Fuafuaina puipui - aitia o ona po nei

Pin
Send
Share
Send

Toe faʻafouina i totonu o se fale mautotogi o se avanoa mo lava-faʻaalia ma agavaʻa. Muamua lava, o le teuteuga e fausia ai foliga lautele o le potu, o se ituaiga o faʻavae mo se ata atoa. O puipui e le gata o se vaevaega aoga o avanoa, ae o se tulaga atoa mo le faʻamatalaina o le sogasoga. O le mamanuina o puipui na masani ona taua tele, ae i le taimi nei o loʻo avea i luga o le sili atu sili aulelei ma le leai se faʻatauvaʻa foliga, alualu i luma i atinae. Peitai, o le fausiaina o se siosiomaga mafanafana ma le mafanafana - uma vaʻaia ma faʻaletino - tumau pea le taua. Mo se matagofie ma tulaga ese teuteuga, faʻapitoa metotia ma ituaiga uma o mea e faʻaaogaina e mafai ona suia ai se fale i se le mafaatusalia galuega o faatufugaga!

Filifiliga o lanu

Multicolor o loʻo i ai i tulaga, ae o le paʻepaʻe foi e le tuua ni tulaga - o se sili sili ona lelei i tua atu mo laʻau, teuteu ma atavali. E taua le faʻalauteleina o le lanu lanu i se tulaga agavaʻa, ma le amanaʻia o le tulaga ogatasi, fefaʻasoaaʻi ma tulafono o le vaʻaia. O avanoa felataʻi e le taliaina se foliga vaʻai. O le alasavali, mo se faʻataʻitaʻiga, i le paolo o "kofe ma susu", e le tatau ona mama nai lo potu tuaoi: malamalama beige, paʻepaʻe, opal mamanu filifilia mo latou. O le umukuka avanoa e mafai ona olaola ae le faʻasoesa: piniki, mumu ma malosi moli moli auala i le lanumeamata lanumeamata, samasama, olive ma terracotta. Mo le faletaele, e mafai ona e filifilia se lanu felanulanuaʻi ma fesuiaʻi lagi lanumoana ma lanumoana, lea o le a talisapaia e se tamaititi poʻo se talavou. Afai e vaevaeina i ofisa ma fale paolo, ona muamua aofia ai lanumoana, efuefu, turquoise, ma le mulimuli - kofe, apricot, samasama. O se sili ona lelei aʻafiaga e gaosia e tuʻufaʻatasia e faʻamamafa le tasi i le isi:

  • moli samasama + loloto samasama;
  • kulimi + kofe;
  • papaʻe + sukalati.

Taua! Ina ia aloese mai le le fiafia, e aoga le faʻataʻitaʻia i luga o le komipiuta laupepa i soʻo se polokalame ata ao le i amataina le galuega.

Filifiliga faiga

Faʻamaeʻaina ua fuafuaina e tusa ai ma sitaili e fiafia i ai: baroque, high-tech, onapo, atunuʻu, masani, minimalism, ma isi. O i latou taʻitasi e fuafua le teuteuga, lanu lanu, ma filifiliga o meaafale. E le talafeagai le vali mo le baroque; e sili atu ona talafeagai mo le atunuʻu, high-tech ma minimalism. O le vaega mulimuli e manatu faʻatasi ma le solitu. Atunuʻu ma ona po nei i lenei tulaga e sili atu le fauina ma multifaceted. O faʻataʻitaʻiga e faʻamalosia ii. O le ata e faʻaogaina faʻaaogaina se stencil ma e mafai ona faʻatusatusaina. Folklore ma le atunuʻu sitaili e faʻailoaina i le faʻataʻitaʻi o maʻa poʻo laupapa, e taua mo le umukuka. O le faʻamaualuga e alofa tele i le saolotoga e faʻailoaina mai i le simaina, faʻasaga i uʻamea ma faʻaali atu luga - le i ai o piliki puipui. O se foliga iloga o le avant-garde o le tele numera o faʻata luga e fausia ai le malamalamaaga o le maoaʻe lautele ma le taugata. O le faiga tuai e iloga i le faʻaaogaina o taugata mea masani i le teuteuga.

