Faʻafefea ona filifili se umukuka seti mo se tamai umukuka?

Pin
Send
Share
Send

Filifiliga filifiliga

A filifilia se umukuka seti mo se tamai umukuka, faʻalogo i itu nei:

  • Usitaʻi i manaʻoga. Afai e te le fiafia e kuka ma o loʻo i ai ni umukuka mea faigaluega mo le teuina i luga o le faʻatoʻaga, oe le manaʻomia se tele worktop ma tele vateatea pusa. Sefe le avanoa mo seisi mea.
  • Faʻaaogaina atamai o avanoa. E leai se centimeter e leai se totogi e mafai ona misia, o lona uiga o le tamaʻi masini tusitusi o le tali sili lea.
  • Faʻaaliga vaaia o se tamai umukuka. O lenei e faʻafaigofieina e moli malamalama, pupula foliga, ma foliga atagia mai luga.
  • Totoga po nei Fofo mo drawings tulimanu ma drawer, pito i luga kapoti o le a fesoasoani ia te oe e faaaoga tulimanu uma i le lelei.
  • Faigofie. Afai e te faʻaititia le loloto o kapoti ma fata i le 5-10 cm, e toetoe a leai se mea e te leiloa, ae o le potu o le a sili atu le lautele.

Filifiliga avanoa

O le mamanu o se umukuka seti mo se tamai umukuka amata i se filifiliga o faatulagaga. E i ai 4 autu ituaiga o umukuka meafale faʻatulagaina:

  1. Laina Le filifiliga faigofie lava, ole umukuka saʻo masani ile tasi laina. O le aoga autu o le compactness, e le manaʻomia tele avanoa ma e mafai ona tuʻuina e oʻo lava i le tamaʻi umukuka. O i tonu lava e uma ai mea lelei. O le seti tasi laina e le ergonomic, e faigata ona faia se tafatolu galulue faʻatasi ma ia, e laʻititi le avanoa mo le teuina o mea ma le sauniaina o meaʻai.
  2. Laina lua E aofia ai laina laina tutusa i itu puipui. Faufautua faufautua faʻasaga i le faʻaaogaina i avanoa vaapiapi, ina ia le fausiaina le aʻafiaga o se alatele. Ae afai e te manaʻomia le tele o teuina avanoa ma se tele countertop, o se sili lelei filifiliga lenei. Tulaga sili ona lelei: o le avanoa i le va o laina o le 100-150 cm, o le lautele o le umukuka o 240-250 cm. Afai e vaiti le umukuka, faʻaititia le loloto o kapoti ina ia le itiiti ifo ma le mita o totoe i le va o latou.
  3. L-foliga. Tulimanu seti o se lauiloa fofo. E tau leai se aoga ma ergonomic. E faigofie lava mo oe ona faia se tafatolu galue mai le ogaumu, magoto ma pusaaisa. E i ai foi le faʻaletonu i lenei ituaiga o faʻatulagaina: o le faʻaaogaina o se tulimanu module e faigata, e tatau ona e okaina taugata totoga e ave i luga totonu avanoa. Ma faʻafesagaʻi foʻi feʻaaliaʻi pe a matala e maua ai ni faʻalavelave. Afai o le a e tuʻuina se tapu i le tulimanu, oka se beveled module - o le a faʻafaigofie ai ona fufulu ipu.
  4. U-foliga. Lautele ae faigata. I le umukuka 5-6 sq.m. nofoia toetoe lava o le eria atoa, o lea e sili ai le lafoa lenei filifiliga i le fiafia i le tulimanu tasi ma le lona tolu laina o kapoti. I potu potu o le umukuka o loʻo i totonu o se fausaga, faʻaopopo se motu, peninsula poʻo le pa faʻatatau i le mea e ulufafo ai mai le umukuka - o lenei o le a fausia ai se faʻaopopo vaega galue, faʻateleina le gafatia, o le a aveese le mataupu o le laulau 'ai tuu.

I le ata o loʻo i ai se umukuka L-foliga i le paʻepaʻe

Poʻo le a lava le filifiliga e te filifilia, faʻaaoga nei fesoasoani e faʻaleleia atili ai le vaai lautele o lau tamaʻi umukuka:

  • suia pusa puipui i fata matala e faʻaopopo ai le "ea";
  • faʻaopopo se laina lona lua o tautau module i lalo o le faʻalo pe faʻateleina le maualuga o kapoti e faʻatele ai le nofoaga e teu ai;
  • 'utu le palasi e fiafia i isi drawers i lalo o le umukuka seti.

Faʻafefea ona ou faʻatulagaina laʻu ulutala?

