Potu umukuka mamanu 30 sq. m. + 70 ata o manatu i totonu

Pin
Send
Share
Send

O aso nei tulaga masani ma tamaoaiga vasega vasega faʻataʻitaʻia tamaʻi potu malolo ma umukuka, o lea fou tagata nofoia ma fale faʻatau tagata faia toefausiaina, tuʻufaʻatasia le umukuka ma potu malolo, lea fausiaina se potu avanoa i le fale. I se faʻaopopoga, o le umukuka ma le potu malolo e masani ona tuʻufaʻatasia i totonu o se fale tumaoti poʻo se fale, lea e tuʻuina ai le fogafale muamua mo le fausiaina o nofoaga masani, ma le lona lua e tuʻuina atu mo le faʻatulagaina o potumoe ma nofoaga faʻafiafiaga.

O le lelei o le tuʻufaʻatasia o le umukuka ma le potu malolo o le foliga mai o se lautele lautele potu i le fale mautotogi, lea e talia ai uo ma malo ma faʻaaluina ai ma le faʻaaluina afiafi soofaatasi o aiga. O le tamaitai pule o le fale e le toe manaʻo e sola i taimi uma i le umukuka ma siaki pe faʻafefea ona saunia ipu - o le aiga o le ai ai i le potu e tasi, fesoʻotaʻi ma maua se taimi fiafia.

Vaega aoga

Tusa lava pe o le a le ituaiga fale ma ituaiga olaga o tagata e ona, o le umukuka-potu malolo ua vaevaeina i 3 autu sone:

Mo kuka meaaiFaʻapipiʻi se umukuka seti, pusaaisa ma mea faigaluega a le fale
FaʻafiafiagaO se nofoaga masani mo potopoto aiga po o le taliaina o malo
Potu maloloO se avanoa galue ma se laulau tele, nofoa ma le puipui mo le teuina o umukuka mea faigaluega ma tipi

    

I le vaevaeina o aoga vaega mo le umukuka-potu malolo 30 sq. mita e tatau ona faʻalatalata atu i ai i le mafai e mafai ai. Mo se tasi potu potu, lea o le potumoe o le a tuʻufaʻatasia ma le umukuka, e taua le mafaufauina o le mafuaʻaga o le a e moe ai ma se faʻa faigaluega pea pusaaisa i le umukuka, o loʻo i ai se fugalaʻau manogi ese pe a kuka. I se faʻaopopoga, e aoga le mafaufau i le ituaiga olaga o le tagata e nofo latalata. O malaga i le po i le umukuka ma le kilikiina o ipu i le taimi e moe ai o le a faʻafiafiaina ai nai tagata.

Umukuka

O le umukuka o se tasi o sili autu elemene elemene o potu potu, lea e faʻatautaia le faʻatulagaina o le avanoa. O isi eria mo 'ai ma malologa o loʻo setiina faataamilo ia. Tatau ona aofia ai se umukuka pa, pusaaisa, mea faigaluega, tagamea mulumulu, ma pusa mea e teu ai ipu.

    

Fautuaga! Ina ia le tuʻuina atu le sosolo o manogi mai le umukuka i le avanoa atoa, e tatau ona faʻapipiʻi se pulou i luga aʻe o le ogaumu ma se vaega e faʻapipiʻi ai le 30 sq. mita.

Tele o tagata o loʻo fuafuaina faʻafouina fesili ifo ia latou lava le fesili: E aoga le faʻamalamalamaina o le umukuka ma susulu lanu pe faia ia sili atu le vaʻaia? O itu uma o manatu e mafai ma faʻamoemoeina i le tagata lava ia o tagata taʻitasi. I le filifiliga muamua, e aoga le iloiloina o le mamanu o le umukuka, e ese mai le nofoaga faʻafiafiaga, filifilia o se eseʻese ituaiga o maeʻa ma fola mea e feteʻenaʻi ma isi vaega o le umukuka-potu malolo.

O le mataupu lona lua o le a avea ma filifiliga mo na tagata e fiafia e 'aʻai i fafo ma leai se fiafia i le kuka i le fale. Stylistically, o le umukuka avea ma faʻalautelega o le tafaoga nofoaga. O le filifiliga o le umukuka seti e faia e faʻafetaui le aotelega ata o le potu, mea faigaluega a le aiga e fausia i totonu o kapoti, fola mea e faʻaaoga e tutusa mo le umukuka-potu malolo.

