Potu potu potu 17 sq m - tisaini fesoasoani ma ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

Faʻatulaga 17 sq.

O le pito i totonu o le potu malolo o le 17 sq m e faʻalagolago i le amataga faʻatulagaina o le potu: fua le potu ma se mea faʻapipiʻi fua ma faʻaliliu le faʻaititia ata i se laupepa. Lenei o le a faʻafaigofie ai mo oe e vaʻai uma lelei ma leaga o lou avanoa. I se faʻaopopoga i le tele o puipui, fuafua le aofaʻi o faʻamalama ma faitotoʻa, latou nofoaga.

Potu malologa faʻataʻoto 17 m2

E fetaui lelei le tafatolu pe a fai e te tuʻufaʻatasia ni sone i se potu malolo e 17 mita. I le tasi vaega o le potu o loʻo i ai le sofa ma le TV, aʻo leisi itu o loʻo i ai le galuega poʻo le potu 'ai.

Ata o le masani meaafale i le potu malolo

Afai o lau potu na muamua vaiti ma faʻaumiumi, faʻaaoga metotia eseese e "faʻalauteleina" puipui. O le mea lilo autu i laina faʻasolosolo o le tuʻuina o le fola faʻasolosolo i itu uumi, tuʻu kapeta ma ala, faʻaaoga valivali pepa i luga o vaega pupuʻu. Tele meafale potu malolo (lavalava poʻo sofa) e le manaʻomia foi e laina i luga o se umi puipui.

Ata o le potu malolo 17 sq m ata i se sitaili faʻaonapo nei

Savali-i totonu o le potu malolo

O le ata o le potu malolo o le 17 sikuea mita e faʻateleina ona faʻafaigata pe a fai e sili atu ma le tasi le faitotoʻa. I le potu avanoa o le 17 sikuea mita, muamua o mea uma, mafaufau e uiga i le suiina o faitotoʻa o swing i faitotoʻeseʻe. Ina ia aua le faʻalavelave i totonu, vali faitotoʻa i le lanu o puipui pe faʻapipiʻi faʻapipiʻi tutusa pepa puipui. O le isi auala e faʻalautele ai le avanoa o le faʻatautau faʻata i luga o le faitotoʻa.

I le mamanu o le potu malolo, e taua le aua le faʻapipiʻiina autafa. E sili atu le aveʻese o aotelega elemeni (lavalava, laulau, meafale faʻapipiʻiina) mai faitotoʻa mamao ese atu, ma tamaʻi laʻititi (whatnots, kapeneta, fata) mafai ona tu latalata i faitotoʻa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o se potu savali i totonu o le 17 sq.

Potu o le Lotoa

O le faʻatulagaina o le potu malolo o le 17 sikuea mita i le foliga o le sikuea e mafai ona matua i ai lava. Tuʻu mea i autafa o puipui poʻo le ogatotonu o le potu - e le manaʻomia le fetuʻunaʻi o le geometry saʻo muamua, o lona uiga e faʻamoemoe lava i ou mafaufauga.

O le tuʻufaʻatasia o se sofa, se laulau ma nofoa e lua i ona itu faʻafeagai o se puipui masani ma se TV e foliga lelei.

I le ata o loʻo i ai se tamaʻi fale faʻapitoa ma se poletito

Potu malolo 17 sq. Faʻatasi ma le poletito

E masani lava, o le ulufafo i le poletito i potu laupapa o loʻo tu i totonu o le potu malolo ma o se avanoa sili lea e faʻateleina ai le eria o 17 sikuea! Pau lava le lapataiga e faapea o le poletito e tatau ona insulated.

Afai e te faʻaleaogaina le ipu tioata, o se galuega poʻo se laulau 'aʻai o le a ofi luga o le windowsill. A aunoa ma le faʻaleaogaina, o se fatufatuga pe galue tulimanu, o se teuina nofoaga e tuʻu i luga o le faʻaputuga poletito.

