Ala savali mo se auala vaapiapi

Pin
Send
Share
Send

O se auala vaapiapi e maua i le tele o fale mautotogi. Lenei foliga mafai ona faigofie ona liua i se lelei pe a e filifilia le meaafale saʻo. Faʻafetai i faʻaonapo nei vaifofo fofo, o le sili savali-ala potu mafai ona faia matagofie ma aoga. E oʻo lava i se tamaʻi potu e tele ona sone. E faigofie lava ona faʻatulagaina i latou ma le fesoasoani o se alasavali talafeagai mo se auala vaapiapi. O ia meaafale e iai ona lava uiga ma tele filifiliga mo le faʻatinoina.

Vaega o le faʻavasegaina o se auala vaapiapi

O auala uumi e mafai ona eseese i le tele. Amata le lipea, muamua lava, oe manaʻomia le faia o se auiliiliga ata, faʻatulaga meaafale muamua, maka le nofoaga o lago, teuteu elemene. O le mamanu mafai ona mafaufauina saʻo pe a fai o auiliiliga uma o le a vaʻaia faʻaopoopoina le avanoa. O elemene uma e tatau ona aoga.

A faʻatulagaina se potu vaiti, e tele mea e tatau ona mafaufau i ai. E leai se mea e tatau ona faʻalavelaveina pe faʻatapulaʻaina gaioiga. O le lautele pito i lalo ole 80 cm. Aua le filifilia meaafale loloto. Uma elemeni tatau ona tu i le tasi puipui. E taua le filifili o le sili ona manuia moli, saʻo faʻatulaga faitotoʻa i tuaoi potu. Malamalama teuteu pa puipui ma mea aoga o le a fesoasoani e faia totonu totonu malamalama ma ea.

O se lapoʻa atoa-atoa faʻata o le a foliga lelei i totonu o se auala vaapiapi. O le autu autu o lenei togafiti o le vaʻaia faʻateleina le avanoa. O auiliiliga uma e faʻatumuina le alasavali e tatau ona puʻupuʻu ma fealofani. Afai o le potu e umi tele, e mafai ona e aumaia latalata i le foliga o le sikuea faʻaaogaina ai le diagonal foloa mamanu.

Stylistic mamanu

E teuteuina tamaʻi potu ma le faʻataʻatiaga e le masani ai, o metotia masani lava ia e faʻaaoga mo vaega masani. O ia tulafono e faʻavae i luga o filifiliga a le tagata lava ia o e ana le fale mautotogi poʻo le fale. E mafai ona e fausia se siosiomaga mafanafana e ala i le teuteuina o se potu i se tasi o sitaili nei:

  • Tekonolosi maualuga. Susulu malulu o uamea ma tioata. Fola ma puipui e naʻo lanu manino, talafeagai 3D tusia e faʻatagaina. Wallpaper poʻo le vali vali - efuefu, siliva, paʻepaʻe. O le taualuga mafai ona faia faʻalauteleina pe faʻamalolo i moli malamalama. O luga faʻata o le a foliga lelei. E tasi le lanu viole, lanumeamata, lanumoana teuteu e faʻaaoga e fai ma faʻamatalaga taua.
  • Atunuʻu Faigofie ma naturalness e faʻamamafaina e pepa puipui ma se fugalaʻau mamanu. O se tasi o puipui e mafai ona faʻamamafaina, teuteuina lona 'afa, mai le ogatotonu i le palasi, ma maʻa teuteuina poʻo le sima faʻaoga. O se faigofie tasi-tulaga faʻalo o le a talafeagai, e aunoa ma ona po nei manatu malamalama.
  • Masani ma ona po nei. Faʻamaeʻaina mea ma meaafale lanu e naʻo pupuni masani - oneone, beige, lanumeamata, paʻepaʻe. O se tuʻufaʻatasiga o ni lanu i le taimi e tasi i luga o le faʻalo poʻo puipui e foliga lelei.
  • Baroque. Stylish po nei totonu aofia ai le faʻaaogaina o semi-anamua meaafale. O le potu atoa e tatau ona teuteuina i se foliga tutusa. Lanu talafeagai mo teuteuga puipui ma meaafale o auro, 'apamemea, piniki, burgundy.
  • Minimalism. Teuteuga puipui i le naʻo le tasi leo, o le laʻititi meafale ma teuteuga. O lenei sitaili e le taliaina ni auala, naʻo mea sili ona manaʻomia ma mea e fai ai elemeni.
  • Emepaea faiga. Fetaui lelei mo vaapiapi ma umi auala savali. I le sitaili o le Emepaea, o le a foliga manino ma susulu. A o teuteuina, latou te faʻaaogaina le paʻu, pupuni pupuni, mo se faʻataʻitaʻiga, mumu, auro, lanumeamata, lanumoana. E tatau ona faʻaavanoa le potu i teuteuga talafeagai.