Potu malolo

O le potu malolo i le potu potu avea ma potu taua e potopoto ai malo ma malolo le aiga pe a maeʻa le aso faigaluega. A o fuafuaina ma mulimuli ane mamanu o le potu malolo, e taua le faʻamamafaina o autu vaega:

  • Laulau 'ai - e tatau ona ofi uma ai tagata o le' āiga ma mālō mafai ai. E masani ona tu i le ogatotonu o le potu poʻo le va o le umukuka ma le nofoaga e nonofo ai.
  • O le sofa e vavae ese mai le 'aiga' aʻai ma le umukuka e le palama vaeluaina poʻo le pa fata.
  • E fautuaina le tuu o le TV i le vaega vaʻaia a le o le umukuka ma le potu malolo. O le a sili ona lelei e tuʻu le TV faʻasaga i le sofa mo faigofie matamata o polokalama.

    

O isi elemeni aoga o le potu malolo o le a avea fata mo souvenir, fata mo tusi, e fautuaina e teuteu puipui i atavali, tuʻu se laulau kofe ma se ipu tuʻu ma lole pesini.

Faʻafefea ona filifili se sitaili

Potu umukuka mamanu 30 sq. mita, e fautuaina e faʻatino i le Emepaea sitaili, lea e faʻateleina ai manaʻoga i le ata o le avanoa. O lona uiga o le i ai o elemene o anamua mea ata i le teuteuga o le potu. O lenei sitaili mamanuina e iloga i lona malamalama ma le leai o se mau.

O se uiga iloga o le Emepaea sitaili o le i ai o mafanafana lanu o le puipui ma fola mea. E manaʻomia e le au mamanu mea laupapa ma maʻa. O le eseesega maamaai ma eseesega lanu e le faatatau ia te ia. Moli ma feilafi meaafale, beige puipui, faʻafoliga luma, laupapa laminate sitaili o le a faʻamamafaina tagata taʻitoʻatasi ma faia le tuʻufaʻatasiga atoatoa.

O se vaega taʻitasi o le Emepaea faiga faiga o le a atoa vaʻaia leai o mea faigaluega a le fale, lea e tatau ona natia i tua o le lumanaʻi o fausia-i meaafale. O le teuteuga o meaʻai, ipu teu, lole ma ipu i luga o puipui.

O le isi itu manaia mo le teuteuina o potu potu o le minimalism, lea e faʻailoa mai i le i ai o le laʻititi o meaafale, o le i ai o le sili atu i le 3 lanu i totonu o le fale, o le faʻaaogaina o meaaoga i totonu o aiga, ma moli malamalama susulu.

O le mea lea, e eseʻesega mai le ituaiga masani, o le faʻaaogaina o le minimalism e fesoasoani i le faʻateleina o le avanoa, faʻatumuina le potu i le malamalama, i le maualuga e aoga tele ma faʻaoga e faʻaaoga ai le avanoa avanoa.

    

Faʻailoga

Faʻasaʻo le soneina o le avanoa e mafai ona sefe ai oe mai isi mea sese ma le manaʻoga e faʻatau meaafale e fetaui ma le tulaga o mea aoga, ae le fiafia i ai tagata. O se faʻataʻitaʻiga o le manuia zoning o le faʻapipiʻiina o se vaeluaina poʻo le pa faʻafuainumera, o le a fesoasoani e vaʻaia vaʻaia le potu i sone. O le vavae laupapa o le a avea ma sili sili fofo.

O le pa i le ogatotonu o se teuga elemene o totonu ma o le a matua ofi i totonu o soʻo se teuteuga sitaili. O se faʻaopoopoga aoga o le faʻaaogaina i tamaʻi umukuka-potu 'ai o le mafai lea ona faʻaaoga le fata o se' aiga 'ai.

Faʻatusatusaga mamanu o se masani faʻaaogaina zoning metotia. O le umukuka ma le potu malolo e iloga i lanu eseʻese, i le taimi e tasi e teuteuina le foloa i mea eseese, tuʻufaʻatasia laminate ma tile keramika.

O se faʻataʻitaʻiga o le manuia zoning e mafai ona tuʻu-faʻamalamalama lamepa o lo o faʻamau i luga o le tuaoi o potu sone.

Teuteuga o Mea

Mo le filifiliga saʻo o le maeʻaina o mea, e taua le feutanaʻi ma se tisaini o le a ofoina atu le sili ona lelei lanu tuʻufaʻatasia, le fetusiaʻiga o le faʻaaogaina fola ma puipui tali. E le gata i lea, e manaʻomia le siakiina o le paketi ma mea tautupe mafai.

E fautuaina e faʻaoga teuteu teuteu mo puipui, o le lelei o le teteʻe i aʻafiaga ma le anagata. Eseese lanu ma paolo o le peleni o le a avatua se tulaga ese aura i le potu. O lenei ituaiga o mea o le a sili atu le taugata nai lo pepa puipui, ae o le lelei o le gaosiaina ma le faʻavasegaina o le a faalaugatasia ai le tau o le eseesega.

