Potumoe samasama: foliga foliga, tuʻufaʻatasia ma isi lanu

Pin
Send
Share
Send

Fuafua nuances

Ona o le sao saʻo o le samasama i totonu, e mafai ona i ai se aoga faʻamanuiaga.

  • Psychologically, o lenei lanu o se natura antidepressant ma fausia ai se lelei siosiomaga i le potu. E lelei foi mo le faʻaosofia o le faiʻai ma faʻafaigofie ai ona ala i luga i le taeao.
  • O lanu soʻona lanu e sili atu ona talafeagai mo le teuteuina o se potu vateatea, aua latou te vaʻaia vaʻaia latalata luga ma faʻaititia le tele o le potumoe.
  • I potu susulu ma le itu i saute e agaʻi i le itu i saute, e faʻaaoga lava le samasama, aua i le tau mafanafana e faigata ona faʻatagaina le vevela i totonu o sea potu.
  • O lenei lanu lanu e talafeagai lelei mo potu vaiti ma maualalo faʻalo. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e foliga mai e fetuunai vaega o le potu ma vaʻaia tuʻuina atu ia te ia se sikuea foliga.
  • Fai mai Feng Shui, e talitonu o le samasama e mitiia le leaga le malosi. Peitaʻi, o lona soona faʻaalu e mafai ai ona faʻaosofia lagona faʻaosofia.

Paolo o samasama

Mo se siʻosiʻomaga mālūlū faʻamalieina i malologa lelei ma toʻafilemu, moe lelei, paolo samasama paolo e faʻaaogaina i le ata. O sea muted range e fetaui lelei mo se potumoe matua.

Sili atu le malosi ma olaola samasama leo e masani ona masani ai i le mamanu o le potu a talavou, lea e masani ona tumu i le malosi.

Ata o se potumoe ma puipui sinapi-vali puipui.

Pastel, malamalama samasama poʻo lemoni paolo foliga foliga le fiafia ma faʻatagaina oe e faia se malamalama, malamalama totonu, faʻafiafiaina e le mata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le teuteuina o le pa samasama pogisa i le ata o le potu moe lautele.

Meafale

O le potu e teuteuina i se mea masani laupapa meaafale seti poʻo ni faʻataʻitaʻiga ma se paʻepaʻe faaiila. O lea la, ua iʻu ina ausia se malu ma masani siosiomaga. I totonu o le potumoe samasama, oe mafai ona faʻapipiʻi eseese meaafale, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea o se moega lanumoana ma lona ulu ulu, lanumoana ma papaʻe i tafatafa o laulau poʻo se lanumeamata ma malamalama ofu lanu meamata.

E le gata i lea, o avanoa lata ane e mafai ona faʻatasiina ma le fealofani ma aitema poʻo aitema ma mea pepelo.

Malamalama laupapa fausiaina o le aluna, beech, tupu faʻamau, walnut poʻo alder e sili atu o se moega. O le potu o loʻo faʻatumuina i le ituaiga lava kapoti i totonu o se paolo laupapa ma o se laulau laʻei paʻepaʻe paʻepaʻe ua tuʻuina i totonu o le potu. Faʻamamafa lelei le samasama mamanu o le potu afifi ma ata lolomi luga o le faʻafoliga, faia i le talafeagai avanoa.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potumoe samasama, teuteuina i meaafale papaʻe.

Ituaiga ie

O le filifiliga sili ona faigofie o le teuteuina o le faʻamalama ma pupuni tulle papaʻe pupuni poʻo tapoleni mai isi translucent ie. Pupuni e mafai ona faigofie pe teuteuina i auro lapisi i foliga o lavalava poʻo fugalaʻau.

Pe a faʻaaogaina pupuni samasama, e sili atu le filifilia o oloa o le a tele pupuni sili atu ona mauoa nai lo le autu autu. O ie moega ma ie moe e filifilia i se auala faʻapena.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se moega teuteuina i le moega o se pogisa samasama paolo.

O aluga ma palanikeke o le paolo o le meli paolo, kapeta i susulu oneone oneone ma tamaʻi mamanu poʻo seti o beige, kofe poʻo sukalati lanu, lea o le a faʻaeeina ai le potumoe ma le loloto ma faʻamatalaina, o le a ofi atoatoa i totonu o totonu.

Maea ma mea

Mo puipui puipui, oe mafai ona filifili samasama pepa puipui ma geometric mamanu poʻo tele laʻau lolomitusi. O seisi filifiliga o le faʻaaogaina o pepa puipui i petals poʻo lanu eseʻese, e pei o tulip poʻo sunflowers. I teuteuga o samasama puipui, vali poʻo teuteuina panels o le a talafeagai.

O le foloa i totonu o le potumoe o loʻo faʻataʻoto mai i le brown brown kapeti pe teuteuina i le kapeta efuefu-uliuli.

I le ata, o le foloa i totonu o le potumoe samasama, teuteuina i kapeta efuefu.

I totonu o se tamaʻi potu, e sili ai le teuteuina o le faʻalo i se ie susulu iila. Mo se potumoe e le manaʻomia e faʻalautele le avanoa, o se matte maeʻa e talafeagai. I le tulaga o lanu, o se paʻepaʻe papaʻe o se malulu poʻo fusi o alaleo o le a avea ma se tali lelei.

I le ata o loʻo i ai se potumoe ma se puipui ufiufi i samasama pepa puipui ma se laʻititi geometric mamanu.