E fautuaina le tuʻuina o meaafale faʻafuaseʻi ma se TV i le isi itu, pe o le mea sili e aveese mai le faitotoʻa ina neʻi faia se faʻaputuga i luga o le tasi tulimanu.

I le ata o loʻo iai le potu malolo tuʻufaʻatasia ma le poletito

Faʻailoga

O le sone i le potu malolo ata e mafai ona faʻale tino ma vaʻaia. O le muamua aofia ai vaeluaina, pupuni ma fata. Vaaia, ua vaevaeina sone faʻaaogaina:

  • Lanu Faʻataʻitaʻiga: O se pa uliuli i tua atu o se nofoa faʻataʻavalevale ma se pa efuefu efuefu i le meaʻai.
  • Sveta Faʻataʻitaʻiga: moli malamalama i luga atu o le laulau kofe ma se moli moli lapoʻa i luga aʻe o le potu 'ai.
  • Fogafale tulaga. Faʻataʻitaʻiga: tuu o se moega i luga o le puluma.

Mo se tamaʻi potu, o le vaʻaiga vaʻaia e sili ona talafeagai, aua o pupuni ma fata e faʻaaluina avanoa. O se tuusaunoa o le moega, e tuu i tua o le vaeluaina.

I le ata, o le faʻailogaina o le fale tele e faʻaoga ai se vaega laupapa

Le fuafuaina o se potu malolo o le 17 sikuea mita e mafai ona aofia ai vaega nei e aoga:

  1. Faʻafiafiaga. O loʻo iai meaafale teuteuina.
  2. Teuina o mea. Racks eseese, kapoti.
  3. Galue. Se kesi tusitusi ma se komepiuta ma se nofoa lelei.
  4. Moe Vavaeese moega ma laulau i autafa o le moega.
  5. Meaʻai taumafa. Laulau 'ai ma nofoa po o le nofoa umi.

Tuufaatasi sone e ofi ai le potu malolo ma potumoe i le 17 sikuea mita. O le sofa lelei ma le orthopedic base o le a avea ma nofoaga atoa moe ma o le a sefe pe a ma le 4 m2 (pe a faʻatusatusa pe a fai o le moega ma le nofoa umi e vavae ese).

Motugaafa: Aua le tuʻuina se mea latalata i le sofa o le a faʻalavelave i lona tatalaina.

O le TV o le a ofi atoatoa i totonu o le puipui faʻafeagai ma le sofa malulu. Ae afai e leai se mea faʻapitoa e teu i totonu o le hall, na ona tautau lava i luga o le puipui ma tiaʻi atoa ia kapoti.

O le desktop, pei ona uma ona tatou fai atu, e mafai ona ave i fafo i le poletito. Afai e le o i totonu o le fale mautotogi, faʻaaoga le windowsill, ma aveese le faʻafiafiaga mai le faʻamalama.

Afai e laʻititi le umukuka ma ua e fuafua e ave le potu 'ai i le hall, vaai lona nofoaga saʻo. O se nofoaga lelei mo se laulau e i tafatafa o le faitotoʻa poʻo le faitotoʻa i le va o le umukuka ma le potu malolo, pe a fai e i ai se auala na. Afai e i ai se auala i le va o potu, tuu le laulau latalata i le faitotoʻa ina ia aua le savali ma pelu i totonu o le potu atoa.

O nisi e anaina e faʻatutuina se laulau laulau laʻititi poʻo se laulau i le umukuka mo taumafataga i aso uma, ma talia ai malo i le hall. I lenei tulaga, oe mafai ona pikiina i luga se lafu gaugau suia, lea, pe a potopoto, faia le matafaioi o le mekasini laulau, ma a faʻamavae mafai ona ofi 6-10 tagata i le 'aiga aoauli.

O le a le lanu e sili atu ona lelei e faʻavasega?

