Fai-oe-oe rosa mai foamiran

Pin
Send
Share
Send

O le teuteu foliga o foamiran rosa o le a le tuua ai se tasi le amanaʻiaina. O le masiofo o fugalaʻau mafai ona faia e lima o soʻo se ituaiga ma lapoʻa. Tetele teuteuga i totonu, tamaʻi laʻau i luga o au i totonu o ulo fai lelei foliga. O ia lava tufuga galuega o le a avea ma o latou nofoaga saʻo i totonu o se fale poʻo se fale mautotogi. Ona o le faʻapitoa meatotino o lauulu laupepa, o oloa o le a tumau mo se taimi umi e aunoa ma le leiloa o latou muamua lalelei.

E uiga i mea

Foamiran o se mea velvety i foliga vaaia ma i le paʻi ma se foam fausia. O le polymer o loʻo iai le vinyl acetate ma le ethylene. Ona o nei vailaʻau, o laupepa o le suede palasitika ei ai le manogi oona pe a latou teuina.

Foamiran gaosiga na amata i Iran. Na faʻasolosolo lava ona faʻaaogaina e le aufaipisinisi mai Saina ma isi atunuʻu. Ona o le faigofie o le faʻagaioiga, o ituaiga o filifiliga mo le faʻaaogaina o le faʻaaliga e vave lava ona lauiloa. O lona aoga sili o le usitaʻi. O mea e faʻamaluluina, ua sauni mo le faʻaaogaina i lalo o le aafiaga o le maualalo o le vevela, mo se faʻataʻitaʻiga, o le mafanafana o lima o tagata.

E mafai ona faʻatau foam paʻu i soʻo se faleoloa oloa. Tele taimi e mafai ai ona e mauaina pepa laumei, lapoʻa masani - 40 x 60 cm O le mafiafia o papatusi e eseʻese, faʻamoemoe i le gaosiina, e le sili atu i le 3 mm. E mafai foi le ituaiga roll o le tatalaina. O ie manifinifi e faʻatau atu e aunoa ma se afifiina.

O faʻailoga o le fetuʻutuʻunaʻi ma palasitika o mea e faʻateleina ona o le tikeri o le le aoga. Tulaga fuafuaina le talafeagai o le galuega. O le tele o ea ea o loʻo i ai, o le faigofie lava o le faʻasolosolo ese ma toso ese ese foliga mai ia pe a uma le vevela.

Meatotino ma talosaga

O le Foamiran na vave ona avea ma lauiloa ona o lona talafeagai ituaiga o faʻasaʻolotoina, ituaiga o lanu, maualalo le tau ma ona tulaga ese meatotino. E matua sili atu nai lo ie poʻo le pepa, talafeagai mo le fausiaina mafolafola mea taulima, tolu-itu foliga, fugalaʻau. O mea teuteuina o loʻo i ai vaega ia:

  • E amata ona malulu i lalo ole aʻafiaga ole mafanafana o lima, ole mumu ole moligaʻo. Sili plasticity mafai ona maua e ala i le faʻapipiʻiina o le sela i se maa, uʻamea;
  • Taofi lelei lona foliga pe a maeʻa le malulu. O galuega taulima e avea ma anagata, aua le faʻapipiʻi pe a paʻi pe paʻu i lalo;
  • E mafai ona faʻamalosia le fulufulu paʻu pe faʻalauteleina e ala eseese o le vevela;
  • O oloa a le Foamiran e mafai ona lanu i auala eseese. Ina ia tuʻuina atu se paolo masani i fugalaʻau fugalaʻau, faʻaaoga penivali vali, vali acrylic;
  • E mafai ona tipi le suede palasitika i seleulu masani, o se naifi failautusi;
  • Ina ia faʻafesoʻotaʻi ni vaega, faʻaaoga se kelu malosi, o se fana vevela ma se faʻamau kelu.

