Laulau o le Tausaga Fou seti - 55 aitia aulelei

Pin
Send
Share
Send

O loʻo latou sauniuni mo le Tausaga Fou o loʻo sosoʻo mai ma le teteʻi faʻapitoa. E le gata o le lisi fiafia o loʻo mafaufauina, ae o se mea taua - o le setiina o le Tausaga Fou, lea e nonofo ai malo ma tagata talimalo. Ma e le o le muamua tausaga na tusia le laulau mo le Tausaga Fou tusa ma tulafono o le kalena i Sasaʻe. O le lanu ma tofo o le manu faʻamasino le tausaga, meaʻai faʻamuamua e amanaʻia.

Faiga lanu

A amata ona e teuteuina le potu ma seti le laulau, oe tatau ona tausisi i se tasi sitaili. I le Tausaga o le Taifau, natura-masani pupuni o lanu e sili atu.

Ma o le filifiliga saʻo o le a avea ma lanu fuafuaga mo le laulau o le Tausaga Fou i tonalities:

  • lanu meamata;
  • lanu enaena;
  • lanu samasama;
  • oneone;
  • beige;
  • auro;
  • lanu paʻepaʻe.

    

I le auala, paolo o khaki, Marsala o le a sau i le ono. Ae e le tatau ona i ai uma ni leo pogisa, faʻanoanoa ma susulu. Afai o se paleta e foliga mai e sefe ma sesega i tagata e ona, e faʻavaivaia ma susulu faʻaaliga, mo se faʻataʻitaʻiga, mumu.

Afai o le meaafale countertop faia i laupapa poʻo mea i paolo o laʻau, o le faasao-faiga o le a lagolagoina le lanu leo ​​o le Tausaga Fou laulau. Ona e le manaʻomia lea e ufiufi le laulau i se laulau, e tutusa ma se ituaiga.

Filifiliga teuteuga o le Tausaga Fou

E tele na. O nisi nei o faʻataʻitaʻiga e tatau ona e maitauina.

  • Minimalism ma le alofa tunoa - mo i latou e feiloai i le Tausaga Fou i se liʻo vaapiapi. I tafatafa o le liʻo, sikuea poʻo le tafatolu o le laulau, masini e tuʻuina mo tagata taʻitasi i le faʻamanatuga. O le ogatotonu o le laulau e nofoia e se tuʻufaʻatasiga o teuteuga ma moligaʻo. O le lanu faʻatasi ma lenei sitaili o le a lagolagoina e beige, mumu, lanumeamata, enaena, paʻepaʻe, auro.

  • O le paʻepaʻe ma le auro mamanu, e ui lava o tu ma aga, o loʻo lalelei lava mo le toʻatele e faʻamanatuina le Tausaga Fou. O moligaʻo ma ipu e filifilia i papaʻe poʻo paolo o susu ma beige, lea o le a faʻaopoopoina le mafanafana i le ea. Malamalama ma le mama o le a saunia e elemene o pastel, auro ma lanumeamata tone. O mea laupapa, tuugalamepa uʻamea, tuaoi o ipu ma ipu e "faʻauo" ma latou.

  • Fans o mafaufauga vaʻai filifiliga mafai ona tuʻufaʻatasia eseese lanu ma lanu e fausia ai se siosiomaga fiafia. O le mea mulimuli e tatau ona 3-4 e 'alofia ai le manaʻomia fesuiaʻiga. O ipu e fiafia i ai le tuʻugofie poʻo le teuteuina o mea teuteu. Napkin e filifilia e faʻafetaui ie ie afu, teuteuga - ia tusa ai ma le lautele sitaili o le Tausaga Fou siʻosiʻomaga.

  • I totonu o se potu malolo ma le tele o mea laupapa, e talafeagai le teuteuina o se laulau laupapa. I lenei tulaga, o ipu e faʻaalia i se faigofie, tuʻuina atu o se moli vaivai. O le tele o moligaʻo o le a fausiaina le malamalamaaga o se magalafu. Tapeneko ma solosolo mai ie masani - ile susu mafanafana, beige, burgundy, piliki, lanumeamata lanumeamata.

  • O le paʻepaʻe ma le lanu mumu lanu tuʻufaʻatasia o le a fausiaina ai foʻi se siʻosiʻomaga fiafia mo le Tausaga Fou. O moligaʻo moligaʻo o le a faʻamaluluina ai le eseesega o le paʻepaʻe malulu ma le mumu vevela. Ae maise lava pe afai o le moli i luga o le moli ua pouliuli poʻo le toesea. O le paʻepaʻe ma le lanumumu talaaga o le a faʻavaivaia ma se samasama leo ma se tuʻufaʻatasia o malulu ma mafanafana leo.

