Fuafuaina o se tasi potu potu 35 sq. m: matou te tuʻufaʻatasia le mafanafana ma agavaʻa

Pin
Send
Share
Send

Fale mautotogi o mea ia e sili ona manaʻomia fale faʻatau o aso nei. Mafaufauga lelei o se tasi potu potu o 35 sq. m. o le a fausia ai se avanoa o se laʻititi eria, lea e mafai ona avea ma se "ofaga" mo se talavou aiga, o se nofoaga o galuega ma malolo mo se toaga tagata, pisi i se matata, poʻo se talafeagai, lelei faʻavasega "sulufaʻiga" mo se matua tagata ma se fiafia fiafia.

Matou te faʻaaogaina mea lelei o le fuafuaina

O vaega o totonu o le potu e tasi le potu e faʻamoemoeina i le tele o vaega ole potu - ole fua ole lautele ma le umi. O le maualuga e maualalo lona sao, ae le faʻatulagaina (4-5 m) faʻatagaina, faʻateleina le faʻaaogaina o le eria, e faʻatulaga ai le fogafale lona lua ma le apefai i luga o se vaega o le fale mautotogi, maua ai le avanoa o le tuʻueseʻeseina atoa o tafaoga ma ala ala. O le aofai o faʻamalama, o le i ai o se poletito, protruding po o le fausiaina niches o pa puipui o le taua taua.

Fuafua fua maua ai le tisaini avanoa mo mafaufauga. O le leai o puipui e vaeluaina le potu i totonu o se potu masani, umukuka, auala faʻataʻele ma faletaele faʻatagaina oe e vaʻaia lautele faʻatapulaʻaina o se tamaʻi potu. I le tuʻufaʻatasia o le eria o le potu malolo, ala savali, umukuka eria, aveʻesea le avega-vaeluaina partitions ma tuʻu le avanoa avanoa, oe o le a faia ia sili voluminous.

O lea tuʻufaʻatasiga o le a talafeagai mo se fale mautotogi e nofo ai le tagata e toʻatasi, ae e le faʻatautaia mo se ulugaliʻi poʻo se aiga ma se tamaititi. Lenei, tagata uma o le a manaʻomia e faʻasoa se tumaoti tulimanu e fausia ai se siosiomaga o le mafaufau faʻamafanafanaga.

O le aofai o faamalama matala, o lo latou nofoaga ofoina filifiliga mo le vaevaeina o se potu malolo i se tasi-potu mautotogi i le talafeagai sone, le aofia ai matuia toefausiaina.

  1. O faʻamalama i luga o puipui felavasaʻi faʻatagaina avanoa tutusa tutusa e lua. I le faapipiiina o se moli malamalama ma se matala, o le a maua e le aiga potu savali i totonu, ma tuua le fausaga tutuli, o le a mafai ai ona faʻatulaga ni potu eseese, saunia mo lua tuʻusaʻo faitotoʻa. I lenei tulaga, o le momoe ma galulue eria e mafai ona faʻatulagaina faʻatasi. Afai o le vaega o le potu malolo e laʻititi, e mafai ona faʻaititia le sone i le faʻapipiʻiina o le fola malamalama. Latou te talafeagai e faaaoga mai uma itu.
  2. O le tasi faʻamalama o le potu malolo faʻatonutonuina ai se isi nofoaga: o le taimi e ala ai e tatau ona faia latalata i le mafuaʻaga o le malamalama masani - susulu o le la le aoga aoga i gaioiga faʻagaioiga, ma le malologa vaega e tatau ona siʻitia loloto i totonu o le potu, faʻaaogaina le aoauli manaʻomia mo moe atoa.
  3. Lua faʻamalama i le tasi puipui o se potu umi faʻatagaina oe e faʻauiga le tua o le potu o se moe vaega, ma tuʻuina atu luma i le potu malolo poʻo le suʻesuʻega.

Faʻatulagaina o sone mo lua matutua ma se tamaititi

O se galuega faigata le mafaufau o le i ai pea i totonu o le potu e tasi ma isi tagata, e oʻo lava i e sili ona pele, pe a leai se avanoa e naʻo ai ma oe lava mo sina taimi. O le mamanuina o le 1-potu potu mautotogi mo le toatolu tagata tatau ona aofia ai le fausiaina o tuʻinanau tulimanu e mafai ai e tagata o le aiga ona faia le mea latou te fiafia i ai, atagia pe na o se malologa mai le fesoʻotaʻiga.

E avatua i le tamaititi le avanoa i tafatafa o le faʻamalama, faʻavasegaina se vasega pepe ma tamaʻi meaafale (moega pepe, pusa ato, kapoti, laulau, pusa mo meataʻalo) ma se ie malulu e ufiufi ai taʻaloga. Pe a vaeluaina le potu masani ma se vaeluaina, o le iʻuga iuga pa e mafai ona faʻatumuina i se kapeneta e tuʻufaʻatasi tapunia potu ma tatala fata. O sea ituaiga faʻalo maualuga e faʻatagaina ai oe e teu faʻalelei mea a tamaiti, aitema o tagata matutua, ma tuʻu ai tusi.

