Wallpaper i luga o le puipui i se faʻavaʻa: metotia ma aitia mo le fausiaina o se vaega

Pin
Send
Share
Send

O mea totoe e tele lava ina tuʻu ina ua maeʻa lipea: pepa puipui, tile, varnish poʻo le vali. E masani lava, o la latou numera e le lava e faʻamaeʻaina ai soʻo se sone. Ae aua le faʻanatinati e tiaʻi ese lapisi e le manaʻomia, aua e mafai ona e fausiaina se mea sili ona matagofie mai ia latou. O teuteuga mai toega o pepa puipui o le a fesoasoani e faʻatumuina totonu o se fale mautotogi poʻo le taumafanafana fale i se amataga auala ma manava se olaga fou i tuai meaafale. Mo faʻapitoa lava fatuga fatuga, oe mafai faʻaopopo faʻatau ni lola o tisaini tapeseri e faia ai le faʻafouina mamanu elemeni sili atu muamua.

Mea e fai ai teuteuga teuteuga

O le sili ona talafeagai mo le fausiaina o galuega taulima o pepa ma le lalagaina pepa puipui. O le muamua e lelei mo teuteuina meaafale. Pastel lanu ma se le fugalaʻau fugalaʻau mamanu mafai ai ona fausia se tulaga ese Provencal sitaili seti ma ou lava lima.

Ole pepa puipui e leʻo lalagaina e sili atu le umi nai lo le latou pepa pepa, ma le teteʻe ile susu e faʻatagaina ai oe ona faʻaogaina e oʻo lava ile teuteuga ole umukuka. E faigofie ona tausia se vaega e leʻo lalagaina: e naʻo lou manaʻomia e solo lemu le ie i le omomi omomi.

    

O ie puipui puipui e foliga mai foi o se elemeni o se atavali fale. O teuteuga mai ia faʻasiliga foliga matagofie tele. Ina ia puipuia sea ituaiga ata mai le pefu, e sili atu le nana i lalo o le tioata.

Oe mafai ona teuteuina se ata poʻo le laulau e le gata i le pepa puipui. Ina ia fausia se manaia foliga, lipine, faʻamau, lace, filo lalaga filo, mago fugalaʻau e talafeagai.

I se faʻaopopoga i toega o mea mo teuteuga puipui mo faʻafiafiaga nila, e mautinoa lava e te manaʻomia le kelu pepa puipui. E mafai foi ona e faʻaogaina le kelu PVA: e lelei atoatoa mo le faʻamamaina o meaafale laupapa. Ina ia fausia ata tolu-lapopoa, e le mafai ona e faia e aunoa ma le fausiaina o oloa.

E faigata ona vaai faalemafaufau i le teuteuina o se headset tuai e aunoa ma se maualuga varnish varnish. Latou mautinoa manaʻomia ufiufi le pepa pepa pepa ina ia mafai ai ona faʻateleina anagata ma avatu ia i latou se pogisa mauoa lanu.

    

O ata puipui e manaʻomia ona faʻaopoopoina ma se faʻavaʻa. Oe mafai ona faʻaaogaina uma saunia-faia ma oe lava potopoto. E mafai ona fuafuaina mai laupapa laupapa, ia e matua manaʻomia foi pe a faia se volumetric panel, lea e mafai ona faʻavasega ma ato.

Vaega mai mautu pepa puipui

O le mea moni, o se vaega o atoa laupepa o pepa puipui o se faʻamau i luga o le puipui, lea e mafai ona faʻavaʻaina i se laupapa faʻavae poʻo taga. O le faʻafaigofieina o le mea mulimuli o loʻo taʻoto i le faigofie o le toe faʻailogaina: e toe faʻafouina le teuteuina o le potu, ua lava naʻo le tuʻuina o se esei paolo i le faʻavae fale.

Ina ia fausia se manaia teuteuga, e sili atu le faʻaaogaina o ie poʻo le le lalagaina pepa puipui. I ni ituaiga sitaili, e talafeagai foʻi le teuteuina o le ofe.

O sea ituaiga insert mafai ona saogalemu aveina i fafo atu o le pa. Mo le atoa soneina o le potu, oe mafai ona faʻapipiʻi panels i luga o le faʻalo, lea o le a faʻatagaina ai oe e faʻamalamalamaina se vaega faʻapitoa o le potu. O le faʻalo taualuga foliga foliga lalelei i luga ae o le pulelaa.

