Le faʻavae muamua ole tapu taele 7 sq. mita

Pin
Send
Share
Send

Avea o se faavae faletaele i se masani fale mautotogi o se masani poloketi, na mamanuina liliuina i se muamua ma e oo lava i sina teʻi potu, e pei o le tagata faatau manaʻomia.

Le masani le mamanu o fale taele mafai ona faia ona o le mea moni o le eria o le potu na faʻateleina: na faʻalauteleina e ala i le faʻaaogaina o se vaega o le auala ma faʻafesoʻotaʻi se faletaele. Muamua, o lona nofoaga na o 4.8 sq. mita. Fuafua taele 7 sq. mmita, lea na iʻu ina ua maeʻa toefausiaina, avea ma tele faʻataʻitaʻiga. O tagata e anaina, o se aiga talavou toʻaga, na mananaʻo i le faletaele e faʻafetaui o latou olaga ma ia iloga i latou i se lalelei, le masani ai sitaili.

O le faʻaloaloa o le faʻalo o le lanu manaia burgundy lanu mamanu faletaele e le masani ai o se faʻapitoa vaega: e maua ai le potu faʻaopoopo tusi. White drywall, faʻapipiʻiina o le pito i luga pupunia o le taualuga, faʻamamafaina lenei tau.

I LE mamanu taʻele 7 sq. m mauoa ma susulu lanu na faʻaaogaina i faʻatasiga le masani ai. O le tile, o loʻo faʻataʻitaʻia le uiga o le foloa, ua valiina i lanu uma o le nuanua.

Le masani le mamanu o fale taele faʻamamafaina le tele "ata" o le iguana o loʻo nonofo toetoe lava o le puipui atoa. O metotia faʻapea e masani ona faʻaaogaina i lalo o galuega. Faʻaaoga i totonu mamanu taʻele 7 sq. m eseʻese maeʻa ie e masani foi mo se tutusa foliga.

Tusiata: Elena Bulagina

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Rainbow Bell Sleeve Top. Pattern u0026 Tutorial DIY (Iuli 2024).