E faʻaaoga le foam e fausia ai tufuga eseese, e le mafolafola ma tele, teuteuina mea faigofie, teuteu totonu totonu. Tamaʻi fugalaʻau mafai ona faʻapipiʻi luga o le pito o le uati i luga o le puipui, o se faʻavaʻa mo se ata. Afai e te aoina paʻu paʻu i foliga o se pu, e te maua se paolo sili ona lelei paolo. O le Foamiran e faʻaaogaina foi e gaosia ai teuteuga teuteu, o pepe teuteuina, o tuʻamea, o ato ma faʻaputuga o rosa, peonies poʻo ni fugalaʻau eseese.

Mea faigaluega manaʻomia mo le galue ma foamiran

E faigofie atu ona galue ma laupepa teuteu teuteu ma mea faigaluega faʻapitoa. Oe o le a manaʻomia foi e mulimuli i ni tulafono, faʻasoa i luga stencil ma faʻataʻitaʻiga. Ina ia fausia elemeni eseese i le tulaga o fugalaʻau vae, petals, ie, oe o le a manaʻomia mea nei ma mea faʻaaoga:

  1. Vali vali, vali. Faʻaaogaina mo le tago atu ma tuʻuina atu naturalness i eseese prefabricated elemene. E masani ona faʻaoga pastel mamago, suauʻu;
  2. Faʻapipiʻi faʻapipiʻi. O le autu mafuaʻaga o le gaosia o laʻau, teuteuina lala, vae. Ona o le pipiʻi faʻavae, pe a faʻaloaloa, e matua faʻamau i luga o uaea, laupapa laʻau, palasitika;
  3. Lafu paʻu. Faatasi ai ma le fesoasoani a se pauta faapitoa, latou fausiaina se velvety aafiaga. E aoga i le gaosiaina o ie veloveta, anthers i stamens;
  4. Faamafanafana elemene Ia sauniunia mea mo le galuega, ia manifinifi, faaaoga se uʻamea, moligaʻo afi, mumu, oe lava lima;
  5. Seleulu. Tusitusiga masani poʻo se faʻapitoa mo le tipiina o le a faia. O seleulu fao e aoga e tipi ese ai nai vaega. O isi taimi o le faʻataʻitaʻiga o pito e faʻataunuʻuina ma curly oloa;
  6. Suia Faatasi ai ma le fesoasoani a ia masini, o le workpiece ua tuuina atu i le natura uiga o ola laau. O lafo moni e lafo mai i palasitika, faʻaeeina i ai se loloto, talatala, talatala luga;
  7. Tui pu o ata. Latou o le a taua pe a galulue ma laiti auiliiliga. Faatasi ai ma le latou fesoasoani, laʻau fugalaʻau, lau, eseese teuteuga faia;
  8. Bulki Latou te fesoasoani e fausia loloto petals, pei o peony laau, togavao rosa. O polo e sili ona lamolemole ma o mai i ituaiga eseese;
  9. Uaea Floristic. Ole uaea faʻapitoa lea e afifi ile pepa. E eseese ile mafiafia, lanu ma le uumi;
  10. Kelu Mo le aoina o voluminous bouquets pe faia ni mea taulima mai le tele o vaega, oe o le a manaʻomia malosi kelu, o se vevela fana.

Faigofie auala e fausia ai se rosa mo amata

E mafai ona faia se fugalaʻau matagofie i le tele o auala eseese. O tufuga tufuga e mafai ona fausiaina se rosa mai ni petala taʻitasi pe saunia ni petal. O le auala lona lua e faigofie. O le isi vasega vasega o le a tuuto atu i lenei auala o le aoina o se fugalaʻau.

Mo galuega, oe manaʻomia se piniki po o le mumu foamiran, o se laititi lanumeamata fasi mo laʻau. Oe manaʻomia foi se seti o masani mea faigaluega ma ni talafeagai pepa template. Saunia ni faʻataʻitaʻiga mo petals - tipi ese tolu liʻo mai le pepa, vaevaeina i ni vaega se lima, fausia se petal lapisi mai vaega taʻitasi.