Mo se sili atu muamua teuteuga o le potu, oe mafai ona fausia voluminous modular panels e foliga sili ona manaia i le monochrome. Ina ia faia se teuteuga faapena, e tatau ona faʻapipiʻi le pepa puipui i luga o se fasi laupapa laupapa, nana lona avanoa saoloto ma mea.

Laʻau o fasi

Afai a maeʻa le toe faʻaleleia o loʻo ia oe se faʻasili o le tele o ituaiga o faʻamaʻa, e mafai ona faigofie ona fausia se le masani ai galue malosi puipui mai fasi mea. Mo le fausiaina o se uluaʻi mea faigaluega, tipi toega i ni foliga faʻavae:

  • sikuea;
  • rhombus;
  • polygons.

Faakelu nei elemeni i le puipui, feauauai i le va o ituaiga eseese o pepa puipui. O se laufanua faʻapenei o le a foliga manaia mai i se potu malolo poʻo se potumoe.

E mafai foʻi ona e teuteuina puipui e faʻaaoga ai lenei metotia i totonu o le potu a tamaiti. O tuʻufaʻatasiga ma meaola a manu, o fale faʻataulaitu ma faʻataulaitu e sili ona talafeagai iinei.

O se modular patchwork panel o se isi filifiliga mo se le masani ai teuteu potu. E faigofie lava le fausiaina o sea teuteuga. Faatasi ai ma le fesoasoani a se faigofie vasega vasega, oe mafai ona tino ai se manaia gaioiga ma le ata o se laʻau.

  1. Ufiufi se laupepa mafiafia o le laupapa tipika poʻo le foam i se tulaga masani, nana le pito saoloto o le faʻavae.
  2. Lolomi lou lima mai le tulilima i tamatamailima luga o le pepa puipui enaena ma kelu lenei elemeni i le ogatotonu o le vaega. O lenei auiliiliga o le a faʻataʻitaʻia le ogalaau o se lumanaʻi laʻau.
  3. 'Otiʻoti ni mea se lua e pei o ni laupepa foliga ma faʻaauau ona faʻapipiʻiina i latou i luga o le laupepa seʻia oʻo ina lauolaola le pale o le laau.

    

Ata pepa puipui i lalo o le ipu malamalama

E sili ona lelei le nanaina fatuga o ie ma pepa pepa puipui, faʻapea foi ma atavali ma faʻamatalaga e faia i mea vaivai e manaʻomia le faʻaeteete ma e le teteʻe i le fufuluina, i lalo o tioata:

  • filo;
  • lipine ma lace;
  • fugalaʻau mago ma vailaʻau;
  • oneone feilafi ma lanu.

O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se ata e le masani ai mo se alasavali, auala faʻataʻavale poʻo le umukuka ma se ata o se tuʻugama. I tua atu o ie puipui pepa puipui, oe manaʻomia le faʻamau o le ata o le fugalaʻau. E mafai ona e teuteuina le tuʻufaʻatasia ma laʻau mago, lala o se uiga e le masani ai, mago inflorescences.

E sili le seleseleina fugalaʻau mo teuteuga i lalo o le masini lomitusi ina ia latou mafolafola pe a mafai.

Aneti-toe faʻaata tioata o le a fesoasoani e faʻasao le muamua ata, lea e matua anagata ma sili ona faigofie e fufulu. O le uluaʻi faʻavae i vaʻaiga vavae o le a faʻaopoopoina i le fale vaega o fugalaʻau mamago.

O atavali i puipui e mafai foi ona avea ma se paʻi faʻapitoa i le fausiaina o fale i totonu. O se teuteuga tutusa e foliga ofoofogia i le potumoe ma le potu malolo. O pepa puipui e mafai ona tuʻu uma i totonu o le ata tele e tasi, ma le tele o ata laiti, talu ai na e mafaufau muamua i se ata faigofie.    

Meaafale teuteuga ma pepa puipui

Faʻapipiʻiina o meaafale tuai ma pepa teuteuina o se mea faʻaleatua mo i latou e fiafia tele i Provencal motifs i le latou ata. Faatasi ai ma le fesoasoani a se sili atu o le faamaeaina o mea, oe mafai ona fausia se muamua fasi meaafale o le a avea ma totonugalemu o le teuteuina manatu.

