Potu potu 33 sq. m: aoga ma faʻatinoina totonu

Pin
Send
Share
Send

Faatulagaina o se potu potu 33 sq. m

O le potu mautotogi sa i ai lava sina tamaʻi vaeluaina o le faitotoʻa mai le potu malolo. I le amataga, na aveʻesea, ona fausia ai lea o se tasi fou i lenei nofoaga, ao faʻateleina le vaega o le auala savali. O le vaeluaina i totonu o le fale mautotogi na tuʻu i se auala na faia ai ni nofoaʻa se lua - o le tasi e faʻasino tonu lava i le mea e moe ai, aʻo leisi e faʻasaga i le auala savali. Nei potu potu teuina fale mo lavalava, seevae ma isi mea a le fale.

Talu ai o le eria o le fale mautotogi e laʻititi, o le tisaini na taumafai e faʻaaoga uma fua fua pe a fuafuaina le potu. Na tatau foi ona faʻasaoina le lagona o le lautele, o lea i le umukuka na latou filifili ai e lafoai le puipui pusa, lea malosi "togafiti" le avanoa, ma ia faʻaititia le aofaʻi o mea faigaluega fale i le mea maualalo.

Faiga o foliga ma lanu

E pei o le autu sitaili mo se potu potu o 33 sq. filifilia le Scandinavian tasi - e faʻatagaina oe e fausia se laconic ma faʻaalia totonu e aunoa ma le soʻona faʻatumuina i auiliiliga, lea e sili ona taua i se laʻititi eria. O elemene o le loft style foliga sili ona lelei ma faʻaopopo le faʻavae i le ata o le potu.

White na filifilia o le autu lanu, uliuli e faʻaaogaina o se faʻaopoopoina tasi - o se matua masani lava tuʻufaʻatasia mo le filifilia sitaili. Paʻepaʻe fesoasoani e vaʻaia faʻalauteleina le potu, ma uliuli seti faʻatupu ma aumaia fati. O le iuga potu potu i totonu e faigofie lava ona suia, aumaia le lagona i le fesoasoani o lanu lanu - o le a faia e le e ona le fale lava ia.

Potu potu mamanu

O le sofa tele i le po e mafai ona gaugau ma faʻaaoga e fai ma mea e moe ai malo. Faafeagai o le sofa o se TV seti luga o se tamai tulaga. I se faʻaopopoga, o se fata na tuʻuina i le potu malolo - tusi ma mea teuteu, faʻapea foi ma nai tamaʻi mea i totonu o atigipusa matagofie, o le a teuina iinei. Nofoaga sofa i potu potu tisaini 33 sq. faʻamamafaina e se uluaʻi loft-style chandelier - moli eletise e leai ni lamepa e tautau mai le faʻalo i luga o uaea.

Design umukuka

O le umukuka i totonu o le potu potu e laʻititi: pusaaisa, ogaumu domino, o luga o le fale ma se tapu. Ua lava lea, talu ai o le talimalo o le fale e le fiafia tele e kuka, ma masani ona 'aʻai i fafo o le fale. Ae i le laulau e mafai ona e nofo i se kamupani tele - e tatalaina pe a manaʻomia. O puipui uma o le umukuka o loʻo lainaina i papaʻe puaʻa papaʻe, lea e fausia ai se uluaʻi mea teuteu.

Potu mamanu

Moega moe i le potu 33 sq. faʻamalamalamaina i se vaeluaina. O le puipui i le ulu na ufiufi i le pati: e matagofie ma aoga. O ie ufiufi faʻaseʻe e faʻaataina ai le taualuga, ma laupapa mafiafia e puipuia mai le tuia o leo mai le auala masani o loʻo tu i tua atu o le puipui.

O se faʻailoga i le vaega e matala agai i le potumoe o loʻo nofoia e se modular teuina faʻatauina faʻatau mai IKEA. E taʻu ole ALGOT. O le LED backlighting e faʻafaigofie ai le faiga e faʻaoga ma fausia ai isi moli. I se faʻaopopoga, o se laulau lamepa mo le faitauga i le afiafi sa faʻapipiʻi luga o le laulau i autafa o le moega. Na ia faia se mafanafana, mafanafana siosiomaga i le potumoe.

Foafoaga ata

O le ata o le potu potu e 33 sq. o le faʻamau na matala i le alasavali na liua i se lelei meaafale. O le fata i le lautele lautele ma le umi o le faiva e avea o se nofoa mo nofo, se fata mo ato, totini lima ma isi mea laiti, faʻapea foi ma se seevae fata.

O loʻo tautau lavalava i luga aʻe o le nofoa, ma e sili atu le maualuga o se fata e mafai ona e teuina ai seevae o seevae. O se faʻata lapoʻa i luga o le puipui faʻafeagai faʻafitauli lua faafitauli i le taimi e tasi i totonu o le potu: e faʻatagaina ai oe e suʻesuʻeina oe lava i le maualuga atoa ae e te leʻi alu i fafo, ma vaʻaia lautele se tamaʻi auala savali.

Faletusi mamanu

Tusiata: VMGroup

Atunuʻu: Lusia, Saint Petersburg

Nofoaga: 33 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: BAS RESIDENCE - 180 SQM HOUSE DESIGN - 170 SQM LOT - Tier One Architects (Mae 2024).