Faʻafefea ona teuteu totonu o le auala savali i se fale tumaoti?

Pin
Send
Share
Send

Faatulagaga

I totonu o le auala savali i totonu o se fale tumaoti, o se sitepu e masani ona maua. Mo se tamaʻi auala tele, o lenei mea e ono mafua ai ni faʻafitauli. Muamua lava, o le sili ona lelei faʻaaogaina o le avanoa i lalo o le faasitepu e manaʻomia. O le faʻapipiʻiina o se tamaʻi mea teu oloa mo ofu i fafo ma seevae o le a sili ona talafeagai iinei. O le mamanuina o se potu vateatea ma se faasitepu e le mafua ai ni faigata.

E mafai ona e faʻaopopoina le leo i se tamaʻi auala e ala i le toʻesea o faitotoʻa. O matala ma peleti e faʻafetaui ma faitotoʻa ulufale e avane ai le avanoa e sili ona matala. O fusi tapunia maualuga poʻo faʻata o le a fetaui lelei i totonu o puipui, lea o le a fausia ai se faʻapitoa vaʻaia i totonu o le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se tamaʻi ala savali i se fale tumaoti ma se sitepu i le fogafalelua.

E masani lava o le faʻatulagaina ma se auala savali le vaeluaina, lea e vave ona tafe atu i le potu malolo poʻo le fale tele. Mo sea ituaiga totonu, e faʻaaogaina le zoning. O le vaega ulufale e faʻamalamalamaina i lanu poʻo isi mea faʻauma.

Lanu

Grey e manatu o se lauiloa lanu mo teuteuina o se auala savali i se fale tumaoti. Ina ia aua neʻi foliga fiu, o lenei lanu lanu ua faʻamamaina ma pupuni sili ona le mafaufauina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lefulefu leo ​​o le a alu faʻalelei i le lanumoana, beige poʻo le mauoa piliki.

I le alatele avanoa, e mafai ona e faʻaaogaina plum poʻo isi fua berry, ia e tuʻufaʻatasia lelei ma toeititi lava o meaafale meafale e faia i le pogisa, malamalama laupapa, faʻatasi ai foʻi ma faʻataʻitaʻiga ma foliga palasitika faʻaonaponei.

I le ata o loʻo i ai le auala i totonu o le atunuʻu fale, faia i le pogisa efuefu ma enaena.

Mo ala savali laʻititi ma lapoʻa foʻi i totonu o le fale, o se paepae paʻepaʻe, beige poʻo le samasama-auro o le a avea ma se lanu lelei. O le ata na faia i lanu tutusa o le a fausia ai se siosiomaga sili ona mafanafana i totonu o le potu. Oneone ma kulimi paʻu foliga foliga tutusa i le tuʻufaʻatasia ma pogisa laupapa meafale.

Faʻaiuga filifiliga

O totonu o le auala, lea e oʻo mai ai le faʻatinoina i luma, e manaʻomia se auala faʻaeteete i totonu o le fale.

Pa i le alasavali o se fale tumaoti

Mo teuteuga puipui i le auala savali i se fale tumaoti, e tatau ona e ave le fiafia i mea aoga ma faigofie ona fufulu mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le fautuaina e le au mamanu le filifilia o pepa ma ie puipui, e ui lava e maualuga le tulaga ma aulelei o latou foliga. E sili atu le faʻapipiʻi luga o puipui ma pupuni o vinila ma faʻataʻitaʻiga o mea masani, fau tioata, uʻamea uʻamea ma le lalagaina faʻapipiʻi mo atavali. O se faʻamanatuina gofie ma se faʻataʻitaʻiga o le a avea le atemosifia mataʻina ma faʻamamafaina le mamanu manatu.

I le ata, o pa ua maeʻa ma patipati i le ata o le auala savali i totonu o se atunuʻu-ituaiga tumaoti fale.

O le pepa puipui suavai ma soʻo se ituaiga mea e faʻatumu e lelei atoatoa mo le teuteuina o se vaalele ma piʻo, faʻataʻavalevale ma isi foliga fausaga.

O se vaifofo taugofie o le vali. Peitai, e mafai ona faʻaaogaina i le tulaga o le mafolafola pa mafolafola. O se tutusa tutusa faʻatuatuaina ma faigofie auala o le faʻafesagai o teuteu teuteu, lea e iloga mo lona faigofie ona faʻaoga ma le le mafaufauina faʻaleleia.

I totonu o se atunuʻu fale, o teuteuga puipui i foliga o piliki poʻo maʻa e masani ona maua. Eco-faauo ma masani ufiufi e sili ona talafeagai.

Teuteuga faʻalo

O le vaalele e mafai ona valivali, paʻepaʻe, faʻapipiʻi ma pepa puipui, teuteuina i le sima poʻo le faʻalo o maa. O se filifiliga aoga o le faʻaaogaina o se faʻalo i luga o le faʻalo ma se matte poʻo se mea maeʻa maeʻa ma se vaʻaiga faʻapitoa e fesoasoani faʻalauteleina le avanoa.

