Fale fuafuaga 31 sq. m. i totonu o le laulau potu

Pin
Send
Share
Send

O le faʻataʻatiaga o le fale e 31 sq. m

Muamua, e leai ni vaeluaina i le potu potu potu, o se avanoa avanoa o se sikuea foliga. Ma e leʻi manaʻomia foʻi le talepeina o mea tuai poʻo le fausiaina o vavaega fou. O suiga uma e naʻo le poletito na aafia ai: o le siʻitia o le eria mai le 2.2 i le 4.4. sq. ma ufiufi ma faʻamama vevela na liua e avea ma se faʻaopopo nofoaga mo le teuina o mea a le fale ma malolo.

Lanu lanu ma potu potu

Potu potu 31 sq. lagolagoina i lanu e lua - paʻepaʻe ma lanumoana. O lenei mea ofoofogia na tuʻufaʻatasia, faʻamalosia e le pogisa laupapa laupapa luga, aumaia le sami fou i totonu o le fale.

Lanu lanu faʻaopoopo faʻaopoopoina pupula ma le malosi i totonu o le potu - sofa aluga, faʻataʻitaʻi ma tusitusi kapeta. I potu laʻititi, o le minimalism o le sili lea ona lelei, ma i lenei tulaga na filifilia o le autu. Sa faaaoga e le au mamanu ie lanu e pei o teuteuga.

Potu potu mamanu

Le valiina o puipui i Tikkurila "Metallic Harmony" vali na faʻatagaina e maua ai le "solo" aafiaga, na maua ai le potu i totonu o se potu uiga ese. O totonu o le fale e 31 sq. o le puipui i tua atu o le televise na feagai ma fasi laupapa laupapa na ufiufi i le veneer oak - tamaloloa laupapa faʻaopoopoina mautu ma mausali. O le foloa na faʻaaoga o se laupapa fale e fetaui lelei ma le lanu o puipui.

Ina ia faʻaaoga tatau le potu avanoa, na faia ai meaafale e tusa ma ata o tagata na fuafuaina galuega. O le sofa e liu moega i le po na faia e Mediliani. O le teuina masini na tuʻuina i le potu malolo - o se lapoa lavalava na fausia i totonu o le puipui.

Fale fuafuaga 31 sq. na faia ma le amanaʻia o le mea fiafia a le ana - e fiafia o ia i ata ma faʻafetaia teuteu, o lea na matou saunia fata ma fata mo tusi. O nisi o latou na tuu i le potu malolo, o nisi i le potu 'ai, aveʻese le motu ma se hob i luga o lalo o le countertop. I se faʻaopopoga, o loʻo avanoa fata i lalo o le TV vaega.

O le malamalama lautele e avatua i luga moli moli faʻapipiʻi luga o le faʻalo. I se faʻaopopoga, o le sofa vaega o loʻo faʻamamafaina e se faʻamalolo lē tumau i le tulaga o le luminous hoop. I tafatafa o le sofa o se sitaili uliuli fola moli na faʻatau mai IKEA, o le a fesoasoani fausiaina vavalalata moli ma o le a avea ma se moli faitau i le afiafi ma le po malologa.

Design umukuka

O le pito i lalo o kapoti i le umukuka, e pei o le penitala tulaga penina mo mea faigaluega a le fale, e ufiufiina i papaʻe pupula foliga. O foliga o le laina pito i luga e faia i le tutusa mea e pei o le teuteuina o se vaega o le puipui i le potu malolo. O laina pito i luga ma lalo o potu e tuʻu eseʻese e se uʻamea faʻamau: o lona pito i luga e vali uli.

O le umukuka ei ai se "motu" tuʻu fua, o se hob e tipiina i le pito i luga o le falefaigaluega, ma lalo o loʻo iai pusa teuina ma se ogaumu.

O se teuteuga gaioiga e faia e se laupapa i luga o lea e mafai ona e tusia ai ma se faʻailoga: malie ata po o faʻamanatuina tusi aumaia toe fafagu i le loloto totonu o le umukuka.

O le potu 'ai e faʻatusalia e se' aiga 'ai: o se laulau ma nofoa e fa faataamilomilo. O le laulau papaʻe faatafafa luga o le laulau 'ai o loʻo tu i luga o se sili atu laʻau laupapa i le natura laʻau lanu.

I le potu aʻoga potu kuka o 31 sq. moli-i totonu e tali atu mo moli lautele. O isi moli faʻaopopo e fausiaina i totonu o le pulou i luga aʻe o le mea faʻaola. O le vaega 'aiga e faamamafaina e le matagofie le faʻamaloloina o le fitu malamalama tioata paolo, tu i maualuga eseese.

Foafoaga ata

O se tamaʻi potu ulufale i totonu o le potu ua maeʻa ma Estima mama tetele-faʻasologa maa - o lenei faʻatagaina oe e vaʻaia faʻaopoopo lona tele. Lua SVL luminaires maua ai lava malamalamaaga - ua fausia i latou i le faʻalo.

Faletusi mamanu

O le potu tisaini i ai 31 sq. O le faletaele foliga foliga sili ona ofoofogia, o le foloa ma vaega o puipui i totonu o loʻo lainaina i papaʻe lamolemole paʻe o se lapoʻa tele, ma le faʻalo ma puipui i totonu o le "susu" sone - ma uliuli "piliki" o le laupapa.

O le susulu lanumoana lanumoana e faʻaopopoina i le masani mo minimalism tuʻufaʻatasia o papaʻe ma uliuli - o se vevela vevela nofoaafi. I se faʻaopopoga i moli lautele na saunia e moli lava taualuga e pei foi o le hall, o loʻo i ai se moli i tua atu o le faʻata o loʻo nana i totonu o se atigipusa.

Tusiata tusi: Konstantin Radulov

Atunuʻu: Moldova, Kishinev

Nofoaga: 31 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Lau Lau- Bundles of local Hawaiian ingredients- Kimi Werner Recipe (Iuli 2024).