    

O le foloa o se taua elemeni o le umukuka-potu malolo ma mafai ona avea ma avanoa avanoa. I totonu o le umukuka, o le a sili ona lelei le tuʻuina o keramika i maa, i le potu faʻafiafiaga e tuʻu ai se laminate. O le sologa lelei ma vaʻaia vaʻaia mai le lua sone o le a avea ma se tulaga ese tulaga o le potu.

O le faʻaloʻo le faʻalo o le a avea o se mea faʻatuatuaina ma anagata o le a maua ai le tele o le malamalama ma le agavaʻa e faʻapipiʻi moli taualuga.

Vavaeʻese i meaafale

O meaafale ufiufiina e mafai ona tautua e le gata o se elemene o totonu, ae faʻatino foi se aoga aoga o le faia o se potu. I le leai o se vaeluaina poʻo pa pa, o se sofa faʻasaga i le nofoaga e nonofo ai mafai ona avea ma se ituaiga o vaeluaina i le va o le umukuka ma le potu malolo.

O le 'aiga' aʻai, faia i luga o le laulau ma nofoa, mafai foi ona avea o se tuaoi i le va o le kuka eria ma le malologa. I le faʻaaogaina o lenei polokalame, e mafai ona e sefe tele i le faʻamaeʻaina o mea ma le fausiaina o plasterboard partitions.

    

O nisi e anaina tamaʻi fale mautotogi latou te faʻaaogaina le mea e taʻua o le kitchen kitchen o se vaevaega, o se laulau e tele-tulaga e tele mo le tipiina, fasiina ma le sauniaina o meaʻai. Faʻaopopo, e mafai ona faʻaaogaina o se pa i le itu i tua. O le laulau o le a ofi i totonu ma o le a avea o se tuaoi i le va o sone.

Faʻavasegaga

O se numera tele o fesuiaiga o vaeluaga i le va o sone ua uma ona fausiaina. O le auala sili ona lauiloa o le faʻailoaina o se potu potu o palota laupapa, e mafai ona 1 mita le maualuga e tuʻu ai avanoa avanoa i totonu o le potu. Faʻavaʻa i foliga o se puipui ma teuteuga elemeni ma se faga faʻamalama i le ogatotonu o loʻo faʻaaogaina foi.

    

O vaega na faia i tioata malulu na faʻaaogaina i totonu nei. O le fausaga e lagolagoina e se uʻamea faʻavae ma maua ai le zoning aunoa ma le leiloa o le vaʻaia i totonu o le potu.

O se filifiliga lelei pe a faʻanofoina se potu o le a sefeina ai se vaega o le vaeluaina o se masani faʻatulagaina ma le talafeagai suiga faia e tusa ai ma le poloketi. O lenei filifiliga o le a fesoasoani e sefe se vaega o le paketi ma fausia se tulaga tulaga ese e tusa ai ma le mamanu aitia. Mo duplex apartments, o le vaeluaina filifiliga e faʻaaogaina, lea e faʻataunuuina e se sitepu.

Moli

O le potu poloketi faʻapitoa faʻapitoa vaʻai i moli moli. A fausia se potu lotogatasi, masani moli atonu e le lava. Mo le vaega kuka, oe mafai ona faʻalogo totoa i luga poʻo luga o faʻamalama moli e mafai ona faʻaauupegaina i le faʻalo.

O le 'aiga' aʻai manaʻomia le tele o moli. O le mea lea, e mafai ona e faʻaaogaina le malamalama masani ile tuʻuina i tafatafa o le faʻamalama ma faʻaaoga se moli uila susulu. Mo le eria faʻafiafiaga, e mafai ona e faʻaogaina tamaʻi foloa moli, sconces ma laulau lamepa.

Sone galue

O le le lava o le avanoa i totonu o le fale mautotogi faia tele tagata vaavaai mo avanoa avanoa e fausia ai se ofisa i le umukuka po o le potu malolo. O le eria galue aofia ai se tamai ofisa ma se laulau laititi, nofoa faʻaletino, komepiuta, ma le teuina kapeneta.

    

O le eria galue mafai ona vavaeʻeseina mai le autu avanoa faʻaaoga ai se tamai fata matutu drywall. O le lelei o sea vaeluaina o le a mafai ona teuteuina le fata i mea teuteu. O se avanoa avanoa fola e le faʻateʻaina le nofoaga aʻoaʻoga, o lea o le avanoa avanoa o le a le faʻaititia.