Tapeneko

E te manaʻomia le faʻamanatuina o le Tausaga Fou ile laulau e ufiufi i se ie laulau e talafeagai mo le faʻamanatuga. Filifili se tapoleni e tusa ma le tele o le countertop i se faʻamuamua lanu lanu. O le filifiliga pito sili ona lelei o le a se ie ie mafiafia i se leo e tasi pe 2-3 kopi o leo eseese. E mafai ona e faʻaaogaina laulau i ie faʻaeteete.

Lino poʻo ie afu e mafai ona avea ma se tasi o filifiliga. Brocade foliga ofoofogia ma mauoa. Afai e te filifilia se ie ie silika, oe ono fetaiaʻi ma le le mautu tulaga o ipu i luga o le laulau. Silk ei ai sona sliding meatotino, ma mea uma i luga o le laulau o le a seʻe ese.

E tele fesuiaiga mo laulau i luga o le laulau:

  • O le faʻatulagaina masani e talafeagai i taimi uma. I le taimi e tasi, moli malamalama o le a faʻaopopo atili malamalama i le potu, pogisa mafanafana ma natura leo o le a aumaia faʻamaumauga o le mafanafana i le potu.
  • O se ie afega faatafafa e faatafafa e foliga faʻataʻalia i luga o se laulau lapoʻa ma masani ai. O le faʻamalieina o lenei filifiliga o le tuʻufaʻatasia o canvases o eseesega poʻo pupuni o le tutusa tone.
  • O le ufiufi e foliga mai e pei o le kapeta. I lenei tulaga, o le ie afu e ave i le lautele e le oʻo atu i autafa o le laulau.
  • O se talaaga lelei mo ipu ma ipu e maua i le faʻaaogaina o laulau e 2. Faʻavae (i le beige, kulimi poʻo le oneone) ufiufi le laulau atoa. O le ausilali o se susulu tonality (mo se faʻataʻitaʻiga, mumu, lanumeamata) ma e tutusa le umi ma le muamua, ae ma le lautele e le sili atu i le 3/4 o le autu.

O le ie e sili ona talafeagai mo se ie afeafua o se ie lamolemole poʻo le paʻe o se lanu talafeagai. Paʻepaʻe e lelei, ae e sili atu ona talafeagai mo se potu vateatea, susulu malamalama. E le gata i lea, ae o loʻo i ai foi ni ie afeafe malamalama, e faʻasaga i le pito i tua o le vaʻaiga o ipu ma tipi e leiloa i le afiafi.

Napkin

Sauni felanulanuaʻi napkin felanulanuaʻi ma autu o le Tausaga Fou o le a fesoasoani mai soʻo se faletua. Oe le manaʻomia le faia o se mea ma latou, nei uiga e matagofie uma. Ae afai o filifiliga, ie poʻo le pepa, e faia i le tasi lanu, o le matagofie ma le tulaga muamua o le mamanu o le a le faʻalavelave ia latou.

O le mea sili ona faigofie o le teuteuina o solosolo ma mama faʻapitoa e faia i laupapa, uʻamea, pepa poʻo lipine. E mafai ona e teuteuina mama i teuteuga laʻau laʻau Kerisimasi o loʻo faʻaalia ai se faʻailoga o le aso malolo o le Tausaga Fou.

Ae o loʻo i ai le faʻaosoosoga e gaugau fuainumera mai napkin e faʻafetaui le Tausaga Fou. Faʻaaoga masani mo gaugau filifiliga mo Kerisimasi laau. O se tasi o na mea e faigofie ona fai. Oe o le a manaʻomia se solosolo gaugau i le fa. Mai le faʻailoga median mai le 1/2 i le agavale, fausia se tafatolu, lea e tatau ona piʻo i le afa i le oomiina i le laina median. Fai le mea lava lea e tasi ma le 1/2 napkin i le itu taumatau. Oe o le a maua se gaugau herringbone. Tuu i luga o se ipu.

    

Mai se solosolo gaugau i tulimanu e fa, e mafai ona faia se moligaʻo o se galu. O le mea faigaluega e pei o le cone e tatau ona faʻasolosolo amata mai i le faʻavae. Tuʻu se moligaʻo i luga o se ipu mafolafola, faʻalauteleina galu.

