Faʻavasegaina o onapo nei i totonu o le ata o le fale o le 70 sq.m.

Pin
Send
Share
Send

O se tulaga masani e fitusefulu-sikuea-mita potu ma se faʻatulagaina masani na avea ma mea o totonu totonu tisaini i le sitaili o ona po nei masani.

I le avea ai o se elemene o faʻaonapo nei tala i totonu, o faʻata e faʻaaogaina i totonu o le potu malolo i itu uma o puipui sese ma le TV, ma avea ma faʻataʻitaʻiga mo le lautele o le fola. Manatunatuga o le potu i lua volumetric faʻata, mai fola i le faʻalo, tautua o se faʻaauauina o le potu.

E lua galuega taua a le tusitala o le poloketi: ia nana ma faʻalelei vaega o fale mautotogi - o faʻalo maualalo ma vaega laiti o potu malolo. Fausia se mafanafana mafanafana avanoa faʻaaoga aso nei tala i totonu o le potu mautotogi, mo tagata uma o le aiga.

O tusitusiga faʻaonapo nei i le ata o le fale mautotogi na faia i lanu taofiofi, e aunoa ma le felanulanuaʻi ma le "maamaai" faʻaaliga, o le sitaili atoa e tumau ma matagofie, e pei ona manaʻomia e canons o faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga, ma modernity o loʻo faʻaalia saʻo lava i ie ma nisi laina, ae o le taofiofi ma le tamalii , faʻafetai i le mea totonu atoa foliga mamalu ma laconic.

Muamua lava, o le mataupu o le faʻalauteleina o nofoaga, e le gata i le vaʻaia ma le vaʻaia, na fofo. Sei o tatou mafaufau pe o le a le metotia na fesoasoani i le tisaini e faʻalautele le avanoa e faʻaaoga ai elemene o ona po nei anamua i le ata.

O se eria masani na vaʻaia, o le avanoa e tolusefulu sikuea, o le vaega lea o le potu malolo, umukuka ma potu 'ai. O le faʻamamaina o puipui na fesoasoani e fausia ai se potu tuʻufaʻatasia, ma se lautele lautele.

O le mea e nonofo ai o loʻo faʻaauupegaina i le pupuni o faʻamalama lautele, laupapa laupapa e faia i le oak, caramel brown, e faʻafetaui lelei totonu o aso nei, ma faʻaopoopo i ai le matagofie o le atunuʻu. Ona o le lautele sone sulu, o le potu masani liliu mai sa sili ona pupula ma lautele.

O le galuega i totonu o le ituaiga o vaʻaiga faʻaonapo nei, faʻatumuina i mea matagofie o teuteuga ma teuteuga: teuteuina puipui i totonu o le potumoe i se auala faʻavae, o le teuteuina o le laupapa sa faʻaaogaina mo puipui ma faʻalo, faʻamalama vali ma teuteuga teuteu teuteuina le fola, ma stucco cornices na faʻaaogaina e teuteu ai le faʻalo. Lamepa o moligaʻo, ata puʻe ma ata i faʻavaʻa, faʻamamafaina le mafanafana o le fale.

Ina ia faʻateleina le potumoe a matua, o se poletito eria na faʻapipiʻi tino, faʻafetai lea na oso mai ai se tamaʻi tamaʻi potu i totonu o le potu mo galuega ma malologa.

O puipui o puipui o puipui e avea o se metotia sili ona lelei mo le faʻalauteleina o totonu totonu i le faiga o aso nei tala faʻasolopito; o le kalafi lolomi na faʻaaogaina i le vaega o le boudoir, o lona tele ma le le faʻatosinaina foliga e faʻatagaina ai oe e fausia se tele totonu totonu.

Faʻamau i luga o le faʻalo o le potumoe - faʻata faʻatumu ai le potu loloto ma le tele, faʻafetai i lo latou faʻaaogaina, o se tamai potu foliga faalua sili atu le tele.

O ata pue ata na faʻaaoga mo le potu a tamaiti, na mafai ai ona faʻalauteleina tuaoi o le potu ma faʻaopoopo i ai le "tala faʻasolopito" i totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Блондинка за углом советский фильм трагикомедия 1984 год (Mae 2024).