Matou te faʻaogaina ni faʻataʻitaʻiga i le foamiran, faʻatulaga faʻafanua ma le nifo nifo. Oti ese se tasi fasi lapopoa. A manaʻomia, e mafai ona lanu le pito o petala. Matou te faʻamafanafana le uʻamea ma faʻapipiʻi tasi avanoa i le tasi taimi, tuʻuina i ai le faʻaputuga ma faʻaloloaʻi taga, mimilo itu i le isi itu.

Matou te faia se fuga mai le tele o petals. Faʻafefe se polo mai pepa i luga o meaʻai, tuʻu i luga o le nifo ma amata faʻapipiʻi petala. Matou te tuʻuina le laʻau pito laʻititi i luga o se laʻau, kelu i lalo. Faʻamau nei laʻau i le laʻau tutotonu i se siaki siata. A maeʻa le tasi laina, alu i le isi auiliiliga ma galue i le faʻatusa ma isi petals.

Faʻafefea ona fai se lauulu ulu ma se rosa mai foamiran

O se lauulu teuteu e mafai ona faia laiti, tau le iloa, pe tele, faʻaaoga. O hairpins e masani ona faia faʻapitoa mo se faʻapitoa taimi. E te manaʻomia le saunia mūmū mūmū, o le fili auro, e lua lipine nylon o lanumeamata lanumeamata lanumeamata, o se fusipaʻu lauulu e faʻamamaina, ma mea faigaluega talafeagai.

Muamua lava, matou ooti ese petala e tusa ma le faʻataʻitaʻiga. Matou te saunia 6 lapoʻa, 12 feololo, 10 laʻititi. Faʻapipiʻi nei se 14 cm le umi le faʻamau i se fasi pepa 9x10 cm, ma faʻasolo le gaugau mea i se polo. Matou te fusifusia faʻasolosolo petals i le faʻavae - muamua le sili ona laʻititi, mulimuli ane i le ogatotonu, amata sina laʻititi i le isi. Matou te faia laulaʻau ma sepals mai lanumeamata foamiran. Matou te tuiina le avanoa i le ogatotonu ma tuu i luga o le fili. Matou te aoina ni aufana se lua mai lipine, faʻapipiʻi se fugalaʻau ia latou ma nonoa ma le fili. I le itu i tua matou faʻapipiʻiina se kilipa lauulu poʻo se paʻu faʻalelei.

Fausiaina o totonu oso i luga o se au

I le manino mulimuli i faʻatonuga i lea laʻasaga, e mafai ai ona e faia se rosa ofoofogia o soʻo se tele ma faigata. O le a matou faia se fugalaʻau mautu i luga o le au mai foamiran, fugalaʻau uaea, teip tape. E te manaʻomia foʻi le kelu o le Taimi, o se fana vevela, o seti o vali, o se uʻamea e fausia ai laulaʻau ma petals.

E tatau ona tatou amata galulue ma le faia o template. I luga o pepa matou te tusia ai avanoa o le tele manaʻomia - lapoʻa - 5 fasi, feololo - 11 fasi, laʻititi - 9 fasi. Tatou te faʻatauaina ia mea taʻitasi i luga o se uʻamea ma fausia ni faʻamau masani. Tusi i luga se polo mai le pepa alumini, tuʻu i luga o le kulimi nifo. I luga o sea autu, matou te fesuisuiai pupuni. A maeʻa ona potopoto le fugalaʻau, e mafai ona e tuʻuina atu iai se ata e leai se tau e faʻaaoga ai vali vali.

I le isi laasaga, tatou ooti ese laulaʻau, avatu le manaʻoga foliga, ma, pe a tatau ai, vali i le leo o le mea faapipii. Matou te tuʻu eseʻese 6 fasi 10 cm mai le faʻaputuga o uaea, faʻapipiʻi i laʻau. Matou te faapipiiina laulaʻau i se fasi uaea mafiafia, mafiafia le ogalaau i se lipine lipine, vali luga ma vali. I le iuga, matou te teuina le fugalaʻau i le au.

O se rosa i totonu o le a foliga ofoofogia pe afai e te faia mai pupula foamiran. Lanu samasama, mumu, lanumoana, burgundy decor foliga matagofie.

