Pupuni i le potu malolo: 70 ata manaia ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

Pupuni i totonu e faʻamamafaina uma le mamalu o le potu, faʻatumuina, ma faʻaali sese i le sese filifiliga o lanu poʻo le mamanu o pupuni ma le le faʻalogo i le lautele sitaili. E le tele ni manaʻoga mo pupuni o potu malolo e pei o pupuni o umukuka, ae tatau ona teteʻe atu pe a fai o le potu e tu i le itu la.

Le filifiliga o pupuni mo le sitaili o le potu malolo

Pupuni i luga o faʻamalama i le potu malolo fausia latou lava atemosifia, puipuia mai le susulu o le la ma prying mata. Faatasi ai ma le tutusa gaioiga, e matua eseese lava ma, pe a filifilia lelei, ofi totonu o le potu malolo o sitaili eseese.

  • O pupuni mo le potu malolo i se sitaili faʻaonapo nei, o se tulafono, e saʻo ma aunoa ma le pipiʻi i se paolo malamalama o le beige ma paʻepaʻe, faʻapea foʻi ma pastel pupuni o lanumeamata, mumu, lanu viole. O le ie pupuni faʻaonapo nei mo le potu malolo e mafai ona masani ma faia e tusa ai ma tekonolosi faʻaonaponei, o le mea taua o le o le monochromatic poʻo le tele geometry.

  • O pupuni masani i potu malolo faʻaopoopoina pupuni malamalama ma pupuni mamafa uliuli. I le tasi itu, o le le mamafa organza faʻataga i le ao, ma i le isi itu, pupula pupuni teuteuina le puipui ma puipuia mai prying mata i le afiafi. O lenei o se aoga tele fofo, o le mea lea, tele tagata e ona ma le lelei lelei tofo liliu atu i le mamanu o pupuni mo le potu malolo i se masani sitaili. Soʻo se ie ma mea e mafai ona faʻatagaina iinei.

  • Provence style pupuni mo le potu malolo fausia se lagona o le natura ma le faigofie o nuʻu i tua. Lanu e tatau ona fou ma olaola, ae le ola. O le lanu o oketete ma terracotta e tatau ona sili atu. Provence ie pupuni i totonu o le potu malolo totonu e tatau ona faapitoa faia i natura ie: ie, vavae, chintz ma fugalaʻau teuina, fugalaʻau elemene pupula pupula, valivali ma siaki e taliaina mai i ata. Ina ia fausia Provence, fetaui lelei, e tatau ona i ai se faʻamalama tele ma fusipaʻu i tua.

Filifili pupuni e tusa ma le lanu o le potu malolo

A filifilia le lanu o pupuni, e tatau ona fausia luga o le tele o le potu, le aofaʻi o moli i totonu, le faʻatulagaina ma le maualuga o le faʻalo.

  • O pupuni i totonu o le potu malolo efuefu faʻamamafaina le lalelei ma le sitaili o le le paʻu uʻamea paolo. Paʻepaʻe i le susu ma samasama paolo o le a faʻaopoopoina foliga. Pink, samasama samasama ma peach o le a avea ma pupula paolo ma faʻaopoopo le malamalama, mafanafana ma le malu i le potu malolo totonu. O le tali sili ona manuia mo se potu susulu o le filifiliga o pupuni lanumoana ma lilac i leo malu, o lenei o le a faafouina ai le potu, ma teuteu aluga i le lanu o pupuni o le a maeʻa foliga. O le win-win filifiliga o le filifili lea le le mautonu beige, oneone ma kofe lanu o soʻo se leo.

  • Pupuni i totonu o le potu malolo beige tatau ona susu ma enaena e faʻaopoopo ai le sitaili o le potu, pe latou te mafai ona turquoise, pale lanu viole, fuchsia e fausia ai se faʻaalia faʻaaliga. Susulu ie, satin ma veloveta o le a fausia ai se vavaeina ituaiga, ao malamalama ma faʻaonapo nei ie e talafeagai mo ona po nei sitaili, minimalism ma maualuga-tech faiga.

  • E mafai ona e filifilia ni pupuni i totonu o le potu malolo paʻepaʻe, e faʻamoemoe i le faiga o le potu. O pupuni paʻu uli, pupuni o ie puipui ma tulle papaʻe, pupuni enaena ma kofe, pupuni beige ma oneone e fetaui lelei mo se mamanu masani. Lenei mamanu o le a muffle le paepae pa ma fausia coziness. Lanu pupula (piniki, moli lanumeamata, lilac, lanumoana, moli) tosina mai le vaai i le faamalama matala ma avea ma autu i totonu o totonu.

