Fale teu tusi i totonu e 50 ata faʻataʻitaʻiga

Pin
Send
Share
Send

Ua alu le taimi aʻo tamaʻi tusi i totonu e fai lava sina aoga i totonu o le potu. Ia atonu o latou o se elemeni o teuteuga i totonu o se fale mautotogi poʻo se ofisa. O se avanoa sili lea e faʻaali ai lou fatufatuaʻi. Faʻafefea pe a tatou o ese mai le masani ma le taua tele puipui tali faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻi ma geometric foliga? O mea mo le gaosiaina o ia oloa e matua eseʻese lava: mai laʻau masani i ona po nei, tioata ma uamea mea.

Ituaiga

Lisi tusi e mafai ona faʻavasegaina e tusa ma faʻavae eseese. Lenei o se tasi o le typologies: ala i le mamanu.

  • Ma mauga natia. Tagata e umiaina e le vaʻaia. Tasi maua le manatu o le fausaga e a faʻapipiʻi pe i ni auala le mafaufauina faʻapipiʻi i le puipui. O le mea moni, o fata o loʻo faʻatiʻetiʻe luga o tetele uʻamea pine ma faʻamau.
  • Faʻamafanafana ituaiga. O faʻamau i lenei tulaga e le gata ina faʻataunuʻuina ai la latou galuega, ae o ni mea teuteu foi. E i ai itu (faʻapipiʻi mai pito) ma faʻamafanafana pito i lalo (faʻamau saʻo i lalo o le fata, e le tatau mai le pito). E ala i le faʻatauina faʻamau ma se fata mai eseʻese gaosi, oe mafai ona fausia se amataga fausaga.
  • Oloa masani O le module o se iunite mo le faia o se fata o soʻo se tele. Ma le isi, o le numera o filifiliga tuʻufaʻatasia e fuaina i le selau. O se faʻapitoa tulaga o paso fata e faʻatagaina ai oe e fausia ni pa puipui eseese mai tafatolu.

    

  • Faʻafa. Tasi poʻo le sili atu luga protrude tala atu o le lagolago. O ia oloa e talafeagai mo le tuʻuina o totonu teuteuga, tusi poʻo tautau laʻau.
  • Vertical (mini-racks). Nei o ni lauiti laualuga o loʻo tu le tasi luga o le isi i le tulaga o le apefai (o se filifiliga - o se apefai).
  • Multifunctional. O fata, mo a latou faʻaititia uma, e mafai ona faia ni gaioiga i le taimi e tasi. Nei o ata toso-mai drawings, masini faʻamalama faʻamalama. O se oloa uʻamea mafai tasi taimi avea ma faʻata.
  • Telefoni feaveaʻi O lenei meaafale o loʻo i le va o le tu ma le fata masani. O se feaveaʻi tulaga faʻatulagaina ma uili. I se faʻaopopoga i le teuina o tusi, e mafai foʻi ona faʻaaoga e ofi ai le fale lapoʻa o fale, masini puʻe leo ma ata puʻeata. O le foloa o se fofo lelei mo se potu potu potu pe a vaeluaina le avanoa i sone.

Faʻamoemoeina i le nofoaga, o loʻo iai puipui ma fola faʻamatalaga. O mea mulimuli e lava tele. I se faʻaopopoga i la latou autu autu, latou masani ona tautua o ni vaeluaina i potu potu. O le filifiliga sili ona taatele o se shelving faia o se meaafale "pa", vaevaeina i le maualuga ma le lautele i vaega eseese. O le "okaina oka" o faʻavae masani i tafatafa o nofoa faʻataʻavalevale poʻo sofa e foliga mai foʻi e mai le amataga.

O le lelei o pa puipui-oloa o lo latou compactness. Faʻatusatusa i meaafale i fafo, latou faʻaaluina tele tele avanoa. E maitauina o ni oloa tuʻufaʻatasi o le a faia totonu o le potu muamua ma matua le masani ai. A o le latou tulaga, e mafai ona avea ma soʻo se potu.

