Faʻafefea ona teuteuina se potu malolo-faiga potu malolo totonu?

Pin
Send
Share
Send

Uiga faapitoa

O le loft-style totonu e iloga i vaega nei:

  • O ofu sili ona faigofie e faʻaosofia ai lagona o le le maeʻa.
  • Tatala le faʻatulagaina o fuafuaga e aunoa ma ni vaeluaina, ma faʻamalama tetele.
  • Auala e teuteuina ai ituaiga auala e pei o graffiti poʻo ni auala e feoaʻi ai.
  • O se tuʻufaʻatasiga le masani ai o meaafale seasea ma tekonolosi faʻaonapo nei.
  • Le i ai o eseese fesoʻotaʻiga, pei o paipa ea i le ele poʻo uaea e fai ma teuteuga.

Meafale

O le faʻalo maualuga e tuʻufaʻatasia uma ai meaafale faʻaonapo nei ma faʻafitauli tuai. Glass, uamea, fafie poʻo palasitika oloa e talia iinei. Meaafale ma paʻu poʻo ie ie ofutinoʻe foliga manaia tele i le potu malolo.

O le elemene autu o le hall o se sofa, lea e mafai ona teuteuina i ni lanu e tele-o aluga. I se faʻaopopoga, o se laulau kofe ua faʻapipiʻi luga o uʻamea vae poʻo se fausaga faʻapitoa e pei o se atopau tuai.

O loʻo faʻaalia i le ata se potu malolo tele, ua teuteuina i le sofa paʻu.

Mo le faigofie, filifiliga feaveaʻi luga uili ua filifilia, lea e faʻatagaina ai oe e toe fesuiaʻi le avanoa i soʻo se taimi. O mea tuai e tuʻufaʻatasia ma tekonolosi faʻaonapo nei o le a fesoasoani e vase lalo o le sitaili.

O se tali lelei mo le hall o le faʻaaogaina lea o fata uʻamea ma fata tatala. E le gata i lea, o mea tuai e faia faʻatasi ma laei, pei o ofu tetele, nofoa faʻataʻavalevale poʻo laulau, o le a ofi i totonu o le vanimonimo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fale gaosi oloa ma le tuʻufaʻatasia o le "pa" e fai i laupapa ma uamea.

O le pa fata ma nofoa maualuga o le a faʻatagaina ai oe e faʻalauteleina mamanu mafai ma faʻatinoina sone. I totonu o se potu potu potu, o le sili lea ona lauiloa filifiliga, vavaeʻese le umukuka ma nofo nofoaga.

Mo le faʻatulagaina o se moega i le potu malolo, o se laconic laupapa moega poʻo se fausaga ma se uʻamea faʻavae e masani ona faʻaaogaina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o le potumoe-potu malolo, faia i se sitaili pisinisi.

Lanu fusi o alaleo

O le lanu masani mo teuteuga e papaʻe ma le lanu efuefu i lalo, lea vaʻaia faʻalauteleina le avanoa ma faʻatumuina i le ea. E le gata i lea, o le mamanu o se potu malolo-faʻaola potu malolo aofia ai le faʻaogaina o terracotta shade: o le lanu o le piliki e faʻamafanafanaina totonu totonu.

I le ata o loʻo i ai se malamalama totonu e faʻafesoʻotaʻi ai le falealuga ma elemeni i le ituaiga masani.

E masani ona faʻaaoga le uliuli o ni mea e eseʻese ai, ae mumu, lanu mumu ma greens o loʻo faʻaaoga e pei o ni faʻaaliga. Siliva ma uʻamea e soʻo i soʻo se mea, ae i ni aofaʻiga laʻititi.

I le ata, o le ata o le potu malolo i lanu efuefu i se tulaga alamanuia.

Faʻaiuga filifiliga

O le matafaioi autu i le toe fausiaina o le loft i le potu malolo o lo o faia e le ofu:

Pa. O le elemene autu o piliki puipui poʻo tile gypsum e faʻataʻitaʻi i piliki. O puipui e mafai ona tuʻu sima, faʻapipiʻi ma pepa puipui puipui, faʻapipiʻi i laupapa laupapa.

Fogafale I le mamanu o le foloa, oe tatau ona ave le fiafia i mea masani poʻo laminate. O le fofo lelei o le oak poʻo le fola o le paina, faʻapea foʻi ma maa e faʻataʻitaʻia le maʻa.

Taualuga. Ina ia faʻateleina totonu o fale, latou te tuʻuina i lalo le faʻalo, leai o se faʻalo, valivali i lanu le malamalama pe faʻapipiʻi foʻi i le sima vali mo sima.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu totonu i se ituaiga alamanuia, e teuteuina ai le faʻalo i le vali i le faʻafoliga o sima.

Faitotoa O le mamanuina o faitotoʻa laʻau mai mea masani e tuʻufaʻatasi anamua, onapo nei auiliiliga ma masani ona i ai se muamua foliga mai. O tioata faʻaofi e talafeagai, faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga laupapa sili ona lelei.

I le ata o loʻo i ai se tamai potu malolo ma se faitotoʻa laupapa uliuli.

Faamalama Faʻamalama ma se pogisa faʻamatalaga ma le masani ai faʻavaʻa totoga totoʻa totoʻa i totonu o le maualuga o le auala. Ae o le alamanuia sitaili o se paleni o talatala faʻauma ma mama, o le mea lea, afai o le potu e laʻititi, o faʻamalama e teuteuina i moli malamalama.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo manaia, o ona puipui e faʻatulagaina i piliki. O faʻamalama lautele ma se faʻata lapoʻa o loʻo faʻapipiʻiina ina ia faʻateleina ai le avanoa.