Faʻatasi ai ma le lava faʻalo maualuga, o se faʻataʻitaʻiga fausaga faia o slats, palasitika panels po o le tele-tulaga faʻamaopoopo poloka polokalama o le a talafeagai.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le auala faʻaonapo nei i totonu o le atunuʻu fale ma le paʻepaʻe paʻepaʻe ua faʻamauina lona faʻalo.

Folafola foloa

Talu ai o le foloa i le faapaologa mafai ona oo i mamafa avega ma masini faaleagaina, oe tatau ona filifili na o le anagata, ofu-tetee ma susu-tetee mea. I le avea ai o se ofu, porcelain stoneware e atoatoa, lea e sili ona faʻatuatuaina ma anagata.

I totonu o se fale ogalaau, o se tali lelei o le faʻataʻoto lea o le foloa i maʻa masani poʻo metlakh tile. Laminate poʻo le poletito ma laʻau laʻau foliga aulelei foliga. O le sili taliaina ma paketi auala o le faʻamaeʻaina o linoleum, lea e tele numera o lanu. Mo le foloa i le auala savali, e le fautuaina ia faʻaaoga le linoleum a le aiga.

O le ata o loʻo faʻailoa mai ai maa porelane i maa i luga o le foloa i le auala savali i totonu o se fale ogalaau.

Faʻafefea ona faʻaavanoaina se potu?

Pe a faʻatulagaina se auala savali i totonu o se atunuʻu fale, e le gata o uiga matagofie e amanaʻia, ae faʻapea foi ma galuega. O le aitema sili ona taatele o se kapoti mo le teuina o lavalava, seevae ma isi aitema. Mo le faigofie, o le potu ua faʻaauupegaina ma se nofoaga e nonofo ai i foliga o se tamaʻi nofoa poʻo se ottoman, lea o le a lelei ai e sui seevae.

I totonu o se potu feololo pe lapoʻa, e talafeagai le faʻapipiʻi o se fata faʻaopopo mo seevae, faʻapea foi ma le tuʻuina o se pusa lautele o drawers poʻo le kapeneta. O le mezzanine o le a ofi fetaui lelei i totonu o se tamaʻi faʻalava ala ma se faʻalo maualuga.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai meafale o se alatele avanoa ma se sitepu i totonu o se atunuʻu.

Faʻatasi ai ma se aofaʻiga lava avanoa avanoa i le alatele i totonu o le fale, soʻo se aitia ma aitia e mafai ona faʻamaonia. Ae ui i lea, o le filifiliga o meaafale e tatau ona faʻalatalata i ai ma le faʻaeteete ina ia le avanoa le avanoa i se le mautonu foliga vaaia.

E talafeagai le faʻaopoopoina o le tulaga masani meaafale faʻatulagaina ma se tamaʻi nofoa faʻapitoa ma teuina le potu i se laulau kofe poʻo se faʻamafanafana ma se faʻata, lea o le a faigofie ai ona tuʻu ki, mea teuteu ma mea faʻaaoga eseese.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le auala savali i totonu o le fale laupapa e faia i laupapa laminated veneer laupapa, faʻapipiʻiina i meaafale i lanu pogisa.

Moli

O le alatele manaʻomia moli lelei, lea e faʻalagolago atoa i le tele ma faʻatulagaina o le potu.

O se tamaʻi auala savali e mafai ona faʻaauupegaina ma le tasi faʻavae i le tulaga o se pendant chandelier, lea e tatau ona i ai se susulu ma toniga fluks susulu.

I le ata o loʻo i ai le moli uila ma puipui puipui i le ata o se tamaʻi auala i totonu o le fale.

Mo se avanoa lautele i totonu o le fale, o le faʻapipiʻiina o se moli uila ma le tele o matauila e talafeagai foi. O le tali sili ona lelei o moli malamalama ia o loʻo tu i tafatafa o le keli atoa.

Ina ia vaʻaia e le vateatea le avanoa i le malamalama, o le potu e faʻatumuina i moli malamalama e lua - o le autu ma le faʻaopoopoga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fale tele e ulufale ai i totonu o se fale tumaoti i se faiga masani, teuteuina i moli faʻamalama ma le moli tutotonu.

Teuteuga ma ie

I le teuteuina o se potu vateatea, o le a talafeagai ai le faʻaaogaina o se lapoa fola laʻau poʻo se matagofie teu fagu. Fugalaʻau totonu e teu lelei, tuʻu i luga o fata, se laulau poʻo se pusa fata, o le a avea o se faʻaopoopo matagofie i soʻo se totonu.

I le taimi lava e tasi, o se faʻata i totonu o se uluaʻi faʻavaa, lea e mafai ona faʻatulagaina ma moli, o le a avea o se aoga auiliiliga ma a matagofie asoa.