O le metotia o le teuteuina o le headset e tutusa ma decoupage, ae le manaʻomia faʻafofuina le pepa puipui i le vai. Ina ia faʻapipiʻi pepa faʻapipiʻi, oe manaʻomia le saunia lelei o le ulutala.

  1. Fufulu le meaafale luga mai varnish ma tuai vali.
  2. Aveʻese ia taʻetaʻei ma se putty.
  3. Ina ia maua se tulaga sili lamolemole luga, oneone ma sandpaper.
  4. Palemia le galulue vaega ma acrylic primer.

    

Oe mafai ona faʻapipiʻi toega o pepa puipui e le gata i luga o le fale o meaafale. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona tau le totoa e tagata gaosi mea totonu totonu o le ulu. Ina ia fausia se iloga ma matagofie teuteuga, na o le keluina o le pepa puipui i tua o le laupapa i tua. Ina ia faʻalelei le laei teteʻe o mea, faʻaopopo le pito i luga ma ofu mafanafana e lua o le varnish.

Meaafale teuteuina i ofe pepa puipui foliga muamua. O sea ituaiga seti o le a fetaui lelei i totonu, faia i le oriental style. Mo le Scandinavian trend, o ie faʻamaoni e faʻataʻitaʻi ai maʻa masani poʻo ni laupapa tetele e talafeagai.

    

Tekinolosi faapipiiina tekinolosi mo panels

A o faia se vaega i le taimi o teuteuga puipui, o tekonolosi o lona faʻapipiʻiina e le sili ese mai le masani ona faapipiina o pepa puipui. O faʻatonuga a le gaosi oloa e tatau ona mulimulitaʻi pe a sauni lelei le pa puipui.

Ae i ai ni tulafono, a aunoa ma lea e le mafai ona faia se tuʻufaʻatasia lelei.

  1. Faʻatulaga muamua atu tuaoi o le lumanaʻi laulau muamua e ala i le tusia o laina i luga o le puipui.
  2. Faʻaaoga se leisa tulaga saʻo e tusi saʻo ai tuaoi. Lenei o le a faʻaititia ai le aʻafiaga o le lumanaʻi tuʻufaʻatasiga o le a foliga le tutusa ma fafo.
  3. A o faʻaaogaina le vai pepa puipui e fausia ai se vaega, o le faʻavaʻa mo ia tatau ona faʻamau i luga o le puipui ae le i faʻaogaina le mea lava ia. Polyurethane moldings foliga sili ona manaia i lenei tulaga.
  4. O metotia faʻaopoopo uma, mo se faʻataʻitaʻiga, o le patuina o luga o pepa puipui e leʻo lalagaina, e faʻatinoina ae e leʻi faʻapipiʻiina le ato.

Sauniuniga o mea

O toega o le teuteuga e tatau ona faʻaaogaina e fausia ai le uluaʻi fatuga e tatau ona saunia muamua, aemaise pe a fai o le faʻapipiʻiina e faʻatatau i se vaega e faia i fasi, lea e manaʻomia muamua tipiina o mea e fausia ai se ata atoa.

I se faʻaopopoga i pepa puipui, oe tatau ona faʻaputu i luga o se taga talafeagai, lea o le a avea o se faʻavaʻa mo le vaega. O le ato e mafai ona faia i laupapa, faʻalauteleina polystyrene, gypsum po polyurethane.

Mo le faʻavaʻa o le laulau, e tatau ona faʻatau faʻapitoa kelu, talu ai o pepa puipui e masani ona le fuafuaina mo nei faʻamoemoe. Mo se laupapa poʻo le polyurethane faʻavaʻa, mea e taʻua o fao suavai e talafeagai, mo gypsum poʻo le polystyrene foam, putty poʻo le gypsum kelu e manaʻomia.

O le kelu mo le pepa puipui lava ia e filifilia faʻavae i luga o a latou ituaiga, pei o le vali mo le faʻavaʻa. Ae o le sili ona lauiloa o uma eseese o mea o le vai-faʻavae vali.
Ae e leʻi faʻapipiʻiina le pepa puipui, e tatau ona togafitia le puipui i se tusitusiga muamua e ati ai.

