Faaseʻe ofu moe: lelei ma mea le lelei, ituaiga o tisaini

Pin
Send
Share
Send

Lelei o kapoti

  • Sefe avanoa. O se kapeneta masani ma masani faitoto tatau tatau ona avanoa e tatala ai nei faitotoʻa - o le mea lea, vaega o le avanoa avea ma se vaega e le mafai ona faʻaaogaina. O faitotoʻa e matala e pei o se potu e leai se toe mea lea, o le mea lea o se tasi mea sili ona taua o lenei mamanu ole sefeina ole avanoa ile fale.
  • Malosiaga telē. Mo le teuina i totonu o ofu tuʻufaʻatasi, o le aofaʻi atoa o le voluma na tuʻuina atu mo ia e faʻaaogaina i itu uma (loloto, lautele, maualuga).
  • Faigofie. O le ofu sliding ofu o le a ofi soʻo se totonu, soʻo se ituaiga sitaili. E mafai ona faʻapipiʻi i totonu o le alasavali, potumoe, potu a tamaiti poʻo le aʻoga.
  • Galue e tele. I totonu o kapoti e pei o se potu, e mafai ona e teuina se mea e te manaʻo ai - mai lavalava ma tusi i mea faigaluega a le fale.
  • Soʻo se mea i totonu. E mafai ona faʻatulaga le faʻatumuina o le kapeneta e te filifilia, naʻo oe e fuafua pe fia fata o iai, fia ato, fia toʻotoʻo tautau, ma nofoaga latou te maua ai. E mafai ona e tuʻuina atu compartments mo mea faigaluega a le fale, o se laupapa uʻamea, ma e oʻo lava i le fausiaina o se tamaʻi falefaigaluega i totonu o sea kapeneta.
  • Fetaui lelei mo avanoa vaapiapi. O se tasi aoga o sliding wardrobes o le mafai lea ona tuʻufaʻatasia e oʻo lava i totonu o avanoa vaiti i totonu o le fale. O le faaseʻe o faitotoʻa o le a le "aina" avanoa.
  • Faʻailoga Faatasi ai ma le fesoasoani a sea kapeneta, oe mafai ona vaeluaina se potu po o le potu potu-ituaiga fale mautotogi i vaega aoga. I lenei tulaga, e faigofie ona fatuina le faʻamalamalamaina o le tuʻua o le potu - mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o faitotoʻa faʻaseʻe mafai ona avea ma auala i se isi sone. O lenei e sefe le vaega o le potu - uma mea uma, nai lo se pa i le potu o le ai ai se fasi meaafale.
  • Fuafuaina mo tofo uma. E le pei o lavalava ua uma ona saunia, e mafai ona e filifilia le tisaini o ofu faʻaseʻe oe lava, ma aumai ia latalata i le faiga i totonu o lou fale mautotogi. O le lelei vaʻaia o sliding wardrobes aofia ai le avanoa o le faʻaaogaina o mea o lanu eseese ma ie e teuteuina ai a latou foliga. Faʻafetai i lenei, latou te mafai ona ofi i totonu o soʻo se siosiomaga.
  • Faʻa luga. Latou te fesoasoani e faʻalautele le potu vaiti, puʻupuʻu umi, faʻaopopo le tele ma faʻateleina le malamalama i nofoaga e le lava le malamalama. I se faʻaopopoga, oe le tau faʻatau se eseʻese "tuputupu" faʻata e mafai ai ona suʻesuʻeina oe lava i le tuputupu aʻe atoatoa.
  • Faatuatuaina O faitotoʻa o le ofu o le potu o le a le mafai ona faʻavaivaia ma o le a le "paʻu'ū ese", o la latou tausiga e matua faigofie - siaki mai lea taimi i lea taimi le tulaga o uili, lea latou te feoaʻi ai ma tagata tamoʻe, ma taimi e fufulu ai tagata tamoʻe mai le efuefu ma palapala.
  • Sefe i meafaitino. Fale teuina i totonu o loʻo i ai le le faʻafitia lelei, aua o sea faʻavae e leai ni puipui, faʻalo ma fola, o lona uiga e le gata o le faʻateleina o lona eria, ae faʻapena foi sefe i mea.
  • Lautele tau. Pe a mafaufau i le lelei ma le leaga o le sliding wardrobes, le fesili o le tau o le oloa e le mafai ona le amanaʻiaina. Lavalava ofu e le sili atu le taugata nai lo ofu masani, ae i le taimi lava e tasi e sili atu ona lelei nai lo latou.