Mea e faʻaaoga

Tasi e mafai ona lotovale i lena aliʻi talavou poʻo le teineititi na faigofie ona maua se talafeagai faʻauma filifiliga mo le hall, vasega pepe, potumoe, potu malolo o lo latou fale. O mea o totoe e tatau ona suʻesuʻe i mea e lelei ai ma mea leaga o se lisi tele o mea. O le tali i se fesili e masani ona fesiligia e masani ona taoto i le pito i totonu e fiafia i ai ma tulaga tau tupe. A o le mea e manaʻomia e avatua i le faʻatinoina o agavaʻa ma faʻasao-faiga, e aoga le filifilia o mea masani faʻaumaina. Afai o mea e fiafia i ai e sili atu ona faʻaonapo nei ma faʻatekinolosi, o le a sili atu ona fetaui lelei le mafaufau loloto i mea fou fou i le fausiaina o pisinisi. Tagata fiafia i mea anamua atonu foi e fiafia i le fofoina o puipui - e leai se mea leaga i lena mea pe a fai o totonu e aumaia ni lagona lelei. O se itu taua o le filifiliga o le aoga, talu ai o potu taʻitasi ma ona sone e eseʻese faʻamoemoega aoga. Putty o le a fesoasoani e faʻapolofesa le laualuga pe fausia foliga, vali ma varnishes e masani ona masani ona faʻaaogaina mo ata poʻo talaʻaga. O le tile e mafai ona avea ma se tutoʻatasi teuteuina poʻo se vaega o le mosaic, ma le gypsum pepelo mumu mafai ona avea ma totonugalemu teuteuga.

Wallpaper po o vali

Ufiufile aʻafiaga
ValiMo atisi ata, ua filifilia acrylic, mo eseesega - vai-faʻavae. I le mataupu muamua, i le leai o ni ata tusi, o stencil, vinyl stickers e faʻaaogaina. Faatasi ai ma le fesoasoani o masking tape, o laina poʻo se pa e faia. Filifiliga lanu e tele lanu e faʻamamafa ai le tulaga mo le tusiaina ma le tusitusi.
Pepa puipuiO le tali sili ona taugofie. E i ai monochromatic, laupapa-pei, vao vao, ma mamanu, eseʻese i le tele ma le vai tetee. O le metotia o tuʻufaʻatasi pe faʻasolosolo tuʻufaʻatasia o le a faʻaopopo ai le fiafia. Pepa - hygroscopic, leai-lalaga ma vinyl - malosi, nana pona, fau tioata - tetee i le faʻaleagaina, toe vali.
Pepa puipuiFaʻaaogaina o se faʻaaliga manino, mo se faʻataʻitaʻiga, i le ulu o le moega. E okaina e faia e tusa ma le saunia ata po o le ata. O ie ie e faia ma faʻaoga i le tasi fasi mea, le lalagaina ma pepa - i ni vaega.

Vali teuteu

Tele tagata, a o le upu "sima" oso i luga o le manatuaina o lona tuʻusaʻo mafuaʻaga - faʻalaugatasia luga poʻo galu galuega. Ae o ia teuteuga o luga e iloga i le tamaoaiga o faʻamanuiaga: tamaʻi leaga o le faʻavae e ufiufiina, faigofie faʻaoga, umi le faʻagaioiga, fausiaina o ituaiga uma o le mapusaga. Faʻafetai ia te ia, o le a mafai ona teuteuina luga luga ma mamanu poʻo ni foliga geometric, faʻaopopo i ai se pearlescent tint ia latou. E oʻo lava i ni paʻu agavaʻa se lua ma se spatula, o le a oʻo atu e avatua i le potu se vaʻaiga mataʻina ma le tulaga ese. Oe mafai ona faʻataʻitaʻi i le faʻaaogaina o le tele-lanu vali. E tele ituaiga, aofia ai: silicate, acrylic, minerale, ma isi mea taʻitasi o loʻo i ai ni faʻapitoa foliga, amata mai foliga mai i faʻatekinolosi uiga. O mea e mafai ona faʻapea:

  • lalo o le maʻa;
  • paʻu faʻatoʻa - i lalo o laʻau laʻau faʻaleagaina laʻau;
  • ma chips marble;
  • "Rain" - e pei o ni mataua i luga o tioata;
  • lafu - silika aafiaga;
  • Venetian;
  • "papa".

Ie ie laupapa

O le ufiufi o loʻo i ai se tele-fua teuteu gafatia. I se faʻaopopoga i lona tau maualalo, o mea e tele ona matagofie ma aoga i mea aoga. O le ufiufi masani o laupapa e faʻamaoni i le siʻosiʻomaga, ma o le faʻavae masani ma le ata e ofi lelei i totonu o Provence, minimalism, atunuʻu, Farani, Metitirani, Igilisi, Scandinavian ma Sasaʻe mamao. O le "taumafanafana fale" aafiaga le alofagia e teineiti mafai ona alofia pe a fai e te faʻaaogaina ia filifili - o ni faʻaaliga vaega, ae le o luga atoa. O le ie e mafai ona valivali pe faʻamau i soʻo se paolo (piniki, paʻepaʻe, lanumoana, lanu viole, ma isi), pe a fai o laupapa e le fiafia i ai. Mo ofu i totonu o le fale, e amata ai ona ofo mai e tagata gaosi mea sili atu i lo mea masani nai lo laupapa masani e fai i le paina poʻo le aluna.

  • Eurolining - mai taugata laupapa;
  • ie ufiufi-Amerika - faʻanumeraina o faʻapipiʻi laupapa;
  • poloka fale - foliga mai o se ogalaau masonry.

MDF panels

MDF panels o laupepa mea na faia e le mago vevela oomiina o fafie fafie. O fusi e fusia faʻatasi ma le siosiomaga lignin e maua mai i fafie. O mea e faigofie ona olo, faʻapipiʻi, faʻapipiʻi, vili ma faʻapipiʻi. I le pito i luga, teuteuina teuteu ma tipiina o ituaiga uma o mamanu mafai ona faia. O le MDF sili ona lauiloa slatted panels ona o le atamai o le faʻapipiʻiina: i le tasi itu o loo i ai se tumutumu, i le isi itu - o se mataafi. O le ituaiga fola e pei o lapoʻa lapopoʻa (faʻapipiʻi e tai pei o le muamua tasi). E mafai ona i ai i laupepa laupepa ni eseesega eseese ma teuteuga. O le pito i luma e mafai ona: veneered - o le uiga ma le lanu e faia "pei o fafie"; laminated - ma le faʻaaogaina o ata polyvinyl chloride o ata eseese, ata, ie. E le gata i lea, o teuteuga e mafai ona faia e ala i le lolomiina o ata faigofie: o le ata mai le ata o loʻo ufiufiina i le vai e faʻamalie ai le vai i luga o le acrylic base. E le laʻititi le manaʻomia o MDF panels ma le 3D aafiaga, o lona pito i luga e faia i foliga o galu, volumetric ata, mapusaga. O mea e mafai foi ona togafitia ma faʻapitoa vali ma tina-o-penina poʻo le siliva.

