Potu o potu malolo 16 sq m - 50 ata moni ma tali sili ona lelei

Pin
Send
Share
Send

Manatu fesoasoani

O le lanu lanu o le potu malolo o 16 sikuea, faʻamau e faʻateleina le avanoa. O le mea lea, o le potu e masani ona teuteuina i pastel malamalama lanu. Beige, kulimi, lanu piniki poʻo tulaga papaʻe e atoatoa. Ina ia mafai ona faʻalauteleina le vaʻai i le hall, e faʻatumuina i le faʻata poʻo le pupula luga.

Ma le isi, faʻapitoa mafaufau e totogia i le faʻamaeʻaina o vaʻalele. Mo le mamanuina o le faʻalo, oe le tatau ona filifilia lavelave laʻasaga eseese faiga e vaʻaia faʻaititia ai le potu. O le tali sili ona saʻo ole faapipiiina o se laugatasi mafolafola masani poʻo se taualuga sese. O ata tioata iila o le kiona-paʻepaʻe poʻo le susu paolo ma susulu faʻataʻamilomilo le taamilosaga, o le a maua ai le potu tele.

O le foloa i le potu malolo ma le lautele o le 16 sikuea mita e mafai ona maeʻa ma toeititi lava soʻo se mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, kapeti, linoleum, laminate i totonu o se malamalama paleta poʻo kapeta faigofie e aunoa ma ni mamanu tetele.

O le faʻatumuina o le fale tele e tatau ona aofia ai na o mea e sili ona manaʻomia ma laʻititi ifo teuteuga. E sili atu le teʻena o le faʻatulagaina tutotonu o mea. E fetaui lelei ma le feteʻenaʻi mea fai meaafale ma fale puipui pe ofi i tulimanu.

Faatulagaga 16 sq.

O le faʻatulagaina o le potu malolo faʻalagolago i le tele o mea, pei o le tuʻuina o faʻamalama matala, faitotoʻa, potu faʻatulagaina ma sili atu. E tele fofo fuafuaina, o loʻo i lalo ifo o tali sili ona lauiloa.

Potu malolo faʻataʻamilomilo 16 m2

I le mamanuina o se potu vaʻai faʻatafafāiti potu malolo, tagata fautuaina fautuaina le faʻaaogaina o ni togafiti e mafai ona fesoasoani faʻalauteleina le avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, pupuʻu puipui i totonu o le potu e faʻatulagaina i mea i lanu pogisa, ma o uumi e teuteuina i moli lanu pe faʻapipiʻi foʻi i luga o se tasi o puipui faʻaloloa ma ata pepa faʻatasi ma le 3D aafiaga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu malolo e 16 mita le umi e faʻatatau i foliga o le pastel.

Avanoa faʻataʻamilomilo manaʻomia lelei teuina meaafale. E tatau ona e faʻaaloalo i le tuʻufaʻatasiga o potu, ae le o le faʻanofonofoina o tulimanu i mea le manaʻomia. Nai lo le tasi sofa tele, oe mafai ona faʻapipiʻi lua laʻititi sofa. Mo le faʻatulagaina o se potu vaapiapi, e sili atu le filifilia o elemene o se sikuea ma faʻataʻamilomilo foliga.

O le efuefu sinasina, paʻepaʻe vaivai, lanumoana, beige, kulimi, lilac po o le lanumeamata fua o le a fesoasoani faʻamalieina le le lelei o le faʻatulagaina. I totonu o se potu vaapiapi ma le faʻamalama e tasi e faʻasaga i le itu i matu, e talafeagai ai le mamanuina o moli paolo ma tamai malamalama susulu.

Potu o le Lotoa

I totonu o le fale faʻafiafia ma le saʻo sikuea faʻatulagaina, o le a fetaui lelei ia mea e faʻaaoga uma e tutusa ma paleni. Pe a faʻatulagaina sea potu, e totogia tele ona faʻatonuga. O meaafale meafale e tuʻu i le tutusa tutusa mamao mai le tasi ma le isi ina ia le lafoa ai le lelei tapulaʻa o le sikuea potu malolo.

Mo se tamaʻi potu i le tulaga o le sikuea ma le faitotoʻa i autafa, o le motu tuʻuina o meaafale meafale ma se sofa, nofoa faʻaletonu, pou poʻo taumafataga e talafeagai.

E fautuaina le ave o le fiafia i le malamalama cladding ma saunia se lava aofaʻiga o faʻasolosolo ma malamalama masani. E aoga foi le lafoa o meaafale tetele. I le tulaga o le zoning le potu malolo, nai lo le vaeluaina, e sili atu le filifilia o se eseʻesega i le va o mea eseese maeʻa.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le hall faʻatafafa ma le lautele o le 16 sikuea mita i se faiga faʻaonapo nei.