Lavalava solo

O se sliding ofu ma se tino e ese mai le masani kapeneta mamanu i le faitotoʻa auala. O, pei lava o le masani ai, ei ai le faʻalo, foloa, tua ma autafa puipui.

Mea lelei. O le aoga sili o kapeneta meaafale o le mafai ona faigofie siitia i soʻo se nofoaga e ono manaʻomia i le tulaga o le toe faʻaleleia poʻo totonu suiga. O sea kapeneta e mafai foi ona aveina i se isi fale e aunoa ma le toesea, e ui o lenei mea e mafai ona taitai atu ai i le faʻavaivaia o le fausaga, ae e matua le faigata lava ona faʻapipiʻiina ma faʻaputuputu i se nofoaga fou. O le lelei o kapeneta-ituaiga wardrobes e masani lava tutusa ma isi o le fausia-i lomiga.

Minus. Faʻatasi ai ma mea le lelei, e mafai e se tasi ona maitauina le sili atu le laʻititi o le leo ma le avanoa e tasi o loʻo nofoia ma le tele o le faʻaaogaina o mea mo le gaosiaina, lea e aofia ai le siʻitia o le tau. I le faaopoopo atu i le tele o puipui, faalo ma le foloa, lea o le a tatau ona toʻesea mai le aofaʻi o le leo, o le kapeneta kapeneta o le a "gaoia" foi ni nai senitimita lea e alu ese ai mai le puipui.

Lavalava tanu i totonu

Faʻaaoga-of wardrobes avea luga le avanoa na faʻasoa atu ia i latou, atoa, ma faʻaaoga ia lelei i le mafai e mafai ai. O le kapeneta lava ia na o le aveina le avanoa manaʻomia e faʻapipiʻi le sliding faitotoʻa masini.

Mea lelei. O le lelei o lenei mamanu aofia ai le faʻaaogaina atoa o le avanoa atofaina. I se faʻaopopoga, o lavalava mafai ona fausia i totonu o le sili "le talafeagai" nofoaga i totonu o le fale mautotogi ma mafai ona i ai o soʻo se tele. O ia kapoti mafai ona fuafuaina i soʻo se sitaili ma, tusa ai, avea ma se tuʻufaʻatasia vaega o soʻo se totonu. Latou te aulelei foliga matagofie ma latou te le gagauina le aotelega fealofani.

Minus. Masalo, o le lelei o sliding wardrobes, fausiaina i nofoaga, sili atu nai lo naʻo le pau drawback: e le mafai ona aveʻesea, pe ave i se isi potu. Naʻo le aveʻeseina o se kapeneta le talafeagai, e tatau ona e faia teuteu teuteuina i totonu o le potu, talu ai o le puipui, faʻalo ma le foloa i lenei nofoaga o le ai ai se foliga manaia.

Ituaiga ofu

O sliding wardrobes mafai ona i ai ni foliga eseese, ma e tofu foi ma latou lava lelei ma leaga.

Faʻatonu

O foliga faʻataʻavale i se laina saʻo o totonu totonu o vasega e talafeagai i soʻo se sitaili. Lenei o le sili ona faigofie ma lautele fetuʻunaʻi mamanu, lea e naʻo le tasi drawback - e faigata ona avatua ia se uluaʻi foliga. O ia lavalava foliga foliga masani ma sili ona fetaui ma masani totonu totonu.

Tulimanu

O le aoga sili o tulimanu ofu o lo latou agavaʻa e ofi i totonu o se tamai avanoa e faigata ai ona tuʻuina se isi fasi meaafale, faʻapea foʻi ma le faʻaaoga lelei o lenei avanoa. E tasi a latou drawback - o se foliga faigata e manaʻomia ai tau faʻaopoopo o fale gaosi oloa, e fai si faʻaopoopoina o le tau, aemaise lava mo mataupu lomiga.

Susulu

O lenei ituaiga lavalava na aliali mai talu ai nei, ae o tagata faʻatau ua maeʻa alofa. E iloga i latou i se foliga e le masani ai, lea e aumaia ai le elemeni o le amataga ma le fou i totonu o le fale.

I le tulaga o le faʻatinoga, latou toetoe lava a ese mai isi ituaiga o teuina o lenei ituaiga, ma e naʻo le tasi drawback: o se tau maualuga pe a faʻatusatusa ma latou. O le tau e maualuga atu ona o le mea moni o le faiga mo le tatalaina o faitotoʻa, faʻapea foʻi ma faitotoʻa latou lava, e i ai se laʻititi foliga, lea e tatau ona gaosia i taimi uma i se faʻatonuga taʻitasi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet V Neck Shirt. Pattern u0026 Tutorial DIY (Iuli 2024).