Potu malolo i lanu enaena: mamanu ma totonu

Pin
Send
Share
Send

O le faʻamalieina o le sukalati pupuni suia soʻo se potu. O le potu malolo totonu i lanu enaena e maua ai e le potu se lagona malu o le mafanafana moni o le fale. O le malu lemu o le mafanafana, malu lanu ma le manaia tisaini foliga foliga taugata ma faʻaaloalo, faʻamamafaina le tofo o tagata e ona fale ma e talafeagai mo le tele o lauiloa aga.

Vaega o vaʻaiga, mafaufau ma lanu uiga

O le aoga taua o le palette o kofe paolo o lona faʻafilemuina aafiaga o le tagata psyche. Totonu i lanu pogisa enaena ma lanu ua filifilia lelei e faʻamalie ai oe, aveʻese lagona faʻanoanoa ma faʻaletino ma lagona le puipuia. O le mafuaaga lena toetoe lava o pupuni uma o le aulelei lanu e talafeagai mo teuteuina teuteuina o le potu malolo ma potumoe.

Brown e fesoʻotaʻi ma naturalness ma latalata i le natura, talu ai o le tele o mea masani fausia fale, mo se faʻataʻitaʻiga, maʻa poʻo fafie, e maua i sukalati-lalolagi tone.

O ata o le loloto enaena lanu e masani ona faʻatusalia ai le lotogatasi ma le lalolagi ma aveina se feʻau o le faʻatuatuaina, mautu, saogalemu ma le aveʻesea o faʻafitauli. O lenei lanu lanu e talafeagai mo i latou e le talitonuina i latou lava ma i le lumanaʻi. O le faʻafilemuina o le leo fesoasoani e faʻaputuputu mafaufauga ma saili le auala saʻo mai soʻo se tulaga. O le mea lea, o le faʻaaogaina o se lelei ma le mafanafana lanu pe a fuafuaina le totonu o se fale mautotogi ei ai se aoga aafiaga i tagata melancholic oe ua matele i le mafaufau loloto i faigata o le olaga.

    

Paʻu lanu enaena masani e faʻaaoga i totonu

O le tele-itu itu lanu lanu o le enaena faʻatagaina oe e filifili leo malu ma onapo nei mo le fausiaina o le potu, mai le pogisa i le vaivai ma le malu o pastel. O numera o laupepa sukalati e sili ona taʻutaʻua ua lalagaina faʻalelei i le teuteuga o le potu, ma o le tuʻufaʻatasia lelei ma isi lanu e faʻatagaina ai oe e faʻatamaʻi ma manatua pea totonu.

  1. Sukalati ma le kofe paolo e fetaui lelei mo potu malolo lautele ma tele le malamalama masani.
  2. Pastel shade of mocha, koko, cappuccino ma le matagofie beige e taua tele mo tamaʻi potu i fale o le taulaga.
  3. O le lanu o le kinamoni e mafanafana ai le potu, ae o siama o le lanu samasama poʻo le lanumumu e fai ai le siosiomaga o totonu e sili atu le malosi ma malosi.
  4. Uma paolo o laʻau masani, faʻataʻitaʻia lona moni faʻavae masani, fealofani fetaui i totonu o teuteuga faia i le masani faiga. I totonu o sea totonu o loʻo i ai se malosi lelei e faʻafesoʻotaʻi ai lē e ana e ogatasi ma le natura ma ia lava.

O le laʻititi o le potu malolo, o le moli e tatau ona avea ma paolo autu e faʻaogaina e teuteuina ai le ata. O le soona tele o le pogisa o le leo e mafai ona vaʻai faʻaitiiti ai se potu.

    

Brown i ituaiga sitaili eseese

O tone sukalati pogisa ma pastel e ofi uma i totonu o ituaiga sitaili masani. O le palasitika o le lautele o lanu lanu mafai ai e le tagata na te tusiaina ona faʻafaigofie paleta i totonu o le taofiofia faiga masani, ma i totonu o le maota baroque, ma i laconic minimalism ma hi-tech.
I totonu o le conservative classics, oe le mafai ona faia e aunoa ma le kofe ma uliuli sukalati tone, lea e mafai ona iloaina i totonu o se meaafale seti.

O le lanu e masani ona lalagaina i totonu o le taulaga taulaga, faʻamatalaina e le tele o laupapa luga. E sili atu le tuʻufaʻatasia o mea masani ma kulimi kulimi.

Malulu ma lemu laina faia i beige ma enaena tone faʻatagaina e faʻatumuina le muamua modernist faiga. O kulimi kulimi ma lalaga ulu e lauiloa e pei ona masani ai latou pei ona i ai i se faiga faʻaopoopo.

