O le a le maualuga e tatau ona faatautau ai le TV i luga o le puipui i le potu malolo, potumoe ma le umukuka

Pin
Send
Share
Send

O le TV screen o se tuʻufaʻatasia o uiga o le tele naua o aso nei, masani totonu. O le teuteuina o le potu, lona nofoaga tutotonu semantic, lea e totoe o le teuteuga "siva". O le filifiliga i le maualuga e tautau ai le TV e faʻamoemoe i le faiga o totonu, o le tele o le potu ma le diagonal o le TV, o mea e gaosia ma le maualuga o puipui.

Fautuaga mo le filifilia o se nofoaga mo lau TV

I le taimi muamua, o le matafaioi a le "lanumoana pupuni" na faia e se tetele fausaga ma se mamafa mausali, manaʻomia le a lava malosi, mautu fola tulaga, o se kapeneta tele. Modern Plasma poʻo vai tioata TV e mafai ona faigofie ona tuʻu i luga ole tamaʻi laulau, tamaʻi faʻamafanafana, poʻo le sili atu - tautau ma se faʻamau tuʻusaʻo luga o le puipui, faʻalo i le nofoaga sili ona talafeagai mo matamata.

O pupuni lapoʻa e tuʻu i potu malolo lautele - e lava le avanoa e maimoa ai faʻatasi ma le aiga atoa poʻo uo, ua maeʻa faʻaauupegaina se "fale faʻafiafia fale". Tamaiti laiti e talafeagai mo le puʻupuʻu puʻupuʻu TV i le auala savali, fale taele, umukuka vaiti.

O nisi taimi, pe a le lava le avanoa i luga o le puipui, e faʻatagaina e faʻatautau le vaega TV i luga o le faʻalo, ae o le fausaga e mafai ona fetuʻunaʻi i le maualuga, gaugau, lea e sefe ai avanoa i totonu o se tamai potu. O lenei filifiliga e talafeagai mo le faʻavaeina o nofoaga, ae o le nofoaga e tatau ona mafaufau totoʻa i ai: o ala autu o feʻaveaʻiga i totonu o le fale e le tatau ona pasia e le lau - e matua faigata lava. Faʻamalosia faʻaopopoina o le faʻavae e talafeagai iinei, aemaise lava pe a oʻo mai i le mamafa o fausaga ma le faʻaloʻolo faʻaloʻo.

Metotia, ituaiga o faʻamau

E mafai ona e tautau le TV i luga o le puipui ma luga o le faʻalo. O faʻamau faʻasusu e fetaui lelei mo tamaʻi mata e oʻo atu i le 26-28 inisi, ma e faigofie lava ona suia le itu o le faʻasologa, ma a talafeagai, aveʻese le pupula. Panels ma le diagonal o 14-27 inisi o loʻo faʻataʻavaleina i luga o feaveaʻi o loʻo taofia, e faʻatagaina ai oe ona fetuʻunaʻi e le gata i le faʻasusu, ae faʻapea foʻi le maualuga o le tautau.

Mo se oloa ma le diagonal o 30-45 inisi, faʻaaoga se faʻamau faʻamau maualalo, e faʻatagaina ai oe e faʻaseʻe teisi le itu mai le isi itu i le isi itu. A o faʻaaogaina faʻamau faʻamau, e mafai ona aveese le TV mai le puipui mo le sili atu o fesuiaʻiga o le ea i le vaitaimi o le vevela, lea e taofia ai le masini mai le soʻona vevela.

Afai o le diagonal o le TV vaega e oʻo i le 63-66 inisi, ia faʻatasi ai ma lona faʻamalolo, ua faʻapipiʻi le adapter. E mafai ona faʻapipiʻi le vaega i luga o se tala faʻasolopito, ma e faʻapipiʻi mulimuli ane - e fautuaina faapitoa lea mo pupuni lautele ole mamafa e sili atu ile 70 kg.

E fautuaina e faʻatau faʻamau talafeagai peʻa faʻatau se TV, faʻamoemoe i mea o puipui. Mo sima, piliki poʻo atoa laupapa fafie, pe a faʻapipiʻi luga o drywall - "butterflies", "snails", faovilivili. Mai isi mea, mea faigaluega, oe o le a manaʻomia se puncher, penitala, o se tulaga maualuga, o se puipui, faʻamau, o se sikulipi.