    

Fata e le masani ai

O ai na fai mai o le faletusi fale e tatau ona avea ma le fiu laina o tamaʻi tusi poʻo fata, pei i totonu o le masani potutusi? I tua atu i na mea uma, e mafai ona faia latou e le naʻo se teugaoa o le poto pepa, ae faʻapea foi ma se uluaʻi mamanu elemeni, o se mea teuteu totonu moni. Mafaufau i filifiliga sili ona manaia o le a e le taumateina e te fiafia iai. Masalo e te manaʻo e faia se mea e tutusa ma le okaina pe oe lava.

PinPres

Lenei o se ese mai koluse i le va o fata, tusi ma fata. O se laupapa laupapa laupapa faʻamalama faʻapipiʻiina i pine faʻaalu. E mafai ona e tutoʻatasi fatuina vaeluaina ma pule i lau oe lava faitalia. O le "masani" faʻamatalaga o nei fata e samasama, moli, piniki pe mumu. I se faʻaopopoga, e mafai ona valiina i latou i taimi uma. E oʻo foi i le pepe e mafai ona faʻatautaia se teuina mo tusi, suia. E le taʻua e le gata e faigofie, ae manaia foi.

O tusi uma ou te fiafia iai o loʻo iai ma aʻu

O se nofoa faʻapitoa faʻapitoa lenei mo i latou e fiafia e faʻaalu taimi e faitau ai. O tusi o loʻo faʻatulagaina lelei i luga o fata latalata i le nofoa. Faʻapitoa vaega e saunia mo mekasini. E i ai foi sina malologa malologa lea e mafai ai ona e tuʻu faʻalelei se ipu ti.

Fausia

Lenei o se fata faigofie. Poloka o le tutusa faʻatulagaina e mafai ona feliuliuaʻi i auala eseʻese, taimi uma mauaina se atoa eseʻese faʻamatalaga. O lenei e mafai ona e tutoʻatasi fuafuaina se tulaga ese o meaafale i tau laʻititi. O fata e tuʻufaʻatasia lelei i totonu o se fata, latou foliga foliga mai i le tulaga o le puipui faʻusaga e pei o se le masani ai melikerio. E mafai ona e faʻaaogaina lenei ata e le masani ai o se vaevaega mama mo le faʻatulagaina o le avanoa i se potu.

Lazybones

O le a se isi mea e sili atu ona faʻafiafiaina nai lo le faitauina o se tala poʻo se leoleo o tala, o loʻo faʻaloaloa atu i luga o le sofa mafanafana? E sili atu pe a fai o le uluaʻi sofa e tuʻufaʻatasia ma se tamaʻi tusi. Nei mafai ona avea laiti-fata i autafa o le oloa.

Pac-Man ma le Superbrothers

O se amataga pa oloa ma sela e mafai ona faigofie ona e faia oe lava. O le amataga o le oloa o lona foliga foliga Pac-Man, o le toa o le komipiuta taʻaloga. Vitio taaalo fiafia o le a talisapaia lenei mamanu elemeni. Le isi aitia mo tagata fiafia i taʻaloga vitio. I le vasega pepe, fata e faia i le laupapa plywood poʻo le drywall i le sitaili o le taʻutaʻua lauiloa Super Mario taʻaloga e talafeagai. Ma fuainumera supermen - Luigi ma Mario - o le a faʻamaeʻaina le ata o le oloa.

    

Pupuni

E te fiafia e malolo i totonu o le faʻamoe? Ma o le faletusi fale o le a sili atu le mafanafana i se faʻapitoa faia "pupuni" ma sela, faia pei o se faʻatulagaina. Pe aoga pe leai, e le mafai ona aveʻesea le originality mai lenei filifiliga.

Faʻafanua o le atunuʻu

O le faʻavae o lenei oloa e le masani ai, e faia i foliga o tuaoi o le atunuʻu e te fiafia tele iai, ma e mafai ona tuʻu fata e te manaʻo ai.

Filifilia fata mo tusi

Ma, potu tusi e mafai ona tuʻuina i soʻo se potu. E le gata i lea, e matua le manaʻomia lava le faʻaaogaina na o mo latou mafuaʻaga autu. Ina ia faʻaopopo le tulaga i totonu, e mafai ona e faʻatumuina i latou i atavali, pepa faʻasalalau, mea faʻamanatu poʻo ni ata puʻe. A faʻapea e te manaʻomia ni oloa e faʻapipiʻi i puipui, aua le faʻamaualuga. Ma o le a latou sili atu matagofie ma sili atu gaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e matua talafeagai e aapa atu mo se tusi e aunoa ma le tu i luga mai lau nofoa e te fiafia i ai.