Fuafua lelei o se tamai umukuka e tatau ona amanaʻia e le gata i manaʻoga o tagata e ona, ae faʻapea foʻi ma uiga o le fale mautotogi. Iloilo le nofoaga o fesoʻotaʻiga (sapalaiina o le vai, alavai, paipa kesi, ea) ma taumafai e fausia se siʻosiʻomaga ma le laʻititi o le lafoina o auala.

A o le tuʻuina o se umukuka iunite, o le sili ona taua le itu o le galue tafatolu. O ona tumutumu - pusaaisa, magoto, hob - e tatau ona tuu i le mamao o le 100-200 cm mai le tasi i le isi. I lenei tulaga, o le tapu e tu i le ogatotonu, o le fesoʻotaʻiga i le va o le ogaumu ma le pusaaisa. Ia mautinoa ia tuʻu se avanoa avanoa i le 40, sili atu 60 cm i le va o le pito i luga.

Faʻatatau i le tatalaina sone - o 80-120 cm ina ia maua saoloto se mea mai le tosoina fafo toso, tatala le faitotoʻa, toso ese le keke mai le ogaumu.

Ata o se sinasina umukuka seti mo se tamai umukuka

Tulafono faʻavae mo le faʻapipiʻiina o meafaigaluega:

  • o le ogaumu e le tatau ona tu latalata i le faitotoʻa (o loʻo i ai se tulaga lamatia o le mu), i le tulimanu (faigata ona faʻaaoga), latalata i le faʻamalama (faʻapitoa mo kesi kesi);
  • faʻapipiʻi le tapu i le tulimanu, ae mo le faʻafaigofieina o le auala, oka se module tulimanu beveled;
  • o le pusaaisa o le a foliga sili atu fealofani i le tulimanu po o le faʻamalama;
  • tuʻu le masini fufulu ipu i latalata i paipa ma alavai pu;
  • o le ogaumu e faigofie ona faʻaaoga i le tulaga o mata, nai lo le tulaga maualalo;
  • o le masini fufulu e le tatau ona latalata i isi masini, tuʻu se avanoa e le itiiti ifo ma le 10 cm.

O loʻo faʻaali mai i le ata moli malamalama lanu meamata i totonu

O le a le lanu e tatau ona e filifilia?

Le fautuaga autu mo soʻo se tamaʻi avanoa - o le māmā e sili atu! O le mea lea, o le mea e fiafia i ai, ioe, tumau paʻepaʻe. E iai lona talaaga o loʻo maʻi ma palapala, ae e matua leʻo le tulaga lea. O le paʻepaʻe papaʻe o loʻo i ai le mauoa filifilia o paolo: mafanafana kulimi, jasmine, penina, ie lino. Malulu - marshmallow, fetu-paʻepaʻe, papaʻe lili, kiona. E leai seisi o latou e foliga mai ua maʻi. Ae mo le ituaiga - o pupula malamalama foliga e sili atu ona aoga nai lo o pogisa, o lea e le tatau ona e fefe ia latou.

O leisi faʻaopopoga mo le umukuka paʻepaʻe a faʻapea o le headset ma puipui o loʻo i le lanu e tasi, o le a faʻavaivaia lava kapoti i le vanimonimo ma o le a le foliga tetele.

Lua pale tutusa tutusa o efuefu ma beige. O le muamua e sili atu ona talafeagai mo tamaʻi umukuka ma faʻamalama i saute, o le lona lua ma itu i matu. I le tuʻufaʻatasia o ni paolo mai le malamalama i le pogisa, oe faia se loloto loloto totonu totonu.

O le ata o loʻo faʻaali mai ai se ulusinisa ulu i se faiga faʻaonapo nei

Afai o se umukuka monochrome e foliga mai e fiu ia te oe, oka se seti i pastel lanu. Pale samasama, pistachio, lavender, lanumoana, piniki - filifili se tasi o moli lanu o le umukuka seti mo se tamai umukuka.

Faʻaitete i leo pupula ma le pogisa: e tatau ona faʻaaogaina i se tamaʻi itu, e tatau ona faʻasolo, naʻo ni faʻaaliga.

Fautuaga mo le filifiliga o foliga

O le faigofie ma sili atu puʻupuʻu o foliga o se umukuka seti mo se tamai umukuka, o le sili atu ea o le atoa foliga o le a vaʻaia. Aloʻese mai ata tusi, mea olo saito, tele faʻamatalaga O foliga e faigofie foi pe a mafai. Radial facades faia le foliga foliga mamafa, masani laugatasi foliga foliga sili laiti.