Le filifiliga o le faʻamaeʻaina o mea ma lanu

A filifilia ni mea, e tatau ona e amanaʻia foliga vaaia o le potu vaʻai. E tatau ona teteʻe le susu, faigofie ona faʻamama, onosaia suiga o le vevela. O le autu taua o le tatau ona faigofie o le tausiga. E sili atu le teʻena le faʻamago ma puipui e iai pepa. O elemene mafiafia o le a aveʻese avanoa taua ma o le a le aoga i totonu teuteuga. Plaster, vinyl pepa puipui o le a faia.

O aso nei tisaini manaʻomia se filifiliga talafeagai o lanu. O le mea e ave i ai le faʻamuamua e tatau ona avea ma malamalama fusi o alaleo. Paʻepaʻe, lanumoana, kulimi faʻauma o le a faia se vaapiapi potu leai se pupuni foliga foliga fou ma ea.

I se faʻaopopoga i le lanu autu o le iʻuga, e tatau ona e filifilia le faʻataʻitaʻiga saʻo. E manaʻomia le tuʻuʻeseina o laina tuʻu i luga, o se faʻataʻitaʻiga tele e faʻaitiiti ai le potu. O le vevesi solo o le a foliga lelei.

Filifiliga ma le faʻatuina o meaafale

A maeʻa galuega maeʻa, e mafai ona amata ona e faʻaauupegaina le potu, amata faʻatulaga meaafale i se auala vaapiapi. E mafai ona faʻatau se hallway o tulaga faʻatulagaina tele pe okaina lona gaosiga e tusa ai ma se poloketi faʻapitoa. O meaafale o le a faʻafetauiina i le tele o le potu, ia i ai mea taʻitasi i le talosaga a le tagata faʻatau. Ina ia maua le maualuga faʻamafanafanaga pe a tuʻuina kapoti ma fata, nisi tulafono e tatau ona mulimulitaʻia.

Meaafale mai mea mea e sili atu ona lelei

O meaafale meaafale mo soʻo se nofoaga malolo e tatau ona faia mai le saogalemu mea masani masani. E masani ona faʻaaoga laupapa. I le leai o se tupe, taugata laupapa faʻataʻitaʻiga e mafai ona suia ma paʻaga mai MDF, chipboard.

O meaafale pepelo o le a foliga manaia mai i luma o auala savali. O le nofo i luga o lenei filifiliga, e tatau ona malamalama o mea uma o le a vaʻai manino. Faʻatautau ma fata e faia i le malulu uʻamea o le a aoga ma faʻamafanafanaina na o totonu o le lautele o auala o fale tumaoti. Matagofie oloa gaosia ma teuteuina teuteuina o le a faia totonu e faʻaleleiina ma faʻafaigofieina, aveina a maualalo avanoa.

Tatala pe tapunia faiga teu

Mo se tamaʻi fale va apiapi ma se va apiapi, o kapoti tapuni, fausia-i faʻataʻitaʻiga ma faʻata faʻataʻitaʻi e talafeagai. O le tatalaina o le a le talafeagai, aua o le a latou faia le potu sili atu vaapiapi. O se filifiliga lelei o se fata ma lautele vavalalata. O atigipusa mafai ona lanu palasitika poʻo le vino. Tapuni teuina o le a maua ai se lagona o le oka, faia le faʻatulagaina o vaitau o aitema mafai ma le vaʻaia. Hinged modules o le a faʻasaʻolotoina avanoa i luga o le foloa, faʻatagaina oe e tuʻu se fusi seevae lauitiiti i autafa o le puipui.

