Teuteuga o le puipui - 30 DIY manatu

Pin
Send
Share
Send

Ou te fia suia totonu! Se mea faʻapena, faʻafiafiaina ma faʻamalieina, malosi ma tiʻetiʻe, faʻafaigata ma faʻamamaina! O le mea o le a atili ai ona faʻautauta le suʻesuʻega i le fale, o le potu malolo - e sili atu ona faʻafeiloaʻi, o le potumoe - sili atu ona vavalalata. O le a le fesoasoani? Le a sefe le puipui teuteu, faia i se tasi o filifiliga. E le gata o le a maua ai le fiafia ile gaioiga, aʻoina ni mea fou, ae o le a avea foʻi ma "faʻamamafaina" o le avanoa e nonofo ai!

Avea pe leai foi? Oe lava pe leai na o oe

O le faiga o teuteuina puipui i ou lava lima o se tiga, ma faʻagaeʻetia faiga. E le mafai ona faia se puipui matagofie mai se faga o le flounder. E manaʻomia se tofo malie, o se lagona o le taʻalo o lanu, poto masani, tomai, malamalama o se faʻapitoa metotia. Faʻapitoa talaaga! Tele o tagata o le a mafaufau i sea filifiliga ma ... o le a latou saʻo. Ae seʻi vagana o le teuteuina o puipui mo latou o se taimi puʻupuʻu manaʻomia e faʻaliliuina i le mea moni. O le galuega a le matai e taugata tupe ma e naʻo galuega fai masini.

Ae o le teuteuina o puipui i ou lava lima o le mea e te manaʻomia ina ia taunuʻu ai lau miti. E mafai ona e faʻaogaina se stencil, atavali vali, decoupage technique poʻo ... vinyl butterflies - e le afaina. Tasi le mea e tumau lona taua: oe o le a faʻaliliuina lelei malosiaga, o le malosi o le lelei, foafoaga i se tasi o au potu e te fiafia i ai i lou fale, faʻatumuina i le matagofie i le augutu. Ma o ai na te iloa, pe a fai o nei aso o le a liua i taeao a taeao, aua o gaioiga uma o teuteuina puipui e matagofie ma matagofie i lana ia lava ala?!

Leuteu puipui, poʻo le faʻailogaina o le faʻamoemoe maualuga

O le a le mea e te faʻamoemoeina mai le DIY wall decor? Ioe, o loʻo i ai ni faʻamaumauga o lona tulaga muamua, silisili ese lona lalelei, tulaga ese o le faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, lona lanu lolovaia. Ae le o le mulimuli ma mulimuli mulimuli sini lea o le sogasoga gaioiga.

DIY puipui teuteu o le a fesoasoani:

  • e toe fausia ai se faʻapitoa lagona, e faʻailoa ai le tulaga taʻitoʻatasi o le potu;
  • Faʻaalia lau oe taleni, tuʻufaʻatasia i le tasi gaioiga le tele o le poto / agavaʻa / agavaʻa;
  • tuʻuina atu se malosiaga lelei malosiaga uma i le fale atoa / fale mautotogi ma ona tagata mo fou ausia!

I le uma, o le a le teuteuina o puipui, a latou mamanu i se faʻapitoa auala? Lenei o se Iti-toefaʻaleleia, o lea le manaʻoga mo se suiga. Ma talosia ia latou sili ona lelei!

O le manatu e laʻititi, mo le filifiliga o puipui teuteu filifiliga. E i ai le tele o ituaiga o latou, ma e mafai ona e filifili e tusa ma lau oe tofo. Masalo o le tasi lea ua leva ona e manaʻo e faʻataʻitaʻi ma o ana metotia na e manaʻo e aʻoaʻo. E mafai ona avea ie ie pupuni ma pepa puipui applique, lolofi poʻo atavali atavali, teuteuina ma butterflies, teuteuina panels faia o pisia-tioata faamalama poʻo ni vaega o keramika maa, teuteuina ma se stencil ... Fai lau oe lava filifiliga e ala i le suesueina o ata ma matamata vitio!

Teuteu o le puipui: filifiliga pepa

A e manaʻo i suiga ma le teuteuina o puipui e avea ma vailaʻau, ma oe faʻatapulaʻaina i mea tautupe, e tatau ona e faʻaaogaina avanoa avanoa. E aliali mai o mea ma mea faigaluega mo latou faʻatinoina e mafai ona maua i fale uma!

Wallpaper e fesoasoani, poʻo le masani lomiga

O le tuʻufaʻatasia o pepa puipui o le a fesoasoani e fausia ai se lagona taʻalo, faʻaopopo lanu pe, i se isi itu, "faʻafilemu" le matagofie lanu vali vali na foliga lelei i le taimi o le toe faʻaleleia i le hall. O le mea muamua e fai o le siaki lau oe lava kapoti mo soʻo se toega pepa puipui o solo. Latou i fale uma pe a maeʻa le tele o toe faʻaleleia, e mautinoa lava! E taua le mafaufauina, e tuʻufaʻatasia nisi i totonu o le tasi tasi feololo lelei. Afai o lenei filifiliga e le talafeagai, oe mafai ona faʻatau soa faʻatasi, sili ona lelei i la latou tuʻufaʻatasiga. Ma teuteu puipui!