O le potu malolo o le 17 sikuea mita e le lapoʻa tele, o le mea lea, pe a teuteuina ia, e saʻo e faʻaaoga le tele o lanu malamalama.

O se potu ma faʻamalama faʻasaga i saute o le a faʻaliliina ma faʻafilemuina e se efuefu, lanumoana, lanumeamata lanumeamata. O le fale i matu o le a faʻamafanafanaina e beige, peach, samasama tone, o le a latou faʻaopopoina foʻi le mafanafana ma le mafanafana. O se potu pogisa ma sina malamalama faʻalenatura o le a sefe e paʻe papaʻe.

O se potu malolo malamalama o le 17 sikuea mita i le tasi lanu ata foliga foliga vaivai, faʻaopopo pogisa mo mataʻutia aafiaga pe susulu mo lagona. Faʻamatalaga e mafai ona laʻititi - mea faʻaaoga, aluga ma isi tamaʻi ie, atavali, poʻo lapoʻa - meaafale, puipui, pupuni.

Ata o se potu malolo faʻaonapo nei o 17 sikuea mita ma se sofa lanumeamata

Lanu ma le malamalama e le mavavaeeseina: leaga moli o le a faʻaleagaina e oʻo lava i le malamalama potu malolo. A o fuafuaina moli i totonu o le fale mamanu, tausisi i le tulafono autu: e leai lava se tele malamalama! Tui le moli masani i luga o le taualuga mo le tele o faʻapipiʻiga i vaega eseese: se lamepa asoa i luga o le laulau kofe, se laulau i le mea e galue ai, se moli moli poʻo se moli uila mo se siosiomaga mafanafana.

O le ata o loʻo faʻaalia mai i le maota o le sinapi le mutamuti

Faʻaiuga filifiliga

O le filifiliga o le faʻaumaina o mea mo fola, puipui ma faʻalo i le potu malolo e tele. E te le manaʻomia ni peleue faʻapitoa e mafai ona fufuluina pe umi, ia faʻatuatuaina lou tofo. Faʻaleleia mai luga ma lalo.

I le ata, le faʻaaogaina o elemeni elemeni i totonu

  • Taualuga. Ua lava e paʻe pe valiina se lamolemole luga - o lenei o se masani. I isi tulaga, o le faʻalo taualuga o le a sefe, ma o le pupula luga o le a faʻalauteleina foi le avanoa.
  • Pa. Filifili pepa puipui faigofie pe faʻatasi ai ma se tamaʻi mamanu, o se tasi o puipui e mafai ona faʻamalosia i le ata pepa puipui. O le ata i luga o latou e le tatau foi ona macro - i tamai avanoa le moni fua o mea foliga foliga sili atu ona lelei. O le vali e sili atu le umi, ae manaʻomia le faʻaeteete luga sauniuniga. O se tasi o itu e mafai foi ona iloga faʻatasi ma le fesoasoani a se ata - o lona uiga o le ata o le potu malolo o le 17 sikuea mita o le a avea ma 100% taʻitasi!
  • Fogafale O le mea sili ona manaia o le savali i luga o se mafanafana luga. Laminate masani ma linoleum e umi ma faigofie e tausi. O le kapeta e fetaui lelei mo aiga e iai tamaiti ma ole foloa lenei e le manaʻomia e mulumulu, naʻo lagona faʻamama e faʻamama. O se tasi o mea sili ona taugata maeʻa - fale - o le a atoatoa faʻaopoopoina totonu masani totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se puipui faʻaigoa ma le pepa puipui o le teropika

Faʻafefea ona faʻaavanoaina se potu malolo?

E 3 auala autu e faʻatulaga ai meaafale i totonu o le hall:

  • Symmetry Tasi mea (laulau, sofa) o loʻo faʻapipiʻiina i le ogatotonu, o isi o loʻo faʻaata mai i itu uma e lua. E foliga fealofani, ae e talafeagai mo potu malolo ma nofoa ma nofoaga e teu ai.
  • Asymmetry Taua - o se vevesi faʻatulagaina o mea. E masani ona faʻaaogaina i potu e le masani ai foliga, e manaʻomia ai le faʻalaugatasia o faʻatulagaina faʻaletonu.
  • Se liʻo. O se taula e tuʻu i le ogatotonu, o le toega o meaafale e tu faataamilo i ai. Symmetry ma specularity e tuu i le faitalia.