O se seti talafeagai o le tele modules o le a fesoasoani e nana uma mea laiti ma tetele mai mata. Taʻitasi potu ua i ai a latou lava aoga. Pusa maualuga ma faʻatumu lelei totonu faʻatumuina le tele o teuina. O aso nei faiga ma se faʻailoga e mafai ona faʻaaogaina e le gata mo le teuina o au lava meatotino, ae faʻapena foi ma se nofoaga lelei e nonofo ai.

Meafale e oka pe sauni: o mea lelei ma le lelei o filifiliga e lua

Soʻo se meaafale mo le alasavali e tatau ona faʻalelei, ave le maualalo o avanoa. Oe mafai ona faʻatau se sauni-faia pusa, faʻapipiʻi tagata taʻitasi modules pe faia se tagata taʻitoʻatasi mo gaosiga. Mo le faʻatauina o se oloa maeʻa, ua lava naʻo le iloa o le itu o le lumanaʻi pusa. O le lelei o le tasi-fasi oloa aofia ai le tele assortment, maualalo tau, anapogi faaooina ma faapipiiina lava ina ua maeʻa faʻatau. O le le lelei tele o lenei filifiliga o le tulaga masani.

O le alasavali mafai ona faia e okaina i so o se tele ma tisaini. E naʻo lou manaʻomia e filifili se kamupani talafeagai, valaʻau se measese ma faʻatali mo le maeʻa oloa. Le mamanu ma faʻatumuina o le teuina polokalama mafai ona faia e tusa ma se tasi fuafuaga. O le lelei o meaafale faia-masani e mafai ona fausia i aofia ai maualuga maualuga sao, puʻupuʻu, taʻitoʻatasi. Le lelei - tau maualuga, le manaʻoga mo se faʻatali umi, le ono ono toefaia pe a maeʻa talafeagai.

Lavalava loka: fetuunaiga ma lapoʻa

O se tautau poʻo ofu e manaʻomia e teu ai lavalava i le alasavali. O le filifiliga lona lua e masani ona faʻaaogaina. E tele filifiliga mo le faʻatinoina o oloa faʻaonapo nei, le aofia ai le i ai o faitotoʻa fesuiaʻiga le lelei. I le ituaiga o fausiaina, sliding wardrobes e vaevaeina i ituaiga nei:

  • Tanu i totonu Latou nofoia se isi nofoaga, leai ni a latou lava pa. O sea ituaiga mamanu o le a talafeagai i auala vateatea, lea e mafai ai ona e faigofie ona pa ese se vaega o le potu mai le puipui i le puipui. I lenei tulaga, o le a lava e okaina tasi facade ma se faasee faiga.
  • Faʻapaʻu O kapoti atoa e i ai itu, vaeluaina, foloa ma tapuni. E masani ona faia i latou i le faʻalo lava e faʻatele ai le faʻaaogaina o le vateatea e ala i meaafale tetele.
  • Tulimanu O tamaʻi fausaga e faʻaaoga lelei le avanoa i le tulimanu. Pau a latou faʻafitauli o le faigata i le filifiliga o mataupu.

Filifilia o se kapoti

A filifilia se kapeneta faʻataʻitaʻi mo se vaapiapi auala, e tatau ona e manatua e uiga i foliga vaaia o sea potu. O le a ofi i totonu o fufusi avanoa ma e le o filifiliga uma o le a talafeagai. Muamua lava, e tatau ona e vaʻavaʻai i le ituaiga o oloa. Faʻaoga se mea faʻapipiʻi e fua ai le mamao talafeagai mai le puipui e tu ai. Faʻapea foi ma le taua tele o agavaʻa, lelei o totoga, ituaiga ma lanu o mea, ituaiga o foliga.

Ina ia filifili le sao lavalava faiga, oe tatau ona muamua filifili i mea o le a teuina i le auala. Afai o ofu i fafo, ie moega, pulou, seevae, e te manaʻomia se ofu tele ma tele fata ma drawers. O le mamanu mafai ona tapunia pe matala i le tulaga o se fata.

O faiga tuʻufaʻatasia e sili ona lauiloa. O lavalava ma ni fata e tatala matala e faʻatagaina ai oe e faia se faʻapitoa i totonu ma tausi le faʻatonuga. I tapunia vaega, seasea faʻaaogaina, vaitau mea e mafai ona aveʻesea, i matala vaega e mafai ona e tuʻuina mea mo le faʻaaogaina soʻo.

