Fuafuaina o le tuʻufaʻatasia umukuka-potu malolo 18 sq. m +50 ata

Pin
Send
Share
Send

Eria 18 sq. mita ua lava e faʻaauupegaina se mafanafana, multifunctional umukuka. I le ata, e mafai ona e faʻataʻitaʻia ni aitia: o se faʻavae e le masani ai, o se tuʻufaʻatasia o paolo, teuteuga le masani ai. Ae o le a le mea e fai pe a fai o lenei potu e manaʻomia le ofi i seisi, le itiiti ifo le taua eria - o le potu malolo. O le tuʻufaʻatasia o se potu 'ai ma se potu malolo e matua taʻatele lava. E le faigata ona faʻaauupegaina totonu faapena pe a fai e te tausisi i nisi togafiti togafiti. I lenei tusitusiga o le a matou taʻuina atu ai ia te oe pe faʻafefea ona mamanuina se umukuka-potu malolo o le 18 sq. m fetaui lelei.

Lelei, le lelei o le tuʻufaʻatasia

Soʻo se toefausiaina e tatau ona iloilo totoʻa. E tatau ona fua uma itu lelei ma le lelei o suiga. E tele lelei o le tuʻufaʻatasia o ni vaega aoga i le tasi:

  • sefeina sikuea mita. E moni lenei mea mo e ona fale mautotogi laiti, tele aiga. E ala i le faʻaseʻeina o le potu malolo, oe mafai ona faʻasaʻolotoina se potu faʻaopoopo mo tamaiti;
  • le aliali mai o faʻaopopoina avanoa avanoa. Lotoa sikuea e lava mo se le masani ai faʻatulagaina o meaafale, le faʻaaogaina o se tulaga ese teuteuga;
  • o se faʻateleina o le aofaʻi o le malamalama faʻanatura. Ua aliali mai se tatalaina faʻamalama "faʻaopoopo". O le a atili pupula le potu, lautele tele;
  • le mafai e faia ai ni mea tele i le taimi e tasi i le taimi e tasi. O fale fafine o le a mafai ona faigofie ona kuka meaai, matamata ia latou fiafia i ai TV televise, matamata i tamaiti laiti.

    

E le tele ni mea leaga. O le faʻaletonu sili o le faʻalapotopotoga o le manaʻoga ia tausia e le aunoa le maopoopo. Suauʻu paʻu, palapala, lapisi o le a faigofie ona ofi i totonu o le potu malolo. Toeitiiti lava o aso uma e tatau ai ona faʻamama. O le isi faʻaletonu o le i ai o se manogi le manogi.

Taua nuances o toefausiaina

O le mafaufauina i suiga o le lalolagi i le faʻavasegaina, e le manaʻomia le faʻanatinati. Muamua, e tatau ona e mauaina faʻatagaina aloaʻia mai pulega i le lotoifale.

Mauaina o faʻatagaga mo le toefausiaina o se manaʻomia manaʻomia. A leai se faʻatagaina, o le a faʻamalosia le e ona le fale e totogi se sala.

    

I le tele o tulaga, laʻititi faʻavaitaimi e faʻatagaina. Ae e iai tuʻusaʻoga. Avega avega pa e le mafai ona aveʻesea i totonu o le fale. O le a leaga iʻuga o sea filifiliga - e ono paʻu le fale atoa ma ono pagatia tagata. E le mafai foi ona aveatu potu "susu".

O le mea e sili ona taua, e le mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le potu malolo ma le potu 'ai, e faʻatutu ai le ogaumu kesi. A faʻapea e le faʻatatau i lou fale ia tulaga faʻasaina, e mafai ona e aoina pepa ma le saogalemu, mauaina le faʻatagaga, ma amata loa ona faʻaleaogaina le galuega. O le faʻaleagaina o pa e tatau ona faia e tagata polofesa ma le poto masani manaʻomia, masini faʻapitoa.

Faʻafefea ona tusia se ata tisaini

Ina ua maeʻa le galuega faʻamavae, e sosoʻo mai ma le isi tulaga - o le fausiaina o se poloketi fuafuaina. Mo lona tutoʻatasi atinaʻe, oe o le a manaʻomia se masani fasipepa, se penitala, se pule. Oe manaʻomia le faʻaliliuina o le kalafi fuafuaga o le iʻuga potu i le laupepa, atofaina le fua.

