Teuteuga potu a tamaiti 15 sq. m. mo tama e toʻalua

Pin
Send
Share
Send

E leʻi toe faʻatali matua mo se taimi umi ma filifili ai loa e faʻaliliu le potu pito sili ona tele ile fale mautotogi e avea ma vasega pepe. O le potu ua i ai nei le lua-tulaga pouli laupapa moega, o se lapoʻa moli lanumeamata, lua falefaigaluega ma se taʻaloga tulimanu.

Pa i totonu potu mamanu mo 2 tama teuteuina i le lanumeamata lanumeamata ma le faʻalo i le lanumoana sesega. O vali na faʻaaogaina mai le faʻapitoa mo tamaiti, vai-faʻavae ma talu ai mea o loʻo i totonu o siliva, o loʻo iai le agavaʻa e teteʻe ai i siama eseese.

Mo le faigofie ma ia fausia ni avanoa faʻaopoopo i totonu potu mamanu mo 2 tama Nai lo o le faitotoʻa tuai, sa faʻapipiʻi se faitotoʻa fou. O lona tapoleni ua ufiufi atoa i le puipui, fealuaʻi solo i se nofoaafi faʻapitoa. O se veni auro sa faʻaaogaina i le faʻamaeʻaina o le tapoleni.

O le tamaʻi laʻau taʻaloga paina o loʻo i le tulimanu potu a tamaiti 15 sq. m, e maopoopo faʻamau i le foloa ma faʻalo. O le tulimanu taʻaloga e aofia ai: le laupapa ma le apefai apefai, o se maea ma se faʻavaʻa faʻamau faia i uamea.

I mea uma potu mamanu mo 2 tama oe mafai ona lagona le manava o le togavao ma le siosiomaga o le freshness. Lenei mafai ona maua i le faʻamalama pupuni ma se faʻatulaga faʻatulagaina o linden lamellas, o latou lanu e ogatusa ma le lautele mamanu o meaafale uma.

Uma avanoa avanoa faataamilo i le faamalama potu a tamaiti 15 sq. m faaaoga mo eseese teuina faiga. E i ai foi matala laupapa laupapa mo le teuina o tusi ma se laulau sili ona mafanafana, i tua atu o loʻo lava le avanoa mo le itiiti ifo i le lua tamaiti.

I luga o se tasi o puipui i totonu vasega pepe mo le 2 tama na tonu ia te oe e faʻaaoga se vaega o le foloa o le foloa ma faʻatasi ai ma le fesoasoani a faʻamau faʻamau faʻapitoa na fausia ai se niche mo ata pue ata ma se vaaiga matagofie o le vao birch. Lenei suiga i teuteuga maeʻa ma lagolagoina le aotelega teuteuina autu o totonu. O taeao uma lava e ala ai aliʻi i luga o le togavao birch.

Toeititi lava o moli moli na faʻaaogaina i totonu vasega pepe mo le 2 tama, i ai se faʻasinoga itu. O le filifiliga saʻo lea, talu ai ona faʻaaoga e tamaiti toeititi atoa le avanoa o le potu mo taʻaloga poʻo le aʻoaʻoina, ma e tatau lava ona tutu moli uma.

I luga o le puipui latalata i le moega, o fasi pepa faʻapitoa e le lalagaina pepa puipui, lea o loʻo faʻaalia ai mea ola eseese, na faʻamau i le kelu faʻavae methylcellulose. Lenei o se ituaiga o faiaoga mo atinae, e mafai ai e oe ona suʻesuʻe, suesue ma valivali ia ata o loʻo faʻaalia ia latou.

O le moega o tamaiti e lua tulaga, fuafuaina e tusa ma le tusiata tusi faʻapitoa aemaise lava mo vasega pepe mo le 2 tama mai mautu beech.

Lavalava mo mea i totonu potu a tamaiti 15 sq. m e tele ona eseese potu. Nei uma e masani masani o soʻoga faʻaseʻe ma uʻamea. O le teuteuga faafoliga lava ia e faia i le laupapa laupapa ma faʻataʻitaʻi i le tele o ituaiga o laʻau ituaiga: cherry, walnut, zebrano.

Tusiata ata: Inna Feinstein, Lina Kalaeva

Atunuʻu Lusia

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Small House Design 6 x 6 meters, 2 Bedroom Pinoy House (Iuli 2024).