Fuafuaina o se tamaʻi potu 3-potu 63 sq. m. i totonu o le laulau potu

Pin
Send
Share
Send

O le ata o le potu e tolu potu i totonu o le potu e faʻaavanoa mo potu eseese e fa (potu malolo, umukuka, potumoe ma le vasega pepe), tusa lava pe laititi. E le gata i lea, o e ona e manaʻo e fai se potu e fai ai lavalava, faʻapea foʻi ma le lava o numera o nofoaga e mafai ona e tuʻu ai ni mea.

E leai ni pa tetele, na mafai ai ona suia le ata o le tamaʻi potu e 3 potu: o isi puipui na toe fausia ina ia ofi i totonu o le faitotoʻa o le nofoaga e teu ai mea, o isi na aveʻesea, ma tuʻufaʻatasia ai le poletito i le potu tele. I totonu, o se nofoaga na tuʻuina atu mo se potu laʻei, lea o le a faʻataunuʻuina ai e le gata i lana matafaioi tuʻusaʻo - e faigofie le faʻatulagaina o lavalava, ae o le a avea foi ma se faʻaopoopo mea e teu ai mea a le aiga.

Potu malolo

Potu malolo i le ata o se fale mautotogi o le 63 sq. faia i lanu efuefu-beige leo. O le Uliuli sa faʻaaogaina o se lanu faʻaaliga, faʻamalamalamaina le tatalaina o faʻamalama. O le fola laupapa pouliuli e faʻamaluluina ai malu lanu efuefu o pa. O le mafuaʻaga lava e tasi e tautuaina e le moli a tua o le laulau lea e faʻamau ai le TV.

O le teuteuina o puipui o puipui, e manatua ai le palapalā o le soifuaga o le palama, e maua ai le potu se faʻafiafiaga faʻaopoopo ma faʻalelei atili ai vaʻaiga. O se falefaigaluega na aliali mai i tafatafa o le faʻamalama: o se lautele laupapa i tafatafa o puipui liliu i avanoa tatala mo tusi. O le sofa malu filemu e mafai ona gaugau i fafo, liliu le potu malolo i se potumoe potumoe.

Umukuka

O le mamanu o se potu e tolu potu i totonu o le potu faʻa potu sa iloiloina totoʻa i tulaga o le tuʻuina atu o nofoaga o le fale, mea faigaluega a le fale, ma sapalai o le umukuka o le a aveʻesea.

I totonu o le umukuka, o le laina masani o pusa puipui i luga aʻe o le vaega o galuega ua faʻatasi ma mezzanines e oʻo atu i le faʻalo, ma faʻapea ona faʻateleina ai le aoga o le teuina. O iina e mafai ona e teu ai na masini e le manaʻomia i aso uma.

E matua talafeagai i se tamaʻi avanoa, talu ai o ergonomics e fuafua ma le faʻaeteete: mai le pusaaisa, sapalai vave ona paʻu i totonu o le tapu, ona see atu lea i le laulau faigaluega mo le faʻagaioiga, ona e alu ai lea i le ogaumu. O le iʻuga, o le avanoa avanoa na lava e ofi ai se laʻitiiti tele laulau mo aiga aiga.

Tamaiti

O le vasega pepe i le mamanuina o se tamai potu 3-potu o le sili ona tele ma sili ona malamalama potu. Na faia ma le "mata" mo tamaiti e toalua, ma fuafuaina e tusa ai ma nei fuafuaga.

Ina ia tuua le tele avanoa avanoa e mafai ai mo tamaiti i fafo taʻaloga, o le manatu e tuu lua moega na lafoa, suia ia latou i le tasi roll-i fafo: o le lona lua moega nofoaga "taavale" mai lalo o le muamua tasi i le po, ma tamaiti taʻitasi saunia ma se orthopedic moega mo maloloina maloloina.

E oʻo mai i le taimi nei, o lenei potu e naʻo se kapoti e teu ai mea ma se suʻesuʻega i luga o le polotito sa i ai muamua. O le vaega o le potu na tuʻu ese mo se taʻaloga taʻaloga, lea na faʻamalosia ai se uʻamea mo faʻamalositino.

O le ata o le fale e 63 sq. faʻaaoga lanu malamalama susulu, ma e sili ona talafeagai i le vasega pepe. Green cushions, o faʻafanua eseese lanu o le lalolagi i luga o le puipui ma le vaega mumu e sosoʻo ma mea taʻalo e aumaia totonu i le ola. I tua atu o lenei vaevaega o se potu laʻei ma lona lava ulufale.

Potumoe

Matua i le mafanafana beige tone, o le potumoe o le a le matua faʻaalia pe ana leai mo le faʻaaogaina o le eseesega uliuli, lea e maua ai le potu o se faʻauma matagofie.

O le uʻamea uliuli uʻamea i luga o le taualuga, lea e faʻamauina ai lamepa, o le tioata lanu uliuli e alu ifo i lalo o le puipui ma liua i se laʻei laʻei, o le uliuli faʻatulagaina o le laulau i tafatafa o le moega - o nei mea uma e aumaia ai elemeni o ata faigata i totonu, faʻatulagaina le avanoa i totonu o le tasi atoa.

O le ata o le potu e tolu potu i totonu o le potu e faʻaavanoaina mo se ofu tele i totonu o le potumoe o le paolo malu malu, ma i se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻaaogaina mea toso i lalo o le moega e faʻamama ai, mo se faʻataʻitaʻiga, moega i totonu o latou potu.

Talu ai o fua o potu e laʻititi, na latou mumusu mai pupuni volumetric e 'aina le avanoa, ma suia i latou i faʻamalama pupuni. I tafatafa o le faʻamalama-sill galulue vaega o loʻo iai se nofoa le vaʻaia faia le faia i palasitika manino e le faʻaletonu le avanoa.

O le ata o le tamaʻi potu e 3 potu o loʻo i ai se polokalame manaia e faʻamalamalama ai moli: i lalo o le moli - moli, moli malamalama i le laulau e fai ai lavalava, moli i tafatafa o le moega ma moli lautele e faʻaaoga ai moli tuʻuina i le faʻalo.

Vaega ulufale

O iinei na mafai ai ona matou tuʻuina ni pusa lapopoʻa se lua ma ni faʻata e faʻaata mai - latou te fesoasoani e "tulei ese" puipui laiti ma fausia ai lagona o se potu tele, e ui lava o le mea moni o le mamao i le va o latou e laʻititi atu ma le mita - ae ui i lea, ua lava lea mo se sologa lelei faʻasolosolo i lenei sone.

Faletaele ma faleuila

Tusiata ata: Zi-Design Interiors

Atunuʻu: Lusia, Moscow

Vaega: 62.97 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How To Make The Ultimate Laulau (Mae 2024).