Le isi, e tatau ona e filifili i mea laiti uma:

  • filifili le sitaili saʻo;
  • filifili maualuga-lelei, saogalemu mea fau fale;
  • fuafua le aofaʻi manaʻomia o meaafale, mea faigaluega;
  • faʻatulagaina le tulaga o sone faʻagaioiga i luga o le fuafuaga;
  • a iai se poletito, mafaufau e tuʻufaʻatasia ma le potu
  • filifili i elemeni teuteu.

    

I luga o le ata kalafi, oe manaʻomia le faʻailoga faʻailoaina le nofoaga o fesoʻotaʻiga, tusi ia sili autu o meaafale ma masini (pusaaisa, ogaumu).

O se poloketi mamanu o se ituaiga o gaioiga fuafuaga. O le tali sili ona lelei o le okaina lea o se poloketi mai se tisaini faʻapitoa. O le a faigofie atu ona lipea i luga.

    

Faatonuga Stylistic

O le umukuka-potu malolo o sefuluvalu sikuea e mafai ona teuteuina i soʻo se sitaili. I le laulau, o le a tatou mafaufau ai i le sili ona lauiloa faʻatonuga, o latou uiga foliga, foliga vaaia.

FaigaVaega:
ProvenceFetaui lelei mo e fiafia i le atunuʻu olaga, natura, faʻamalosi. Lenei o se lauiloa Farani taunuʻuga, faʻamatalaina e freshness ma lightness. O totonu e faʻaaogaina moli malamalama, mea masani. E manaʻomia le putty, cotton, fafie, piliki. E faʻapipiʻi le talieleele. O meaafale e filifilia "ua matua". O loʻo avanoa nofoa faʻavaivaia. O le lanu lanu e mama tele: piniki, oneone, beige, samasama. Teuteu lou laulau 'ai i fugalaʻau fou.
Tekonolosi maualugaFaiga Tekonolosi maualuga. E iloga i galuega, aoga, lautele. O le lanu lanu e mama. O le teuteuga faʻaaogaina laupapa, uʻamea, tioata. Faapitoa gauai atu totogiina i le filifiliga o masini.
IgilisiTuʻufaʻatasia filiga, faʻafaigata, muamua. O le faʻatonuga a Peretania e iloga i teuteuga ma ata puʻe eseese. Mo le faʻamaeʻaina o le foloa, filifili mea o le pogisa lanu: kapeti, laminate. O pa e masani ona faia monochromatic, meafale e faʻatau i laina tutusa.

Metotia faʻafuaseʻi

O le filifilia o le sitaili talafeagai, e tatau ona e faʻailoaina sone i le potu. E masani lava, e tolu e faia ile umukuka-potu malolo:

  1. Galulue;
  2. Faleoloa;
  3. Nofoaga malolo

Taitasi vaega o le ai ai a latou lava seti o aitema, teuteuga, masini. E sili atu le tuʻu o le nofoaga galue latalata i le faʻamalama. O lenei mea o le a faʻafaigofie ai ona saunia meaai.

O le faʻamalama sill e faʻaaogaina o se faʻaopoopo luga. E tuʻufaʻatasia ma le umukuka seti. O se togafiti aoga lea e sefe ai avanoa taua. O le potu 'ai e tatau ona fesoasoani i le' ai. E mafai ona iloga e le masani ai ata pepa i luga o le umukuka autu. O le malologa nofoaga tatau ona avea ma autu, faʻaalu le tele avanoa. O se sofa mautu e tatau ona avea ma ona totonugalemu. Lata ane oe mafai ona tuʻu se afinofoafi, TV, laulau kofe. Faʻafefea ona e tuʻu eseʻese nei vaega uma? Sei o tatou vaʻavaʻaia vave i le sili ona faigofie auala.

    

Faatulagaina o meaafale

I le tuʻuʻeseʻeseina o se tasi vaega o le potu mai le isi, fasi meafale mea taua tele. Mo faʻamavaega faʻaaoga: pa counter, fata, sofa, laulau. O le filifiliga o le mataupu e faʻamoemoe i ou oe manaʻoga, sitaili faʻasinoga. O le pa fata o se auala sili lea mo se aiga laiti. E masani ona faʻapipiʻi i fale nofofua. O le tu foliga foliga manaia ma e le faʻaaluina tele avanoa.

O se faʻamautuina iunite o se lelei auala e vaeluaina ai se potu, faʻatulagaina se vavalalata eria. O le fata mafai ona teuina tusi, ipu, eseese teuteuga aitema. O le fata, ua tuʻuina atu i le umukuka avanoa, e faʻaaoga e teu ai ipu matagofie, tioata, ma isi mea.

