O se auiliiliga taiala i le umukuka mamanu 4 sq m

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona seti se laʻititi umukuka

O umukuka ma le eria o le 4 sikuea o loʻo maua i tamaʻi potu mautotogi, fale Khrushchev, i fale mafanafana taumafanafana, i fale o le atunuʻu. Ina ia faʻafaigofie mo oe ona kuka i luga i le lumanaʻi, suʻesuʻe faʻatonuga ae e te leʻi toe faʻaleleia.

  • Tuʻu naʻo mea taua. Fai se toe iloiloga o mea umukuka, mea faigaluega, faʻasoa, filifili na o mea e te faʻaaoga i taimi uma - aua le faʻaaluina avanoa ma mea le talafeagai e pepelo pepelo ona o se mea leaga le tiaʻi.
  • Mafaufau i se faiga e teu ai. O le mea lilo o le faʻatonuga o mea uma e tatau ona iai lona tulaga. Afai e leai se mea e ofi i le faʻatulagaina masani, fai se tolu-tiered tasi pe okaina penitala penitala.
  • Sili fiafia tele. Faʻaitiitia le loloto ma le lautele o le kapoti: sefeina e tusa lava 10 cm le a aoga.
  • Faia se ulutala ulu O se umukuka fausia-i le taimi nei faʻatagaina oe e faʻaaoga centimita uma o le 4 sikuea mita o le avanoa - e taua tele lenei i se tamaʻi vaega.
  • Filifili minimalism. O le leai o ni auiliiliga le talafeagai, o se avanoa avanoa, mea natia i tua o le facades fesoasoani faʻatumauina le faʻatonutonu, vaʻaia lautele le potu.
  • Sili le papaʻe. Paʻepaʻe ma isi moli malamalama o le a vaʻaia lautele le umukuka o le 4 sq. Ma afai o le headset o loʻo i le lanu o puipui, o le a masani lava ona faʻavaivaia i le avanoa.

Filifiliga faʻavae 4 sq m

Muamua, e tatau ona e iloa le tasi mea taua: e tatau ona e filifilia le mea e sili ona taua - o se lautele potu umukuka seti poʻo se mautu laulau 'ai? Aua i luga o le vaega o le 4 sikuea mita, o mea uma o le a le ofi i le taimi e tasi.

O le ata o le umukuka 4 sikuea mita e amata i le tusiaina o se fuafuaga: latou fuafuaina le nofoaga o fesoʻotaʻiga, matala o faʻamalama, faitotoʻa, ma fua foi le umi o puipui. Le isi, filifili pe o le a le tele e te manaʻomia ai se seti: i le umukuka o le 4 sq m, e mafai ona saʻo, angular. Afai e lava le avanoa i le lautele, oe mafai ona faia se U-foliga tasi, tasi le vaega o ia o le a peninsula poʻo se pa counter o se 'aʻai nofoaga.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se headset malamalama susulu

Aua neʻi galo e uiga i ergonomics ma le galue tafatolu tulafono:

  • le faʻasologa o sone ma le faʻatulagaina laina: magoto, ogaumu, pusaaisa;
  • tuʻu le 40-60 cm i le va o le tapu ma le ogaumu mo le tipiina o meaʻai;
  • i totonu o le tulimanu umukuka o le 4 sq. mita, o le tapu e tuʻu i le tulimanu, ae mo le faigofie e te manaʻomia le okaina o se module ma le beveled pito;
  • e sefe ai avanoa i luga o le countertop, o le ogaumu ua suia i le 2-burner tasi.

Afai e te le o faʻamalieina i le filifiliga o le suiina o le laulau 'ai i le fata poʻo le peninsula, faʻapipiʻi se laʻititi lapoʻa pe sikuea laulau, maualuga 80 cm lautele. E lava le avanoa i tua atu mo le lua.

I le ata, meafale umukuka fausia i totonu

O a lanu e sili ai le faʻavasega?

Ioe, o le autu lanu e paʻepaʻe. I totonu o ana meatau o loʻo i ai le tele filifiliga o paolo, e aofia ai efuefu, samasama, lanumoana, piniki, lanumeamata. Mafaufau i lenei pe a filifilia se vali poʻo se pepa puipui - o le subtone e tatau ona sili atu ona tuʻufaʻatasia ma meaafale, masini.

Fautuaga! Mo maualuga umukuka tolu-tier maualuga, o le pito i lalo, fola o luga e faia i le lanu o puipui, ma le ogatotonu tasi - i le faʻatusatusa. O lenei auala o le a e ausia ai le loloto, fatuina le saʻo faʻaataga.

I totonu o se tamai umukuka, e faʻatagaina le sui papaʻe i le efuefu poʻo le beige, pe a fai e sili atu ona talafeagai i le sitaili. O le muamua e faʻaaogaina i potu mafanafana i saute, o lona lua - i malulu i matu. Filifili le paolo sili ona malamalama e mafai.

I le ata, oe mafai ona faʻaaoga lanu pastel - lanumoana, samasama, lanumeamata. O le mea taua o lena e le faʻatumuina.

O loʻo faʻaali mai ile ata totonu ole paʻepaʻe

Fautuaga mo faʻamaeʻaina ma mea faigaluega

I totonu o le umukuka o le 4 sikuea mita, ave le fiafia i le monochromatic tulaga faʻaletino luga.

Pa. E masani ona faʻaoga tile i le vaega atoa - ole mea taua lava e laʻititi ma mama. Soʻo se foliga: puaa, sikuea, hexagon. E aoga lea - aua o puipui e felataʻi le tasi ma le isi, e iai le avanoa tele o le pisia e oʻo i le itu e pito sili ona mamao mai le laupapa. Maualuga lelei vali po mulumulu pepa puipui o le a galue foi. O atavali valivali i puipui o le a fesoasoani e faʻalauteleina ai le potu.