Taualuga mezzanine - faʻaopoopo faʻaputuga i se laʻititi avanoa

Mezzanines faia le alatele lautele ma lautele. Lenei auala pe a filifilia se potu tisaini e sili ona talafeagai mo tamaʻi fale mautotogi. O le faʻatautauina o kapoti i lalo o le faʻalo e faʻatagaina ai oe ona tuʻufua se vaega o potu e teu ai mea, e maua ai le tele o le avanoa i mea talafeagai. I le mamanu, latou ua vaevaeina i le nei ituaiga:

  • Tasi le itu. O faitotoʻo o drawer o loʻo tu i le tasi itu. O le pito i tua o le kapeneta papaʻu e faʻasaga i le puipui.
  • Faʻalua. Pass-through mezzanines e i ai faitotoʻa i itu uma. A faʻatagaina e avanoa, e faia ia umi ma avanoa. E masani ona tu i luga aʻe o le faitotoʻa i totonu.
  • Tatala Nofoaga masani poʻo fata e leai ni faitotoʻa. Le talafeagai mo le teuina seasea faʻaaogaina, unaesthetic mea.
  • Tapunia O fausaga saogalemu e talafeagai mo le teuina o ni aitema.
  • Faigofie O le mezzanine ua faʻamutaina e avea o se elemeni o isi meaafale ma e faʻapipiʻi i le pito i luga o le kapeneta.

O le nofoaga lelei mo fata o loʻo i lalo o le faʻalo - luga o le faitotoʻa, i le va o potu. Afai e tele le avanoa i le alatele, o le gallery mezzanine i luga o le puipui atoa o le a foliga lelei.

O a meaafale e manaʻomia pea

O teuteuga i le auala savali ma lona faʻatumuina e tatau ona ogatasi ma le lautele i totonu o le potu mautotogi poʻo le fale. O meaafale e tatau ona faʻatusatusa i le autu o le lautele sitaili ma fetaui ma le olaga o tagata e ana. Oe mafai ona filifilia talafeagai meaafale faʻataʻitaʻiga mai le ata pe sau ma sau oe lava uluaʻi mamanu.

I se faʻaopopoga i lavalava, o aitema nei o loʻo manaʻomia lava i le auala:

  • Tautau tautau E fetaui lelei le faʻamamago susu i fafo i luga o matau, tautau se faamalu poʻo se peleue mo sina taimi.
  • Fata seevae tapuni mo le teuina o seevae taumalulu, isi seevae vaitau.
  • Tatala fola i luga o le foloa. Mo seevae masani.
  • Ottoman poʻo le nofoa mo nofoa.
  • Faʻata atoa.
  • Fatafata o drawers ma le tele o vaega mo le teuina o ituaiga uma o mea laiti.

 

Meafale Multifunctional mo vaapiapi ma tamaʻi hall

Mo se laʻititi lava auala siʻosiʻomaga, e tele fofo mamanu. Ina ia aua neʻi faʻamalosia le avanoa ua leiloa, latou te faʻaaogaina tekinolosi faʻaseʻe, ma le filemu ma le sologa lelei o le faitotoʻa. O suiga e oʻo atu foi i le tootoo ma elemeni lagolago uma. O ia fausaga e avea ma umi, mama, faigofie ona faʻapipiʻi.

Multifunctional meafale i le auala savali faʻataunuʻuina le tele o gaioiga i le taimi e tasi, o le autu o lea o se agavaʻa faʻaputuina faʻalapotopotoga. O le faʻata kapeneta ma moli uila TAITAIINA o le a faʻamalamalamaina se pogisa auala, o se fata ma se avanoa o le a faʻatagaina ai oe e nofo i lalo ao suia seevae.

Faaiuga

O e anaina se auala vaapiapi e faigata ona filifili i le faamaeʻaina o mea ma meaafale. O se tamaʻi potu e manaʻomia tele le faʻalogo nai lo le potu tele, aemaise pe a fai o le lima e faʻaleleia. Ina ia fuafua tatau le avanoa, e tatau ona e mafaufau ma le totoa i le ata, filifili meaafale o le manaʻoga faʻatulagaina.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: sili ona lelei musika anamua (Iuli 2024).