O le auala sili ona faigofie o le faʻaaogaina o se sofa poʻo se laulau o se tuaoi. Nei o elemene tutotonu mamanu. Latou te le vaʻavaʻaia atofaina nofoaga faʻaaogaina ma o le a le faʻapipiʻiina le avanoa.

Lanu puipui, ituaiga o tini

Lanu, fale mea e fesoasoani i le faʻailoga. Mo se umukuka-potu malolo, faʻaaoga le fesoasoani fesoasoani nei:

  • le nofoaga o kuka, o le potu malolo e tatau ona teuteuina i lanu eseʻese. O nei potu e eseʻese gaioiga. O le pito i luma o le vaega faigaluega e tatau ona aoga ma puipuia i le fufuluina. E mafai ona teuteuina puipui i maa, o vali masani. O le vali e mafai ona mama, e sili atu le filifili o tile ma se manaia foliga. I totonu o le fale tele e mafai ona e faʻapipiʻi ai pepa puipui, faʻapipiʻi teuteu teuteu. Ave le fiafia i lanu malamalama: lilac, piniki, lanu viole, pistachio, beige;
  • o leo o puipui o vaega eseʻese e tatau ona fetaui. E mafai ona siaki le tuʻufaʻatasia i le faʻaaogaina o se laulau faʻapitoa paolo;
  • afai e te manaʻo e faia ia sili atu mausali le avanoa, oe mafai ona faʻaaogaina eseese pupuni o le tutusa lanu.

Fola e ufiufi ai le fausiaina o se tulaga

Eseese mea fola ma fausiaina se tele-tulaga faavae o sili auala e vaevaeina avanoa. O se aga masani le tuʻuina o se umukuka faʻatutu i luga o le tulaga. E mafai ona laʻititi le pulelaa - tusa o le sefulu senitimita. O lenei filifiliga o le uiga o le faʻaonapo nei faiga. O le sili le leaga o le pulelaa o le manua. E fai sina masani i le fola o le fola o tulaga.

O se auala saogalemu o le faʻaaogaina o mea eseese faʻauma fausiaina. Teuteuina le potu malolo i kapeti, laminate, kapeta. O laupapa laupapa masani o le a ofi i le faiga masani. E foliga aulelei ma o le a tumau mo le sefulu tausaga. I totonu o se potu maualuga-tekonolosi, e sili atu le tuʻu kapeta, laminate. E iloga i latou i le tau taugofie, le anoanoaʻi o lanu. E sili atu le teuteuina o le umukuka vaega ma maamora, foloa foloa, linoleum. O nei ituaiga coatings e faigofie ona fufuluina mai soʻo se ituaiga o faʻaleagaina.

Pa fata

Tele tagata e manatu faʻatauvaʻa i se mea e taʻu o le pa counter. O lenei o se aoga countertop mo le foiaina o tele o faʻafitauli i le taimi e tasi. E sefeina sikuea mita. Suiina o se laulau masani, o le fata faʻatagaina oe e tuua sili avanoa i le potu. O sea mataupu e lautele faʻaaogaina o le tuaoi o lua vaega aoga. E vaʻaia faʻailoga le pito e aunoa ma le utaina o le tamaʻi potu umukuka-potu malolo.

A filifilia se pa, mafaufau:

  • laulau pito i luga maualuga. E tatau ona lelei mo tagata uma o lou aiga. E taua foʻi le filifilia o nofoa faʻamau lelei mo ia. Sili atu ma le tua;
  • lanu luga. E tatau ona tu matilatila ese mai le vaega o totoe o le pulou. O le tali talafeagai o le a avea o se uliuli luga;
  • mamanu faatuatuaina. O lona fausaga e tatau ona malosi ma mausali.

Sliding fausaga

Afai e te manaʻo e tausi le lilo o le potu malolo, oe mafai ona fausia se sliding vaeluaina. O le vaevaega ua faʻapipiʻi luga o faʻapitoa rollers. E mafai ona tapunia, tatala i soo se taimi. Sliding fausaga e faia e oka. E fai lava si taugata. O le ata o le a suia le masani ai pa ma faia totonu sili sili ona manaia.

I le gaosiga o se sliding fausaga, eseʻese mea e mafai ona faʻaaogaina: tioata, fafie, ie. O tioata vaevaeina fetaui lelei ma ona po nei. Latou tuʻuina i totonu le malamalama masani ma foliga ea. E mafai ona e faʻaogaina se ata poʻo se mea teuteu i le tioata e faʻaaoga ai metotia eseese. O le le lelei o le tioata o lona faʻavaivaia fragility, maualuga le tau, ma lona uiga ia vave ona palapala. Laupapa, ie ie e sili atu ona faigata ona faʻaleagaina. Latou te tumau mo le tele o tausaga.