Ae e te leʻi faʻapipiʻiina puipui, e tatau ona e mautinoa e leai se uaea eletise i lenei nofoaga i luga o le puipui.

Lautele fautuaga mo mounting maualuga

O le maualuga masani mo le tuʻuina o le TV seti tasi mita mai le foloa tulaga i le pito lalo. Ole filifiliga pito sili lea pe a fai o le vaega e tu i luga o se tulaga, ae mafai ona tuʻu maualuluga maualuga ile puipui. E le aoga le faʻamau maualuga - pe a faʻapea e ea i luga le ulu o le aofia i taimi uma, e masani ona lelava o latou ua.

E masani lava, o le ogatotonu o le pupuni tatau ona tusa ma le mata o le tagata vaʻai. I le maualuga o le tasi ma le afa mita pe sili atu foi, TV o loʻo tu ai i se mea e seasea matamata ai - i le hall, faletaele, umukuka. I totonu o totonu na faia i le ituaiga sasaʻe, e manatu o nofoa ma nofoaga taoto o le a i lalo ifo o le tulaga masani - o le TV screen e mafai foi ona tautau ii i le tulaga talafeagai. Maualuga - i le maualuga o le 150-170 cm, o le televise e tautau i totonu o potu vaiti o le umukuka, faletaele, lea e naʻo se taimi puʻupuʻu e matamata ai.

A filifilia le maualuga o le faʻapipiʻiina o le TV televise i totonu o se potu faapitoa, tasi e tatau ona taʻitaʻia, muamua i mea uma, e le tagata lava ia e fiafia i ai tagata o le aiga, faʻavae i luga o latou maualuga, tausaga, olaga.

Faʻapipiʻi foliga i potu eseʻese

O le ergonomics o le tuʻuina o le TV i potu eseese e faʻapea e tusa lava poʻo le a le potu o loʻo i ai, e tatau ona avea ma se nofoaga e leai se tasi e paʻi atu ai i le fausaga, faʻafuaseʻi ona tuʻi i lalo, talepe. E fautuaina e nana uma uaea ina ia latou uʻuina i luga, sa faigata ona pasi i luga o latou. I le susū, faletaele vevela, faletaele tuʻufaʻatasi, taʻele, saunas, mini-pool, TV e seasea faʻapipiʻi - pe a lava le lava ea, lea e faʻaititia ai le ono ono faʻaletonu o le masini i le masini.

O le numera o TV i le tasi fale mautotogi e le faʻatapulaʻaina e se mea - e mafai ona iai le tele o ia mea e te manaʻo ai, faʻamoemoe i le aofaʻi o tagata, potu taʻitasi. E taua e leai se mea e faʻalavelave i le maimoaina - o le pupuni e le tatau ona soʻosoʻatasi faʻatasi ma le kapeneta, o se maualuga i tua o se sofa, o se tulimanu o se pupuni, ma isi.

I le potu malolo

I totonu o le hall, o le TV screen e avea o se mea teuteu e mafai ona ofi i totonu o soʻo se ituaiga totonu. E teuteuina i se teuteuga faʻavaʻa, e pei o se ata, faʻataʻamilo ia ma tamaʻi ata - i lenei tulaga, o le mauga o le a le tumau, o le a le galue e suia le itu o le faʻananau. O le telē o le potu tuʻuina atu, o le telē foʻi o le pupuni e maua mo ia - o se laʻititi i totonu o se potu malolo avanoa o le a foliga mativa, ma maua ai le lagona o loʻo i ai se mea o misi.

E faʻaalu e tagata le tele o taimi i le avanoa o le hall, matamata i polokalame TV ma le aiga atoa poʻo uo, e tatau la ona manino le vaʻai mai o vaega eseese. Afai e vaʻaia le nofo i luga o le sofa, o le maualuga o le tautau o le a faʻaititia, pe a fai mai le laulau 'ai - sina sili atu. O le nofoaga fautuaina mo le ogatotonu o le pupuni o le 110-159 cm mai le foloa.

A i ai se afi poʻo se afi taʻamilo afi i totonu o le maota, lea e avea ai le faʻamamafanafana, oe le tatau ona faʻapipiʻiina le TV i luga atu o ia, faʻapipiʻi foʻi le pupuni i na nofoaga e masani ona paʻu ai ave o le la.