Fautuaga mo le filifilia o le lanu o pupuni mo le potu malolo

E i ai tulafono masani i le auala e filifili pupuni i le potu malolo i lanu:

  • filifili le lanu ma le paolo o pupuni faʻalagolago i le lanu ma le tino o le pepa puipui (pe a fai e te filifilia pupuni i le paleta tutusa ma le pepa puipui, ona tatau lea ona 2-4 leo mama pe pogisa nai lo puipui);
  • o le lanu e mafai ona faʻatusatusa le lanu o meaafale poʻo le sili ona tele aitema i totonu (sofa po o kapeta);
  • teuteuina pupuni ma aluga ma le tasi ie o le a fausia ai le lotogatasi o sitaili;
  • malulu malulu (lanumoana, lanumeamata) e talafeagai mo se tamai potu malolo ma faia ia vaʻaia lautele, ma mafanafana (moli, mumu) e sili atu talafeagai mo potu tele (pei o se lapoʻa mamanu);
  • lanu malulu e talafeagai mo potu i le itu susulu, ma mafanafana o le a faʻatumuina le potu malolo totonu ma le malamalama.

O pupuni efuefu i totonu o le potu malolo totonu fausia ai se le faʻaituʻau ma taugata foliga. Mo se sitaili vavalalata, pupuni ma se teuteuga e talafeagai, mo minimalism, laugatasi faigofie, ma se efuefu taga lapisi e talafeagai mo se eco-style.

O pupuni enaena i le potu malolo e talafeagai i soʻo se paolo, o le a tuʻufaʻatasia ma meaafale laupapa ma fola. O se leo agavaʻa leo e le tosina mai le mafaufau, ae faʻamafanafana totonu totonu.

O pupuni paʻepaʻe i le potu malolo e fausia ai se ea malulu pe a fai o ni mea malamalama ma malamalama. Latou te faʻaopopoina le malamalama, siʻi i luga le faʻalo ma e talafeagai mo se tamai potu malolo. Satin, ie ma le cotton o ni filifiliga lelei mo pupuni, ma o ie ma lambrequins o le a sili atu.

E sili atu le filifilia o pupuni uliuli ma paʻepaʻe i le potu malolo mai ie mama ma se fugalaʻau mamanu, laina, ma geometric laina, ona vaʻaia ai lea o le potu o le a foliga matagofie. E tatau ona tuʻufaʻatasia ma le lanu o meaafale ma puipui, ma o faʻamatalaga faʻaaoga e faʻasaga i tua atu o ia pupuni o le a atili ai ona pupula.

O totonu e iai pupuni uli i le potu malolo e foliga mai e naʻo nai lanu faigofie o puipui e leai ni foliga ma ni mamanu. E tatau ona avea o ni ie lelei ma faʻamamafa le faiga o loʻo i totonu.

O pupuni lanumeamata i totonu o le potu malolo i se malu malu olive o le a foliga matagofie faʻatasi ai ma pupuni pupula mama. Mo puipui malamalama ma le fausiaina o se faiga masani, pupuni lanu meamata e talafeagai, ma pupuni lanumeamata pupula o le a avea ma elemene autu o totonu.

O pupuni Lilac i le potu malolo e lelei atoatoa mo le fausiaina o se siosiomaga fatufatuaʻi. Tuʻufaʻatasia ma paʻe papaʻe ma efuefu. E talafeagai mo potu o soʻo se tele, ma pupuni lanu viole i totonu o le potu malolo totonu mafai ona faʻaititia le avanoa, o lea o lenei leo e sili atu mo se potu ma se faga faʻamalama.

O pupuni Turquoise i totonu o le potu malolo totonu e sili atu ona tuʻufaʻatasia ma meaafale poʻo puipui o le tutusa lanu, paʻepaʻe papaʻe ma se kapeta malamalama. O le lele pupuni ma le turquoise moli o le a fausia ai se tulaga ese airy totonu.

O pupuni mumu i totonu o le potu malolo i totonu e fausia ai le aʻafiaga o le faʻaopopoina o le malosi. I le cherry ma le uaina paolo, latou talafeagai mo se potu malolo tele, ma faʻamalosia se tamai potu malolo faatasi ma moli malamalama lanu.

O pupuni Burgundy i le potu malolo e tuʻufaʻatasia ma paʻe papaʻe ma beige, ae faʻasa ona faʻatasia ma lanu moana ma lanu viole i lanu eseese. E talafeagai mo potu vateatea ma faʻamalama tetele.