Fautuaga! Afai e te manaʻo pepa puipui ma se faʻataʻitaʻiga, filifili le laʻititi, maualalo-faʻatusatusa mafai. Faʻataʻitaʻiga: laʻititi fugalaʻau, polka togi.

Apron O le lafoaia o le manatu o le ufiufi uma o puipui i maa, faia na o luga o le vaega o le talieleele. Nai lo o tile, saunia-faia fiberboard laupepa i le lanu o le countertop e talafeagai.

I le ata, puipui teuteuina i maa

Fogafale Filifiliga masani o linoleum po laminate. Aua le alu mo le sili ona malamalama poʻo le pogisa; ogatotonu leo ​​e sili atu ona aoga.

Taualuga. Aua le faʻataʻitaʻia - o le tulaga papaʻe e sili ona lelei. Afai o loʻo e faia se faʻaloaloa atu, oka se tapoleni pupula - o luga atagia laupepa faʻalauteleina le avanoa.

I le ata, o se talieleele mai se puaa

Filifiliga ma le faʻatuina o meaafale ma masini

O le a matou talanoa e uiga i le headset eseese i le isi vaega, ae matou te leʻi fuafuaina e feagai ma mea faigaluega a le fale.

  • Pusa aisa. E toʻatele e ave i se isi potu poʻo se auala savali, ma faʻasalaga ai latou lava i le faʻalavelave a o kuka. E sili le tuʻua o le pusaaisa, ae filifili se lapoʻa tele, ae leʻo se ata faʻataʻoto i lalo o le laulau.

Fautuaga! Nai lo o se pusaaisa i se isi potu, e sili atu le ave i fafo o le laupapa i fafo ma utensils e seasea ona e faʻaaogaina pe ave i fafo faʻatoa taunuʻu mai malo.

I le ata, meafale mea faigaluega umukuka

  • Fufulu ipu. O se vaapiapi 45 cm faʻataʻitaʻiga mafai ona tuʻuina ile 4 sikuea mita.
  • Afifi vai kesi Aua le tuua i le manino vaʻaia, nana i tua o le faafoliga - o lenei auala o le foliga mai o se tamai umukuka o 4 sq. M o le a sili atu ona lelei.

I le ata, o se masini fufulu i lalo o le countertop

  • Washer. Afai e mafai ona aveʻese mai le umukuka - aveʻese! E le tatau ona faʻaaogaina le avanoa, e laʻititi tele. Poʻo le tuʻu i lalo o le pito i lalo, ae i le taimi e tasi e tatau ona e okaina 2 pito i luga mo le teuina.
  • Ipu O le hob ma se oveni tanu i totonu e sili atu le puʻupuʻu nai lo le tuʻu fua o le ata. I se faʻaopopoga, e mafai ona e filifilia se tamaʻi tapu kuka kuka, mo le 2-3 burners. Ma tuʻu le ogaumu i le penitala.

Fautuaga! Ina ia sefe le avanoa, faʻatau se ogaumu ma le galuega a le microwave.

I le ata, o se fesuiaiga o masking se kesi koluma

O fea le seti umukuka e fetaui mo oe?

Ua uma ona tatou taʻua o le umukuka fausia-i totonu o le 4 sikuea mita sili atu talafeagai. Oe o le a amanaʻia uma foliga o se tamai umukuka, faʻaaoga centimita uma, faʻatulaga mea uma i le ala e te manaʻomia ai. Pau a le leaga o le fale o le tau. Ae o le headset o se taimi umi-teu tupe teu faafaigaluega, o lea e talafeagai ai le inivesi nei e fiafia i le iʻuga mo le tele o isi tausaga.

I le ata o loʻo i ai se seti umukuka seti

Ae o le faʻatulagaina - o se tamai-tele umukuka o le 4 sikuea mita e mafai ona tu i le tasi laina pe i le tulimanu.

  • Saʻo Maopoopo, o le a iai le avanoa mo se 'aiga' ai. O le minus - laititi le avanoa e teu ai, laʻititi galue nofoaga. E talafeagai mo i latou e le fiafia e kuka, e i ai sina laititi o mea e tuʻu ai.
  • Tulimanu Sili avanoa, lava avanoa mo kuka. E lava le avanoa i lalo e faʻapipiʻi ai se masini fufulu, masini tamea. Afai e te faia se tasi o itu i autafa o le faʻamalama, e mafai ona e tuʻu avanoa mo nofoa i le pito i lalo - ona e faʻatulagaina lea o se 'aiga' ai e aunoa ma se totogi.

Ata o se masani meaafale mamanu

Faʻavaeina o moli

E tatau ona tele moli i totonu o le umukuka! E oʻo lava i le moli tutotonu pito sili ona malamalama e sili atu lona leaga nai lo nai tagata taʻitoʻatasi poʻo ni pasi faʻatasi ai ma moli tuʻi.

Afai o loʻo i ai ni pusa lapoʻa i luga atu o le laulau, vaai lelei faʻamalamalamaga o le nofoaga galue - o le LED strip o le a faia lenei galuega atoatoa.

I le ata o loʻo i ai moli susulu pupuni

Faletusi o ata

O se tamai umukuka 4 sikuea mita e mafai ona avea ma mafanafana, aoga! Mafaufau ia matou fautuaga i le taimi o le toefaʻaleleia e faʻalautele lau tamai umukuka.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Modern Design 38 SQM 2 Bedroom Condo Interior Fit Out. Condo Makeover. Edraline Pingol (Mae 2024).