Afai o loʻo iai tamaiti i le laulau, mo i latou ni 2 solosolo mimilo i totonu o se paipa teuteuina i logo Kerisimasi-laau i auro. A o latou fofolaina le solosolo, e faʻalogo tamaiti i le tatagi a le faʻataulaitu.

E tele filifiliga mo gaugau solo. E taua le tuʻufaʻatasia o nei uiga faʻafiafia ma le laulau. O le talimalo talimalo filifili pe o le fea e sili i ai, ie poʻo le pepa. Ma aua neʻi galo e uiga i le aoga faʻamoemoe o napkin.

Taua tele: E i ai faʻailoga o le tausaga e tusa ai ma le kalena i Sasaʻe e le fiafia i le matagofie. O loʻo faʻalogoina o latou tofo, ua na ona latou faʻamauina o tinsel i pito o solosolo taʻitasi ma tuʻu i luga o le ipu tautua i le tulaga o le tafatolu.

Ipu

A uma ona salalau le ie ufilafa, ua oʻo ile taimi e faʻatulaga ai ipu. O le seti aofia ai eseesega o filifiliga. Latou te aofia ai:

  • papatusi vaevaeina;
  • tipi (e sili le siliva poʻo le silance tint) mo ipu eseese;
  • tioata;
  • tioata;
  • uaina tioata.

E sili le faʻaaogaina o ipu mo le tausamaʻaga o le Tausaga Fou e faigofie, leai ni mea faʻafefiloi, ae matagofie ona mamanuina. O le faʻamuamua o le lapoʻa foliga o faʻataʻitaʻiga. O le lanu lanu e le tatau ona sili atu le pupula pe pogisa. Faʻaaogaina ni paolo ma eseʻeseʻesega ma foliga i totonu o ipu o le a faʻatagaina ai oe e ausia se faʻavaivaia aafiaga. I luga o le laulau mo le tausaga o loʻo lumanaʻi, o le sili ona lelei crockery fesuiaʻiga o le omea, semi- ma poselane, fafie ma tioata lanu mafiafia.

E faʻatagaina ona nonoa 'oti tipi ma lipine i lanu e fiafia iai le manu - le pule ole tausaga. Lenei o le a faʻaopopoina nisi chic i le aotelega fatuga i luga o le laulau. I se faʻaopopoga, o lenei mea o le a faʻafaigofie ai mo le talimalo ona suia mea ua maeʻa faʻaaoga e faʻamama ai.

O le ipu lautele lautele e tatau ona matagofie ma faʻatasi ai ma le autu o le Tausaga Fou (o loʻo totoe o papatusi e tuʻu i ai peʻa sui ipu). E lelei pe a fai o se tautua. Ae i le toʻesea o lenei, o se seti i paʻepaʻe o le a fesoasoani mai, lea e le tumau le suia e faʻaaoga ai pepa faʻapipiʻi, pepa alumini, iila.

E mautinoa e leai se nofoaga i luga o le laulau i le taimi o le Tausaga Fou mo palasitika, malepe ma le mulumulu i se susulu kopi. O ipu atoa uma e tatau ona feʻilafi i le mama ma atagia mai le susulu malamalama i luga.

Ipu e tatau ona tuu i luga o le laulau e tusa ma le numera o malo ma 'au. Afai e le lava aitema mai le tasi seti, e sili atu le faʻaopopoina ma aitema e latalata i le tutusa ma na i le autu seti. O aitema uma e tatau ona lapoʻa e ofi ai meaʻai e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le avanoa. E taua le faʻatulaga o ipu ma ipu saunia ina ia faigofie ai ona ave e tagata uma mea latou te manaʻomia.

Teuteuga elemene

O le teuteuina saʻo o teuteuga e fausia ai se atemosifia fiafia. I lenei tulaga, oe tatau foi filifili le masani ai lanu ma mea. Ae e le tatau foi ona fiu susulu foi. Lenei, fesoasoani o, muamua o mea uma, paleali, aloiafi, faʻapea foi ma mafuaʻaga o le malamalama masani. O le afi e mafai ona sau mai i afi. Ae talu ai e toʻaitiiti tagata e mauaina, o moligaʻo o le isi auala.

Coziness ma togafiti faʻamalieina e maua i le tuʻuina atu o le tele o moligaʻo o ituaiga eseese. O moligaʻo lapoʻa ma manifinifi i tuugalamepa faia i uamea, tioata, keramika o le a faʻaopoopoina mea lilo i le potu. O le tonality o uiga e sili atu ona faigofie ma mama, mo se faʻataʻitaʻiga, susu, burgundy. O paʻu uamea e pei o apamemea, auro, siliva e le tuʻueseina.