Taualuga Multilevel, moli

Oe mafai vaʻaia vaʻaia nofoaga ma malamalama masani, faʻapipiʻi le tele-tulaga faʻalo. O le faʻalo taualuga o le a faia ai totonu e le masani ai, sili atu ona talafeagai e faʻaaoga.

O le moli i tua e mafai ona ki luga faʻasasaʻo. O le faʻalo i luga o le taualuga multilevel e tele ona lelei:

  1. Faʻatuatuaina puipuiga mai lologa, tafe leakage. O le ata o le a puipuia fou toe faʻaleleia mai le vai. Ae o le mea e sili ona taua, aua e te taumafai e faʻamate oe le vai. Atonu ua leaga le ata.
  2. Se lautele lautele o lanu. O le taualuga e mafai ona faigofie, ma se uiga le masani ai, mea teuteu. Oe mafai ona faia ia lua-leo. E tele filifiliga faʻataʻitaʻi.
  3. Mafai ona faapipii moli malamalama. O le faʻapipiʻiina o le moli e faigofie lava. Luminaires o eseʻese malosiaga mafai ona faʻapipiʻi.
  4. Faapipiʻi vave. Tomai faapipii faapipiiina na fausaga i le tasi le aso.

Le nofoaga o le umukuka iunite, masini

O le umukuka-potu malolo tatau ona lelei. O le mea lea, e taua le faʻatulaga saʻo o mea faigaluega, umukuka seti. E tele filifiliga apitaga:

  • laina laina Le faʻasologa faigofie. E talafeagai mo tagata e ana potu vaiti. O mea uma e tuʻu i autafa o le puipui e tasi. E lava le avanoa i le ogatotonu e seti ai se laulau 'ai atoa. O le sofa e tuu i totonu o se avanoa avanoa, teisi i le itu;
  • tulimanu Se filifiliga sili ona lelei faʻatulagaina ma se le masani potu potu foliga. Ua seti le seti i le tulimanu latalata ile faʻamalama matala. E mafai ona e faʻaogaina le windowsill. I le isi itu o le umukuka-potu malolo, ua faʻatulagaina se malologa nofoaga, i le ogatotonu - o se laulau ma nofoa ua faʻapipiʻiina;
  • u-foliga. O lenei metotia e faʻaaogaina i potu faatafafa. Meafale e tatau ona tuʻu i le mataʻitusi P. I le ogatotonu e mafai ona e tuʻu ai se tulaga, se laulau 'ai. I le isi itu, na latou tuʻuina ai se sofa lelei, TV, laulau kofe;
  • motu Lenei o le amataga faʻavae metotia. Peitai, atonu e le lava le itu mo ia. I lenei tulaga, e aoga le faʻafesoʻotaʻia o polofesa tisaini. O le a latou faia le poloketi saʻo e faʻatatau i uiga o se fale mautotogi.

Laʻau teuteu

O totonu o le umukuka-potu malolo o le a le maeʻa aunoa ma le teuteuina o elemeni, mea laiti eseese, ma faʻamaeʻaina paʻi. Oe mafai ona amata teuteuina mai le falefaigaluega. Ina ia faia lenei mea, ua lava le faʻatauina o mea umukuka matagofie, ogaumu, o solo, solo, mea manogi e le masani ai.

Ituaiga ie tatau ona maualuga lona maualuga, faigofie ona mitiia susu. Spice fagu mafai ona tuʻu luga o se tamaʻi fata latalata i le galuega luga.

    

O se matagofie filemu olaga mafai teuteuina se nofoaga mo 'aiga. O iina e mafai ai foi ona e faʻataʻotoina aluga i luga o nofoa, ufiufi le laulau i se uluaʻi ie afeafua. Uma elemeni tatau ona teuina i se tutusa lanu lanu. I tafatafa o le sofa, e mafai ona e tuʻuina ai se faʻatagata, o se fausaga ma mea ola.

E pei ona e vaaia, o le fausiaina o se potu matagofie i totonu e faigofie lava, i le iloaina o nisi o togafiti togafiti. Faʻapitoa sone, o se auala magafagafa i le filifiliga o meaafale, susulu teuteuina o le a fausia ai se mafanafana, ergonomic umukuka-potu malolo, e oʻo lava i se tamaʻi eria.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 5 meters by 5 meters One-story Simple House Design (Mae 2024).