Rust potumoe 10 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Ituaiga ie faia tele se sao i le mamanu o lenei potumoe. Na ia faʻatinoina le solo, suia se potu tauagafau i se uluaʻi potu ma lona lava matagofie.

O lanu autu o le faʻaumaina o mea e lanu efuefu ma le malamalama beige. Latou i ai i leneipotu moe rust avea o se talaʻaga e faʻasaga i ai le tuʻufaʻatasia o lanumoana ma papaʻe foliga sili ona taua - o leo ia e faʻaaogaina i ie. Wood aumaia le filemu ma le toʻafilemu toʻafilemu i totonu, o lanumoana-papaʻe tone o le ie faʻamalosia ma faafouina.

O le lace lace i luga o le lanumoana ma le paʻepaʻe e lagolagoina le lace i luga o le moega, ma faʻaopoopo ai le mafanafana. O ie na faʻatau i le IKEA, o nisi ie na faʻatau e tagata e ana le potumoe aʻo femalagaaʻi i le lalolagi - o le lace i luga o le moega e sau mai Cuba, ma o solo sa i luga o laulau i autafa o moega mai Prague.

O nofoa foliga le masani ai, e fetaui lelei mo le tulaga, na latou o atu i e ana mo toeititi leai se mea. Nei o nofoa Soviet na latou maua mai aiga. O le valiina ma le tosoina i le ie lava e tasi na faʻaaoga e teuteuina ai le potu atoa na liua ai latou e avea ma se "vine" e masani lava.

Potu moe foliga faʻapitoa alofa faʻafetai i le le masani ai autafa o le moega. I lenei tulaga, o lana matafaioi o loʻo faia e se ie pupuni, taofia ma se sana i luga o le puipui.

Uluaʻi, susulu, aulelei, ma sili atu ona taugofie nai lo o se masani ulutala masini. I se faʻaopopoga, o se tali mafai ai ona faigofie ma vave suia totonu e ala i le suia o le ie pupuni.

O le matafaioi a le moli tutotonu i totonu potu moe rust faia se lamepa ikeevsky taugofie, lea o le lanumoana fili lalagaina ua faapipiiina. O le uaea tautau saoloto, lea e faʻatagaina ai oe ona sili atu i le moli moli i le nofoaga manaʻomia luga o le faʻalo i le aveina i ni matau.

Lanumoana o le autu lanu o le potumoe, ma e oʻo lava i le faʻalo o loʻo i ai lenei paolo. O sina faʻaitiitiga faʻaititia i le maualuga atoa o le potu ona o le lafoa o le lanu paʻepaʻe masani i luga o le faʻalo e le taua tele i lenei tulaga, aua o le potumoe lea e tele lava latou malolo taʻoto ai. Ae o lenei vaifofo foliga sili ona manaia.

O le fata uʻamea e mama ma anagata i se tau maualalo. Isi elemeni mamanu potu nofo filemu - Laulau latalata i le moega o se lapotopoto foliga, molimatagi, pusa mo le teuina o mea laiti - paketi aitema mai IKEA, tofoina filifilia faʻapitoa mo lenei sitaili vaifofo.

O se ofu tuai na leva ona leiloa ona foliga vaaia, sa tautua muamua i nofoaga o pulega, ina ua maeʻa ni suiga laiti, e ofi lelei i totonu potumoe atunuu... O pito i luga panels na suia i latou na ufitia i le lanumoana ma papaʻe ie, o le pito i lalo na teuteuina i se aulelei stencil mamanu. O se masini suʻisuʻi anamua, o se pepe meataʻalo ma se ie na teuteuina na fausia ai se teuteuga i luga o ofu tuʻu, lea e mafanafana ai totonu.

Tusiata ata: Artscor

Pueata: Ilya Chainikov

Tausaga o fausiaina: 2008

Atunuʻu: Lusia, Moscow

Pin
Send
Share
Send