Savali-i totonu o le potu malolo

Symmetry o loʻo matauina i totonu o le 16 sq. Passage hall. Afai o loʻo tu faitotoʻa i luga o le puipui e tasi, e tatau ona faʻatumu le avanoa avanoa i le va o latou. O se potu e iai faitotoʻa i vaega eseʻese e manaʻomia ona paleni ma tutusa elemene teuteuina, o lea o foliga vaaia o le potu o le a sili atu paleni. Ina ia sefe avanoa avanoa, sliding faiga e faapipii ae le o masani faitotoa taupega.

Faatasi ai ma le zoning o le faitotoʻa potu malolo o 16 sq m, moli ma maeʻa o eseʻese lanu poʻo teuga o le a faia se lelei tele galuega. O ia metotia, eseʻesega ma le tumau o vaega, o le a le faʻalavelave i gaioiga saoloto i totonu o le potu.

Faʻailoga

O le potu malolo o le 16 sq., E i ai lona lua faʻamoemoe, e tatau ona iloga e le maualuga gaioiga ma teuteuga vaʻaia. Mo se tasi potu malolo e avea o se potumoe, zonal vaevaega e talafeagai ona o le feagai ma mea, lanu, moli ma meaafale mea. E le gata i lea, o le nofoaga ma le moega e mafai ona vavaeʻese ma se sese puipui, feaveaʻi pupuni poʻo pupuni. Afai o le mea e moe ai o loʻo i totonu o se avanoa, sliding faitotoʻa faʻapipiʻiina.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo o 16 sq. Faʻatasi ai ma le galueaina faʻamalamalamaina i laupapa teuteu.

I totonu o le potu malolo o le 16 sq m, e mafai ona faʻaauupegaina se nofoaga puʻupuʻu ma tele galuega. O se laulau ma drawers, fata ma isi mea e teu ai masini e tatau ona aveina le maualalo aofaʻi o avanoa. I le avea ai o se elemeni elemeni, o se pupuni, e ala i fata ua faʻapipiʻiina pe ua faʻatutuina se tulaga. O nei filifiliga e le faʻaleagaina le avanoa ma aua neʻi faʻaleaogaina le potu mai le malamalama ma le ea.

E talafeagai le faʻamamafaina o le vaega faʻafiafiaga i le hall o 16 sikuea ma pepa puipui ma se faʻataʻitaʻiga, taʻalo ma moli poʻo faʻaaoga eseese.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻailogaina ma se fata i totonu o le potu tele o le 16 sikuea mita ma le nofoa.

Faatulagaina o meaafale

Muamua e tatau ona e filifili i le aoga o le potu malolo. E mafai ona faʻaauupegaina le potu i se fale fai fale mo le matamata o aiga i tifaga pe faʻatulagaina i nisi o sone faʻavae.

O le masani meaafale seti aofia ai mea i le tulaga o se sofa lelei, TV ma le laulau kofe.

O le sofa tulimanu, lea e faʻaaoga lelei le le toʻaga i le potu, o le a faʻatagaina ai le faʻaaoga tatau o le potu malolo o le 16 sq. Ina ia mafai ona sefeina sili atu avanoa, o elemeni o loʻo tu i luga o le foloa mafai ona suia ma tautau faʻataʻitaʻi poʻo meaafale ma maualuga manifinifi vae.

O le suia meaafale i le tulaga o le gaugau laulau kofe ma se sofa modular o le a ofi atoatoa i totonu o se tamai fale o 16 m2. O se tamai potu, faʻatumuina ma malamalama ma tioata meaafale, ofu faʻaofuofu ma ofu o loʻo faʻata faʻataʻataina ai poʻo le pupula foliga, faʻatumuina le avanoa i le ea, vaʻaia se foliga mataʻina.

O se tulimanu vaivai e masani ona faʻaauupegaina latalata i le tatalaina o faʻamalama. E le gata i lea, i totonu o le potu e 16 sikuea mita, e mafai ona e tuʻuina ai ni sofa se lua e faʻatusatusa le tasi i le isi, ma tuʻu le laulau kofe poʻo le kofe i le ogatotonu. Le faia o se tasi totonu totonu ensemble, fiafia e tuʻuina atu i le tutusa mamanu ma lanu tutusa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potu malolo o 16 m 2 ma sofa e lua tutusa.

Moli foliga

O moli uila ma moli malamalama e fai ma malamalama lautele i le potu malolo. Masini e tatau ona faʻamalamalama lelei le potu, ae le malamalama tele.

Le fausiaina o faʻamatalaga ma faʻamalamalamaina sone taʻitasi i le ata o le 16 sq. Potu, pa, foloa, lamepa lamepa ma le malamalama puaoa poʻo le faʻamalamalamaina moli e talafeagai.

O le ata o loʻo faʻaali mai moli moli ma moli i totonu o le potu malolo faʻatafafa e 16 sq. M.