O ia meaafale foliga matagofie i luga o le puipui i tua o le sofa. Nei - e uiga i le filifiliga o mea. E manaʻomia le amanaʻia e le gata i le matagofie o le oloa, ae faʻapea foi ma lona usitaʻia o le sitaili o le teuteuga o le potu.

WoodLenei o se lautele lautele lomiga, o se masani o le ituaiga. O le fafie e i ai sona matagofie tulaga ese, tulaga ese foliga. I le taimi lava e tasi, o se oloa laupapa e mafai ona tatalia taua tele ma o le a tumau mo se taimi umi. O ia oloa e taua tele i totonu o totonu o ituaiga masani, pao, faʻapea foi ma Provence.
TioataO lenei filifiliga e mo tagata faʻaonapo nei ma lelei. O ia fata e foliga sili ona manaia. O le mea moni, o le tioata o se mea maaleale, ae o oloa e faia mai ona maualuga-malosiʻa eseʻese o le a tautuaina oe mo se taimi umi.
PalasitikaTau maualalo, faigofie-tausiga mea. O le isi uiga lelei o le tumama. O le palasitika e le manaia i le suia o le tuputupu aʻe, e le pei o fafie, mo se faʻataʻitaʻiga. E tele taimi e faʻaaoga ai oloa palasitika i totonu o aso nei.

     

E tutusa lava le taua o le amanaʻia o le faʻavae o tusitusiga o le a tuʻuina i luga o fata pe a filifilia se oloa. Afai e le mafai ona e mauaina se mea talafeagai i totonu o se faleoloa meafale, e fautuaina e fausia mo se tagata taʻitoʻatasi i se faʻapitoa kamupani pe faia oe lava.

Tusi i totonu

O le mea e malie ai, o le tusi e le naʻo se mea aoga. E mafai ona avea o se manaia ma muamua fasi teuteuga, o se sili ona lelei tisaini soa. O le teuteuina o se potu ma tusi maumaututū ma tusi faʻatauvaʻa i fausaga lanu o se mea taua tele mo i latou ua suia atoa i le faʻaeletise. E aoga foi. Mafaufau i le ata, oe mafai ona aveina ese ma toe faitau le afa-galo tusi o lau e fiafia tusitala. Nei o ni filifiliga manaia.

  • Tusi "puipui". Lenei filifiliga e mo tagata e ona le tele faletusi fale. Fola mai le fola i luga o le taualuga avea o se uluaʻi nofoaga autu. E le o se mea faʻafuaseʻi le tele o tufuga latou te faʻaogaina lenei fofo. O tusitusiga e mafai ona faʻavasegaina e tusa ma tuutuuga eseese: lapoʻa, ituaiga poʻo le ufiufi lanu.

  • Faʻaputuga o voluma ile tulimanu. O se tali manaia mo se potu malolo poʻo se potumoe foliga foliga ese lava o isi mea teuteu e tau le manaʻomia.

  • "Skyscraper". O le mea moni, o ni nai voluma le masani ona tiaʻi i luga o le laulau kofe e manaia, ae fai si tau le malie. E sili atu le faʻamalieina o le fausiaina o uluaʻi tusiata fale e ala i le filifilia o oloa i le tele ma le paolo. Ae peitaʻi, afai e te alofa moni e faitau, e mafai ona tupu ai ni faʻalavelave faigata. E taua foʻi le tuʻufaʻatasia o fatuga e te le paluina i le lanu ma le pito i tua.

  • Tusi i fafo atu o le potu malolo, potumoe poʻo le aʻoga. O le a latou foliga matagofie i totonu o le umukuka totonu poʻo le auala savali. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se "motu" mamanu foliga sili atu i le umukuka, poʻo se rotasi se tasi. O le nofoaga tonu lava e tuʻu ai tusi malamalama a fafine poʻo tusi mamafa. Ae o le faletaele, e le faigofie mea uma. E mafai ona tuʻu fata ma tusi iina peʻa iai se pulou lelei.