Filifiliga talafeagai:

  • Malamalama malamalama. O luga o mafaufauga e lelei, aemaise pe a oʻo mai i se tamaʻi umukuka. Le talafeagai mo sitaili uma.
  • Laʻau masani. O mea e sili atu le malamalama.
  • Tioata Aunoa milling ma mamanu - manino manino pe matte. E sili le teuina o ipu mananaia poʻo isi mea teuteu i ia kapoti.

I le ata, o foliga e leai ni au

O le avanoa tatala e tutusa lava lona taua ma foliga vaaia. Maualuga drawers e faia sili atu le saogalemu ma siitia faitotoʻa. Ma faʻateʻa le avanoa o le taina o se pusa matala, ma e sili atu ona talafeagai e faʻaaoga ai. Ae ui i lea, i le faʻalua laina o puipui puipui, faʻaeʻeina facades manaʻomia faapitoa faʻatauaina: oe e tatau ona tuua va i le va o laina ma lalo o le faʻalo.

Ae mo tamaʻi pito i lalo, taumafai e faʻaoga ni drawers ae le masani ai. Latou te manaʻomia le laʻititi avanoa mo le faʻaaoga atoatoa, ma o le teuina tatau i totonu e sili atu ona faigofie ona faʻavasega.

I le ata o loʻo i ai se tamai umukuka ma se transom

O a mea faʻaaoga e filifili ai?

O le elemene sili ona taua o le umukuka seti o au meafale. Faigofie, saogalemu ma foliga vaaia lautele faʻamoemoe ia latou. E talafeagai mo se tamai umukuka:

  • Taualuga o le fale. Tali taugofie. O tamaʻi fale o loʻo fau ai se galuega sili ona lelei ma a latou galuega autu, ma talu ai ona o lo latou malamalama vaʻaia, latou te le mamafa ai le tisaini umukuka.
  • Faamau Faʻalelei, laʻititi. Ae o le latou fesoasoani, e faigata tele ona tatala ni drawers. Faʻatasia lua filifiliga: faʻamau faʻamau, nofoaafi poʻo toso-i fafo puipui.
  • Talaaga otooto. Toetoe a le vaaia, ae matua aoga. Faʻapipiʻi luga o le pito i luga o le faʻafoliga. Tele o taimi e faʻaogaina ai naʻo vaega maualalo lava.
  • Tulei-tatala O le tali sili ona lelei mo le umukuka leai se lima. E matala drawers ma faitotoʻa pe a oomiina.
  • Oti-i talaʻaga. Alumini talaʻaga Gola, UKW poʻo C tipi mai le pito i luga, lalo poʻo le itu o le faʻafoliga ma tumau toetoe lava a le vaaia.

I le ata o loʻo i ai le laina lua o pusa puipui

I se faʻaopopoga i au, o loʻo iai isi mea faʻaaogaina e faʻafaigofie ai ona fai le umukuka pe a mafai:

  • Carousel. Faʻatagaina oe e faʻaaoga le 100% o le avanoa o le tulimanu kapeneta ma fesoasoani e faʻavasega mea e teu ai.
  • Lola i fafo ato. Faʻaaoga sili atu kapoti masani.
  • Atoatoa retractable taiala. O le a mafai ona e vaʻaia mea o loʻo i totonu o atigipusa i le atoaga.
  • Fagu taofi. Suia se kapeneta puʻupuʻu o le 15-30 cm i totonu o se avanoa e sili ona lelei e teu ai sosi ma mea manogi.
  • Drawer totonu faaopoopo. O se vaapiapi faʻaopopo i tulaga masani atigipusa e faʻaaogaina mo cutlery, tamaʻi aitema.

Faʻataʻitaʻiga i totonu

O le geometry o tamai umukuka e eseʻese i le fuafaʻatusatusa.

O le tulimanu seti o le a ofi i totonu o le sikuea potu. Poʻo oe-foliga, pe a fai e le manaʻomia se isi 'aiga' ai.

I totonu o se potu faʻaumiumi, ave le fiafia i se tulimanu, tasi-laina pe faʻatulagaina faʻatulagaina. Faʻamoemoe i le lautele o le umukuka e te manaʻomia.

A i ai i le potu se faʻailoga, faʻaaoga! O lapisi lapisi penitala lapisi i le lapoʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a foʻia le faʻafitauli o le teuina ma o le a le faʻaalia.

Faletusi o ata

O lenei ua e iloa mea lilo o le filifilia o se umukuka iunite mo se tamai umukuka. Faʻaaoga moli malamalama, mata pupula, faʻateleina gafatia ma faʻaopoopo potu teuina.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: ROBLOX MOVIE - Celebrity in Disguise (Mae 2024).