Luga sauniuniga

Ae le i faapipiiina mea i le tulaga o le vaega, e tatau ona saunia le puipui e tusa ai ma le pito i luga togafitiga tekonolosi mo wallpapering.

  1. A maeʻa ona aveʻese mea tuai na maeʻa, fuafua le tulaga o le lumanaʻi laulau. O le sili atu fealofani mo nei mafuaʻaga o se vaega o le puipui e vaʻaia mai soʻo se mea i totonu o le potu.
  2. Faailoga luga. O laina e tatau ona matua tu saʻo ma faʻapipiʻi, i le tulimanu o 90 tikeri. Faʻaaoga se leisa tulaga mo le saʻo.
  3. A maeʻa ona faʻamalamalamaina tuaoi, muamua le puipui. E tatau ona faʻaoga le tusi muamua i ni faaputuga se lua. O le tuʻufaʻatasiga mafai ona faʻamalosia i le taimi e tasi le atoa vaega o le pa. O le mea faigaluega sili ona talafeagai mo lenei gaioiga o le a faʻaseʻe.

A maeʻa nei laʻasaga, o le tulaga i luga sauniuniga gaioiga mafai ona mafaufauina maeʻa.

A faʻapipiʻi le tele o mea i luga o le pepa faʻapipiʻi ua uma ona faʻapipiʻi, e manaʻomia le faʻaeteete muamua i puipui ma le loloto o le tuʻuina i totonu. Lenei tatau ona faia ma le faʻaeteete lava ina ia aua nei pisia le pito i tua tapestries ma aua nei leiloa le matagofie o le atoa tuufaatasiga.

Faʻapipiʻiina o se teuteuga laupapa mai pepa puipui

Ae le i faʻapipiʻiina ia faʻasologa latou lava, e tatau ona sauniuni ma faʻalelei le faʻavaʻa.

  1. Oti ese elemeni o le lumanaʻi faʻavaʻa e tusa ma le umi ma le maualuga o le lumanaʻi teuteuina vaega pa.
  2. Faʻaaoga se nofoa poʻo se laau vaai e tipi ai pito o le ato i le 45-tikeri tulimanu.
  3. E fautuaina e faʻaopopoa puipuia maopoopo foafoaina faia o mea mamafa ma lava-tipi faʻovilivili, o le pu e tatau ona viliina muamua.
  4. Faakelu le taga i le faʻapipiʻi o le kelu poʻo le paʻu uma i le pito o le siʻi luga ma le puipui. Afai e tatau ai, faʻamaonia le faʻavaʻa ma oe lava e tipi faʻovilivili.
  5. A maeʻa ona faʻapipiʻi le masini, faʻapipiʻi le faʻavaʻa: nana nana pulou o faovilivili, faʻasolosolo soʻoga.
  6. A maeʻa ona faʻatumuina, faʻamuamua le laualuga o le teuteuina ma valivali i le vali, faʻapipiʻi le faʻavae i ni vaega se lua.
  7. A maeʻa ona galue ma le faʻavaʻa, e manaʻomia le faʻatumu o totonu o le laulau i faʻatolu. Faʻapipiʻi le pipiʻi i le pepa puipui ma faʻapipiʻi le tapoleni i le puipui, faʻafesoʻotaʻi le tipi ma le faʻavaʻa.
  8. Faʻasasaʻo le vaega mai le ogatotonu i le pito e faʻaaoga ai se pulumu poʻo se masaesae.
  9. 'Otiʻoti soʻo se mea teuteu i le pito o le tapoleni ma se naifi aoga.

    

Faaiuga

O le teuteuina o puipui ma autafa o mea ma totoga pepa puipui o se auala sili lea e toe faʻaolaola ai le ata ma faʻaopoopo le uluaʻi faiga o le potu. O faʻaopoopoga faʻauma mea e mafai foi ona faʻaaogaina e teuteu ai aitema laiti: ulo fugalaʻau, teuteuina pusa, fagu umukuka mo le teuina o meaʻai. Faamaeʻaina elemeni o teuteuga ma le tutusa mea e faia ai le mamanu atoa, fealofani ma atoatoa. O le faʻaaogaina agavaʻa e oʻo lava i tamaʻi oloa o pepa puipui e mafai ona avea ma mea taua o le potu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Sachin Super Angry on Henry Olonga Want to Smash Every ball - Never Seen Before (Iuli 2024).