Pa puipui ma laminate

O le faigata laupapa laupapa foliga foliga manaia ma o se manuia mo cladding. O le mea e siosiomaga faauo ma faaeeina i le maualuga faapitoa uiga. Faatasi ai ma lana fesoasoani, ua fausia partitions mo zoning le avanoa. A non-standard idea is laminate cladding, tauaveina e tusa ai ma le tutusa mataupu faavae e pei o luga o le foloa. O le ituaiga o loka loka e filifilia - mo lenei faʻaaogaina, o se faʻamau ma le faʻamalama auala na faʻapitoa lava ona atiaʻe, e faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi laupepa oe lava. Faʻapipiʻi luga o le lathing poʻo le faʻapipiʻi. E i ai le tele o filifiliga mo talosaga: o se ausilali elemeni, umukuka talieleele, faʻamalamalamaina vaega taʻitasi i le faletaele (laminated panels susu). O le faʻatulagaina faʻatonuga mafai faʻapipiʻi, faʻatutu ma herringbone, diagonal. O le muamua auala e talafeagai mo se laʻititi eria: o panels ua faʻapipiʻi maopoopo, o soʻoga e tapunia ma skirting laupapa. Vertical stacking o le a fesoasoani faʻateleina le maualuga o le faʻalo.

Taua! Faʻapipiʻiina o le loka ituaiga o panels manaʻomia se substrate, ao o le pipiʻi o loʻo faʻapipiʻi tuʻusaʻo luga.

O le papa

O le faʻafesagaʻi ma maʻa teuteuina e taugata tele ma manaʻomia ai ni tagata faʻapipiʻi faʻapipiʻi e aofia i le gaioiga. O mea e anagata, malosi ma masani, mafai ona faʻamamafaina le representativeness o lē e ona. Ina ia taofia le maeʻa mai foliga le fiafia, oe manaʻomia lava moli mai autafa ma luga, po o alternating masonry ma malamalama vaega sima. O le maʻa e faʻaaoga e teuteu ai vai vaʻa, vaipuna, lanu meamata, faitotoʻa. Ina ia faʻataʻitaʻi i maʻa tetele ma maʻa tetele, e faia ai se faʻapitoa faʻapitoa ma maʻa teu maa. O le filifiliga e talafeagai mo potu tele, mo potu vaiti e masani ona le fautuaina e faʻauma i se maʻa (o se tuusaunoa o se auala tele). Ina ia sefe le tupe, e mafai ona e suʻeina i le faʻaaogaina o maʻa faʻapitoa, e pei o le natura e mafai ai. E mama ma faigofie ona faʻapipiʻi, ese i le i ai o ituaiga uma o lanu ma foliga. O le pogisa faʻamamaina pasī o le a avatua faʻamatalaina i le masonry. O le isi gaioiga o le faʻamamafaina o le pito i tua i auro poʻo 'apamemea lanu e faʻapipiʻi pe a oʻo ina malamalama i le malamalama.

Tile

E faʻaogaina e le gata i le fale taele ma loggias le faʻasusu o le keramika ae o loʻo faʻaaogaina foi i isi nofoaga e nonofo ai. Ona o lona gaosiga faʻapitoa, porcelain stoneware o se anagata ma aoga oloa, o le mea lea, e lautele i le manaʻomia mo le faʻamaeʻaina luga luga. E iloga i le faʻataʻitaʻi o le tele o mea masani faʻaumaina, e aofia ai maʻa vao ma e oʻo foʻi ile paʻu kolokotaila. Cottoforte tile, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a avea ma tagata atoatoa lelei i soʻo se ata totonu. Ae ui i lea, o le tau o le teuteuga e le mafai ona taʻua o tala o le tupe. I le faʻaopopoga i tile keramika, e i ai isi ituaiga o tile: tioata, tile, polyvinyl chloride, ma isi O le ufiufi mafai ona faʻamalamalama (ma se faʻapitoa tioata vaega) ma unglazed. Faatasi ai ma le fesoasoani a mosaic ma curly tile, o le a liliu atu e fausia ai sone faaleoga.