Mo teuteuina o se auala savali i totonu o se fale tumaoti, uati puipui ma se manaia foliga, atavali, ata po o teuteuga i le tulaga o ato wicker ma atigipusa mo le teuina o mea talafeagai laiti e atoatoa.

I le ata, moli Austrian pupuni i luga o le faʻamalama i totonu o le auala savali i se fale tumaoti.

O mea totino pepelo e iloga i se foliga matagofie ma faʻavae mai, e faʻaeeina ai le siʻosiʻomaga i le tulaga ese, faʻavaeina ma faʻaopopo i ai ma ni tusitusiga tusitusia.

O se kapeta laititi e manatu o se tutusa taua taua teuteu elemeni. E mafai ona avea o se susulu faʻaaliga poʻo ni faʻasilasilaga e sili ona le mavaʻaia.

Afai e i ai se faʻamalama i le auala savali, e teuteuina ma Roma, faasee pupuni faia i mafiafia ie po o ofe pupuni.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faitotoʻa ulufale i totonu o se fale tumaoti, teuteuina i mea totino ola.

Faʻafefea ona teuteuina le auala savali?

Filifiliga manaia filifiliga.

Foafoaga ata i se fale tumaoti ma se faʻamalama

O le faʻamalama matala i le alasavali e manatu o se seasea tupu. Faʻafetai i le tagata ia fausiaina, e mafai ona tutoʻatasi atiaʻe se poloketi ma fausia se talafeagai faʻatulagaina.

E masani ona maua se faʻamalama i le auala savali i tafatafa o le faitotoʻa, e tu i luga aʻe o le faitotoʻa, pe na ona tipiina o se puipui. Ona o lenei tatalaina, malamalama masani ulufale atu i totonu o le potu, lea matua faʻaititia ai le faʻaaogaina o le malosi. I se faʻaopopoga, afai e i ai se lautele lautele faʻamalama sill, e mafai ona faʻaopopoina i ola laʻau e faʻatumuina le atemosifia ma faʻapitoa mafanafana ma le mafanafana.

I le ata o le ata o se auala savali ma se faʻamalama tatalaina i totonu o se atunuʻu fale.

Faʻataʻitaʻiga mo se auala vaapiapi i se fale tumaoti

O sea ituaiga faʻataʻitaʻiga manaʻomia le mamanu o le a saofagā i le vaʻaia vaʻaiga o le avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e toe faʻaleleia se auala vaapiapi, e fautuaina ia filifili mea i lanu malamalama, faʻaaoga iila pupula, faʻapipiʻi lapisi faʻata ma faʻapipiʻi pepa puipui i se faʻavae i se tulaga faʻataʻamilo.

O se potu vaapiapi e manaʻomia ni moli e sili ona lelei. Mo se auala vaapiapi ma umi, e mafai ona faʻaaogaina le zoning i le mea e ulufale ai ma faʻatali ai le nofoaga. O le puipui, teuteuina o faʻalo poʻo le fola o le fola o le a fesoasoani e faʻagata ai sone.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se auala vaapiapi i totonu o se fale tumaoti, teuteuina i se sitaili.

Malulu auala mamanu fuafuaina

I totonu o nuʻu poʻo le atunuʻu fale, e masani ona i ai se vestibule i le tulaga o se vestibule, o se tamai, malulu ma le vevela potu. E faʻatumuina i se seevae fata, o se mea tautau uamea tautau ma se nofoa faigofie. O le foloa e faʻataʻatia ma tile, ma o le pito i luga o puipui e teuteuina i le sima.

O se filifiliga sili ona fesuisuiaʻi o se tioata faʻaopopo, lea e faʻatagaina ai le maualuga o le malamalama e pasi atu ma taofia le malulu o le ea. Faatasi ai ma le talafeagai faʻaʻesega o le pupula veranda, e mafai ona faʻaaogaina o se terrace poʻo se taumalulu togalaau.

O se filifiliga o auala tele i totonu o le fale

Mo se avanoa lautele, soʻo se manatu tisaini mafai ona faʻaaogaina. O totonu e faia uma i totonu o se moli lanu lanu ma i totonu o le pogisa burgundy, enaena poʻo uliuli lanu moana ituaiga.

Ina ia faʻatulagaina saʻo se potu tele, e tatau ona totogia se mea faapitoa i le faʻaaogaina o meaafale. O le vevesi o le faʻatutuina o mea o le a lagona ai le le mautonu o le potu. O le mea lea, e fautuaina e filifili le laʻititi numera o elemeni ma se faʻatinoga faʻatulagaina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le alatele tele i totonu o se fale ogalaau.

Faletusi o ata

O totonu o le faitotoʻa ulufale i totonu o se fale tumaoti, lea e iloga i lona mama, matagofie ma aoga, o le a fetaui lelei ma le sitaili o le toega o potu ma fausia ai se matagofie foliga o le nofo avanoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Red Tea Detox (Mae 2024).