8 faletaele mamanu galuega faatino i le laulau fale

Pin
Send
Share
Send

Faletaele a Laconic

O le vaega o le Moscow kopeck fasi i totonu o le laulau fale e 49.6 sq. m, o se aiga ma le fanau e toʻalua e nonofo ai. I le taimi o le toe faʻafouga, na latou filifili ai e le tuʻufaʻatasia le faletaele ma le faleuila: mo se aiga e toʻafa, o lenei filifiliga na fuafuaina. E ui i le laʻititi o le potu, o e ana, na filifili i le va o le taʻele ma le taʻele, na filifili e tuʻu le filifiliga lona lua. O le avanoa e faʻalauteleina naʻo le vaʻaia: o puipui e laina i ma papaʻe sikuea sikuea, lea e foliga mama ai totonu. O se le teuteuina teuteu teuteuga e faia naʻo le vaega o le taele ulu.

O se kapoti lapoʻa i lalo o le tapu e avea o se teuina: o mea uma a le fale e aveese i totonu ina ia aua nei soona mamafa le tamai faletaele ma auiliiliga. O le laconic maeʻa i lanu le faʻaituau faʻatagaina oe e suia faigofie le siʻosiʻomaga ma tele tupe totogi: na tautau se pupuni fou i luga o le faletaele ma isi solo.

Fuafua e le "Studio Flatfororta". Le tagata puʻeata o Ekaterina Lyubimova.

Faletaele tuʻufaʻatasi ma le faʻauma masani

O le eria o se tolu-potu mautotogi i le laulau fale o 65 sq. m. Sa mafai ona tuʻu iinei ni faletaele uma se lua: o tagata faʻatau (o se fafine ma lana fanau teine ​​e toʻalua) e fiafia e talia ni malo, o lea na faʻapipiʻi ai faleese i potu uma e lua, ma i totonu o se fale taele, sa i ai se tamaʻi tapu taele faʻata ma se faʻata.

O le foloa o le fale taele na ufiufiina i le maatauaʻi poselane poloka poloka, ma o puipui na faʻapipiʻi i maa e lua-leo. O le pito i luga e papaʻe ma o le pito i lalo e efuefu ma se laʻau lanumeamata faigata. Meaafale ma laʻau laʻei ma se pupuni ma teuteuga fugalaʻau avea ma faʻaaliga. O le vanity unit ma toilet toilet ua faʻamalolo. O le palama faʻapipiʻi faʻapipiʻi se pupuni puipui faia i poloka poloka, lea o loʻo nanaina ai le faʻaputuga. O elemene tautau e faʻapea e sili atu le lautele ma faigofie ona fufulu le potu.

Faʻamaeʻa ma Marazzi porcelain stoneware ma Kansay Paint. Vanity unit, faletaele, tapu taele ma faletaele Jacob Delafon.

Tufuga o Irina Yezhova. Le tagata puʻe ata o Dina Alexandrova.

Faletaele ma faamatalaga ofoofogia

O le eria o se fale mautotogi i le laulau fale e 50 sq. O ulugaliʻi ulugaliʻi faʻatoʻa maua se pepe e nonofo i lenei vaega kopeck. O le manaʻoga tele mo se tisaini o le faigofie o totonu e laʻititi taumafaiga ma taimi mo le faʻamamaina.

O le fale taele, pei o le potu atoa, na liu moli ae faʻatusatusa i elemeni lanu. O lanumoana lanumoana malamalama na faʻaaoga e maeʻa ai, ae o sikuea sikuea na faʻataʻoto i le vaega taele susu ma le vaega pito i lalo o le puipui. Ina ua ulufale i totonu o le potu, o le pupula vaʻaia i luga o se susulu faʻata ma se lanumoana auala. O lona pupula foliga ma moli mama foliga galue e vaʻaia lautele le avanoa.

Laʻititi Greene vali, Bardelli ma Cezzle tile na faʻaaogaina i le poloketi. Meafale "Astra-Form", Roca fale teu oloa mama.

Foafoa Mila Kolpakova. Pueata ata Evgeniy Kulibaba.

Matagofie "faletaele" faletaele ma taʻele

Tolu potu potu ma le lautele o le 81 sq. o loʻo tu i totonu o le laulau potu o le P-44T faʻasologa. O le fale o se fafine pisinisi ma lana tama tama muamua. O le autu faiga o totonu o Amerika masani. O loʻo vaeluaina totonu o loʻo avea ma avega, o lea e le manaʻomia ai se toefausiaina. O fale taele na tuʻufaʻatasia e tagata muamua.

Na fesili le tamaitai talimalo e sui le tapu taele i se fale taele ma ona faitotoʻa malamalama. O le masini tamea na tuʻuina i lalo o le tasi laulau e faia i maʻa faʻapitoa. Sa faʻapipiʻi le faleuila, ma o kapoti a le aiga na fuafuaina mo le teuina o mea ma faʻapipiʻi paipa. O le faletaele o loʻo faʻapipiʻiina i le porcelain stoneware e faʻataʻitaʻiina maamora, lea e avea ai meaafale foliga mamalu ma faʻafaigata.