O le isi filifiliga mo le faʻavasegaina o se nofoaga faigaluega o avanoa fua i le umukuka-potu malolo i tafatafa o le faʻamalama. O meaafale puʻupuʻu, e aofia ai se laulau tulimanu, o se tamaʻi nofoa ma se komupiuta, o se tali lelei lea mo le fausiaina o se tamai ofisa.

Sone malolo

Malolo e lava taʻitasi mo tagata taʻitasi, o lea la o le faʻataʻatiaga o le taimi paganoa e tatau ona faia i le amanaʻia o uiga o tagata taʻitasi o le aiga. I le avea ai o se tulafono, o le nofoaga e nofo ai e faʻaauupegaina i se sofa poʻo se nofoaga e nonofo ai, TV.

    

I nisi tulaga, o le biofireplace e faʻaaogaina e faʻaauupegaina ai se tafaoga, o se elemene o totonu. O le lelei o le biofireplace i totonu o se fale mautotogi o le leai lea o se chimney, ae faʻaalu ai foi le vevela ma tamoʻe i luga o biologically mama suauʻu. E aofia ai se firebox, lea e susunuina ai le suauʻu, ma elemene teuteuina e maua ai le magalafu se matagofie matagofie.

Meafale

O meaafale mo se potu tuʻufaʻatasi e tatau ona filifilia ma le amanaʻia o avanoa avanoa ma le manaʻoga e aloese ai mai le vevesi. O se itu taua o le tuʻufaʻatasia lelei o tuutuuga umukuka, o se tafaoga ma se potu 'ai.

O nisi gaosi meafale, i le amanaʻia ai o le manaʻoga, faia seti mo se potu tuʻufaʻatasia. I ia seti, o le umukuka pa, potu 'ai ma kapeneta meafale e faia i le tutusa sitaili faʻaaoga ai tutusa mea. O lenei filifiliga e talafeagai o se tali vave pe a leai se manaʻo e suʻesuʻe mo se taimi umi ma filifili meaafale na o oe lava.

Taumafataga o le taumafataga

E mafai ona faʻaaogaina se umukuka poʻo se potu malolo e faʻaauupegaina ai se meaʻai i se nofoaga tuʻufaʻatasia. Faʻalelei nofoaga o lenei nofoaga o se autu vaega. O le laulau ua faʻapipiʻi ese mai uma le malologa nofoaga ma le umukuka seti. O le tele o le laulau 'ai e tatau ona filifilia faʻalagolago i le aofaʻi o tagata nonofo. Mo se aiga o 2, o le 75 × 75 cm faʻataʻitaʻiga e talafeagai.

    

I totonu o se tamaʻi fale mautotogi, o le pa counter ma nofoa maualuluga o le a avea o se sili 'ai' aʻai. Ma i le tulaga o le mauaina o malo, oe manaʻomia teu i luga o se lafu gaugau, lea e mafai ona aveʻesea saoloto pe a maeʻa faʻaaogaina.

Moega

O se sofa faʻamamaina i se nofoaga tuʻufaʻatasi i aso nei e mafai ona faʻataunuʻuina le tele o matafaioi. Tele o tagata faʻaaogaina e avea o se vaeluaga i le va o le nofoaga e nonofo ai ma le umukuka, o isi na mauaina le faʻaaogaina o se mea vaivai pei o nofoa mo le 'aiga' aʻai. Sofas e mafai ona faʻatumu le avanoa i le mafanafana ma le mafanafana, mama ma fafo matagofie latou faʻatumuina le siosiomaga o le umukuka ma le mafanafana.

    

O fale gaosi meaafale e tuʻuina tagata mautotogi ma le filifiliga o potu e lua filifiliga filifiliga: o le tulimanu ma le sofa saʻo. O le filifiliga muamua e taʻutaʻua i tagata nofo mautotogi ma se tamaʻi potu mautotogi, e avea ai le nofoa umi ma meaʻai. Mo sili avanoa vateatea, o se sofa saʻo e faʻaaogaina, o le maatulimanu o le atoa nofoa nofoaga.

Faaiuga

O le faʻatulagaina o le potu kuka potu potu ua avea ma sili lelei tali mo le tele o aiga, e le gata ona o le laʻititi avanoa o le mautotogi. Lenei vaifofo faʻalauiloa talanoaga i le va o tagata o le aiga, faʻatagaina oe e talanoaina feʻau i le fale i se lagona lelei, faʻatulaga aso malolo ma valaʻaulia malo. Tatala potu faʻalauteleina le avanoa o le fale mautotogi, faʻaopopo malamalama ma fou lanu i le olaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Small House To Be Built At Least 63 Square Meter Floor Area Budget 19,360$ - Beautiful House Design (Mae 2024).