I aso nei minimalism, enaena auauna atu o se puipui o le faʻamafanafanaga fale, faʻavaiina malulu uʻamea totoga, faʻata iloga iloga ma chrome teuteu. Fola poʻo fola laupapa-pei fola faʻamamafaina le undertatement o sitaili ma o le sili pito i tua mo mea faigaluega meaafale.

    

Lauiloa tuufaatasiga ma isi lanu

O le paleti kofe o le a le foliga faanoanoa ma paʻu pe a fai e te filifilia leo saʻo mai isi lanu e mafai ona faʻamamafaina ma faʻaleleia atili ai tulaga lelei o se malie lanu fuafuaga:

  1. O le lanu o nifo elefane poʻo le susu, faʻatasi ma apa sukalati, e faʻalelei ma mamalu ai le hall.
  2. Faʻafefiloi se mafanafana paolo malu o le kinamona ma le susu e faʻatumau ai le aura mafanafana.
  3. O palalagi paʻepaʻe e paleni ma isi pastel shade. O le paʻu ma le vaivai piniki piniki e faʻamalieina ai le potu malolo i le lanu o le mocha poʻo le koko ma le mafanafana ma faʻamamafa le agamalu o le kofe.
  4. O le tuʻufaʻatasia ma le beige ma le paʻepaʻe e talafeagai pe a faʻatinoina se pa puipui.
  5. Green o se tuaoi agalelei foi i sukalati mafanafana. Ae e tatau ona e filifili mo le toʻafilemu vaovao poʻo pupuni paolo e le mafai ona tu ese mai le lautele manatu o le hall.
  6. Pepa uliuli ma kofe tusi maua ai le potu malolo le aura o taugata. E mafai ona e faʻavaivaia le vaega pogisa ma teuteuga i paolo auro ma moli susulu.
  7. O le tuʻufaʻatasia o le enaena ma le lanumoana poʻo le turquoise e manatu o se toa ae e matua gatasi lava le faiga o le taga. O se eseesega fuataga faafouina totonu, faia ia itiiti ifo faanoanoa ma austere.

    

Uma e uiga i meaafale i le enaena potu malolo mamanu

Wood o le autu mea e tatau ona e faʻalogo i ai a o atiaʻe se potu malolo i lanu enaena tone. O laʻau laupapa e sili ona talafeagai mo le faiga masani, o lona taugata tele e faʻamoemoeina i le taugata o meaafale seti.

Ina ia toe fausia le siosiomaga moni o tuai Egelani ma lona pogisa totonu, filifili se malamalama enaena seti aofia ai o se ergonomic shelving iunite, o se pusa o drawers ma se aoga pa. Mo ia ituaiga seti, leo o laupapa pisia, paʻu masani poʻo le koko o le a avea ma paolo lelei.

E faigata ona vaai faalemafaufau i se faletele o aso nei e aunoa ma se sofa mafanafana. Mo le potu malolo, o se faʻataʻitaʻiga ma enaena paʻu poʻo ie ie, e matagofie ma aoga i le taimi e tasi, e talafeagai. O le loloto enaena lanu o meaafale meafale e soʻosoʻo faʻatasi ma le mama susu poʻo le beige pepa puipui ma mamafa mafiafia pupuni o se foliga tutusa i le headset.

O se laulau kofe maualalo ma se tioata luga, faʻamau i luga o se faʻanatura laupapa laupapa, fetaui lelei i totonu o le minimalistic totonu o se taulaga fale. Tafe taofiofi o se sili lelei filifiliga mo le tasi-potu "Khrushchev". Oe mafai ona faʻalauteleina le teuteuina o ia fale mautotogi ma ergonomic malamalama kofe ufiufi meaafale ma natia niches. O sea seti o le a foliga sili ona mataʻina faʻasaga i le pogisa tua o se foloa laupapa.

    

Ituaiga ie ma mea faʻaaoga: faʻafefea ona filifili le saʻo

Lavalava teuteuga ma uluaʻi faʻaaogaina o mea faigaluega faʻataulaitu e suia ai soʻo se potu. A o e suʻe ni teuteuga mo se potu malolo i lanu enaena, e taua le faʻalagolago e le gata i le lanu lanu o mea i totonu, ae faʻapea foʻi i le sitaili o le potu lava ia:

  1. O ata o loʻo tuʻuina i luga o puipui o aiga, o se faʻaopopoga sili lea ile potu malolo. O ata e toe faʻamamafaina ai le taua o tulaga faʻatauaina o le aiga ma faʻalelei atili ai totonu totonu. Mo se minimalist poʻo maualuga-tekonolosi tulaga, e taua le filifilia o faʻamaopoopo uamea faʻavaa mo se ata. Ma mo le faiga masani, o laupapa laupapa lalelei e talafeagai, o le lanu e faʻalogoina ai le paolo o meaafale seti. E mafai foi ona e tuʻuina ata i le auala savali ma auala savali.
  2. O se palanikete malamalama, aluga teuteuina poʻo se pulou e avea o se leo le taua i se teuteuga faʻaeteete. O ia mea faʻaaoga e fesoasoani e suia le mafaufau mai le pogisa lanu o le potu i se sili fou ma fiafia tasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaopopoina le uila lanumoana poʻo le emerald lanumeamata i totonu i totonu o sukalati.
  3. Nai lo tamaʻi auiliiliga ie, o eseesega fatuga e mafai ona faʻaofiina i totonu o le potu malolo totonu, mo se faʻataʻitaʻiga, o se lapoʻa kapeta fulufulu poʻo paʻu masani o le isi itupa paolo. Lenei tuʻufaʻatasiga foliga sili ona lalelei i le loft style poʻo le Scandinavian trend.

    

Aafiaga o moli i enaena

O pogisa totonu o meaafale e mafai ona foliga le fiafia, efuefu, fiu ma faʻanoanoa, o lona uiga o le galue ma moli o se mea taua i le taimi o le toe faʻafouga ma teuteuina o nofoaga. O paʻu lanu enaena e matuaʻi manaʻomia le malosi o le malamalama, ma o le teuteuina o le potu malolo i lanu kofe e aoga tele ma le tele o le malamalama masani poʻo le faʻateleina o moli tuʻuina i totonu.

Talu ai o le lanu enaena lanu e mafanafana ma loloto, e aoga le filifilia o lamepa o le tutusa samasama mafanafana poʻo mumu mumu pupuni foi mo moli le potu malolo. O le mea ua taʻua o matauila Edison ua sili ona lauiloa. O nei bulby-style incandescent bulbs faʻafefiloi seamlessly ma austere sitaili e pei o hi-tech, minimalism po o taulaga potu teuteu. O le faʻafiafiaina faʻapitoa o nei lamepa o loʻo taʻoto i luga o latou matagofie maualuga, tusa lava pe aunoa ma le faʻaaogaina o se moli mataʻutia poʻo se sconce: e mafai ona faʻaseʻeina i latou i se paolo faigofie e aunoa ma teuteuga.

    

Malamalama susulu i luga o le enaena talaaga: auala e tuu sao

O mea mananaia e faʻaaoga e susulu ai mea malamalama e fesoasoani e faʻafou ai totonu totonu i le pogisa poʻo le taofiofia o lanu, faʻaopopo le fou ma le amio lelei i le teuteuga. O le turquoise-brown tandem o lanu e mafai ona avea ma se faʻamatalaga masani o sea ituaiga, lea e mafai ona faʻaaogaina i le potu malolo, potu mafanafana lautele, i le teritori o le umukuka ma le loggia. I totonu o se potu teuteuina i lenei faiga, o le "faʻamamafaina" o le tuʻufaʻatasiga mafai ona avea o tulle malamalama ma pupuni pupuni i le sami lanumeamata, sofa aluga ma ottomans o se foliga tutusa ma atavali o loʻo atagia mai ai laufanua vaʻaiga.

E mafai ona e faʻalauteleina le avanoa i le fesoasoani a faʻata e faʻafetaui ma le tele o laufanua laupapa luga. E oʻo lava i se tamaʻi potu malolo i totonu o se tamaʻi potu e lua potu o le a foliga lapoʻa peʻa faʻaopoopoina i se vaʻalele faʻata matagofie e atagia mai ai moli malamalama o le paolo o le mocha.

I totonu o le malulu ma le enaena potu malolo, auro faʻaaliga foliga foliga ofoofogia: susulu teuteuina faʻataʻitaʻi taua uʻamea faia le teuteuina sili muamua ma le manaia, faʻamamafaina lona tulaga.

    

Faaiuga

Totonu i lanu enaena o le filifiliga a malosi ma talitonuina tagata lava ia. O le taofiofia, ae leʻo le teuteuga teuteuina, faʻaeeina le fale atoa i se "faʻaaliga maualuga" o le taugata ma le faʻaaloalo. O mea masani ma le malosi i totonu ole paolo loloto e toe fausia ai se siosiomaga tulaga ese, i lalo o le ufiufi o aiga uma o le a lagona le mafanafana.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: mamamama (Iuli 2024).