  • Mea taulima mai voluma tuai. O se auala sili lea e avatua ai le ola fou i tusitusiga na e te leʻi faʻaaogaina mo se taimi umi. E ala i le nonoaina o toms i luga o se pou uʻamea, faʻapipiʻi faʻatasi ma ufiufi i latou i le vali, e te maua ai se tulaga lelei mo se laulau fai fale. E mafai ona e faia se uluaʻi "moega" mai le le manaʻomia o voluma mo fale laʻititi maualalo, mo se faʻataʻitaʻiga, suamalie.

  • Faletusi Phantom. O lenei togafiti o loʻo faʻaaogaina i totonu o fale masani, faʻapea foʻi ma cafe ma faleʻaiga e iai a latou mea. Aneti tomes e le taugofie, o lea sese tusi, lea e aofia ai se ufiufi ma se palasitika faʻaofi, fesoasoani mai.

Mo fiafia i e-tusi

Faʻapipiʻi ata ma ata poʻo ni ata o tusi o se fofo e le masani ai ma le le masani ai mo teuteuga totonu. O le a talisapaia e i latou ua uma ona suia atoa i le faitauina o tusitusiga i mea faʻaeletoroni. Ia, o lenei foi e i ai se ituaiga o poto saito. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo tagata ua afaina i le allergy, o la latou lava faletusi i le fale o se miti paipa, aua o tusi e aoina le pefu, soo se mea e ono fai mai ai se tasi. O se faletusi atavali fale o se auala foi lea mo i latou o loʻo popole i le iʻuga o le paneta o punaʻoa vaomatua. I le taimi e tasi, o le le masani ai vaega foliga foliga sili ona matagofie, moni puʻeina o le mata. Tagata fiafia i le vaʻaiga vavalalata alofa o le a fiafia i ai.

    

Tali fofo

E pei ona uma ona taʻua, e lelei fata mo le vaevaeina o se potu i ni vaega eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma se "puipui" poʻo se maualalo o fausaga e vavaeʻese ai le nofoaga e nonofo ai mai le potu 'ai. E le gata i lea, e mafai ona faʻatapulaʻa le avanoa e le gata i mea masani o meaafale, ae faʻapea foʻi ma tusi o tusi. O se filifiliga manaia o le faʻataʻitaʻi ma paolo. Muamua, o le tusi tusi e filifilia i le lanu, ma faʻatoa fuafuaina ma le tala i tua. O le mea moni, lanu le faʻaituʻau foliga sili ona lelei, aemaise lava papaʻe.

    

Mo le tele o fale faʻaonapo nei, o le mataupu o le sefeina o faʻaaoga avanoa e talafeagai. O le tuʻuina o fata i lalo o le taualuga o se tali sili lea mo potu e le mafai ona mitamita i se ata tele. Pau lava le toe faʻafitauli o lenei vaifofo o le manaʻoga e faʻaaoga se sitepu.

Fautuaga Aoga

O nei fesoasoani fesoasoani o le a fesoasoani ia te oe faʻalelei le faʻatulagaga o au tusi ma tusi:

  1. Aua le tuʻuina ni tusi i tafatafa o masini faʻavevela. O le pepa malo e mafai ona faʻaleagaina.
  2. O voluma e tatau ona puipuia mai ave tuusao o UV. O itulau mai i lenei mea e magaugau, liliu samasama.
  3. E le manaʻomia le faʻasusuina o le faletusi a le fale peʻa susu i fafo. O lenei fesoasoani i le faʻaleagaina o kelu ma pepa, faʻapea foi ma le fausiaina o suia.
  4. E le tatau ona tuʻuina tusi i ni laina se lua: e le faigofie tele lenei.
  5. O voluma e le tatau ona tuu faʻamau pei o le fusifusia ono faʻaleagaina.
  6. O le kilia silisili i luga atu o tusi o le 30 mm. O le mea lea, o le pepelo kopi i luga o tusi tusi, aemaise i le tapunia kapoti, e le o le sili filifiliga.

Faaiuga

Matagofie, manaia, faʻatulaga lelei fata ma tusi e fesoasoani i le malologa ma malologa. O ni nai itulau o lau tusitala e te fiafia i ai, faitau filemu ma filemu, o le a fesoasoani ia te oe e galo le tumau e uiga i le le aoga ma le malosi o le olaga i aso uma.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Classic Crochet Crop Top. Pattern u0026 Tutorial DIY (Mae 2024).