A faʻatulaga le laulau, o tamaʻi moligaʻo e tu i tafatafa o mea faigaluega a tagata uma e faʻafetaiaʻia le Tausaga Fou. O ni moligaʻo lapoʻa e tuu i le ogatotonu o le laulau: o lo latou afi e pei o se magalafu, o sea molu e tuʻufaʻatasia ma "mafanafana". E mafai foi ona e tuʻu moligaʻo faataamilo i le laulau i luga o faʻavae ma fata, ae le galo e uiga i le saogalemu o le afi.

Laʻititi faʻatusa o le faʻailoga o le tausaga a sau o loʻo faʻaaogaina e teuteuina ai luga o le laulau. Ma, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le Maile, meataalo vaivai ma faʻatusa o loʻo faʻaalia mai o le a talafeagai. E tatau ona faʻaopoopoina i latou ma ata o ponaivi ma meaʻai e fiafia iai o lenei manu. Laʻau laʻau, laʻau, fugalaʻau mago, fualaʻau, fetogi fetu, vanila laʻau ma, o le mea moni, sprigs o coniferous laau (spruce, paina, paina, arasi) o le a faʻaleleia atili ai le matagofie o le laulau seti. Teuteuina o le laulau ma teuteuga o le Kerisimasi, lopa, pale, latou te fausiaina ai se pupula o talaaga i luga o le laulau mo le tausamiga o le Tausaga Fou.

O mea e faʻaaoga e tatau ona fausia ai le ata faʻavae o le tausamaaga. O lo latou iai i se aofaʻiga talafeagai e le tatau ona faʻalavelave ai i le faʻatulagaina o peleti ma ipu fiafia, meaʻai mama, meaʻai suamalie. Mo le saogalemu mafuaʻaga, vave flammable mago fugalaʻau ma tinsel tatau ona tuʻu ese mai moligao.

Taua tele: Pe a teuteuina le laulau mo le Tausaga Fou, e talafeagai le tausisi i le fautuaga "aua le soona faia." Ma, nai lo le faʻaputuina o fatuga faigata, e sili le faʻatapulaʻaina oe i ni nai. Nei mafai ona maualalo fata ma cones, spruce lala, tangerines, moligaʻo. E sili pe a tuʻu le ikebana o le Tausaga Fou ile ogatotonu ole laulau i luga ole lautele lipine auro.

Auauna tulafono

I le tautuaina o le laulau o le Tausaga Fou ma le faʻavasegaina o ipu, o le mea e ave i ai le faʻamuamua o le vaʻaia lelei o le mafanafana a le auvalaʻaulia. Mea tipi tatau ona faʻatulagaina e tusa ai ma tulafono o le amio lelei. O le aofai o aitema tatau ona tutusa ma le numera o malo ma talimalo.

O se nofoaga matagofie, susulu e tatau ona mafanafana ma galue. Ma talu ai o ipu o le autu uiga mo 'ai ipu o le Tausaga Fou, latou e tuʻu luga o pito o le laulau. O loʻo faʻataʻatia ipu ma tioata ma tui i o latou autafa.

O le tautuaina o tulafono e maua ai le faʻasologa lenei:

  • o le ie ufimata e tautau ifo i lalo mai itu uma i le 30-35 cm ma ona pito;
  • solosolo, gaugau i se tafatolu pe faʻataʻamilomilo i totonu o se paipa, o loʻo i luga o seti taʻitasi o papatusi;
  • o ipu e faʻatulagaina i le faʻasologa e tufaina ai ipu. Ma afai o le ipu vevela i le amataga, o le meaai mama ipu tuu i luga o ia. I lenei tulaga, o ia ipu uma e tuʻu 2 cm mai le pito o le laulau;
  • cutlery o loʻo faʻavae i luga o le faʻavae o nisi faʻatulagaina. Se tui, oso i luga, tuu i le agavale o le ipu. O le naifi e tuu i le taumatau ma lona pito liliu liliu agai i le ipu. O sipuni suamalie e tu i le itu taumatau o le naifi, faʻapipiʻi i lalo;
  • matatioata ma tioata o le a faia i le taumatau o ipu ma i le faʻasologa e tatau ai ona tuʻuina atu ai mea inu. I lenei tulaga, o tioata tuʻuina e le tatau ona avea ma faʻalavelave i le faʻaaogaina o masini;
  • o le masima lulu ma le lulu lulu e tuʻuina i le ogatotonu o le laulau i faʻapitoa tagata tafafao. E le o faʻapea e faʻaopoopo se koneteina ma le sinapi, sosi, pata i nei vaʻa;
  • Vases ma fugalaʻau - e tatau ona tuʻuina atu i luga o le laulau tele e tusa ma le aofaʻi o teu. O le sui o le a avea ma tamaʻi vaega o mea teuteu mo tagata uma i le laulau. E manaʻomia le mautinoa ia aua neʻi malepe fugalaʻau ma aua le poloka ipu mai malo;
  • E sili atu le toe fai malulu meaai i luga o ipu i le ogatotonu o le laulau i itu faʻafeagai o le laulau ina ia mafai ai e i latou e feiloaʻi i le Tausaga Fou aapa atu nei ipu latou lava.