E masani ona faʻaaogaina laʻau faʻasao-faauo e teuteu ai fale mautotogi o le taulaga, e le gata e matagofie ona foliga, ae e fesoasoani foʻi i le fausiaina o se siosiomaga mafanafana ma mafanafana.

Ituaiga ie

Malamalama pupuni poʻo ie faʻaseʻe e faia i mea masani e talafeagai mo le teuteuina o se potu tele i se faiga faʻamaualuga. O pupuni e faia e lima poʻo ni ie pupuni e talafeagai foi. O le mautinoa le paʻi atu i le ata o le potu malolo mafai ona avea ma kapeta ma le faaleoina tino ma le masani ai lanu lanu.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se pito i luga o loʻo iai ni teuteuga o ie i lanu efuefu.

O meaafale e mafai ona faʻatumuina e le faʻagaioiga o lafo ma aluga e mafai ona teuteuina i ni mamanu o le geometric poʻo ni mataitusi. Afai o totonu o le potu o se maualuga maualuga ma eletise elemeni, o ie i lanu masani o le a avea ma faʻavae mo sea ituaiga mamanu.

Teuteuga

I totonu o le potu malolo, uʻamea ma maʻa oloa, o pepa lapopoʻa ma atavali ma ata e le masani ai, o faʻasalalauga i le ituaiga o pop art e talafeagai. O nisi potu malolo manatu foliga mai soona fai, ae o le loft faiga e atoatoa mo le faʻaalia e oe lava. E mafai ona e faʻatinoina le agaga o le saolotoga i le fesoasoani a faʻailoga o le auala poʻo ni tusitusiga, o lau uila e te fiafia tele i ai poʻo le uila vilivae, ma faia ai se ituaiga faletaavale.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se afeafe i luga o le potu malolo, e lagolagoina ai e le teuteuga le autu o felauaiga o nofoaafi.

O le ata e faʻaoga faʻaaoga ata uli ma papaʻe, e le masani ai uati puipui, faʻasolosolo faʻatusa. O teuteuga e masani lava o se faʻata i totonu o se faʻavaʻa le faia i laupapa poʻo le uamea. Talu ai o le loft-style finish ua maeʻa ona laʻei, e taua ai le le soʻona tele o le potu ma faʻamatalaga le talafeagai.

Moli

O moli poʻo moli laulau i totonu o le potu malolo i luga e i ai se ata e le masani ai ma e faia i uamea ma tioata. Chandeliers ma lapotopoto paolo ma palealiʻi o se manuia. O totonu e mafai ona teuteuina i moli malamalama poʻo moli malamalama faʻapipiʻi faataamilo i le tafatafa o le faʻalo.

O le ata o loʻo faʻaalia mai le moli i totonu o le umukuka-potu malolo, na faia i totonu o se taulaga.

Studio, track, moli uʻamea poʻo moli uila o le a sili ona faʻamamafaina i luga luga o ie ma fausia ai se malamalama opeopea aafiaga.

O le ata o se potu malolo tele ma ni moli asoa o loʻo maualuga i luga aʻe o le sofa.

Potu o manatu potu mamanu

Ina ia faʻaopopoina uiga i le potu, o le faʻalo e masani ona teuteuina i laupapa poʻo pou uʻamea. Afai o le sitepu i le fogafale lona lua e faʻamoemoeina i totonu o le lua-tulaga fale mautotogi poʻo se fale, e fautuaina e filifili se uʻamea poʻo sima fausaga, faʻatasi ma sitepu laupapa.

I le ata o loʻo i ai se potu i le pito i luga o le fale.

Le eco-loft faʻatagaina oe e taulaʻi atu i le autu masani. E faʻaaoga i fafo meaafale, teuteuina o laau toto, elemeni laupapa ma ie lino.

O se magalafu e ofi lelei i totonu o le faʻavae o se loft sauā: o lana mamanu e mafai ona faʻaonapo nei - ma ni faʻaofiina uʻamea poʻo se tioata, poʻo ni retro - ma ni uʻamea uʻamea poʻo ni foliga o se nofoaga tuai.

Ata o se potu malolo i se fale tumaoti ma se ogaumu uʻamea.

I luma o le taʻigaafi afi, masani masani maa, maamora poʻo keramika tile e faʻataʻitaʻi piliki e masani ona faʻaaogaina.

Faia o se tamai potu malolo

Pe a toe fausia le loft style i totonu o se tamai potu malolo, faʻapitoa mafaufau e totogia i le lanu. O se potu vaapiapi i Khrushchev e le tatau ona teuteuina i lanu pogisa tele ma tumu i le tele o teuteuga.

Ata o se tamai potu malologa-faʻaola potu ma se piliki lalolagi faʻafanua.

Mo se laʻititi pe savali-i totonu o le potu malolo, filifili naʻo mea talafeagai ma aoga aitema malamalama paolo. Ina ia fausia se leo, e sili atu le faʻaaoga naʻo le tasi le elemeni: o se laulau o se foliga e le masani ai, o se puipui puipui poʻo se nofoa susulu. O le pupula sinasina faʻalo o le a fesoasoani e vaʻaia faʻateleina fua o le potu.

Faletusi o ata

O le loft e talafeagai mo saoloto, fatufatu tagata o loʻo manaʻo e faʻaalia o latou tulaga taʻitasi. Ina ia tuʻufaʻatasia le atemosifia o se fale aʻoga poʻo le falealuga ma le mafanafana o le fale i totonu o se potu, e manaʻomia le agavaʻa ma le lelei silisili Tele manatu mo le toe fausiaina o se falealuga i le potu malolo o loʻo taua i la matou filifiliga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Good morning videoGood morning statusWallpaperPhoto (Mae 2024).