I le umukuka

O se tamaʻi televise mo le umukuka e masani ona filifilia, talu ai o le tele o avanoa avanoa e nofoia e kapoti, fata tatala, ma isi nofoaga e teu ai. E taua le iloa e tusa lava pe leai se avanoa i puipui, e le fautuaina e tuʻu le TV i luga o le pusaaisa, talu ai o le gatete o le mea mulimuli o le a vave faʻateʻa ai le TV. O le umukuka seti le tatau ona faʻalavelaveina le pupuni - e tatau ona mafanafana e vaʻavaʻai uma i totonu o galuega ma 'aiga' aʻai. E masani ona tautau le vaega TV i le meaʻai i luga ae o le laulau, faʻafesagaʻi, ma afai o le umukuka e faʻamoemoe mo na o kuka - i le maualuga o le tuputupu aʻe o le tagata, mo le faʻafaigofieina o se vaʻaiga puʻupuʻu aʻo tu ai.

O le nofoaga o le TV i tafatafa o se kesi poʻo se ogaumu a le eletise e faʻasaina - o le vevela o le vevela e i ai le leaga aʻafiaga i luga o se taugata masini, e mafua ai le soʻona vevela ma le afi.

I le potumoe

I totonu o le potumoe, e masani ona matamata le TV i le taʻoto poʻo le nofo i luga o le moega, o le mea lea e tu faʻafesagaʻi ai le ulu, pe a fai o le moega o loʻo i le tulimanu, ona diagonally mai ia. O le ata TV moe e tautau i le maualuga e tutusa ma le maualuga o le moega: mo se masani, o lenei maualuga e tusa ma le mita, mo se fausaga ma se pulelaa - i totonu o le tasi ma le afa, i luma o le moega maualuga, o le masini o le a tu i le lua i le tolu mita pe sili atu mai le foloa.

O le potumoe ua faʻaauupegaina i se laulau i luga o se puipui ma faʻigofie maualuga ina ia mafai ai ona vaʻai faʻatasi a o nofo ma taʻoto i lalo.

I le vasega pepe

Tele tagata atamamai latou te le fautuaina le tuʻuina o se TV ile potu a tamaiti, ae faʻatonutonu faʻatonutonu e matua taliaina. E taua le faʻatulagaina o le pupuni ina ia le itiiti ifo i le tolu i le fa diagonals tumau mai le nofoa i lana vaʻalele pe a vaʻai. I totonu o se potumoe vaapiapi, o le TV lau e faʻapipiʻi faʻafesagaʻi ma le moega ina ia mafai ona e matamata ai aʻo e nofo i lalo O se potu e sili atu le vateatea e i ai se eseese vaʻaiga vaʻai.

O le TV vaega i le vasega pepe ua faʻapipiʻiina i se auala e le solia ai e tamaiti i taimi o taʻaloga i fafo, ma o uaea uma e nana ma le faʻaeteete.

I le faletaele

I totonu o le faletaele, o le televise faʻapipiʻi ua faʻapipiʻi i le maualuga mamao mai vai punaoa, ae i le maualalo maualuga. E sili le nana o uaea uma i totonu ole paʻu uaea paʻu. I faʻatau atu i isi taimi e iai taugata faʻapitoa, ae e sili atu le teteʻe ile susu e mafai ona tuʻu saʻo ile vae o le tapu taele - luga o le vai lava ia ma vaʻaia ile taimi ole taele. O mea o le mataupu, mea faʻamau uma, faʻapea foʻi ma le vaega faʻatonutonu e tatau ona i ai puipuiga puipuia, ma o le oloa lava ia e tatau ona faʻaaoga.

O le lautele mafolafola "lanumoana pupuni" e fetaui lelei mo maualuga-tech ma falefaigaluega fale taele.

I le ofisa

O le kapeneta e faʻaauupegaina, muamua lava, mo le faia o pisinisi, ae le mo faʻafiafiaga. Ae e iai foi le nofoaga mo TV iinei. E tuʻu i soʻo se nofoaga talafeagai i luma o se sofa malūlū, i autafa o le kesi, ina ia mafai ona e vaʻaia a o e nofo i luga o se nofoa vili poʻo se nofoa faʻataʻavalevale. I itu uma o le televise, o loʻo iai vaega mo le teuina o pepa pisinisi, tusi, tusi faʻapitoa, tisiki. E le fautuaina e tuʻu meafaigaluega a le ofisa i le lata ane o le lau.