O le vaega o le potu, vavaeʻese i autafa vaapiapi vaeluaina, tatau ona tuʻuina atu i se atoa moe nofoaga mo tagata matutua. E mafai ona faʻaauauina partitions ma tioata faʻaseʻe panels, pupuni Iapani, muslin ie pupuni, fausiaina o le malamalama o se avanoa tapunia, ma le pito i luga o le puipui faʻafesagaʻi le moega mafai ona saunia ma se fata e ala i le faʻavasegaina fata tatala o eseese maualuga, o le TV tulaga, se komepiuta tulimanu ma se papaʻu pusa o drawers.

E faigofie ona faʻatulaga se tamai falefaigaluega toʻafilemu i le umukuka e ala i le faʻapipiʻiina o se laulau e gaugau i le puipui e mafai ona tuʻu ai se komipiuta pe a manaʻomia. O se faletaele puʻupuʻu o se potu e tasi le potu e sili atu le faʻauma ma le faʻaeteete ina ia maua se matagofie "oasis o le mama" mo malologa.

O togafiti autu mo le filifiliga o mea e maeʻa ai

E tele tulafono mo teuteuina ma teuteuina tamaʻi avanoa. Mulimuli ia latou, o se tasi potu potu mafai ona faia sili voluminous, sili atu talafeagai mo le ola, tumu i le ea, aveʻesea le lagona o le utiuti avanoa.

  • Faʻaaoga moli malamalama papaʻe mo puipui - latou te vaʻaia faʻalauteleina le potu o iai.
  • Aveese se tele lapoʻa luga o le pepa puipui o loʻo faapipii luga o puipui o le potu malolo. Afai e te fiafia tele i le ofoofogia lolomi lolomi pepa puipui - faʻaaoga se teuteuga i luga o le tasi puipui pe teuteuina i mamanu i le tulaga o se tele pa vaega. O se teuteuga tutusa metotia o le a liliu se le fiafia fale i se fale mautotogi ma mimilo.

Faʻaaliga vaʻaia o le tapulaʻa avanoa, fausiaina o le malamalamaaga o le faʻateleina o le atoa eria o le a fesoasoani i se tasi foloa ufiufi faʻataʻotoina i potu uma o le fale mautotogi. Butts fasi pepa (sills) e tatau ona fetaui lelei ile lanu.

  • Aua le faʻaaogaina fola diagonal. O se metotia faʻapea e talafeagai mo tele potu. Afai e te fiafia i laminate (laupapa poloka), taumafai e filifili mo lapoʻa filifiliga. O fasi vaiti, o papatusi laiti e gagauina ai se tamaʻi potu, faʻalauiloa mai ni faʻataʻitaʻiga le talafeagai i mea e manaʻomia ai le monotaga.
  • Ina ia faʻatumauina le maualuga muamua o le potu, valivali laupapa faʻasolosolo i le lanu e tasi e pei o puipui, pe faʻaaoga paʻepaʻe uumi. Lenei o le a optically "sisi" le faʻalo (pogisa faʻamaumauina "aumaia" le foloa i puipui, faʻaititia le maualuga).
  • Piki i luga ni seti o pupuni (manino vali, ma eseese mamanu). I le suia o pupuni e tusa ai ma suiga suiga o vaitau poʻo le lagona lautele, o le a faigofie ona e faʻafouina lou fale, aloese mai i le tasi monotaga.
  • A o filifili i se faʻaputuga o fale taele (tile, puipui), ave le fiafia i le tele faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga. Filifili i le va o ie pupula ma matte. O sea luga, atagia silhouettes, o le a faʻaopopo loloto i se tamai potu.

Tatou te liua mea le lelei i mea lelei

Ina ia mafai ona avea se potu e tasi le potu ma fale moni atoatoa mo se toʻatasi poʻo ni tagata, i le taimi o le toe faʻaleleia, e manaʻomia le faʻaeteete fuaina o mamao uma, fuafua meaafale filifiliga. O nisi taimi e oʻo lava i ni nai senitimita e mafai ona faia se filifiliga taua i le agavaʻa e ofi ai le manaʻomia fasi meaafale i le fuafuaina nofoaga.

A atiaʻe se poloketi mamanu, taumafai e saunia le tele o tapunia nofoaga teuina pe a mafai. Faʻaaoga uma avanoa gaogao, lapoʻa tele o le alasavali, o le pito i luga o nofoaga faʻataʻaliʻoliʻo le taamilosaga, soʻo se pule. O le pa puipui pito o le auala i U-foliga fata o le a faʻatagaina ai oe e faʻaauupegaina se tamai potu laʻei, lea o le a aofia ai mea uma a tagata o le aiga. O se metotia faʻapenei o le a fesoasoani e aloese mai le tuʻuina o lapisi lapoa i le potu malolo.