Meaʻai, iʻa, fualaʻau fualaʻau o loʻo tuʻuina atu i kulupu i le tulaga o le "buffet". Meaʻai e saunia i se auala e faigofie ai ona piki i luga ma se tui ma 'ai e aunoa ma le faʻaaogaina o se naifi. Ma o ituaiga uma ia o canapes, tartlets, tipi.

Teuteuga ma faʻasaʻo le tuʻuina atu o ipu

I le teuteuina o le laulau, e tatau i se tasi ona maitauina le fuataga ina ia aua neʻi faʻalavelave i le faʻatulagaina o ipu saunia lelei ma teuteuina i le tofo. Ae e oʻo lava i le masani ai tipi liliu i totonu o se laulau teuteuina mo le Tausaga Fou. Ma e i ai ni nai tulafono o le a fesoasoani e faia ai ipu tulaga ese.

O oloa e tipi manifinifi lava ma se slicer poʻo se naifi maʻai.
A filifilia filifiliga tuʻufaʻatasia o oloa, e taʻitaʻia e le tofo a tagata e ana. Ae aua le tuʻufaʻatasia tele sua ma mea mago ina ia aua neʻi faʻatagaina le sua e suia lona tofo.

Tausisia ma le lanu ogatasi o le tipiina vaega o le a faʻatagaina ai oe e faia se matagofie tuufaatasiga faʻavae.

E tele filifiliga mo le faʻataʻatia o oloa gaosia. Nei o nisi o latou:

  • o se ipu fualaʻau e faia mai moli moli paʻepaʻe, peeled tangerines, faʻatulagaina i laina i autafa o ipu, o le ogatotonu e tuuina atu i "fugalaau" o kiwi. Faʻatumu le ipu lapo mai le itu i le ogatotonu, feauauai se elemeni o le tasi tone ma le tasi e i ai se eseʻese paolo;
  • ave se sikuea faatafafā i le foliga o le "laumei", tuʻu i luga ia oloa ave i laina, ma le tasi oloa nofoia lona laina. Mo teuteuga, ave fasi tipolo, cranberry, lala o aneto fou;
  • sisiisi uma sisi ma ham, sosisi faia matagofie taʻavale, faʻamau i se sate - latou ave meaai mo ia.

Oe mafai ona faateʻia malo e ala i le fausiaina o se Kerisimasi laʻau ikebana, lea coniferous paranesi faʻatusalia fasi sisi, kukama, sosisi. E tui "nila" i luga o le keke tuʻu i le ogatotonu o le ipu. O fualaʻau "paws" o le spruce e maua mai i le tipolo, moli, kiwi. O le limulalo i lalo o "fir-laau" o loʻo atagia mai ai fualaʻau fualaʻau ma fualaʻau, fualaʻau ma rimoni fatu o loʻo teteʻe i lanu.

Salati, sili atu salati

I teuteuga o salati, e lauiloa filifiliga e faʻaaogaina. O le herringbone, hedgehog, maile, uati o le Tausaga Fou na faia mai oloa talafeagai.