Toeititi lava fiafia tamaiti: applique

Vulu, ie / pepa ata e lelei uma mo le faia o se applique. Oe manaʻomia le filifilia o se nofoaga, filifili pe o lenei vaega o le pa o le a avea o se mamana teuteu elemeni pe o le talosaga o le a faʻamamafaina le laumata o le i ai teuteuga. Ma amata le gaioiga.

E manaʻomia e lenei:

  • piki i luga se ata ma faia se faʻatulagaina faʻaaoga ai se komepiuta, lolomi;
  • tipi ma le faaeteete, tuu elemene i luga o le puipui, puipuia i se mea faapipii poʻo ni nila;
  • laau, faʻaaloalo i le aʻafia lautele o le aitia.

Ma o lenei o le lototele, muamua ma faigofie! O le applique o le a avea ma elemene o le a faigofie faʻaalia ai le ata o le potu. Fai se faʻataʻitaʻiga, o se ata mai ata nuti o nusipepa faʻapipiʻi luga o le pepa malo, maua se ituaiga fusion poʻo le loft style, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le ie ie e faʻatino ai sitaili faʻasolopito ma ituaiga ituaiga, ma mo masani - pepa i natura paolo. Nei o lilac, piniki, lanumoana, siamapaina, birch.

O le lelei o nei teuteuga filifiliga o le mafai ona faʻatino le gaioiga ma ou oe lava lima, tau laititi. Ma aumai se fou, potu taʻitasi e fetaui lelei ma ou manaʻoga.

Mea teuteu i totonu

Ua aliali mai e le manaʻomia le fatuina o se mea fou atoatoa, faʻaalia le lototele mo teuteuga puipui. Ua lava lava le faʻalogo i ... lau mea faʻafiafia poʻo mea teuteu ua leva ona e aoina, ma uaʻi atu i tagata uma. Fai se potu potu ma a latou fesoasoani, saili se nofoaga mo elemeni taʻitasi, fausiaina o se lagona i ou lava lima.

Manaia ma tutasi mo pa teuteuina o le a:

  • ata faʻafanua ma ata, matagofie elemene elemeni, pepa ata po o fugalaʻau mago. O le potu, teuteuina i ata faʻafanua, o se faʻailoga o le aiga, o se ituaiga o faʻamaoni, faʻamafanafanaga. I lenei tulaga, oe mafai ona faʻaaogaina ata mai taimi eseese (sepia, lanu poʻo le uliuli ma le paʻepaʻe), faʻavaʻa o soʻo se ituaiga o paolo ma lapoa;
  • atavali mai ie / latou aoina. Tamaʻitaʻi e fiafia i teuteuina i filo poʻo lopa, fausiaina sili ona matagofie. E totoe e tuʻu ai atavali i totonu o faʻavaʻa (pe faʻaloaloa i luga o le pepa malo umi), teuteuina le potu ma latou. I lenei tulaga, o le ata e tatau ona avea ma vaega o le aotelega mamanu o le potu, faʻamaeʻaina ma faia ia tuʻufaʻatasia;
  • tioata ma leai ni faʻavaʻa, tioata faʻapipiʻi. E le gata ina latou fesoasoani e faia se potu faʻapitoa, ae tautua mo se faʻamoemoe aoga: o le a latou fesoasoani e faʻalelei le vaʻai. O lenei filifiliga e sili ona lelei pe a leai se malamalama masani. Ae i lenei tulaga, o lona uiga o le i ai o le malamalama moli faʻasolosolo;
  • butterflies! Latou te le tuua se tasi e le amanaʻiaina, faia i foliga eseese, lapoa, lanu. I le faʻatauina o se seti saunia, ma le latou fesoasoani e faigofie ona faia teuteu puipui, fausiaina o se vavega moni. E le gata i lea, e mafai ona avea ma se tuʻufaʻatasia malosi ma se tasi tele;
  • seti o poloka vinyl. O aso nei o latou o se vavega moni, ma le fesoasoani o le teuteuina o le puipui o le a avea ma se gaioiga fiafia e aumaia ai le fiafia i tagata uma o le aiga. A filifilia se seti mai le lisi, faʻalogo i le aotelega fua o le faʻapipiʻi, faʻafesoʻotaʻi ia latou ma le tulaga o loʻo i ai o le potu, ma filifili ma le faʻaeteete. Ma manatua pea: e mafai ona suia i latou i soʻo se taimi e aunoa ma le faʻaleagaina o le pa i luga.