Nai lo le seʻe i lalo o faitotoʻa o faitotoʻa e matala naʻo le afa o le potu teu oloa mo le faʻaaogaina, e sili atu ona talafeagai le faʻaaogaina o malamalama malamalama faitotoʻa poʻo se pupuni teuteu.

Faʻapitoa mataʻituina tatau ona totogia i le faʻatulagaina o le auala ma faletaele. O se faʻata lapoʻa i luga o le puipui o le a fesoasoani e fetuʻunaʻi le vaapiapi avanoa ulufale, o le tutusa metotia o le a tuleia tuaoi o le faletaele. Afai e nofo le tagata toʻatasi i se fale mautotogi, e sili la le tuʻufaʻatasia o se faleese taʻitasi: nai lo potu vaiti e lua, e te maua le sikuea potu e tusa ai ma le fuafuaga, ma ua atili ai ona toʻafimalie ma lautele.

Afai o lenei o se mafutaga faaleaoaoga

O nisi taimi o le potu e tasi le potu o se faʻaopoopoga fale faʻaaoga mo le atisi potu potu, o se fale teuoloa mo le aoina o faʻaliga, o se nofoaga tuʻua na o se tagata suʻesuʻe galue i faʻafitauli atamai. I lenei tulaga, o le faʻatulagaga ma teuteuga o nofoaga ma fale ua faʻatonutonuina e mea faʻapitoa o le mafuaʻaga.

O le aoina o mea tuai poʻo ata faʻaonapo nei e tatau ona tuʻuina mai le aoina ma se talaaga lelei. Faʻamaeʻaina mea mo puipui, fola ma lamepa e tatau ona fetaui ma le vaitau: pepa puipui ma se fetaui foliga, potu, faʻaloina faʻalo ma apamemea moli moli ina ia mafai ai ona faʻamamafa atili lelei le aganuʻu measina o seneturi ua tuanaʻi, o se malu lanu vali lanu, a maualalo o auiliiliga, le vaʻaia ae mamana lamepa - mo faatufugaga faʻataʻitaʻiga o aso nei.

I totonu o se tasi potu potu fuafuaina mo le sogasoga, fausiaina fou aitia, ou te manaʻo e faʻatulagaina se tele galuega eria, faia le tele o le avanoa sikuea mita. Ae, vaeluaina le vaega autu mo lau mea fiafia i ai, i le austerely teuina avanoa, oe tatau ona saunia se tamai-faletaele faʻatumuina ma taele, o se umukuka tulimanu ina ia mafai ai ona maua se meaai mama e aunoa ma le motusia ese mai le galuega gaioiga, se sofa mo se puupuu malologa.

"Odnushka" i le faiga maualuga

E le ono mafai ona faʻaavanoaina se tamaʻi fale mautotogi i totonu ole fale maualuga, aua ole faʻasinoga lea ole sitaili e aofia ai avanoa tatala lautele ma mea tuai o piliki ma faʻamaeʻa maualuga, e faʻamau ai paipa faʻatekonolosi. Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o ni elemeni e faʻafiafia ai le e ona - e fiafia i le fausiaina o pisinisi i le luasefulu seneturi, o le a fai si talafeagai i totonu o si tamai potu.

O se metotia manumalo e faʻamamafaina ai le auai i le faiga filifilia o le a avea ma puipui laina ma clinker matua, lea e faʻatusatusa i le toega o le lamolemole luga o se malulu paolo. O le faʻaaoga tatau o le a faia e matala paipa faʻavevela vali vali "pei uʻamea", ea auala i le chrome tisaini. Oe tatau foi ona amanaʻia le sitaili foliga foliga o le loft, lea faʻaopopo le talafeagai manaʻoga atemosifia:

  • o le i ai o tele faamalama matala (i le tusiata fale o ona po nei fou fale e masani ona masani ai) aunoa ma pupuni;
  • faʻaaogaina o le laʻititi o fasi meaafale o ni foliga faigofie e tuʻufaʻatasia ai le chrome, paʻu, laupapa;
  • faʻalauiloaina o faʻaupuga leo mai lauiloa lauiloa poʻo faʻatusa (moli masini, ata o ona po nei, mea fai ata);
  • filifiliga o fola laupapa mautu poʻo maualuga faʻataʻitaʻi;
  • tuʻuina o kapeta i le potu malolo;
  • vaʻaia vaʻaia o le potu ma se sofa i le mauoa lanu.

Tuʻu le manatu o le kopi atoa o le ata mekasini e te manaʻo ai. O ni nai auiliiliga o le a avatua ai le fale mautotogi le manaʻoga leo leo, ae o le a le soʻona tele se tamai potu.

https://www.youtube.com/watch?v=ykdyaOU8DSY

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: HDFatestay night Unlimited Blade Works OST - Aimer - LAST STARDUST中日字幕 (Iuli 2024).