20 manatu mo le teuina o mea i le atunuʻu

Pin
Send
Share
Send

Meafaigaluega taga

O le tulafono autu pe a filifilia se faʻalapotopotoga e tatau ona sailia se oloa e faia i le mafiafia e mafai ona fufuluina. E talafeagai e mafai ona faʻatautau le faʻalapotopotoga i soo se mea: i totonu o le greenhouse, luga o le puipui, luga o le faitotoʻa. A manaʻomia, e mafai ona suʻi taga i ou lava lima.

Pusa fatu

E iloa e le au fai togalaau, le faigofie o le leiloa i le tele o ato fatu. E teu ai ia mea, e mafai ona e faʻaogaina se tagata ua maeʻa sauniuniga ma tufatufaina pe fai se tasi oe faʻaaoga se drawer tuai ma se pepa malo.

Faʻamafanafana faia i laupapa

O lenei mamanu e talafeagai lelei ona o galuega palapala uma togalaʻau mafai ona faia i fafo e aunoa ma le pisia o le foloa i totonu o le fale. O le mea e masani lava o pallets pe sawn ma pisipisia faʻamau.

Tagata e ana oloa

I le aluga o tausaga, o faʻaputuga suo, rake ma hoes e sili ona faigofie ona teuina faʻataʻamilo i le puipui - o lea e te le tau suʻea ai le mea faigaluega saʻo, tu i se mea i le tulimanu faʻatasi ai ma le toega o le lisi. E mafai ona e faʻatauina i luga ole uʻamea poʻo ni fata laupapa, pe faʻaaoga ni sikulipi e sikulima ina ia iai vavae i le va o latou.

Umia tootoo

O le isi auala e teu ai mea faigaluega i totonu o le atunuʻu o le tuʻuina atu lea i le puipui, e faʻaaoga ai se meaafale mo se fesoasoani.

O le mamanu e faigofie e faia oe lava - oe o le a manaʻomia se sikulipi, sikulaki laupapa, uʻamea ma faʻamau mo ia.

Fata pakete

O se koneteina koneteina, lea e le toe mafai ai ona e aveina se vai, e mafai ona faʻaaogaina o se fata. O le pakete o le a avea ma se nofoaga e teu ai se faʻagaau ma tamaʻi mea faigaluega togalaʻau, totini lima, totoso, ma sili atu. E na ona manaʻomia e tutuʻi le pakete i lalo i lalo o le puipui o le aoga poloka po o le pa.

Uamea ie ma perforations lelei o se moni maua mo tagata fiafia i austere sitaili mai le vaega "ia i ai mea uma i le lima". Latou te maua mai e aoga mo se umukuka feaveaʻi ma mo le teuina o mea faigaluega.

O le faʻafaigofieina o sea talita o le galue luga tumau gaogao.

Tautau lala

O i le dacha o oloa laupapa foliga foliga talafeagai ma fealofani. Mo le fausiaina o se tautau, oe manaʻomia se matutu, matagofie lala ma se mamafa lagolago mai le 'ili tipi. O le fata e mafai ona tuʻua i lona tulaga faʻavae, peeled of bark pe vali i le lanu o totonu.

Fata apefai

E le afaina poʻo le a le tele o le umukuka - o le avanoa i le va o faʻalo e mafai ona aoga. O se fata foliga foliga, faʻamalolo mai le faʻalo, foliga faʻavae ma faʻaopoopo le mafanafana i le ea. O matau e mafai ona teuina i lalo ma ato i le pito i luga.

Fatafata

O le atunuʻu fatafata faia i fafie o le a ofi fetaui lelei i totonu o le laufanua i totonu: tuʻufaʻatasia ma le nofoa, o le a avea o se sili ona lelei fesoasoani i le umukuka poʻo le faʻapaologa.

Faʻatau atu foi o loʻo i ai fatafata e faia i palasitika anagata ma foliga laupapa: e mafai ona tuʻu i luga o avanoa tatala, aua o mea e puipuia mea mai mea e timu.

Ato umukuka

O se filifiliga aoga mo i latou e tautau cutlery i luga o nofoaafi. O se ato palasitika ma pu o le a avea ma se faʻaopoopo nofoaga e teu ai mo tamaʻi aitema. E mafai foi ona faʻaaogaina o se mea e fufulu ai ipu - e le faʻaleagaina e le susu le mea.

Faʻatulagaina mai fagu

E mafai ma e tatau ona liua mea lapisi ma mea teuteu e avea ma mea aoga ma matagofie teuteuga fale i ou lava lima. O se koneteina mo cutlery poʻo mea faigaluega e faigofie ona fai i ou oe lava lima. E manaʻomia ni apa apa, se laupapa, fao ma vali.

Fata drawer

O le laupapa e matagofie ma gaugofie, ma laupapa fualaʻau fualaʻau e mafai ona maua gofie i le atunuʻu. Fata, laulau, fata ma kapoti e fausia mai atigipusa, vali pe togafitia ma le suauʻu.

Teuina o TV

O se manaia manaia o teuteuga mafai ona faia mai le tuai mataupu o se Retro TV, ma ofo ai malo. I totonu, latou te masani ona teuina tusi pe faʻatulagaina se fale mo se pusi. O tufuga foi na latou faʻapipiʻiina le moli i tua ma liliu le TV muamua i se pa.

Umia mo seevae

Vertical umia faia i laupapa laupapa 30 cm le umi ua fuafuaina e faʻamago seevae paʻu, lea e masani ona fesoasoani mai i le atunuʻu. O le fausaga mafai ona faʻamau i le foloa poʻo le puipui.

Fata seevae Pallet

O pallets tuai o se mea sili ona lelei mo le fausiaina o meaafale, e aofia ai fata faʻatulagaina mo seevae o le taumafanafana. O laupapa laupapa laupapa ua maeʻa ona togafitia ma se tuʻufaʻatasiga e faʻasaga i microbes, o lona uiga o le seevae fata o le a tumau mo se taimi umi.

Fale mo seevae

Afai e leai se avanoa i le fale, e mafai ona lafo seevae togalaau i le 'upega tafaʻilagi. Laupapa laupapa i fafo e mafai ona avea ma lapoʻa o se fale o taʻifau poʻo le tele o se faleuila o le atunuʻu, pe a fai e puipuia e le taualuga seevae mai le timu.

Teuina o fafie

O mea e faʻaaoga e tatau ona teu lelei. Afai e te fausia se vavae eseʻese mo fafie, o le a malutia mai le tau ma faʻalele lelei. Ae afai o se afi po o se ogaumu e le manaʻomia tele o fafie, o se aulelei mini faaputuga laupapa e talafeagai.

Fale fata

Oe mafai ona maua se nofoaga mo mea e oʻo lava i le atunuʻu faleuila. Fata, ato ma matau o le a faia. Pa pa vali paʻepaʻe faʻaopoopoina mama, malamalama ma vaʻaia avanoa.

Lapisi lapisi

Afai e te nanaina le lapisi pusa i totonu o se laupapa laupapa ma faitotoʻa, o le taumafanafana fale o le a faʻamanuiaina: o le palasitika koneteina o le a le tosina mai i ai manatu. O le taualuga o le fausaga mafai ona liua i se fugalaʻau moega e ala i le totoina fugalaʻau po o se mutia luga.

O se faʻalapotopotoga mafaufauina lelei o le teuina i le atunuʻu o le a fesoasoani e faʻamalolo ma galue i le atunuʻu sili atu le aoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: G20 Compact with Africa Summit 2019 kicks off (Mae 2024).