Ata o le fale tele i sitaili eseese

Pe a filifilia se sitaili, e le gata i uiga ma le tele o le potu e amanaʻia, ae faʻapea foʻi ma le aofaʻi o tagata o loʻo nonofo i le fale, faʻapea foʻi ma mea e manaʻomia e le tagata lava ia ma manaʻoga o tagata mautotogi taʻitasi o le fale mautotogi.

Potu malolo totonu i ona po nei faiga

Modern minimalism style faʻatasi tuʻufaʻatasia laconic auiliiliga ma le faʻaituʻau efuefu, uliuli ma paʻepaʻe lanu lanu. O le minimalist mamanu e faigofie uma ma faʻaalia i le taimi e tasi. O mea masani e faʻaaoga e teuteu ai le potu malolo; naʻo mea aoga ma meafale aoga o fomu faigofie e faʻapipiʻi i totonu o le potu. Oe mafai ona faʻavaivaia le monotonous siosiomaga o le potu ma aumai susulu lanu i totonu ma le fesoasoani o mauoa sofa aluga poʻo se kapeta ma se eseʻese mamanu.

I le ata o loʻo i ai se ata o le fale tele o le 16 sikuea mita ma se falefaigaluega, faia i le sitaili o minimalism.

O sofa, nofoa faʻaletino ma isi meaafale e faia i uʻamea, palasitika, tioata poʻo laupapa foliga foliga sili ona lelei i totonu o le potu malologa e faʻasaga i tua o piliki ma sima puipui. Elemene pei o lenei tuʻufaʻatasia faʻaonapo nei suiga fou ma le faiga o le mataga. I le faʻaopopoina i piliki ma sima, panels palasitika faʻataʻitaʻiina o brickwork poʻo vinyl photomurals ma le matua aafiaga e talafeagai mo puipui puipui. Atavali, pepa faʻasalalau ma ata i le uliuli ma le paʻepaʻe o le a ofi i totonu o le ata.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo o 16 sikuea i totonu o se fale maualuga i totonu o le potu.

Potu malolo 16 m2 i sitaili masani

O le ata masani o le potu malolo e aofia ai le faʻaaogaina o mea masani, teuteuga ma meaafale i totonu o le maaleale lanu vali matte. O le tele numera o laupapa elemeni ma natura lavalava e taliaina mo masani. O le tuʻufaʻatasiga lanu lanu e paʻepaʻe ma gilding. O totonu o le hall e masani ona faʻatumuina i papaga papaga, faʻataʻitaʻiga pou, suia ma faʻalo laupapa.

Ina ia maeʻa le tuʻufaʻatasiga o le potu malolo masani o le 16 sikuea, o faʻamalama teuteuina i pupuni tetele faʻatasi ma tulle o le a fesoasoani. I luga o le sofa, e mafai ona e tuʻuina teuga aluga ma se tamaʻi vai poʻo se fugalaʻau ma teuteuina le siʻosiʻomaga ma teuteuga elemene faia i le natura laʻau, maʻa poʻo le apamemea.

Manatu fuafuaina

O le potu malolo o le 16 sq m, faʻatasi ai ma le poletito, foliga foliga sili ona manaia ma muamua. E oʻo lava i se laʻititi loggia mafai faʻateleina le eria moni o le hall ma faʻatumuina i isi malamalama. O le avanoa potu e lelei tele mo le faʻatulagaina o se mea aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamai ofisa.

Faʻafetai i le magalafu, e mafai ona fausia se mafanafana ma le mafanafana siosiomaga i le potu malolo o 16 sq m. Mo se tamai potu malolo, o le sili ona sili ona lelei ma le saogalemu filifiliga o le a sese taʻinaafi poʻo se eletise faʻatusa.

I le ata, o le aitia o le tisainiina o le potu malolo o le 16 sq m, ma se loggia.

O le avanoa o se tamai potu o le a matua faʻalauteleina e ala i le tuʻufaʻatasia o le potu malolo ma le umukuka. O le potu o le a sili atu le lautele lautele ma avea o se susulu ma sili atu ona malosi ata. I le tulaga o sea toefausiaina, meafale meafale o loʻo faʻapipiʻi i luga o puipui, ma o se 'aiga' aʻai poʻo se nofoaga mo malologa e tuʻuina i le ogatotonu. Mo totonu o le umukuka-potu malolo, e sili atu le faʻaoga o se auala se tasi faʻatasi ma le faʻasoaga o mea aoga.

I le ata o loʻo i ai le potu malolo e 16-mita, teuteuina i se paepae paepae pepelo.

Faletusi o ata

Vaʻaia tisaini fofo ma se agavaʻa faʻatulagaina auala faʻatagaina oe e faʻaleleia le potu malolo o le 16 sq m ma soʻo se faʻatulagaina ma faʻatulagaina, fausia se fealofani totonu i totonu o le potu ma se mafanafana siosiomaga mo le faʻaalu taimi ma lou aiga ma le taliaina o malo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: VitiFM Vakaribamalamala - Lavenia Tuitabu (Iuli 2024).