O vaitaele sili ona matagofie i le lalolagi

Pin
Send
Share
Send

Matou te ofaina atu ia te oe se filifiliga o o vaitaele sili ona matagofie i le lalolagilea e le gata e mafai ai ona e faʻamalieina i togafitiga faʻafilemu, ae faʻapea foi ona e fiafia atoatoa i le matagofie o le natura.

San Alfonso del Mar Resort.

Faletalimalo i Chile, faʻatulagaina ma se vai taele, o se siamupini i le tele. O le vai avanoa i luga o le eria o le valu hectares, tumu i 250 cubic mita o le vai sami. E sapalai saʻo le vai mai le Vasa Pasefika, faʻamama ma vevela i le vevela manaʻomia.

O le vaitaʻele e matua tele e mafai ai ona e tiʻetiʻei vaʻa mautotogi ma scooter i luga o luga. I le 2006, na lauiloa le tele vaitaʻele o le sili ona tele i le lalolagi ma faailogaina i le Tusi o Faʻamaumauga. Atonu o le vaitaʻele sili ona matagofie i le lalolagi.

Faletalimalo o Bayarina Bay Bay.

Le isi sui auai i la matou solo vaitaele sili ona matagofie, vai taele i le Marina Bay Sands Hotel, Sigapoa. O le faletalimalo ua fausia i se auala i luga o se faʻapitoa fausia terraces, e tele vaitaʻele ma togalaau.

O le vaitaʻele autu o loʻo tu i luga o le fasefululima fola o le fale teu fale ma o lona tulaga ese e taʻoto i le le masani ai vaitaʻele totonui le maualuga o le lua selau mita, o le tane e leai ni itu vaʻaia, e foliga mai o le vai o loʻo liligi mai luga o le pito, i luga tonu o le fale. O le ofoofogia vaʻai a le taulaga susulu ma moli fascinates ma ofo, tele valaʻauina lenei vaitaʻele o le vaitaʻele sili ona matagofie i le lalolagi.

Faletalimalo o Cambrian i Suiselani.

O se tamaʻi faletalimalo talimalo faletalimalo, o le faʻasilasilaga o le vai vevela i fafo. E mafai ona e aau i totonu i soʻo se taimi o le tausaga. Vaitaele totonu ma o se tatala-ea jacuzzi e le manaʻomia ni faʻaopoopoga teuteuga, aua o loʻo tu vaʻai atu i le matagofie Alps.

Ubud Hanging Gardens, faletalimalo i Bali.

Vaitaʻele totonu fuafuaina i se auala e foliga tino i le laufanua o le togavao o meaola. E tolusefulu-valu vaitaele i le aofaʻi. O vaitaʻele o loʻo tu i le faʻavae o terraces i luga atu o le tasi, o ia mea taʻitasi e tufatufaina mo se vavae ese malo. O le vaʻaiga matagofie i atumauga ma le malumalu e avatua ia te oe se lagona lemafaʻatusalia o le filemu.

Hacienda Na Xamena.

O le faletalimalo Hacienda Na Xamena faletalimalo i Ibiza ua talafeagai ona manatu o ia e ana le tasi vaitaele matagofie o le lalolagi... O le faletalimalo e laʻititi lona tele, o loʻo tu i se faga tuufua. O se faʻafitauli o tolu vaitaʻele, o loʻo tu i totonu o le pusa maliu, e vaʻai atu ai i le vanimonimo o le sami e le gata. O totonu o le vaitaʻele e aofia ai le faʻaaogaina o mafuaʻaga masani, maʻa ma papalaʻau, lea e maua ai le lagona o le atoatoa lotogatasi ma le natura.

Grace Santorini Faletalimalo.

O le Grace Santorini Hotel i Eleni o loʻo tu i le tumutumu o Santorini, o le maugamu mauga. Nofoaga tetele ma le tele o vaituloto e le amanaʻia le sami lanumoana. O le vai vai lata ane tulaga talafeagai i le lisi o vaitaele sili ona matagofie i le lalolagi... O le vai i le vaitaʻele ma jacuzzi mafai ona suia e tusa ma le vevela, pei ona e manaʻo ai. I totonu o le potu mo honeymooners, o le vaitaʻele ma jacuzzi e vavaeʻese.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Le ala o viiga This is how worship SAMOAN version - Shawn Afu And Paul Ieti (Mae 2024).