e anaina. Eseese tali i totonu e faʻatagaina ai oe ona tuʻufaʻatasia le umukuka ma le potu malulu malulu o le potu, ma fausia ai le amataga ile 20 sq m.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: หวแรง T12 ชดประกอบเอง: DIY T12 soldering (Mae 2024).