Teuteu ma moli

Mo se potu tu i le itu i saute, o le a lava lava e faʻapipiʻi se taualuga moli moli emitting mafanafana moli ma puipui moli ma fola lamepa latalata i le moega. O se potu ma lona itu i matu e faʻatumuina e se moli uila ma se susulu pupula ma sili atu ona mafiafia.

O totonu o le potu moe samasama e faʻafeiloaʻi le iai o faʻavaʻa o ata, faʻatagata ma fagu fagu. O le atemosifia o le a faʻapitoa teuteuina ma le fealofani ma susulu ma susua lanumeamata lanumeamata.

I le faʻatusatusaina, o mea faʻaaoga i le uati o puipui e iai le felanulanuaʻi o atavali poʻo atavali e iai ni laufanua susulu e talafeagai.

Mo teuteuga aitema, oe mafai ona filifilia se amipolo, tipolo poʻo se saffron palette. O ia aitema o le a foliga lelei i luga o fugalaʻau fata, fata poʻo fata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le teuteuina o le potu moe, ua fuafuaina i lanu samasama ma le uliuli.

O le a le lanu e tutusa?

Lanumoana, paʻepaʻe ma uliuli paolo atoatoa nonofo faatasi ma samasama. O se samasama-lanumeamata tuʻufaʻatasia poʻo se duet ma turquoise fugalaau foliga sili ona manaia. Lanumumu poʻo le moli o le a fesoasoani e faʻamalieina ai se faʻamoemoe e le mafaatusalia i totonu o le tuʻufaʻatasiga. Peitaʻi, o nei lanu e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete ina neʻi avea le siʻosiʻomaga ma mea faʻatiga ma lofituina.

Lanu samasama e faʻaaogaina faʻatasi ma enaena e fausia ai se ata faʻaonapo nei ma matagofie. Lenei fofo e sili ona lelei mo le potumoe o tagata talavou e fiafia e faʻataʻitaʻi.

Lemon tone faʻatumuina le avanoa ma freshness ma coolness, ma faatasi ai ma le faʻaopopoina o moli lanumeamata, olive po o pistachio fugalaʻau, o se totonu e faia i luga o se moni sili ona matagofie foliga. O se filifiliga le masani ai o le tuʻufaʻatasia o se lanu samasama palette ma apamemea. O le potumoe o le a foliga aulelei ma le faʻaopopoina o uliuli accents ma chrome elemeni faʻatasi ma gloss luga.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le potumoe faʻaonapo nei, teuteuina i lanu samasama ma le efuefu.

O le tuʻufaʻatasia o le samasama ma le paʻepaʻe e fesoasoani e fausia se lagona lelei. O leo papaʻe e le faʻatonu e faʻavaivaia ma faʻapaleni le la. O le tuʻufaʻatasiga ma le efuefu e masani. E i ai se mauoa ma i le taimi lava e tasi maaleale foliga.

O se faʻatusatusaga tandem o loʻo faʻatusalia e lanu samasama pupula ma lanumoana malulu lanu. Lua paʻu ola i le tuʻufaʻatasia e fausia ai se manaia ma tulaga ese mamanu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le samasama samasama-lanu samasama lanu i totonu o se tamaʻi potumoe.

Sitaili

O le masani totonu totonu e manaʻomia se laina auro i le tuʻufaʻatasia ma mea masani a laʻau o loʻo faʻaaoga, faʻamamafaina le taugata ma le tulaga o le siʻosiʻomaga. O totonu e tuʻufaʻatasia lanu enaena ma kiona-papaʻe, lanu samasama samasama poʻo ie silika.

Mo Farani Provence, saito, straw, creamy ma isi natura pastel shade o uiga ia. O meaafale seti, faʻapea foi ma le pito i luga o puipui ma le foloa, ua fuafuaina i totonu o se pa malie.

I aso nei mamanu, o se tuʻufaʻatasia o le samasama ma lilac, lanu viole, uliuli ma lanu efuefu tone e masani ona maua. Faʻatasi ai ma le faʻaaoga saʻo o faʻamatalaga taua i le tuʻufaʻatasia ma meaafale faigofie, e mafai ona e faʻaopopoina le agavaivai talafeagai ma le matagofie faʻalelei i le potu moe.

Ata o potu moe mo teine

Lanu samasama o se sili ona manaia filifiliga mo le teineititi potumoe. O lenei mamanu mafai ona tuʻufaʻatasia ni lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se paolo susulu e faʻaaogaina mo teuteuina o puipui, ma o ie moega, aluga poʻo pupuni e i ai se eseesega mamanu. Lamepa ma moli lanu eseese lanu, tusigalaʻila tusi, meataʻalo ma isi mea e sili atu ona faʻaolaola ai le ea.

I le ata, totonu o le potumoe mo se teine ​​talavou, faia i samasama tone.

Manatu o Potumoe a Tama

I totonu o le potu a le tama, e sili ona faʻaaoga le samasama i inumaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le fuafuaina o meaafale a le tagata lava ia, ie poʻo mea teuteu. Mo teuteuga, tasi le puipui faʻaaliga poʻo lona vaega e talafeagai. O isi vaega o le laualuga o loʻo valiina i afa poʻo pupuni malamalama ina ia le avea le tulaga ma mea faʻasoesa ma faʻasauā.

Faletusi o ata

O le lanu samasama lanu e faʻaolaola ai le ata o le potumoe ma faia ai se susulu, faʻavae ma matua ofoofogia avanoa i fafo mai o le le fiafia totonu faʻapotopotoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Sama-Sama Ex Battalion. Sons Of Nanay Sabel OST Official Music Video (Iuli 2024).