O pupuni lanumoana i totonu o le potu malolo i totonu e talafeagai i se paolo malamalama poʻo le tuʻufaʻatasia ma papaʻe ma lanumoana mo se tamai potu, ma i totonu o se potu malolo tele e mafai ona tuʻufaʻatasi velvet lanumoana pupuni ma le auro garter maea.

Ituaiga o pupuni i totonu o le potu malolo: mai tulles i lambrequins

  • Malamalama pupuni i totonu o le potu malolo faia i filo tuu i totonu o ave o le la ma teuteuina i lopa, kilipa, lauulu ma lopa. Eseese lanu i le tuʻufaʻatasia e fausia ai se tuʻufaʻatasiaʻi ma faʻafetaui le tasi i le tasi. Mo le potu malolo, e sili atu le filifilia o filo mai le ie lino ma le silika.

  • O pupuni o tulle i totonu o le potu malolo o se ata faʻamalama lauiloa ona o le pupula o le ie malamalama, e faigofie ona mulumulu ma faʻapipiʻi i soʻo se ie pupuni, ma o le tulle i luga o eyelets fausiaina tutusa, gaugau tutusa.

  • O pupuni Grommet i le potu malolo o le a avea ma filifiliga sao mo se potu malolo ma se poletito faitotoʻa, lea o le a mafai ai ona toso i tua i taimi uma le pupuni e aunoa ma deforming ai.

  • E sili atu le filifilia o pupuni Roma mo le potu malolo i le masani masani e fausia ai le minimalism, poʻo le cascading (ma le lafu gaugau pe a tatalaina) mo le Provence style totonu ma le malamalama mamanu.

  • O pupuni i le faga faʻamalama mo le potu malolo o loʻo tu i luga o faʻamalama taʻitasi ma se tapoleni eseʻese i luga o le masani ai cornice ma faʻatapulaʻa mama, pupuni i fafo atu tulimanu e masani ai mo le atoa faga faʻamalama. O pupuni laulelei ma faʻaiuga e le masani ai e talafeagai mo le potu malolo.

  • O pupuni pupuu i le potu malolo e talafeagai mo potu laiti ma lauitiiti. E mafai ona oʻo atu i luga o faʻamalama pe puʻupuʻu foʻi.

  • Pupuni ma se lambrequin i totonu o le potu malolo matagofie pupuni uma faʻapipiʻi loops ma le puipui. E mafai ona avea uma ma masani ma Roma. Lambrequin aveina mamalu i totonu, pupuni i tassels ma lipine, e mafai ona avea monochromatic pe tuʻufaʻatasia. I aso nei, tele ma tele taimi latou te le faʻaaogaina se vaivai, ae o se tino faigata lambrequin.

Ata o pupuni i totonu o le potu malolo

O ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai ni faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o filifiliga eseese mo pupuni i totonu o le potu malolo.

Ata 1. O pupuni saʻo e 3 tones e māmā atu nai lo puipui ma tulle malamalama i mata o mata e faʻapipiʻi ai le potu malolo i se faiga faʻaonapo nei.

Ata 2. Paʻepaʻe papaʻe ma faʻaseʻe pupuni i le malamalama efuefu mamanu faia le potu malolo totonu ea ma laconic.

Ata 3. O le ie siliva o loʻo tafe faʻamamafaina le tamaoaiga o le lilac tone, ma le sofa paʻepaʻe faʻamamaina le vevesi o lanu.

Ata 4. O le potu malolo i le beige e faʻatumuina e pupuni masani e faʻatusatusa i le lanu o meafale meaafale ma fausia ai le lotogatasi o le ata.

Ata 5. I totonu o le potu malolo totonu, pupuni kope corduroy 3 leo pogisa nai lo puipui o loʻo faʻatumuina e le tutusa fringed lambrequin ma foliga fealofani ma le le mamafa pale.

Ata 6. O pologa Roma tauaso i le faʻamalama o faga puipuia le potu mai le tele o le la ma faʻateleina le potu ona o le faigofie o le ata.

Ata 7. O pupuni lanumoana e faʻavaivaia le potu malolo masani, ma o pupuni Farani e faʻamamaina le lanumoana.

Ata 8. O filo tuli ma pupuni mafiafia e faʻatumuina le ata o le potu, ma moli uila e foliga mai e fou le potu, e ui lava i le tele o enaena.

Ata 9. I totonu o le potu malolo, ua teuteuina le faʻamalama o le faga i le tino lelei o le organza ma pupuni pupuni lanu moana e faʻafouina ai le paʻe uliuli ma le paepae faʻaalu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: toa ua leva (Mae 2024).