I le ata, o le lapotopoto faʻatulagaina o meaafale

Ae e te leʻi filifilia le faʻatulagaina, filifili le tupu o le potu malolo - le sofa!

  • Sofa saʻo. O le masani lapoʻa faʻataʻitaʻiga e lelei mo le lua pe tolu tagata, mo le tele o tagata faʻaopopo nofoa mafanafana. Fetaui lelei mo soʻo se tulaga, e le faʻatapulaʻaina le filifiliga o nofoaga.
  • Sofa tulimanu Lelei tele mo fonotaga masani ma uo. O le filifiliga pito sili ona puʻupuʻu mo le tuʻuina atu o le tulimanu. E mafai foi ona faʻapipiʻi le potu - mo se faʻataʻitaʻiga, tuueseese le vaega o faʻafiafiaga mai le 'aiga poʻo le nofoaga e faigaluega ai. Faapitoa mo asymmetrical faataatiaga.
  • Sofa ma ottoman. E le pei o le tulimanu, o lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se backrest o loʻo tu i le tasi itu. Afai e faafeagai le TV, e faigofie ona matamata i lona moe.

Afai o lau potu malolo ei ai se ogaumu afi pe o loʻo e fuafuaina e faʻaauupegaina se teuteuga tasi, tuʻu i lalo o le TV. Ae aua neʻi galo e uiga i le puipuiga puipui i le va o latou, pe a fai o le afi e mumu i totonu o le afi - o le fata e mafai ona faʻatautaia lenei galuega. O le isi aitia o le tuʻuina o le taʻinafi i se tulimanu gaogao diagonally mai le sofa.

I le ata, o se eseʻesega o le faʻatinoina o totonu pupula totonu

Faʻataʻitaʻiga i sitaili eseese

O se tamaʻi potu malolo foliga faʻaonapo nei, ae manaʻomia le faifai pea. O ona foliga vaʻaiga o le toesea poʻo se laʻititi numera o mea faʻaaoga, leai ni mea i luga, tapuni pusa ma malu malu.

Loft e le gata o paʻu uli ma pa piliki. Ina ia aua nei vaʻai faʻaitiitia le 17 sq. Potu, fai totonu totonu i paʻu papaʻe poʻo lanu efuefu, ma faʻaopopo pogisa i mea faʻaaoga.

I le ata, le ata o le potu malolo 17 sq. I le eclectic style

O le potu malolo masani e faʻaalia i le matagofie. E mafai ona faʻamalosia le sitaili i apamemea poʻo lamepa pupula, vaneina o meaafale laʻau masani ma atavali. I se sitaili masani, e faʻafeiloaʻi ia paolo pupuni, e sili ona lelei mo tamaʻi potu.

O le maualuga-tech hi-tech e faʻaalia e le tele o tekonolosi faʻaonapo nei, meafale aoga, tioata poʻo uamea teuteuina ma laina manino. O faʻata e faʻafetaui foʻi ma lenei sitaili o totonu o le a faʻalauteleina le tamaʻi avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se poloketi i le ituaiga masani o lanu kofe

Faletusi o ata

A o faia se foliga manaia mo se potu malolo o le 17 sikuea mita, mafaufau muamua e uiga i le faʻatulagaina o meaafale, sone ma moli. Ina ia taofia le potu mai le foliga laʻititi, aua le soʻona faʻatauaina i mea faʻaaoga, faʻaaoga meaafale e tele mea e fai ma filifili ni paolo malamalama.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How To Calculate Square Metres - DIY At Bunnings (Mae 2024).