Afai e leai se taimi, o lona uiga o le a fesoasoani fesoasoani:

  • Otioti moli mumu mumu i ni vaega se lua ma fofoʻe ese fatu. I luga o le salati sauni, o afa taʻitasi e tuʻu ma le paʻu i fafo, ma maua ai "logo". "Laulaufaiva" e faia i lanumeamata lanumeamata fulu, o le pito i luga o le salati elips e teuteuina i aneto lala.
  • O le "uati" ma aū e faia i luga o le salati luga. I luga o lona faataamilosaga, ua lava e tusia ai fuainumera 3, 6, 9, 12, o le isi e filifilia e le olive. Mo tagata fanaina, o mea taua e filifilia e "latalata".
  • Tele salati e tautua fefiloi ma le tutusa. Ina ia teuteuina i latou, faʻaaoga le samala o le fuamoa fualaʻila, nutimomoia i luga o le grater, rimoni granules, cranberry fua. O le salati luga e na o le sausauina lava i se tasi o nei mea.

Ae o le sili ona faigofie ona maua e pei o se teuteuga mo se salati o fasi fasi oloa o loʻo faia ai se ipu salati, ma greens. E le faigata ona fai se rosa mai le sosisi (tamato) ma faʻaopopo se laulaʻau lanumeamata letisi. Ma oe mafai ona teuteuina se isi vaega o keke salati.

O le a le vevela

Ae mo ipu vevela, e oʻo lava i le afiafi o ana sauniuniga, e tatau ona e mafaufau i le teuteuga. A e maise pe a fai o meaʻai e fai i le ogatotonu, pei o le pilaf, tao. Mo se kusi vela masani i le umu, o papillotes o loʻo i ai apu ma apu, o pea, tipolo mo moa, ma lala o laʻau fou e talafeagai. Aua neʻi galo e uiga i karoti tipi faʻatusa, beets, kukama, fualaʻau.

Afai o le itu ipu tuʻuina ese, e aoga le faia o se tele-lanu palu pateta ma faia se faʻaseʻe ese mai ai. O sua o fualaʻau masani e fai ma vali mo lea. Fai le mea lava lea e tasi i le pasta, e sili atu le lelei ia oe lava.

O le kulimi sasaina ma le kulimi oona e fai lelei le teuteuina o ipu. O se "pulou" o nei meaʻai masima o le a faʻaopopoina le tofo i le ipu pe ave le tulaga o le sosi.

Fua fualaʻau i luga o le lapoa ipu (i ni nai tiers mafai), masani sua na liligiina i susulu malamalama decanters - o nei oloa o le a aumaia tamaiti manatuaina i le Tausaga Fou o laulau seti. Ma o se vaega taua o le Tausaga Fou - tangerines e lelei uma i luga o se isi ipu ma o se faʻavae mo fualaʻau eseese.

Fautuaga aoga

O le tele ma le anoanoaʻi o meaʻai manaia ma mea inu o se tulaga taua tele mo le fausiaina o se lagona lelei mo malo. Kuka eseesega o aano o manufasi ma aano o manufasi i salati, sanuisi, tipi o le a faʻamuamua i luga o le laulau. Fualaʻau, fualaʻau ma tamai meaʻai māmā o le a faʻaopoopoina le ata o le faʻamanatuga.

O ipu e tuʻuina atu i le faʻasologa saʻo. Avanoa ia latou mo i latou e feiloai i le Tausaga Fou tatau ona le faʻatapulaʻaina. O aitema ma meaʻai e faʻatulagaina e tusa ma manaʻoga o tagata uma ile laulau.

O se ipu tele-tulaga o le a fesoasoani i le tulaga o se talafeagai ma mamalu faʻatulagaina o suamalie ma fualaʻau. E sefe ai foʻi lau kesi avanoa.

Tasi-nifo meaai mama e sili ona lelei tuʻuina ma sikafu teuteuina ma le faʻailoga o le tausaga.

Oe manaʻomia faʻapipiʻi se igoa igoa i solosolo taʻitasi - o lenei mea o le a faʻafaigofieina ai malo e nonofo i lalo i le laulau. Papatusi i luga o ipu taʻitasi (i ona tafatafa) ma ata o se manu - o le pule o le tausaga a sau, faia i luga o latou e talafeagai foi.

E le afaina le tuʻuina atu i malo taʻitasi ma se faʻaaliga i le tulaga o se tamaʻi manu e faia i laupapa, ie, kelei. O se meaalofa afifi i se auro afifi mafai foi ona tuu i tafatafa o tagata taʻitasi lava peleti.

O le po muamua o le tausaga e feiloai i se laulau matagofie teuteuina ma tautua. Ma o le eseʻesega o fatu manaia ma manaia o le a vaʻai i le tele o meaʻai i le tausaga atoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: IA E MAUTINOA UA TUSIA LOU IGOA I LE TUSI O LE OLA. Apostle Viliamu Mafoe. 2010. WCCCW KTV (Mae 2024).