Fola ma puipui - Panaria porcelain stoneware. Meafale "Workshop-13", Laufen paipa, Eichholtz sconce moli. Liligi lau Vegas.

Foafoa Elena Bodrova. Le pueata puʻe ata o Olga Shangina.

Polokalama tuʻufaʻatasi tuʻufaʻatasia i lanu lanumoana

O se tamaʻi fasi kopeck o le 51 sq.m o loʻo tu i totonu o le laulau o le P44-T faʻasologa ma e aofia ai i se aiga talavou ma se tamaititi. Tagata faʻatau faʻaoga avanoa o le mafai ona toefausia i totonu o le faletaele ma tuʻu faʻatasi le faletaele ma se faleuila. O lenei vaifofo na mafai ai ona fausia se kapeneta i le vaega na avanoa, lea na nana ai le masini fufulu (vaega i le itu taumatau o drawers). O le teuina atoa o loʻo mafaufauina i se mea laʻititi lava: o senetimita uma e faʻaaogaina, e aofia ai le avanoa i luga aʻe o le puipui-tautau faletaele. O meaafale na faia e tusa ai ma ata o tusitala o le poloketi.

Na faʻaaogaina tile o Marazzi Italia ma Little Greene vali mo teuteuga, Wow porcelain stoneware na faʻataʻatia luga o le foloa. Fale tumama Roca.

Design studio "Masani eria".

Faletaele i le Igilisi faiga

Tagata e ona le tusi tolu-ruble ma le lautele o le 75 sq. na feagai foʻi ma faʻatapulaʻaina pe a toe atiaʻe se fale mautotogi i totonu o le laulau potu, o lea na o latou suia ai le faletaele, tuʻufaʻatasi se faletaele ma se taʻele. O le iuga potu na faʻateleina i le 4 sq.m.

O le e ana le fale mautotogi o se tisaini, o lea na ia fausia ai totonu mo ia, lona toʻalua ma lona afafine. O le faletaele o loʻo faʻamauina i le paʻu "boar" paʻepaʻe, ae le o se faʻaaloalo lea i teuga, ae o le iʻuga o le fia tausaga o le tagata e ana le fiafia i teuteuga, lea na muamua vaʻaia ma ana uo Lonetona. O se ie puipui pupuni ma se foloa kapeta faia i multicolored ceramic elemeni faʻaopoopoina matagofie i totonu. O le teuteuga autu o le faletaele o le pogisa emerald vanity iunite. O le laupepa taele e lua faaputuga: o se fafo teuteu vaega ma se totonu susu.

Faʻamaeina ma Peniamina Moore vali, Adex ma TopCer tile. Sideboard Caprigo, Faʻata faʻailo, Villeroy & Boch mea tumama.

Foafoa Nina Velichko.

Monochrome tusitusi faletaele

O le vaega o lenei "kopeck fasi" i totonu o le laulau potu o 51 sq. O se ulugaliʻi faʻaipoipo ma se la tama teine ​​ma le pusi e nonofo iinei. O le fale atoa ua fuafuaina i lanu uliuli ma papaʻe lanu feololo ma auro elemeni, ma le faletaele e leai se tuusaunoa. I le faʻaaogaina o se "puaa" faʻatulagaina, faʻatulagaina ma eseesega maosiua, o le tisaini optically faʻateleina le maualuga o le potu. O elemene auro i luga o laupepa ma paolo, faʻapea foʻi ma le laupepa faʻasuaʻamea, faʻaopoopo mea taugata i le lagona. O se masini fufulu na tuʻu i lalo o le kesi tapuni, ma se kapoti tautau ma se tapu na tuu faʻafesagaʻi.

Mo puipui, Kerama Marazz tile na faʻaaogaina. Meaafale meaʻai, vaiola uʻamea lafo Roca. Moli saunia e Leroy Merlin.

Tufuga Elena Karasaeva. Ata na saunia e Boris Bochkarev.

Faletaele i lanu beige

O le eria o le tolu-potu mautotogi i le laulau fale o 60 sq. O le iuga o le maliega toefausia, na faʻateleina le faletaele ona o le auala i le umukuka. E tele ni niches i totonu o le potu, e mafua mai i le auala ea ma le lavalava fausia-i totonu o le auala. O se tapu taele ma lona tulimanu beveled ma se tioata vaeluaina na tuu iinei. O le masini ta lavalava na faʻapipiʻiina i se malologa malolo, ma se kapoti lautele na fausia i luga.

O totonu e teuteuina i lanu mūmū ma papaʻe. O moli mama e leai se mea e fai, tautau meaafale ma fale tumama, faʻapea foi ma galuega malamalama e faʻalauteleina le avanoa.

O puipui ma le foloa e faʻapipiʻi ma tile Equipe. Dreja kapeneta, Hoff ato ato, vai taele Riho.

Le tisaini Julia Savonova. Pueata ata Olga Melekestseva.

O nei poloketi e faʻamaonia ai e ui lava i tamaʻi ata, o fale taele i totonu o le fale e le gata e mafai ona tuʻufaʻatasia uma mea e te manaʻomia, ae faʻapea foi ona maofa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How To Make Authentic Pork Lau Lau (Mae 2024).