Matai vasega i le faia o se rosa fuga

Faigofie ma matagofie fuga mafai ona faia mai le laʻititi o mea. O le a matou galulue ma le polo foam e ala i le totoina o petala i ona luga. Oti ese ia vaega e 8 e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga i le tulaga o le mataua, saunia se asterisk mai se lanumeamata fasi fulufulu paʻu mo le sepal.

Matou te faʻamau le polo i luga o se tamaʻi uaea. Matou te faʻamafanafanaina uma petals ma sepals i se uʻamea. Matou te avatu ia i latou le manaʻoga foliga e ala i le taʻavale i le va o matou tamailima. Mimilo tasi petal i le ogatotonu ma faapipii i le faavae. Matou te faʻapipiʻiina le isi vaega na fofola, ufiufi le petal mimilo. Matou te faʻaleleia le toega o elemene ma le fesiliaʻi, fealualuaʻi solo. Matou te faʻapipiina le sepal ma se faʻavae laupapa.

Peony tulaʻi: laʻasaga i lea laʻasaga faatonuga

I le faia o lea laʻasaga ma lea laʻasaga mea uma gaioiga i lea laʻasaga ma lea laʻasaga faʻamatalaga fuafuaina e le vasega sili, oe mafai ona mauaina atoa le usitaʻia o sea rosa ma lona ola paʻaga. Mo galuega, oe o le a manaʻomia piniki poʻo papaʻe foamiran, o se fasi uaea, cotton vavae, suauʻu pastels, crepe pepa, PVA kelu.

I luga o se laupepa pepa, fausia se ata o le lumanai petals. E manaʻomia ona e tusia ni vaega se 15 i foliga o mataua eseese. Matou tipi ese le manaʻomia numera o petals, mai 3 i le 15 fasi o ituaiga taʻitasi, manifinifi pe a manaʻomia.

O le autu e faia i le uaea mimilo. Afifi i le vavae vulu ua fufui i le kelu, faʻapipiʻi i le semolina. O le ogatotonu mafai ona lanu i samasama vali acrylic. Matou te sauniaina petals, faʻavasega i vaega ma alu i le aoina - mai tele i le laiti. Matou keluina 4 avanoa i le ogatotonu, fausia le faavae.

Matou te faʻapipiʻiina petala e 5 i le faʻavae e pei o se ili, loloʻu le pito o elemeni sili ona mamafa e lua ma faʻapipiʻi i le faʻavae mai autafa o vaega e lua. E lua ni auiliiliga e manaʻomia. Lenei o le a tatou amata amataina le autu laina. Matou te tuʻufaʻatasia petals 3-5 fasi ma kelu i latou i le fuga. O le matagofie o le peony rose o le a faʻamoemoe i le numera o laina.

Ina ia faia se peony rosa, e sili atu le filifilia o manifinifi laupepa o foamiran. E aoga le tuʻuina atu o le fiafia i mea mai Iran, Saina gaosi.

Rose i le faiga a Iapani

E faigofie atu ona fai se rosa mai le marshmallow foamiran. E manaʻomia ona e faʻaputu i luga ole laʻau ole lilac poʻo le lanumoana, 1 mm le mafiafia. Mo teuteuga, oe o le a manaʻomia lanu moana suauʻu pastels, o se fasi cotton vavae poʻo se omomi. Faia o soʻo se fugalaʻau mai foam paʻu amata i se mamanu. O le a matou aoina le lapoʻa a Iapani mai ituaiga e 3 o petals. E sili atu le faia o se avanoa i se autafa, talu ai marshmallow foam e porous ma faigofie saeia.

O le eseʻesega tele ile va o se fugalaʻau ile ituaiga sasaʻe ose lanu e le masani ai. O le lanu maua malamalama mai le ogatotonu i le pito o le petals. A tipi uma avanoa, matou te faʻalanuina i penitala lava e tasi, paolo ma le omomi. Lenei ua amata ona tatou faʻamafanafanaina ma fausia le fausaga. Matou te faʻalagolagoina elemeni taʻitasi i le uʻamea mo le 2-3 sekone, gaugau i se maliega, mimilo ia.