Faigofie auala o teuteuina o le a aumaia le fiafia e le gata mai le gaioiga, ae o le a faʻafiafiaina le iʻuga. O le potu o le a mauaina se maeʻa, laconic foliga.

Atisi ata vali ma pupuni: faʻafiafiaina i manatu

Teuteuina o puipui i ou oe lava lima e faʻaaoga ai atavali, faʻapea foi ma le fausiaina o se "ie" e ala i ie pupuni e sili atu ona faigata auala e teuteuina ai se puipui nai lo isi muamua. E matutua e pei o le lalolagi, o le mafuaʻaga lea e sili ai ona manaʻomia i totonu totonu mamanu i talaʻaga, natura, atunuʻu sitaili.

Tusi ata, poʻo se mea e le mafai ona tipiina i lalo i se peni

O le ata i luga o le puipui foliga foliga ma tulaga ese, aemaise lava le laufanua. Fausia i vali, e teuteuina i se togafiti, natura paolo. I le maualuga faʻaaloalo - masani lanu e faʻalelei faʻaopoopoina le sitaili o Provence, paʻu poʻo le ethno.

O le uiga eseʻese o lenei teuteuga metotia o le manaʻoga mo se lava luga vaega. I luga o se tamaʻi vaega o le puipui (pei o se vaega), o le laufanua o le a le foliga maeʻaeʻa, e foliga mai e pei o pei ua tosoina mai leai se mea. Ave le ata i le uumi puipui i totonu o le potu. O le a avea ma sili teuteuga teuteuina o le potu, lea e manaʻomia ai le filifilia o meaafale, mea faʻaaoga, ma fausia moli. O sina matagofie ma sili atu ona laʻitiiti mafai!

Natia mai le vaʻai pe tatala i le vaʻai: pupuni i ie

O le teuina o ie puipui o le puipui o le a aumaia ai le filemu faaopoopo ma le mafanafana i le potu, faia ia latou matagofie i le paʻi atu ma lemu pe a mafai. O se maoaʻe lelei o le leai o se manaʻoga e faʻafolafola puipui. E le manaʻomia ona faʻapipiʻi luga, e aveʻese ai taʻetaʻei, chips poʻo niu, o le ie o le a taʻoto faʻafoliga.

Le a fesoasoani e faʻamau le ie i luga o le puipui:

  • Velcro O le fou metotia o le faʻapipiʻi o le ie i le puipui e lelei mo le agavaʻa e suia ai pe a manaʻomia mo se isi, faʻapena foi ma faigofie tausiga. O le afa o le Velcro e faʻapipiʻi i le ie, o leisi i le puipui. Fesoʻotaʻi faʻatasi;
  • kelu E faʻaaogaina i itu taua e fesoasoani ai i le faʻamaʻa o le ie i le pa puipui. Lenei o se fasi i lalo o le faʻalo, latalata i le baseboard, faʻapea foi ma tulimanu, faitotoʻa / faʻamalama matala;
  • nofoaafi Avea o se kelu sui. Faʻapipiʻiina - faʻaaogaina o puipui faʻapitoa.

O le teuteuina puipui talafeagai ma ie naʻo le pau lea o le soʻoga. E mafai ona tapunia i se gaugau pe faʻaseʻe laupapa.

Mafaufauga fatufatu, poʻo teuteuga faʻaaogaina o se stencil

Silhouettes o tagata, manulele, fetu, vaʻa, fugalaʻau - soʻo se mea e te manaʻo ai e mafai ona fausia i luga o le puipui e faʻaaoga ai le stencil. E mafai ona faia tutoʻatasi, ma o lona faʻaaogaina o le a faʻatagaina ai oe e teuteuina le puipui e oʻo lava ia i latou e leai se meaalofa ata.

O le mea autu iinei o le tausisia o le sitaili o totonu, o fomu ma lanu ua uma ona i ai i totonu. O le aoga aoga o le potu e taua foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, abstraction, taulaga "laufanua", mea fai musika o le a talafeagai mo le potu malolo poʻo le auala savali, pe afai o se minimalism, aoga poʻo hi-tech sitaili. Mo potu a tamaiti, o le autu o ata e fiafia iai, o toa o le a avea ma mea manaia, mo le potumoe - ao, fugalaʻau, laʻau, ma isi "fati" masani.

E amata ona manino o le teuteuina o puipui i ou lava lima o se fatufatuga gaioiga e manaʻomia ai le gata i le onosaʻi ma le finafinau, ae o se sili lelei uiga. Oe le mafai faia e aunoa ma le manaʻo! Filifili se filifiliga e sili atu ona manaia, aʻoaʻo ni metotia fou, liliu i le paluina suia ... Ma fausia, fausia, fausia, faia se fale faʻamafanafanaga e le mafai ona fenumiai ma se mea!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Puipui English Academy Lamchhip (Mae 2024).