Vala o le faʻamau i se puipui laupapa

Mo le faʻaleleiina maualuga o se vaega TV i luga o le puipui laupapa, e manaʻomia dowels pepe, lea fausia le sili faʻatuatuaina faʻamau. A tautau le TV i luga o le laupapa vaeluaina, e fautuaina e faʻapipiʻi faʻaopoopo lagolago uʻamea fata - mai le faʻalo i le foloa. Ina ia foliga sologa lelei le ata, o nei auiliiliga e teuteuina. E le fautuaina e faʻatautau ni oloa e sili atu ma le 30 kilokalama le mago i luga o le fale, ae afai e iai se manaʻoga, e faʻamalosia atili le puipui ile paina laupapa.

E taua le fuafuaina muamua o le nofoaga o le TV i luma ina ia mafai ai ma le faʻaeteete ala o le uaea, lea o loʻo nana pe matala. O le tapunia faʻamatalaga e sili ona lelei pe a fai o tamaiti laiti ma fagafao e nonofo i le fale mautotogi, mafai ona faʻataʻitaʻi le uaea eletise i le nifo. Tatala faʻapea o uaea ua faʻapipiʻi i le puipui ma faʻapitoa puipui - o lenei mamanu e taliaina i loft-style interiors, ae matua le talafeagai i masani masani.

E na o lua lava auala e faʻapipiʻi ai le laulau:

  • i le tulaga muamua, o faʻamau e faʻapipiʻi i le TV lava ia, ona faʻapipiʻi uma lea o le fausaga i luga o le puipui;
  • o le filifiliga lona lua - o faʻailoga e faʻapipiʻi i le puipui, e faʻasolo i totonu dowels, e faʻamalolo le puipui e faʻamau ai le vaega lava ia.

Tolu po o le fa lago e tatau ona faia i tua o le laualuga o le pupuni - masani ona latou faʻafesoʻotaʻi se leo leo, o se DVD player, etc.

Pe a faʻapipiʻi luga o se taupega lima, e taua le faia o le uaea umi na e le faʻaloaloa atu i le tapulaʻa i soʻo se tulaga.

Faʻauiga faufautua aoga

O polofesa o loʻo aʻafia i le faʻapipiʻiina o faʻamutaina fale i aso uma, tuʻuina atu fautuaga ia i le faʻalelei lelei o le TV i le puipui poʻo le faʻalo.

  • i totonu o le puipui piliki, pu mo mea faʻamau e faia i se perforator ma se vili mo sima, laupapa poʻo le laupapa faʻasolosolo e gaosia ma le vili mo fafie;
  • o se televise mamafa TV, o lona mamafa e 20-30 kg, e sili ai le faʻataʻamilo faʻatasi, talu ai e i ai le maualuga aʻafiaga o le faʻafuaseʻi ona tiaʻiina;
  • ae e te leʻi amata faʻaleleia le TV, oe tatau ona iloiloina pe o le pa e mafai ona tatalia lona mamafa, pe o le fausaga o le a paʻu'ū;
  • uaea fesoʻotaʻiga e faia faʻatoa maeʻa maeʻa faapipiiina;
  • e faʻasa ona fausia le vaega i avanoa faʻamaufaʻamau (kapoti, pa puipui) - e i ai lava pu faʻamalama i luga o tua puipui e tatau ona faʻataʻamilomilo ai le ea;
  • o le uaea alu i le outlet e le tatau ona soʻona faʻatetele - o lenei e mafai ona taʻitaʻia ai i lona malepe, afi;
  • teuteuina le puipui o loʻo tu ai le TV, e faʻatagaina i soʻo se auala - e le tatau ona gaogao. Faʻapitoa faʻapitoa poʻo faʻapipiʻi fata e faʻatauina mo mea faʻalogo leo o loʻo faʻatasi ma le masini.

Faaiuga

O le a le tulaga o le a faʻatautau ai le vaega televise e faʻamoemoe i le potu lea. O le filifiliga pito sili ona lelei e faʻapea o le TV e mafai ona maimoa faʻamafanafanaina mai toetoe lava o soʻo se mea i le potu potu potu, o se vavaeʻese vaega i le hall, potumoe, vasega pepe. Mo se potu tele, e sili atu le faʻatau o se tele TV, mo se vaiti - tasi laʻititi, ma le diagonal na o ni nai sefulu sefulu inisi. A o ni faigata e aliaʻe ma oe lava-faʻapipiʻiina le masini, latou liliu atu i se agavaʻa faʻapitoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Pau o le Ekalesia Aso Fitu Koneferenisi (Mae 2024).