I le foil autu, muamua faʻapipiʻi laiti petals, ona feololo, i le faaiuga o le sili ona tele. Matou tipi ese le sili atu i le pito i lalo. O le elemene mulimuli o le tapunia o le faʻavae.

O se pale o tamai rosa

O tamaʻi rosa e mafai ona faʻaputuputuina i totonu o se tuʻufaʻatasiga ma tuʻu i totonu o se tuʻamea poʻo se ulo, tuʻu i luga o le augutu i foliga o se uluaʻi pale. O le galuega e vaʻaia e le faigata, ae e toaga lava. Oe o le a manaʻomia le saunia foamiran o se talafeagai lanu mo fuga ma laulaʻau, manifinifi uaea, lipine lipine, mea faapipii, seleulu fao poʻo se puʻi pu foliga.

'Otiʻoti avanoa laʻau, vali peʻa manaʻomia. Ina ua maeʻa togafitiga vevela, matou te avatu ia i latou le manaʻoga foliga talafeagai, matou te faʻaaogaina suia mo laʻau. Matou te vaevaeina le uaea i ni vaega tutusa, i le iʻuga o mea taʻitasi matou te faʻapipiʻi ai se base foil ma aoina petala i rosa tapuni, faʻapipiʻi laulaʻau. I lenei auala, matou te faia 10-15 avanoa i uaea vae. O le aofaʻi faʻalagolago i le faʻaputuga faʻaputuga ole bezel. Matou te faʻaogaina avanoa i se uaea mafiafia, afifi i latou i le mea faʻapipiʻi.

Faʻafefea ma pe o le a le tint rose petals mai foamiran

Ona o le faʻapitoa faʻapitoa, o le vali i totonu o le foam e matua magoto uma, faʻatumuina pu. O le vali oloa e le pisia lima ma lavalava, ma mafai ona mago fufulu ma fufulu. E faʻamatagofie petals petals ma vali o ituaiga nei:

  • Pastel mago I luga o se solosolo susu e faia ai i le penisina, ave i le oloa. Mo tumau ma susulu valivali, gaioiga e faia ma sina faʻamalosi. Faatasi ai ma le susulu malamalama, sliding gaoioiga.
  • Suauʻu pastels. Oe mafai faʻaliliuina lanu i totonu o se solosolo pe na o le tusia o le talafeagai contours. Mo le saoasaoa tuʻusaʻo o atavali, foamiran mafai ona susu.
  • Vali Acrylic. Faʻaoga e fai ni avanoa i se pulumu poʻo se cotton swab. O ivi asoaso o laulaʻau ma laulaʻau e lanu i gaioiga solo.

Faʻafefea ona tausi mo foamiran oloa

O rosa paʻu e faʻapipiʻi pei o isi mea taulima, e le fefefe i le susulu o le la ma le susū. Foamiran oloa e mafai ona tuʻuina i luga o le windowsill, i le faletaele, i le umukuka. Ae, e ui lava i le teteʻe atu i le vevela ma le susū, o mea taulima e manaʻomia ai le faʻaeteete ma se tausiga.

Fugalaʻau mai le tele o faaputuga ma tele petals e sili ona puipuia mai le pefu, teu i totonu o se palasitika poʻo se atigipusa pusa, talafeagai mo le tele o le vaʻa. O palapala i mea faigata ona oʻo i ai nofoaga e tatau ona aveʻese ma le faʻaeteete ma se tamaʻi pulumu. Mai se tele vaega, efuefu efuefu ma se lauulu masini faamago.

Faaiuga

Taʻitasi matai, galulue ma foamiran, faia a itiiti mai e tasi le tulaʻi mai i latou na ofoina atu i le matata vasega, po o le uma. O fugalaʻau e moʻi lava, ma laʻau vaivai ma laumei matagofie. Roses luga o vae, aoina i totonu o se teufugalaau, fatuga i uluaʻi ulo o le a avea ma sili lelei meaalofa mo tagata fiafia i lima teuteu teuteuina.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: МК Хризантемы из фоамирана на резинке. Chrysanthemum of foamIran (Iuli 2024).