Afi Afi

Faatasi ai ma se mea aoga, o le a mafai ona faʻatulagaina se fale moni. O le tisaini e faʻatinoina i soʻo se ituaiga o faʻatonutonuga faʻataʻitaʻi ma avea ma totonugalemu poʻo talaʻaga mea o le potu malolo. Muamua lava, o le iʻuga e aʻafia e le tikeri o le sogasoga ma le paketi lava ia. O le faʻatulagaina i fafo o le apu aʻe e le tatau ona tu matilatila ese mai le sitaili o le potu filifilia, ae maise lava pe a fai o se taʻimua leo. O le sili ona taatele o le minimalistic cladding metotia, aua o le a ofi i totonu o soʻo se faʻavasegaina. O le masani e faʻailoaina e sili atu agavaʻa ma o le a toeititi lava talafeagai i taimi uma. E masani ona ofaina e le au mamanu le faiga a le atunuʻu mo aiga tumaoti, e aofia ai le faʻasaga i maʻa poʻo piliki e faʻaaoga ai fafie i foliga o panels poʻo slats. O se sone atoa TV e mafai ona tuʻu i luga aʻe o le malologa.

Taua! Afai o le magalafu e alu i luga o suauʻu masani, e tatau ona e vaʻaia lelei le i ai o se auala ea.

Niches ma isi teuteuga laupapa

E mafai ona iai ni fausaga faaofuofu, niu ma ni laupapa mo se faatanoa vai, se TV, ma se malutaga mo fesoʻotaʻiga. I le mataupu mulimuli, o fausaga e faʻaauupegaina i fusi nana. O le pa sese e le tau faʻamamaina, eseese foliga, piʻo, faʻapa'ū, fata, faʻasologa fesuiaʻiga, ausilali fausaga mo faʻapipiʻiina faʻapipiʻi mea e faʻatagaina. O le ufiufi o le pa pepelo e tatau ona i totonu o tapulaʻa talafeagai, talu ai afai e le lava le avanoa, e mafai ona foliga mataga. E mafai foi ona faʻaauupegaina Niches i faitotoʻa tapuni poʻo pupuni - o lenei mea o le a fesoasoani e nana ai mea faigaluega a le fale. O se vaega o se paolo e sili atu ona tumu nai lo totonu o pa uma i totonu o le potu malolo, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona vaʻaia vaeluaina i totonu o sone. E le fautuaina e tuʻimomomo pe faʻafaigata lanu lanu. O le fesuiaʻi o paolo mafai faʻateleina le avanoa pe faia ia sili atu puʻupuʻu i foliga vaaia.

Faʻata tioata ma faʻata

E mafai ona 'eseʻese le lanu ma le laupepa ole tioata - e faʻapipiʻiina ia i latou se ata faʻapitoa lanu pe latou te uʻuina le vali. Ole eseese o filifiliga e faʻatagaina ai oe e filifili le ata saʻo. E mafai ona faʻatulaga lelei tioata faʻamaʻa i luga o tioata na maeʻa muamua, ma fausia ai se 3D aafiaga. Faʻatasi ai ma mea lelei o le leai o ni faʻamaʻi ona o le faʻamaoni, teteʻe susu, atamai o le faʻamamaina ma maualuga le malosi. O faʻata o le a avatua ai se uluaʻi vaʻaiga, sili malamalama ma lautele i le potu. E taua le tutusa o le faʻavaʻa ma le sitaili filifilia, mo se faʻataʻitaʻiga, uʻamea e talafeagai mo high-tech. E mafai ona e faʻapipiʻi faʻaputuga tiles pe faia se faʻamalosi luga faʻata. Mai le tele o faʻata ma faʻataʻitaʻiga geometry (oval, faatafafa, ma isi), o le a liliu atu e faʻatasia se ofoofogia vaega. O le malulu o le faʻata lapoʻa e faʻalaugatasia e ala i le faʻatulagaina i luga o le isi laupepa laʻititi, o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o se ata teuteu manaia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TANGIKINA INU HE TOUA POULI u0026 IKAVUKA TOUTAIOLEPO RECEPTION PART 1 (Iuli 2024).